perla*
|
savanah Jah, tudi jst sem rekla, da se moram začet s športom ukvarjat, zato da se dodatno zamotim in da dobim še več energije. In potem vedno rečem, ok bom počakala, če dobim M, potem začnem...no in danes jo spet čakam tečko, da pride. Sem pripravljena na njo, po vsej tisti belini. Prvi dan imam vedno boleče, pa imam tablete s sabo, celo tremofor - ker mi toplota pomaga. Pa da vidmo, če bom zdej potem športat začela? Se smejim sama sebi, ker si ne verjamem ahahaha babysmile tole si pa tko dobr napisala, da sem šla kar 2x brat, da se me kaj prime v tej moji glavi imaš čisto prav, sam iz teorije je treba v prakso dat in je! Tara9 joj te naše mame, moja je mene zadnjič za trebuh prijela, ker sem bla ravn po kosilu in ga je blo mal več. Pa me vpraša: Kaj je pa to? In meni se je itak čist zmešalo, da naj si tega nikoli več ne dovoli, da itak ve, da je to občutljiva tema zame in da ko bo, bo med prvimi zvedla. In potem upaš, da te je slišala in bo dala mir. Za domov mi je pripravila vrečko s stvarmi, eno hrano mi je naložila noter pa neki...in pridem domov in vidm zraven člank iz ene revije z naslovom Preden zanosite! In tam opisujejo, da moraš življenje umirit, pa stres zmanjšat, pa zdravo jest, gibat se, ne kadit bla, bla, bla! In meni je itak spet tema na oči padla! Kako more? Itak sem čudo v familiji, ker tako zdravo jem, skoraj presno, ful sem spremenila prehranjevalne navade, meditiram že več kot eno leto, srečna sem z mojim...se rpavi vso to fa**ing teorijo iz članka imam pokrito. Ona to ve. In ona to meni da za prebrat. Joj včasih imam filing, da imam kakšno bolezen, ker me vsi že tako v pričakvoanju čakajo, a bom spila kozarec vina ali ga ne bom....res se trudim da jih čimmanj ve, da se trudiva, zato da imam mir in nisem dodatno obremenjena. Punce, lep dan vam želim. Jaz se grem z delom zamotit. Grem se vržt v deloooo! Je treba delat!
|