Nina_1985
|
Pozdravljene, julijke! Kot sem opazila, ste se razpisale - super! Pri nas je bila do včeraj huda gužva, zdaj se je pa vse skupaj malo umirilo in končno lahko malo zadihamo. Ravno smo vstopili v 30. teden, nekih strašnih težav nimam. Sicer imam tudi jaz nizko raven hemoglobina in me čudi, da mi G nič ne predpiše… V prvi nosečnosti sem pri isti vrednosti (108) že dobila Legofer, zdaj pa nič. Ampak se ne sekiram neki dost, ker mi itak ni do zdravil in podobnega. Zdaj si poskušam s hrano in napitki popravit kri, bomo videli pri naslednjem pregledu, če je kaj pomagalo. Kar se tiče spanja, sem tudi sama imela obdobje, ko sem zelo slabo spala, nikoli več kot 4 ure v kosu in še to sem se non stop zbujala… Zdaj se je stanje popravilo - spim nekako 5-6 ur, kar niti ni veliko, ampak jih res prespim kot top, tako da se zbudim naspana in to mi je najbolj važno. Če čas dopušča, se pa še čez dan uležem za kakih 10 minut in gre. Po mojem ni nič prepozno, če greste v maju v šolo za starše, je pa verjetno fajn, da ne greste prehitro, ker se pol ful stvari pozabi… Dva meseca pred rokom je čisto o.k. Midva ne bova šla, ker je komaj 2 leti odkar sva bila nazadnje in se nama ne zdi potrebno - domnevam, da niso nekih strašnih stvari na novo naštudirali?! Nama je pa prvič ta šola za starše zelo prav prišla. Sicer bova pa tudi midva morala počasi zrihtat sobico za bodočo starejšo sestrico, ker jo bo treba navadit na spančkanje “na svojem” preden pride detece. Trenutno še spi pri nama v spalnici (ampak v svoji postelji). Marjana88: Ja, najlepši je naravni porod, torej s svojimi popadki in brez prediranja mehurja, ampak če ne gre, je pač treba pomagat. Včasih res preveč hitijo in hočejo izsilit porod, na katerega telo še ni pripravljeno, po drugi strani si pa tudi nihče ne želi zapletov, če bi se vse skupaj preveč zavleklo. Vse je odvisno od osebja v porodnišnici, na to pa me tako ali tako ne moremo vplivat. Lepo se imejte in pišite kaj!
|