tovi
|
oj! Men je tudi fino vas brati, ampak da bi kaj napisala se mi pa potem več ne da... .. Zelo sem vesela, da sem prišla do 30 tedna, še malo pa bomo imele svoje zakladke. Sem že radovedna kakšen bo naš mali frajer, a vendar ne tako, da bi si privoščila 3d . no, v glavnem ta teden me je kar popadlo gnezdenje, kar pomeni, da se mi kar naenkrat zdi, da bi morala imeti vse pripravljeno. Ko hodim po trgovinah mi pamet pravi, daj zenska umiri se no, a kaj ko je tolko lušnih stvari, poleg tega pa imamo toliko zadevščin že od naše pupe. Upam, da to ni znak, da bomo šli prej rodit. No, saj se brzdam, kolikor je le mogoče.. Danes sem sicer razmišljala, kako barvo kupit za cotke, da roza, ne bi bilo več roza... , in ugotovila, da bo treba vzeti prej kake tempere v roke. joj, amapak tile deževni dnevi so pa res težki za prenašat kaj? Dans sem spet hodla kot, da sem požrla štil od metle, tako me je bolel križ... Pa težko je ne- bit tečen.. Komaj čakam sončka!! Spim tudi tko-tko - od nekdaj ne maram spati na boku, a zdaj mi drugega ne preostane, pa še naša mala hodi k meni spat, in me išče - uf, saj vem sama sem kriva, ampak zdaj ni čas za odvajanje, ker bo lobusumja itak dost. Pa začela sem, ne boste verjele smrčati kot dedc, to se mi je tudi dogajalo v prvi nosečnosti zadnja dva meseca. Full je nenavadno, ko se slišiš, pa ne moreš nehat Glede materinske šole pa je moje mnenje, da se je prvorodke vseeno udeležijo.. Sicer je zelo in predvsem odvisno od predavateljic. Zdi se mi, da se dihanja težko tam naučiti, prehitro gre skozi in težko si predstavljaš vse skupaj, itak pa zaradi popadkov pozabiš vse.. tudi svoje ime.. Najbolj je pomembno, da se znaš takrat nekako sprositit in pravilno dihanje je definitivno ena najboljših stvari, ki pripomorej k temu... Sama tokrat ne bom šla v šolo, ampak na dihanju pa bo treba delat. Najbolje se je prepustit dogajanju in poslušat svoje telo.. No, tudi handling sem žei pozabila, pa upam, da se bom kaj spomnila.. pa glede fantov imam tudi sama en kup vprašanj... A se tudi vam zdi, da je letos pravi baby boom? okoli mene so same nosečke, hvala bogu bo fajn vozičkat...otroci pa bodo imeli družbo. božite svoje bušike in lp,
|