patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* ja, saj... kaj drugega kot tak odgovor itak nisem pričakovala.... Jaz pa pošteno povedano ne takšnega od tebe. Kje je sedaj tista pravična Ankica? Tista, ki se tako rada takole enostransko oglasi. Če si že tako zanalizirala moje pisanje in odnos, bi pričakovala, da potem vrneš človeka vreden komentar na mojega, kjer sem ti čisto lepo vljudno odgovorila? Bo šlo? Ti dam plus, da si se res kar potrudila napisat en post dokaj vljudno, brez nizkih udarcev, čeprav vsebinsko tako kot sem pričakovala, preusmerjanje pozornosti.... Je tako izjemno težko izpustiti vse tisto posmehovanje, norčevanje, nizke udarce? Bi rada, da podam podrobno analizo? Ne bom. Če želiš, lahko moje prejšnje sporočilo prebereš še enkrat in še enkrat in še enkrat, dokler ti ne klikne, kaj je bil point napisanega. Lahko pa še naprej spinaš napisano (moje in od drugih) in preusmerjaš pozornost, iščeš izgovore in se izgovarjaš na druge in afekte... ker drugi žalijo, lahko tudi ti? Drugi ti do kolen ne sežejo..., ni ene teme, kjer se ne bi poslužila osebne diskreditacije. O argumentih bi bilo fajn debatirat, sam se v vsem tistem balastu izgubijo. In se res sprašujem, kaj pravzaprav s svojim udejstvovanjem na RR želiš doseči? Deliti svoje mnenje, izkušnje, znanje? Ali zgolj filat svoj ego? Kaj želim doseči? V bistvu nič ne želim doseči, če malo potuhtam. Med tem časom , ko se bodem tule z vami, sem vmes skuhala kosilo za jutri, napisala plan dela za ljudi v službi za cel teden, deco teram, da še zadnjič povoha bukve, ker oba jutri pišeta, pripravljam cunje za malega...Tole mi je relaksacija, čeprav morda včasih zgleda, da bom dobila živčnega Ali se ti res zdi, da mi udejstvovanje tule gor lahko fila ego? Glede na vso gnojnico, žaljivke, komentarje ki sem jih tule deležna, bi bil moj ego, če bi bil odvisen od tega, sedaj velik za buckino glavo. Oz. bi si že rezala žile Kolegice, ki vedo da sem tule gor prijavljena ( nekaj jih je tudi tule gor), me vztrajno zezajo, kadar se tule kregam in se režijo. Hecno jim je, da se mi da ...Pa saj je po moje tudi meni. S kakšnim namenom pa si ti tule gor? Če seveda izvzamemo, da se imaš za bodyguarda od Ronje? Glede gnojnice in žaljivk krepko vodiš pred vsemi ostalimi uporabniki RR, tu ti do gležnjev ne sežejo, pa sem že dolgo na tem forumu in nobeden ni bil tako konsistenten, se ti ni treba delat žrtve, našišaš vso konkurenco. Saj ne, da so drugi nedolžni, sam so amaterji v primerjavi s tabo. Tak da če bi svoj pristop spremenila, mogoče bi se bolj osredotočili na tvoje argumente, sam zgleda, da ti ni do tega, važno, da se provocira.... Bodygard sem vsem, ki jih cenim, ne le Ronji, nekak se držim tega, da se mora človek postavit za tiste, ki jih ima rad. Sicer pa je bil RR dokaj kulturna valilnica nasvetov, idej, izmenjava izkušenj, zabava, srečanj in spoznavanj novih poznanstev, z debatami, tudi zelo vročimi, na dokaj kulturnem nivoju. Zadnje leto nekje pa e vse bolj podobno MON-u: primitivno zbadanje in pričkanje in kreg. Kdo ima večjega.... A veš, da te še nikoli nisem dobila, da bi se postavila za koga drugega kot ta Ronjo. Kaj to pomeni, da ceniš in imaš rada le njo tule gor. Glede MON-a pa: daleč lažje se diha tam kot tule, če smo že odkriti. ljudje so manj obremenjeni s predsodki in tudi bolj strpni so.Nimaš občutka , da celo zadevo vodi en klan.To pa so tudi stvari, ki kvarijo vzdušje na tem forumu.