Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 1.3.2014 8:43:25
|
|
|
|
sturla
|
no, pa je prišel v ponedeljek kličem in se naročim takoj naprej. če je res, da moram čakati 3 mesece, bom moje pingvinčke ponucala v 1letu in pol (ampak itak se bo prej prijelo ) punce, držite se in stiskam pesti za vaše
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 3.3.2014 7:30:16
|
|
|
|
rebrebu
|
ola punce, mene pa zanima, vse ki ste dočakale +,ali ima katera bolečine u trebuhu????jz mam to ze 2 dni, in je en teden po +....me mal skrbi, ker nisem tega vajena....mam občutek da se bo vsak cas ulilo, ker je bolečiina isto kot pri menstri.....:(
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 3.3.2014 11:54:32
|
|
|
|
coala
|
ja jaz sem jih mela prve tri mesece kr dost,zaj pa tudi še kr pogosto je kak dan ko je vse super pa pol kak dan ko ni :-) vzami buskopan pa čim več počivat.
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 3.3.2014 14:05:30
|
|
|
|
mojmisi
|
rebrebu ja jst sm jih tud imela mi smo pa danes videli srčkaaaaaaaa drugače pa drage moje a ve splloh veste, da dobimo od zavarovalnico potne stroške povrnjene?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 3.3.2014 15:31:23
|
|
|
|
saška84
|
joj, kolk mi grejo na zivce te slabe novice, jaz imam pa ocitno se ene par dni zivcne vojne Ne morm nehat mislit na to, pa se na dopust so me dali Sturla si klicala v lj kako naprej??Kaksen je postopek z zamrznjencki Kolk pa si jih imela?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 3.3.2014 21:40:07
|
|
|
|
repacica
|
hey punce!! se malo javljam še jaz ... sem 10 dan po transferju zamrznjenčka. bila že v oktobru, žal neuspešno, imamo pa doma že enega veselega nadobudneža iz postoška v četu 2011. Znakov nimam nobenih, razen moozolji se mi delajo kot pred m, špikanja v jajčnikih ni, prejšnjič pri zamrznjenčkih je bilo. mogoče me malo peče zgaga. no, še 2 dni pa bomo zvedli. Mojmiši - kakšen je pogoj za povrnitev stroškov???
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 3.3.2014 21:48:29
|
|
|
|
Aleda
|
Ja jaz sem vedno za vsak postopek dala za potne stroške da so mi povrnili, se je nabralo za 100 eur. Sam zdaj v zadnjem postopku sem pozabila dat da bi mi sestra poštempljala, pa moram vprašat za kok nazaj povrnejo. Pri svojem osebnem ginekologu al pa osebnem zdravniku dobiš obrazec. Repacica pogoje si lahk prebereš tudi na ZZZS; povrnejo stroške le do najbližje klinike. Nam je tudi uspelo v postopku 2011, sedaj bomo kmalu praznovali
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 3.3.2014 21:51:12
|
|
|
|
repacica
|
a pri ginekologu tudi dobim?? Kolikokrat na mesec pa moraš it; da vrnejo? prejšnji mesec sem bila tri krat, v marcu pa enkrat ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 6:54:38
|
|
|
|
Aleda
|
Ja meni so rekli pri osebnem zdravniku naj vzamem pri G, ker mi je ona dala napotnico, če pa ne gre drugače ti jo pa tut osebni da. Sam za enkrat ti ne povrnejo, kar je pa več pa ja.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 7:47:00
|
|
|
|
rebrebu
|
moj misi super za srcka!!! mi bomo pa se čakali do 13ga....uf kje je se to... repačica...mene je tud zgaga enkrt al pa dvakrat po et, in prej od poroda nič, tko da to je dober znak.... men pa je res reku da nej bom vesela da mam bolečine, pol se res neki dogaja:) tko da nič tabletk, bom poskusla brez,ni tkooooo hudo:) kar pa se glede stroškov tiče, nebom nič zahtavala, sem tko vesela da vsaj neki drzava naredi za nas-ti postopki so gratis, jz sem v prvem postopku mogla se zdravila iz itj dobivat in jih plačevat, čez 500e je slo sam za to...tko da so zj potni stroški najmanjša stvar ki jo bom naredla za mojga sončka:) čimveč + zelim!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 8:05:19
|
|
|
|
Aleda
|
Tako ali taki si sami plačujemo zdravstvo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 8:14:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla punce! Danes teden imam prvi UZ in upam da bomo videli vsaj enega srčka. Drugače imam že od nedelje kr močne krče oz. špikanje. Ne vseskozi ampak je. Če mi je slabo mi je slabo skozi celi dan, ampak ne bruham. Da pa ne govorimo o joškah kako me bolijo Amapk, vse bomo preživeli. Glede potnih stroškov. Meni je ta list za vpisovanje pregledov vedno dala osebna zdravnica. Potni stroški se vračajo do najbližjega centra zdravljena. Recimo, če se zdraviš v MB in ti je bližje LJ, potem ti vrnejo stroške, ki bi jih imel do LJ. Je pa tako, za vsaki mesec si ZZZS vzame neki vstran za te stroške ki jih imajo z izračuni. Nazadnje je bilo malo manj kot 24€. To pomeni, da moraš imeti vsak mesec veš kot 24€ stroškov, da se ti splača dati tja, sicer si na nuli. Jaz osebno, moram iti tja vsaj 3 krat mesečno, da se mi splača. Glede tega ali dati to za povračilo notri ali ne pa jaz razmišljam tako. Če odmislimo, da je 6 postopkov za 1.otroka na ZZZS, nam drugače država ne da praktično NIČ. Če je le mogoče nas udari po žepu. Zato pravim, da če daš to za potne stroške ali za Utrogestan (ki so ga včasih dajali v MB) za povrnitev ni nič takega, tisti denar pa daš lepo na stran in ga kasneje, ko je na svetu mala pikica, porabiš za njo. Ker če se želi naša država primerjat z drugimi državami, predvsem po Avstriji, potem bi se lahko primerjala na vseh področjih. Ne pa samo na tistih, kjer je koristno za politike. Žal. Se opravičujem, za tako dolgo nakladanje. Ampak kar dajte te stvari za potne notri in šparajte tiste dinarčke za dojenčka . Lep dan, A
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 16:40:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla anonimna, držim pesti za 1. uz. Mene pa samo zanima, koliko si imela beta , če si šla dat kri in tut ostale, če mi lahko poveste koliko ste imele vrednost na krvnem testu. Predvidevam da ga mamo vse približno 15 dni po ET? jest bom tut oveljavljala potne stroške , par evrov več se koj pozna v denarnici. srečno vsem
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 17:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še nekaj me zanima , ali je buscopan po krvnem testu samo po potrebi ali je kr preventivo treba jemat? hvala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 17:57:18
|
|
|
|
mojmisi
|
hey a katera mogoče ve, če se lahko potne uveljavlja za vse 3 ivjfe naenkrat ( trije v enem letu) ? A je to potrebno sproti dajat ?
< Sporočilo je popravil mojmisi -- 4.3.2014 17:58:15 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 18:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej, moja beta je bila 627 13 dan po ETZ-ju. mojmisi povrnitev za potne stroške lahko daš notri za do 3 leta nazaj. Tako da lahko tako narediš. Samo glej da boš imela na listu dovolj prostora za vpisovanje Lep večer, A
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 19:18:56
|
|
|
|
sturla
|
hej hej saška glede postopka z zamrznjenčki sem nekaj napisala v novi temi marec/april. uf imela sem jih 11 v 7 slamicah, zadnjič so mi odmrznili 2, vstavili 1 in imam jih še 9 cela vojska.. ko bi se vsaj 1 prijel anonimna dobra novica glede potnih stroškov jaz jih nabiram, ampak na zzzs ne uspem it
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 20:05:10
|
|
|
|
rebrebu
|
punce, a ve ste vse sle gledat kri? oz a so vas naročili al ste sle same prostovoljno? jz se nisem sla, me mika da bi sla, ampak mam drug teden itak uz....spika me pa nič več ne, me je pa 2 dni....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 20:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna, super beta. A ti jemlješ buskopan, al ga boš samo če boš mela krče? rebrebu: v lj te naročijo na krvni test , ti si pa verjetno pr Rešu če nimaš krvnega testa. sturla: kapo dol za toliko zamrznenčkov, sploh ne vem če sm že kje prebrala, da jih je katera že imela tok.... zamrznenčki so pravi borci, že to da preživijo do zamrznitve in pol odmrznitev pomen da so dobri.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 4.3.2014 22:03:52
|
|
|
|
sturla
|
anonimna hvala res jih je veliko in močno upam, da se bo že naslednjič močno prijel ravno zaradi št.sem upala, da bo šlo mal hitreje, ker dokler jih vse porabim... lahko traja leta in leta
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 5.3.2014 7:44:25
|
|
|
|
Anonimen
|
rebrebu v MB nas avtomatsko naročijo na krvni test. Kako je v LJ pa ne vem. Drugače pa proti krčem še nič ne jemljem. Še niti niso tako hudi, da nebi mogla zdržat. Mislim da si bom šal nabavit magnezijeve tabletke ki tudi pomagajo proti krčem. Več pa se bom pogovorila v torek, ko bom imela UZ. A
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 5.3.2014 11:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
oj, a je tuki katera, ki je imela uz po pozitivnem testu v Lj. Ker sm jest dons klicala in mi je dala uro 7.30. Isto kot, če greš na uz za meritve foliklov. Pa nism še nikol vidla, da bi bla katera, ko sm jest hodila na uz-je za folikle umes na 1.uz po krvnem. Upam, da mi ni dala napačne ure, ker vem da ene ful kasnej hodjo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 5.3.2014 13:38:14
|
|
|
|
Aleda
|
Jaz sem že bila tako zgodaj na uz-ju
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 5.3.2014 14:25:51
|
|
|
|
repacica
|
punce, a lahko ultrogestan in estrofen vplivata na izid testa?? danes naredila cb in je pokazal +. juhuuu. Jutri pa še krvni, upam, da bo rezultat enak :)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 5.3.2014 14:38:47
|
|
|
|
saška84
|
Čestittkeee To je to po mojem to ne more vplivat na rezultat!!!Men je vceraj pokazal - pa tudi jemljem se oboje...pa ce imas jutri krvnega si ze 14 dan po trnsferju jupi....sej jutri bo pa tudi vse ok, bos vidla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?