kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: ronja To, da se sprazni cerkev nekega pedofila v neki cerkvi je utopija pričakovati, kajti tudi verniki niso enako složni tako kot niso drugi preprosti državljani. Meni se to ne zdi utopično. Pa kdo, zavraga, bi šel poslušat pridigo od pedofila? To je narobe svet? Nekdo, ki ima zgoraj napisane vrednote, težko... In to ste verniki... Razumem primerjavo in te razumem. Zdaj pa ti razumi, da se ne bunimo nad vsemi verniki povprek, ampak nad tistimi mamkami, ki bojo vseeno hodile k pedofilu, ki bodo sponzorirale njegove čike, ki bodo šle pričat zanj proti bogim otrokom. Evo, nad takimi verniki se mi pa bruha. In mislim, da bogu tudi. Dragi Kalbo, , če bi dobro prebral moje poste, kot prvo ne bi imel razloga da bi me označil za to kar si me. Kot drugo me ne bi spraševal če se najdem v okviru , ki ga imaš ti narejenega za verske fanatike. Če me pa kljub temu najdeš not- pa naj bo tako. Pošteno povedano mislim, da sem že na prvi strani povedala svoje. Evo, imamo definicijo vernika, nad katerim se bunimo. Če se najdeš not Patrino, pol to ni OK, ker zgoraj je napisana definicija verskega fanatika. Dragi Kalbo, , če bi dobro prebral moje poste ( tudi direktno tebi jih je bilo par namenjenih), kot prvo ne bi imel razloga da bi me označil za to kar si me. Kot drugo me ne bi spraševal če se najdem v okviru , ki ga imaš ti narejenega za verske fanatike. Če me pa kljub temu najdeš not- pa naj bo tako. Pošteno povedano mislim, da sem že na prvi strani povedala svoje, najmanj 20x ponovila in če sem poštena, postajam od vsega skupaj rahlo utrujena. Ne obtožuj me, da ne berem tvojih postov, ker jih, me sicer velikokrat zapeče v malih možganih od vsega balasta, ki ga naflodraš, sam se potrudim. Ti pa bereš precej selektivno in tud odzivaš se sam na tisto kar ti sede. Sicer si pa priznala, da se zanalašč delaš trapasto. Pomojem je to precej utopično. Se mi ne da več, ker mi greš počas na ****.
|