Žabinčica
|
Dobro jutro, pa spet ena za vse. Asyka za test. Upam, da m. čim prej pride. Mogoče se bo pa treba trdno odločit za in prav aktivno začet delat na tem, če si res tako želiš. Pa super za dopolnilno dejavnost. Kaj pa pravzaprav delaš oz. delata s kolegico? Misi ste rešili zob? To je res hudo neprijetno, upam da si danes že vredu in vse težave odpravljene. IZVIRNO SPOROČILO: perla* Tara9 jst tudi mislim, da je fora v želji in glavi. Med M in O se moram fajn zaposliti z opravki, delom in dogajanjem, da malo preusmerim pozornost. Ubijamo same sebe. In dokler nam ne dop***i bomo to počele. Ko bomo mele dost, se bomo pa v roke vzele Ja, v bistvu po mojem to tudi drži. Pri meni je bilo enako. Nekje mesec, dva po tem, ko mi je počilo in sem nehala načrtovat in razmišljat, ampak ravno obratno-sem delala plane, kot da ne bom noseča, sem zagledala prvi +, ki bo počasi že 5 let star. Se zavedam, da to ne velja za vse, ampak jaz sem se mogla pripravit in odklopit, pa razčistit pri sebi in potem je bilo. Saj zato še ne delamo na tretjem, ker si še nisem čisto na jasnem glede določenih stvari in verjetno tako ali tako ne bi bilo nič. Ta lunina o. sicer ni ravno prerokovanje, je v bistvu raziskava, ki so jo delali o vplivu lune na zanositev, imenuje se tudi Dr. Jonas method, če katero kaj več zanima; čeprav s temi raziskavami je itak tako, jih ni problem ne potrdit, ne zavrečt, potem pa bodi pameten. Sicer za nekatere menda deluje, poskusit pa itak ne škodi, še en dan več . Včeraj sem šla na bližnji hrib in je bilo super, ful toplo in sončno, čeprav pri nas doli pa je tako pihalo, da je bila razlika neverjetna. Mi je super pasalo, prvič po ne vem kolikem času spet malo v naravi, danes pa je zelo turobno, pa še mrzlo. Kaj zdaj, bo že konec zime ali ne, moraj kurenti prit da jo preženejo ? Pa ve, kaj počnete, se boste kaj maskirali (včasih smo se znale tukaj razpisat o vsem in je bilo prav zanimivo brat, pa še malo odklopa je bilo...).
|