|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
21.2.2014 12:59:39   
Sisley
tejcy, ja za Zorn je "poseben" user posted image Jaz komaj zadržujem smeh pri njemu, pa ne zato k bi govoril kakšne šale, ampak ker je tako raztrešen... Zadnjič ko sva bla pri njemu in rečem da ni uspelo z IUI-ji, me pogleda pa reče: to pa ste žalostni ne... joj joj... žalostni...
Za crknit!

Kdaj pa štartaš s postopkom? user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 801
21.2.2014 13:06:47   
tejcy01
Sisley ja se strinjam tud jst komaj zadržujem smeh kadar sem pri njem user posted image user posted image včasih se mi zdi da nima pojma...nevem no nevem user posted image
19 ga sem dvignla zdravila..zdej čakam user posted image in potem začnem s špikanjem user posted image upam da bo tokrat uspešno user posted image imam pa isto kratek postopek kot ti...

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 802
21.2.2014 15:33:27   
coala
Jona Klara najbrž da vgnezditev tako kot pri meni pa tudi zarodki ampak če ima zarodek pogoj za vgnezditev je verjetno večja možnost,ne vem Jaz sem imela različno včasih dve celici,pa 4,pa6,pa 8 pa vseeno ni uspelo.V Mb sem imela dve celici transfer 3 dan ena celica se je slabo razvijala druga pa je bila lep 8 celični zarodek in se je prijel,tako da dovolj je smo en zarodek ;-).

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 803
21.2.2014 19:34:46   
mojmisi
user posted image user posted image user posted image žal mi je za vse tečke user posted image daisy zate posebi user posted image

jst mam pa v pon. pregled, dns sem pregledala kri je 850 sem pa 15i dan po etju pingotov ,.... me prou mal skrbi kaj bo kej na uz,... sem imela že enkrat v jajcevodu, da so ga odstranli pa drugič ga niso tko, da enga mam še...no dns ni moj dan mam ene črne misli user posted image en objemček vsem

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 804
21.2.2014 21:16:03   
Aleda
Joj punceuser posted image user posted image objemčke za vse ki vam ni uspelo, držte se. Jaz sem še zmeraj žalostna... Jona Klara- še en postopek imam.

(odgovor članu mojmisi)
Neposredna povezava do sporočila: 805
22.2.2014 7:45:02   
Anonimen
Jutro punce!

Torej danes, 10.dan po ETZ je CB digital pokazal plusek in zraven 2-3. Ne vem ampak mogoče tole malo diši po dvojčkih. user posted image Najprej počakajmo še na beto in potem bo imel UZ zadnjo besedo.

Upam, da vsem tistim ki ni uspelo, najdete nekaj tistega da vas bo vrnilo nazaj v boj. Na ta plusek sem čakala več kot 4 leta in pol. Zaenkrat - bilo je vredno. Seveda pa želim da bo ve ok.

A user posted image

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
22.2.2014 15:00:20   
mojmisi
anonimna ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

jst komi čakam uz v pon. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
22.2.2014 17:48:30   
sturla
pozdravljene user posted image

v ponedeljek sem dobila malega pingvinčka v skrb user posted image to je zame prvi postopek in vse novo, zato nestrpno čakam, da gre teh 14dni mimo.. Ne vem, ali bi delala test ali ne, naj čakam na krvnega.. AAAAAAA user posted image

Vsem, ki nestrpno čakate tako kot jaz, držim pesti! Srečkam s + pa čestitam user posted image

(odgovor članu mojmisi)
Neposredna povezava do sporočila: 808
22.2.2014 20:42:49   
NikaAnna
anonimna cestitke user posted image user posted image user posted image
mojmisi koliko so ti jih pa vstavili? Vem, kako tezko je cakat na prvi UZ, jaz odstevam ze skoraj vsako minuto do 26.2. user posted image user posted image drzi se.
Zal mi je za vse user posted image . Bodite mocne punce! user posted image user posted image user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 809
22.2.2014 20:44:43   
NikaAnna
sturla si dobila zamrznjencka ali svez zarodek? pravis pingota in prvi postopek, pa mi ni cisto jasno user posted image poskusi zdrzat cim dlje preden naredis test, ce pa zdrzis do krvnega, pa se toliko bolje user posted image pa srecno user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 810
22.2.2014 21:43:17   
sturla
NikaAnna V bistvu gre za zamrznjenčka, ker pri punkciji ni prišlo do prenosa user posted image Kot kaže se je moje telo preveč odzvalo na zdravila in pridelalo ogromno celic. Od vseh pridelanih so zamrznili 11 pingvinčkov, v ponedeljek so 2 odmrznili in mi vstavili 1 lepega user posted image še vedno jih imam za ekipo malega nogometa user posted image Saj ne vem, če bom zdržala še 10dni. Ker gre za prvič ne vem, kaj naj pričakujem.. ali naj upam na 100% uspeh ali naj se držim realnosti user posted image Tebi pa čestitke, kaže vse dobro in držim pesti, da gre tako naprej user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 811
23.2.2014 10:44:03   
tara.81
Punce jaz pa kar ne morem verjet, da se bom čez 2 tedna že pikala, po več kot letu dni!! user posted image user posted image Do zdaj sem imela druge stvari po glavi zdaj se je pa začelo razmišljanje kaj bi lahko začela jemati pred postopkom. Zdaj jemljem folno bi pa še kaj,...saj ne vem. Zmeda skratka. user posted image user posted image Razmišljam še o kaki masaži, pa bioenergetiku, skratka ni da ni....sej bo. Še en teden jemanja femodena, pol UZ in akcija. Res se že veseli, čeprav me je malo strah, če sem odkrita. Sam saj bo, ko bo enkrat zalafaulo pol ne bo panike, ne?

Čestitke vsem, ki ste zagledale +!!! user posted image user posted image Ostale brez skrbi, tudi me ga bomo, prej ali slej, tako ali drugače. user posted image user posted image

Sem bila 2 tedna brez računalnika in vas nisem tako redno spremljala. Moram zdaj mal preletet za nazaj user posted image

Lepo nedeljo vam želim...vse na sončka se filat s pozitivno energijo,ok?user posted image

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 812
24.2.2014 7:52:46   
sturla
tara.81 wohoooo user posted image naj gre vse po planih. tudi sama sem razmišljala, kaj naj jem, pijem.. na koncu sem se odločila za nič user posted image spomnila sem se prepozno

kako kaj ostale? joj ne morem več, danes grem po test in počakam še kak dan user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 813
24.2.2014 8:13:06   
Anonimen
sturla jaz sem imela prenos 2 zamrznjenčkov. Zaradi vseh znakov in tega sem naredila test že 5. dan po ETZ (dan transferja se ne šteje). In se je pokazala nežna črtica vidna s prostim očesom - nisi je rabil iskat. A sedaj ko gledam teh nekaj dni nazaj ugotovim, da bi bilo bolje, če bi bila počakala vsaj na 7. ali 8. dan po ETZ-ju. Takrat je rezultat že skoraj 100%. Tako da če imaš pred krvnim delati test, počakaj vsaj še malo. Potem živčki preveč delajo. Jaz imam ju3 krvnega. Celo soboto sem bila na trnih, (v sob je bil dan D za M) ker sem še vedno imela občutek da bo prišla, kljub temu da je CB pokazal + in 2-3. No danes je pon, pa je še HB ni user posted image .
Tako da še enkrat, tiste, ki imate namen delati teste prej, počakajte vsaj do 8. dneva, če pa je bil transfer svežih zarodkov na 3. dan pa vsaj 10 dni po ET. Škoda je da ste pol živčne.

A user posted image

(odgovor članu sturla)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
24.2.2014 9:47:24   
tara.81
ja, zdaj že lahko rečem, da se drugi teden pikam...user posted image user posted image A je še katera, ki začne naslednji teden?

sturla ja, tudi jaz se čudim, toliko časa sem čakala na ta postopek in zdaj se zmislim, da mogoče bi bilo fajn kaj vzet. Jao! Včeraj sem vzela še en melatonin, verjetno ga bom jemala do pikanja še ne vem.
Koliko dni je pa pri tebi mimo od ET-ja? Če sem prav videla je danes 1 teden? Počakaj še kak dan, saj spremenit ne moreš nič in vsaj ne boš v dvomih ali je user posted image ali ni. Kako pa to, da so ti 2 odmrznili, vstavili pa 1? A ta drugi ni preživel odmrznitve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
24.2.2014 18:26:42   
sturla
anonimna hvala za nasvet user posted image se popolnoma strinjam s tabo, bom raje še malo počakala. danes sem bila v trgovini, imela test v roki, na koncu pa ga nisem kupila user posted image danes je komaj 7.dan po ETZ-ju, čisto sem ponorjena kot pred M. moj je prepričan, da bo prišla, ker me meče na vse strani, jaz upam, da so krivi hormoni, s katerimi se filam user posted image držim pesti za jutrišnji test! user posted image

tara.81 v bistvu ne vem, zakaj so mi 2 odmrznili, pa tudi ne vem, ali so mi tista, ki sta bila zamrznjena skupaj ali ne user posted image ali ta prvi ni preživel, ali so zbirali lepšega? enega so mi dali, ker sem premlada za 2 user posted image neki takega user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 816
24.2.2014 20:24:49   
rebrebu
Pozdravljene,

ze kar nekaj časa nazaj nisem bila aktivna na rr, sam sem junija 2013 dobila mojega zlatega sončka.V postopku sem pridelala eno samo celico, et je bil 2 dan, in sedaj je moj sonček star ze skoraj 9m. No in sedaj sva se z mozem odločila se za enga, pri Rešu, začela sem z injekcijami 27.1, 8.2 je bila punkcija, et pa 11.2. Jutri je zame dan d:) zaenkrat kaze super:)

me pa zanima nekaj: imala sem 8 celic, 5 se jih je oplodila in 2 sta vstavljeni na 3 dan. Kdaj pošlje Reš info o zamrznjenčkih, če sploh dobiš pošto?

Punce vsem srecno, tiste ki cakate in tiste ki boste sele zacele z postopkom...je bila mogoče katera 11.3 na et v PO?

lp Rebrebu

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 817
24.2.2014 21:05:53   
Luna28
Rebrebu,
jaz iz Postojne nikoli nisem dobila obvestila o zamrznjenckih, tudi tokrat ne. Pa so bili in jih imamo tudi tokrat.
In sem 1 dan za tabo. Sicer pa nisem bila tako "vzdržna" kot ti in sem že naredila test.
Naslednjo sredo imam UZ.

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 818
24.2.2014 21:45:48   
sturla
rebrebu vse srečo jutri user posted image kolikor vem ti sporočijo po telefonu ko pokličeš, kako je šel test. kolegica je v postojni. Sicer pa ti bojo punce iz prve roke povedale

Luna28 če sem prav razumela gre v dobri smeri user posted image

jaz pa čičam in čakam še 1 debel teden... user posted image

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 819
24.2.2014 22:06:05   
Luna28
Sturla ja, kaže +
;)
Me je res ful presenetilo! In se že veselim in močno upam in molim, da bo vse ok.

Držim pesti tudi zate in da ti čimprej mine ta teden. In da te ne bodo srbeli prsti oz. že pete v smeri lekarne :)
Vsem čakajočim želim dobre rezultate. In vsem ostalim soborkam, da jih čim prej "dočakate"....

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 820
24.2.2014 22:58:31   
NikaAnna
luna cestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 821
25.2.2014 14:37:54   
Anonimen
Pozdravljene!

Luna28 čestitke za + user posted image user posted image . Lepe želje tudi pri UZ, da bo vse ok.
sturla pametno si se odločila da še počakaš kakšen dan. Ker če boš po 8. dnevu po ETZ naredila test, bo skoraj 100% pravilen.

No, jaz sem danes bila na krvnem. Ali bo eden ali dva bomo izvedeli šele 11.3. na UZ, ker je beta 627. Zdravnik mi je rekel, da je to mejna vrednost med dvojčki in enim dojenčkom. Meni ni važno ali bo eden ali 2, samo da bo vse ok user posted image

Lep dan vam želim,

A user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
25.2.2014 16:09:06   
jona klara
LUNA, ANONIMNA- user posted image user posted image user posted image
anonimna- samo toliko kake bedarije to govorijo drji, kdo ti je to rekel?jaz sem jo imela 4300 pa je bil eden, Ena druga ki jo poznam pa je z user posted image user posted image noseča pa je imela pod 500, mislim, da ni številke ki bi to povedala, eni doktorji res kr neki govorjio, kakorkoli sečnice ste z user posted image ali zuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
25.2.2014 17:24:04   
sturla
anonimna čestitke user posted image najpomembnejše je, da je vse v redu in da gre lepo naprej, naj bo user posted image ali user posted image user posted image user posted image testa ne bom delala! dokler bo šlo bo pač šlo user posted image

ali mogoče katera ve, če Estima tablete vplivajo na prihod M? Danes je 31.dan ciklusa in počasi bi že moral user posted image pridet. Pri meni gre za ETZ v spontanem ciklusu 5.dan s podporo estime 3x na dan po 1 kapsulo.

go punce, go! user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 824
25.2.2014 17:34:40   
coala
user posted image una čestitam,pa še to jaz sem imela beto nekaj čez 700 za en zarodek.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?