|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
25.5.2014 21:55:20   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

jaz sem pa imela čisto napačno predstavo, kako se vernik obnaša user posted image

od njih sem vedno pričakovala eno milino, prijazno besedo, razumevanje, spoštovanje, in nobenega žaljenja, jeze in podobnih negativnih reakcij.. pa saj imajo navodila, kako se obnašati do drugih.. a jih ne razumejo al kaj?

draga moja....zelo, zelo napačno predstavo imaš. zelo.

joj. zelo.

Tako je to, ce ne hodis k masi, nimas pojma.... in nisi razgledan - by patrino.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
25.5.2014 21:58:54   
Frodo Bisagin

patrino, meni je vseeno, če je nekdo veren,neveren, peder, hetero, musliman, vegan....ne trudim se spremeniti nikogar....ampak zakaj se čuti recimo en vegan (da ne bo ravno vernik) mene prepričati, da naj ne jem kokošje menstruacije? saj tudi jaz njega ne posiljujem s fajn pečenim biftekom....?

in če peder, vegan, musliman, katoličan, evageličan, hetero zlorabi otroka, je zame samo eno: zločinec, pedofil. in nobena veganska, muslimanska, katoličanska, evangeličanska, hetero skupnost nima nad njim izvajati nekih svojih zakonov (če sploh) ampak želim, da je kaznovan po enem samem zakonu, ki velja za vse državljane določene države in da se ga umakne tja, kamor sodi...ne glede na to, če je meso ali travo....kontaš? to ti hočemo že od prve strani dopovedati.....

Prevelik zalogaj.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 702
25.5.2014 22:03:39   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Kaj želim doseči?user posted image V bistvu nič ne želim doseči, če malo potuhtam. Med tem časom , ko se bodem tule z vami, sem vmes skuhala kosilo za jutri, napisala plan dela za ljudi v službi za cel teden, deco teram, da še zadnjič povoha bukve, ker oba jutri pišeta, pripravljam cunje za malega...Tole mi je relaksacija, čeprav morda včasih zgleda, da bom dobila živčnegauser posted image
Ali se ti res zdi, da mi udejstvovanje tule gor lahko fila ego?user posted image Glede na vso gnojnico, žaljivke, komentarje ki sem jih tule deležna, bi bil moj ego, če bi bil odvisen od tega, sedaj velik za buckino glavo. Oz. bi si že rezala žile user posted image
Kolegice, ki vedo da sem tule gor prijavljena ( nekaj jih je tudi tule gor), me vztrajno zezajo, kadar se tule kregam in se režijo. Hecno jim je, da se mi da ...Pa saj je po moje tudi meni.
S kakšnim namenom pa si ti tule gor? Če seveda izvzamemo, da se imaš za bodyguarda od Ronje?user posted image

Lazes. Glede na to, da imam za seboj kar krepek studij psiholingvistike, socilingvistike ter nekaj ostalega se upam trditi, da je to kar pises laz. Na vse kripe se trudis, da bi te tako videli, vendar te ne in ti ves, da temu ni tako. Imas mocno potrebo naslikati sliko ter grizes nohte, da bi nekdo to sliko o tebi sprejel. Pa ne gre najbolje ves. In to s tvojimi kolegicami so infantilni stosi iz srednje sole, pa ne pricakuj, da bodo kaj dosti ucinkoviti. Dosegas nasprotno od zeljenega. Razumem pa, da ti je tezko.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 703
25.5.2014 22:06:45   
Frodo Bisagin

Zatakne se pa vedno pri tem, ker sem jaz mnenja, da verniki sami ne moremo tega doseči, .....

Zataknilo se je pri tvoji trditvi, da je huja pedofilija kje druge in, da je treba tam pogledat a ne samo na pedofilijo v cerkvi skakat ter tam, kjer si relativizirala pojav pedofilije v cerkvi.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 704
25.5.2014 22:10:09   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Še vedno mislim, da bi se poznalo, če bi cerkve, kamor bi bili premeščeni pedofilski župniki, ostale prazne.

Ne more ostati prazna, ker nihce niti ne ve kateri to so - ce bis e cerkev vsaj malo brigala za otroke teh njenih vernikov, sumnjivce ne bi premescala. Verniki so koletaralna skoda pri perfidnem prikrivanju in podpiranju pedofilije. Ce bi jih brigalo za vernike in otroke bi to naredili...???

(Ivan Cankar)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 705
25.5.2014 22:14:03   
Frodo Bisagin

Ne , Ronja- ni to nad čem se ves čas bunite. Vi se ves čas bunite nad nami verniki, da za to, da se cerkveni pedofili izbrišejo iz zemlje, mi premalo naredimo. In jaz sem že miljontavžentkrat povedala kaj vse naredimo in ni dovolj. Hkrati sem vprašala, kaj bi bilo po vašem dobro narediti, ker ste tako vehamentno pametni in revolucionarno nastrojeni. Pa ni bilo nobenega pametnega predloga.

Zmotila si se. Ti nisi povedalala nicear, se manj konkretnega, dobila pa si pameten nasvet kaj narediti - pa si ga spregledala. Slepa pri zdravih oceh.

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 25.5.2014 22:25:25 >

(Ivan Cankar)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 706
25.5.2014 22:14:58   
Frodo Bisagin

Torej- kaj bomo sedaj?

Opustili kanonsko pravo in naj lepo samo država sodi po svojih zakonih in je odgovorna za kaznovanje vseh pedofilov, cerkvenih in posvetnih... kaj praviš? Jaz sem zauser posted image .

Še vedno mislim, da bi se poznalo, če bi cerkve, kamor bi bili premeščeni pedofilski župniki, ostale prazne.

Jaz sem tudi za.
Tudi tu sem za , da bi se poznalo, če bi se spraznile cerkve- ni dvoma. Toda najprej je treba te cerkve sprazniti. Pa smo spet tam.

In kdo polni cerkve, neverniki?

(Ivan Cankar)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 707
25.5.2014 22:22:12   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

..da celo zadevo vodi en klan.To pa so tudi stvari, ki kvarijo vzdušje na tem forumu.

to smo od tebe že najmanj 50x slišali (samo od tebe. mind you)...
mislim, da je čas, da se sprijazniš s tem, da greš vsem na nek notranji organ s tem načinom komunikacije in če to popraviš, boš odkrila, da ni klanov in zaRRot, ampak da si bila vse - ti in tvoj pristop. user posted image

probaj, zgubit nimaš kaj user posted image

Mocen zdruzevalni element - armiran beton - v vseh pogledih.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 708
25.5.2014 22:23:09   
Frodo Bisagin

A veš, da te še nikoli nisem dobila, da bi se postavila za koga drugega kot ta Ronjo. Kaj to pomeni, da ceniš in imaš rada le njo tule gor.user posted image

A si jo zasledovala? Ali si samo ljubosumna na Ronjo? user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 709
   [Brisano sporočilo]
25.5.2014 22:31:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Frodo Bisagin)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
26.5.2014 6:07:46   
liliana
Ste kot SDSovski poslanci.....ko je potrebno kaj povedati direktno o temi nič in tišina (z izjemo redkih), ko pa se je potrebno spustiti na osebni nivo obračunavanja pa planete kot hijene in ste vse pamatene......user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 711
26.5.2014 7:18:51   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Ste kot SDSovski poslanci.....ko je potrebno kaj povedati direktno o temi nič in tišina (z izjemo redkih), ko pa se je potrebno spustiti na osebni nivo obračunavanja pa planete kot hijene in ste vse pamatene......user posted image

Pot calling the kettle black user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 712
26.5.2014 9:21:08   
RIJA*

user posted image user posted image in potem pride liliana....in odkrije toplo vodo user posted image user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 713
26.5.2014 9:47:52   
alda

user posted image user posted image in potem pride liliana....in odkrije toplo vodo user posted image user posted image

doda še žajfo, razkužilo, dišavo in seveda brisačke, da se ne potimo in smrdimo !!
in svet postane spet lep : z verniki ali pa brez user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
26.5.2014 10:25:42   
kalbo

. Navodila kako se obnašati do drugih pa žal nikjer ne dajejo

kaj pa je 10 božjih zapovedi drugo kot navodila za obnašanjeuser posted image

Desét Bòžjih zapòvedi ali dékalog so pravila, po katerih naj bi se ravnalo človeštvo, da bo živelo v sožitju.

ti je to kaj znano?

Veruj v enega Boga!
Ne skruni božjega imena!
Posvečuj Gospodov dan!
Spoštuj očeta in mater, da boš dolgo živel in ti bo dobro na zemlji!
Ne ubijaj!
Ne nečistuj!
Ne kradi!
Ne pričaj po krivem!
Ne želi svojega bližnjega žene!
Ne želi svojega bližnjega blaga!

To so seveda zapovedi, ki jih spoštujemo vsi verniki- tudi jazuser posted image In če želiš ti jih razložim, kajti to so čisto osnovne zadeve( razen seveda prvih treh) normalnega človeka, ki je takšen, pa če je ateist ali pa vernik.

Tukaj je tvoja velika težava. Ne draga moja vsi verniki teh zapovedi ne spoštujejo. Dopuščam možnost, da ti osebno jih, definitivno jih pa ne vsi verniki.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 715
26.5.2014 10:28:25   
kalbo

Če seveda izvzamemo, da se imaš za bodyguarda od Ronje?user posted image

hujšega, kot si bila ti za Lukkca na RR še nisem videla user posted image

huh, a se ti kdaj sploh bereš? user posted image

Ja, pa še izkazalo se je, da je bil Lukkec res marketinška poteza, ha ha.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 716
26.5.2014 10:33:47   
kalbo

To, da se sprazni cerkev nekega pedofila v neki cerkvi je utopija pričakovati, kajti tudi verniki niso enako složni tako kot niso drugi preprosti državljani. Meni se to ne zdi utopično. Pa kdo, zavraga, bi šel poslušat pridigo od pedofila? To je narobe svet? Nekdo, ki ima zgoraj napisane vrednote, težko... In to ste verniki...

Razumem primerjavo in te razumem. Zdaj pa ti razumi, da se ne bunimo nad vsemi verniki povprek, ampak nad tistimi mamkami, ki bojo vseeno hodile k pedofilu, ki bodo sponzorirale njegove čike, ki bodo šle pričat zanj proti bogim otrokom. Evo, nad takimi verniki se mi pa bruha. In mislim, da bogu tudi.

Evo, imamo definicijo vernika, nad katerim se bunimo. Če se najdeš not Patrino, pol to ni OK, ker zgoraj je napisana definicija verskega fanatika.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 26.5.2014 10:45:45 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 717
26.5.2014 11:08:45   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Tukaj je tvoja velika težava. Ne draga moja vsi verniki teh zapovedi ne spoštujejo. Dopuščam možnost, da ti osebno jih, definitivno jih pa ne vsi verniki.

Niti duhovniki, ki naj bi bili "visji rang" vernikov.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.5.2014 16:15:36   
patrino

To, da se sprazni cerkev nekega pedofila v neki cerkvi je utopija pričakovati, kajti tudi verniki niso enako složni tako kot niso drugi preprosti državljani. Meni se to ne zdi utopično. Pa kdo, zavraga, bi šel poslušat pridigo od pedofila? To je narobe svet? Nekdo, ki ima zgoraj napisane vrednote, težko... In to ste verniki...

Razumem primerjavo in te razumem. Zdaj pa ti razumi, da se ne bunimo nad vsemi verniki povprek, ampak nad tistimi mamkami, ki bojo vseeno hodile k pedofilu, ki bodo sponzorirale njegove čike, ki bodo šle pričat zanj proti bogim otrokom. Evo, nad takimi verniki se mi pa bruha. In mislim, da bogu tudi.

Dragi Kalbo, , če bi dobro prebral moje poste, kot prvo ne bi imel razloga da bi me označil za to kar si me. Kot drugo me ne bi spraševal če se najdem v okviru , ki ga imaš ti narejenega za verske fanatike. Če me pa kljub temu najdeš not- pa naj bo tako. Pošteno povedano mislim, da sem že na prvi strani povedala svoje.

Evo, imamo definicijo vernika, nad katerim se bunimo. Če se najdeš not Patrino, pol to ni OK, ker zgoraj je napisana definicija verskega fanatika.

Dragi Kalbo, , če bi dobro prebral moje poste ( tudi direktno tebi jih je bilo par namenjenih), kot prvo ne bi imel razloga da bi me označil za to kar si me. Kot drugo me ne bi spraševal če se najdem v okviru , ki ga imaš ti narejenega za verske fanatike. Če me pa kljub temu najdeš not- pa naj bo tako. Pošteno povedano mislim, da sem že na prvi strani povedala svoje, najmanj 20x ponovila in če sem poštena, postajam od vsega skupaj rahlo utrujena.

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 719
26.5.2014 16:20:49   
patrino

Če seveda izvzamemo, da se imaš za bodyguarda od Ronje?user posted image

hujšega, kot si bila ti za Lukkca na RR še nisem videla user posted image

huh, a se ti kdaj sploh bereš? user posted image

Ja, pa še izkazalo se je, da je bil Lukkec res marketinška poteza, ha ha.

Kar koli je že bil, sem se na njegov račun toliko nasmejala in prezabavala, kot se tule gor še nisem. Po svoje sem se oddahnila, da je revež izmišljen in da grdo ravnanje tule gor ni letelo na resničnega človeka. Po drugi strani pa mi je res žal da ga ni več. Kar pa se tiče izmišljenih likov tule gor in marketinških potez- hja mislim, da jih je tule med RR mamami in očki več kot realnih ,veš.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.5.2014 16:28:49   
LuLu

Kar koli je že bil, sem se na njegov račun toliko nasmejala in prezabavala, kot se tule gor še nisem. Po svoje sem se oddahnila, da je revež izmišljen in da grdo ravnanje tule gor ni letelo na resničnega človeka. Po drugi strani pa mi je res žal da ga ni več. Kar pa se tiče izmišljenih likov tule gor in marketinških potez- hja mislim, da jih je tule med RR mamami in očki več kot realnih ,veš.

bognedaj pogleda iz druge strani in videt, da je marsikatero rr-ovko ta človek za nos potegnil.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.5.2014 16:34:52   
patrino

bognedaj pogleda iz druge strani in videt, da je marsikatero rr-ovko ta človek za nos potegnil.

Seveda to ni bilo lepo, vendar po vaših besedah nas je potegnil le nekaj najbolj naivnih, ker ste vse ostale že ves čas od začetka 100% vedele, da tipson fejkauser posted image

< Sporočilo je popravil patrino -- 26.5.2014 16:35:22 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.5.2014 16:39:50   
LuLu

Seveda to ni bilo lepo, vendar po vaših besedah nas je potegnil le nekaj najbolj naivnih, ker ste vse ostale že ves čas od začetka 100% vedele, da tipson fejkauser posted image

jaz vem za sebe, da sem ga na prvem/drugem postu, ki sem ga od njega prebrala... dobila, pa za mateyko... za ostale ne vem ali sem spregledala... ma glavno, da si ti seznam naredila user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 723
26.5.2014 16:51:02   
patrino
Ne seznam si ti naredila očitno ne jaz. Kar pa se tiče tega, kako in kdaj ste ga dobile- sem še vedno mnenja tako kot tedaj- da dokler nisi čisto ziher, da za vsemi problemi , ki so v nekem postu, ne stoji človek z resničnimi problemi, nimaš opravičila biti tako grd, kot ste bile nekatere.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 724
26.5.2014 16:55:22   
LuLu

Ne seznam si ti naredila očitno ne jaz. Kar pa se tiče tega, kako in kdaj ste ga dobile- sem še vedno mnenja tako kot tedaj- da dokler nisi čisto ziher, da za vsemi problemi , ki so v nekem postu, ne stoji človek z resničnimi problemi, nimaš opravičila biti tako grd, kot ste bile nekatere.

jaz sem bila čisto ziher... saj sem mu tudi to napisala

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?