|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
24.2.2014 9:33:28   
perla*
MD ne nas takole hecat no, da smo že veseli in polni pozitivnosti! Najprej test narest! :-) Držim pesti! Čimprej nam sporočiti rezultat.

kavbojka primeni ni šanse, da bi spremljala vse znake za O, ker se mi lahko zmeša. Jst sem bolj u izi, kupim lepo teste in mi ni treba preveč razmišljat :-) Na začetku mi ni blo škoda dat denar za CB. Tam se ti lepo nariše prazen krogec ali pa smeško user posted image  Zdej sem pa prvič kupila malenkost cenejše, tiste na črtico :-)
Glede testov nosečnosti pa: lani se mi je zgodilo, da mi je zamujala. Naredila sem test in je bil +. Kakšno veselje! Ker sem kontrol frik in more biti vse za ziher bla, bla, bla sem šla delat naslednji dan še enkrat in je bil -. In naslednji dan spet -. Tečka je tudi zamujala, pa imam sicer zelo redne. Potem se je končno prikazala čez nekaj dni. Tako da je čisto možno, da je šlo za kaj takega. Ampak nisem preveč analizirala, pa šele 3 mesec poizkušanja je blo, pa nisem bla v takšnem stanju kot sem danes user posted image
Veselo na delo laufam zdej, da zamotim svojo ludo glavo :-) itak je O šele drug teden :-)
Lepo se imejte in veliko optimizma vam pošiljam vsem :-)

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
24.2.2014 11:19:55   
*misi*
Pri meni nič novega, nimam testov doma, razen CB digital, ki pa ga ne mislim polulat za brezveze. Bom šla dons kupit pa jutr mogoče naredim.

Mam pa lih prijateljico danes v porodni user posted image cel čas mislim na njo in v mislih z njo rojevam hehe. Sem že od 5ih auf, odkar sta mi sporočila da je akcija user posted image

DRIŽM PESTI ZA ČIMVEČ user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
24.2.2014 11:24:28   
*misi*
Aja, še eno vprašanje...kje ve kupujete BC mini?? Jaz jih v lekarni, pa mi je že kr nerodno it spet tja, ker me že malo čudno gledajo hehe
Tko, da razmišljam če naročim kar preko spleta al kaj

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
24.2.2014 11:28:36   
asyka
*misi* medve sva pa na istem, jaz imam tudi CB digital doma in mi ga je škoda. user posted image Jaz kupujem BC v DM-u, vsakič v drugem, se razumeuser posted image

Jaz se bom zadržala, sem rekla, če je do srede ne bo naredim test, drugače pa tak bo user posted image . Danes imam tako cel kup obveznosti, moram it priglasit ODD v Celje, pa na kirurgiji imam izrez enega znamenja, pa potem sem tako pri starših, tako da itak ni primerno user posted image

Držim pesti za vse ostale, ki še lulate

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
24.2.2014 11:46:39   
Žabinčica
Misi, ko kupujem teste jih jaz tudi kupujem v DM-u (čeprav jih nimam navade kupovat vnaprej). Sicer pa navijam. Ja pa asyka za tebe tudi. Joj, koliko vas te dni ne pričakuje user posted image user posted image user posted image vsem.

Jaz sem se pa spomnila ene spletne strani, ki sem jo gledala, ko sem čakala na prvi + (saj pravim sem se načakala). To je to http://www.lunarium.co.uk/calendar/conception.jsp . Naj bi bila povezava med datumom rojstva in položajem lune in tem kdaj je najboljši čas za zanositev. Menda so največje možnosti za zanositev če imaš ovulacijo v času, ko je tudi položaj lune pravi (položaj enak tistem, kot je bil ob našem rojstvu), naj bi pa nasplošno lahko zanosile tudi takrat ko je ta lunina o. Sicer sama to jemljem bolj tako tako, malo za hec-čeprav škodi ne. Sem pa sicer zdaj gledala za nazaj, pri prvem user posted image ni ravno držalo, je fantek, med o. in lunino o. je bilo sicer samo par dni razlike, tako da se to dokaj prekriva, pri drugi user posted image pa se je vse poklopilo in tudi spol drži. Če katera ima čas in ji je, se lahko malo poigra s tem, pa javi rezultat. Čeprav, če bi to držalo, pri meni letos obeta bolj slabo...šele čez eno leto, naslednjega februarja, se o. in lunina o. prekrivata, tako da potem bom še dolgo tukaj user posted image in si sploh ne rabim glave razbijat s tem kdaj aktivno začet načrtovat user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 24.2.2014 11:50:32 >

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
24.2.2014 12:29:58   
*misi*
Ampak v DMu majo sam first sign...

Neposredna povezava do sporočila: 2481
24.2.2014 13:12:06   
asyka
Uf pojma nimam kaj za eni so. Vem da je taksna vijolcno modra skatlica. Pa poceni so 3€ dva listka. Kar je cist solidna cena, da jaz tako malo po njih lulam hehe... ko bo prvi od teh narisal 2 crtici se pa lahko menimo tudi o boljsi kvaliteti :):)... itak je pa vse isti smorn samo drugo pakovanje

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
24.2.2014 14:48:32   
*misi*
Ok gremv DM zdajpogledat. Ker un first sign tut ni tako poceni,pa se spomnem da so sam tega imeli zadnjic.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
24.2.2014 16:26:15   
*misi*
Evo sm sla in res majo First Sign listice, zadnjic jih niso meli. No sm zadnja dva pakiranja vzela hehe user posted image una na blagajni se mi je kr smejala, pa se tko mal postran me je pogledala k je pomoje mislna da sem ena mladoletnica hahaha user posted image
No, zame je to kompliment, ceprov vcasih res nerodn zgleda.

Sm sla enkrat v ZD sprasevat kje imajo tukaj pedontologa (otroski zobozdravnik do 3 leta). Pa me babnca na informacijah vprasa ce to iscem zase user posted image boh pomagi....neeee :D sem jo nazaj vprasala ce sploh ve kdo je pedontolog in ce sem mogoce v mesariji al ZD user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
24.2.2014 17:20:51   
Tara9
Sem se vam prav nasmejala, ker sem v debati o testih našla samo sebe. Kako zmeraj izbiram v katero lekarno ali DM naj grem, da me ne bi prepoznali, ker sem že na tone testov nakupila. Najprej takrat, ko še nisem želela zanosit in mi je M itak zmeraj zamujala kljub zaščiti. Zdaj pa, ko hočem zanosit, sem spet na istem. Če se me katera prodajalka spomne si misli, da že 10 let delamo na dojenčku user posted image .

Navijam za vse, ki lulate ta teden. Jaz mislim, da ne bom več testov kupovala, razen če je do petka ne bo, kar pa dvomim.

Žabinčica všeč mi je ta tvoj koledar user posted image , bomo videli če resnično drži, ker meni se poklapa naslednja O in ta lunina o, sem se prav nasmejala user posted image .

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
24.2.2014 18:57:56   
_pika_
Žabinčica: Sem šla preračunat, pri meni se že v marcu datuma pokrivatauser posted image , upam, da res dobro napove tale koledar. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2486
25.2.2014 7:05:18   
*misi*
Jutro,

Test je bil negativen danes zjutra...bom zdaj kar na M lepo pocakal

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
25.2.2014 9:02:08   
mamica deklicam
Pozdravljene.

No gospa user posted image se je danes pokazala. Kakor sem rekla, v tem ciklu ni moglo uspelti. Se je pri tem pokazalo še nekaj drugega. In to bom morala iti urediti k moji G. Ker ta cikel nisem jemala Utrogestana, sem jo dobila kasneje in še te izcedki so bili pred dnevom D.

Poleg tega imam še eno žalostno novico. S to službo ne bo nič. Sem bila včeraj z mentorico na terenu in mi je sama povedala enako, kar sem že sumila. Ker sem predaleč doma, mi bo ves prihodek požrl bencin. On ja iz LJ in ji požre polovico zasluženega denarja. Zame pa ni računice, razen v primeru, da si tako službo resnično želim.

In sem kalkulirala. Če grem delat, mi takoj spremenijo in OD in plačilo vrtca za najmanj po en razred oba. Tako, da bi bila celo na zgubi, poleg tega me pa še doma ne bi bilo po 8 - 10 ur. In se enostavno ne izide, bo potrebno poiskati nekaj drugega.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
25.2.2014 9:12:53   
Žabinčica
Misi in mamica deklicam user posted image user posted image user posted image za m., pa navijamo za naslednji mesec.

Tara in pika user posted image , upam, da bo to prekrivanje o. držalo in vama prinese debele user posted image user posted image , tako da tokrat zelo pridno user posted image ko bo dan D user posted image .

Jaz grem malo na zrak, moram k sebi prit od tebe bolezni, se res vlečem okrog in sem brez prave energije. Na izpit ne bom šla, tokrat mi žal ni zneslo predelati dovolj user posted image . Prvi, ki sem ga spustila in mi ni vešč to :(.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
25.2.2014 12:27:40   
Tara9
MD škoda za tečko user posted image , sem kar malo upanja imela, da se je vseeno zgodil čudež. Žal mi je tudi zaradi službe, ampak če bi bila zaradi nje na izgubi se pa res ne splača. Je že z nekim razlogom tako, mogoče te nekje čaka še kaj boljšega user posted image .

Žabinčica tudi jaz upam, da tole prerokovanje drži, in da bo marec moj mesec user posted image . Sicer me upanje počasi zapušča in bi najraje opustila vse skupaj, ampak recimo da bom čez par dni bolje.

Punce jaz mislim, da je moj glavni problem prevelika želja, in sploh ne vem kako naj si pomagam. Dnevi od O do M so prehudi za mojo psiho, ne vem na kakšen način bi odmislila vse skupaj, ampak nekaj bom morala spremenit, ker je ubitačno postalo. Mislim, da je tečka tokrat pred vrati, sicer ga spet nekaj štrika po svoje, imam danes nežen rjav izcedek in krče. Od kar sem na Progesteronu izcedkov nimam, tako da mi ni jasno kaj spet ne štima, se mi prav meša že.

Neposredna povezava do sporočila: 2490
25.2.2014 13:12:23   
asyka
MD žal mi je, da je prišla tečka in žal mi je za službo. Ampak te razumem, da si se tako odločila in je včasih res bolj smiselno preračunati vse pluse in minuse in če pretehtajo minusi, iti naprej.

Žabinčica če tole prerokovanje drži, sva ta mesec res zadela na lotuuser posted image Lunina O je sovpadla s tistim tednom, ko bi naj bila moja pričakovana ovulacijauser posted image Ah, če je to res, potem pa res začnem verjeti, da nekdo čuva na nas in nam namenja otroke takrat ko je čas zanje...

Jaz sem danes tečkasta, ker čakam tečko, danes zjutraj bi mogla pridetuser posted image Čeprav sem vedno bolj na tem, da grem kupit en testek, ker to kar mi dogaja je pa res postalo brutalno in če je tole PMS, ga nočem nikoli več, res hvala lepa. Današnje kosilo sem ravno glih za glih še zadržala v želodcu, je že moj rekel, če bom kar na wc se sprehodla... bomo videli. Se bom probala še zadržati in ji dala kakšen dan dva dovoljenja za zamujanje. Po drugi strani pa razmišljam,da če ni nič si s samo psiho zadržujem user posted image eh....

Sem pa od včeraj končno legalno na tržišču in podpiram našo državo s 25% davkom od vsake moje storitve. Jupiii. Sem odprla osebno dopolnilno delo, ker so se stvari tako razvijale, da se enostavno ni več za igrat bilo. Zdaj pa odštevam do 1.3, ko imava s prijateljico prvo tako ornk prireditev na kateri sodelujeva s svojimi storitvami. Tako, da če je katera iz Celja in okolice je vabljena na obisk v Novo vas, bova imeli poslikave obrazov :)user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
25.2.2014 16:06:37   
*misi*
Morm se mal potozit user posted image . Sem sitna dons, prov zato k je bil zjutraj test neg, pa od vceraj me boli ze zob user posted image hudica da skoz hodm k tem zobarjem, pa od znotri mi propadajo zobje. Jaz pametna vceraj grem na net brat kaj pomaga za zobobol predno me zacne res fajn bolet in najdem- strite cesen in polozite na zob. Jaz to nardim...ko je mene zacel pect po licu in jeziku, da o zobu ne govorim...sem mislna da mi bo eksplodiral tko mi je utripal, sm mislna da bom zgrizla pult tist moment user posted image ampak cez ene 15min je bo ful boljse in en nalgesin sem ruknila za ponoc pa je blo do dopoldneva ok. Zdaj pa spet..grem ob pol sestih k zobarci da pogleda kaj se dogaja.

Sledu o M ni nobenega, signost je bolj povezana z zobom. Tko da cakam to prekleto tecko, da neham razmisljat o tem.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
25.2.2014 21:02:18   
_pika_
mamica deklicam: user posted image Boš našla boljšo službo.

Žabinčica: Ta mesec sem se odločila, da bova user posted image vsak drugi dan, da če slučajno pride do O, da je ne zgrešiva. Ker sem ponavadi računala kdaj naj bi bila O in sva bila takrat bolj aktivna, a kaj ko imam lahko O tudi drugače.

asyka: Držim pesti, da tole prerokovanje obvelja. user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
25.2.2014 21:29:20   
asyka
Jaz sem danes podlegla testu, ampak je bila po pričakovanju belina (bi se lahko človek tolažil, da je bilo s popoldanskim urinom pa bla bla bla; ampak bodimo realni)... No, pa saj je komaj en dan zamujala... bo že prišla. Koo bi le končno že prišla, ker me cel teden tako nosi, da jo res komaj čakam.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
26.2.2014 8:10:17   
Tara9
Ahhhh joj asyka sem bila prepričana, da se boš javila z dobrimi novičkami, sem te imela prav na sumu. user posted image

misi zobje so res šmorn, kako svinjsko bolijo, upam, da si danes bolje. Sem imela sama že ene 2x vneto osmico in sem mislila, da se mi bo zmešalo od bolečin.

Moja tečka se je spet odločila ponagajat, včeraj dve rjavi kapljici na dnevnem vložku, potem pa konec in zdaj spet nič. Komaj čakam da se vlije, me prav muči tole tuhtanje kaj spet ne štima user posted image .

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
26.2.2014 8:14:00   
perla*
Punce drage, vsem vam pošiljam en optimističen user posted image

*misi* vem kako ti je, ravvo en teden nazaj sem okol hodila z istimi občutki v srcu. Ta grozna belina na testu, zame je bolj bela kot sneg user posted image  smotana! Ko je tečka mimo, sem zopet polna optimizma in čakajoč na O, katere imam hvala bogu redne user posted image  Za zob so meni pomagale kapljice Gorenjskih lekarn proti zobobolu. Prov neverjetno je blo, kakšen je bil efekt. Sej veretno so te že včeri zrihtal, upam.

Tara9 jst tudi mislim, da je fora v želji in glavi. Med M in O se moram fajn zaposliti z opravki, delom in dogajanjem, da malo preusmerim pozornost. Ubijamo same sebe. In dokler nam ne dop***i bomo to počele. Ko bomo mele dost, se bomo pa v roke vzele user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
26.2.2014 8:58:01   
Žabinčica
Dobro jutro, pa spet ena user posted image za vse.

Asyka user posted image user posted image user posted image za test. Upam, da m. čim prej pride. Mogoče se bo pa treba trdno odločit za in prav aktivno začet delat na tem, če si res tako želiš. Pa super za dopolnilno dejavnost. Kaj pa pravzaprav delaš oz. delata s kolegico?

Misi ste rešili zob? To je res hudo neprijetno, upam da si danes že vredu in vse težave odpravljene.

IZVIRNO SPOROČILO: perla*
Tara9 jst tudi mislim, da je fora v želji in glavi. Med M in O se moram fajn zaposliti z opravki, delom in dogajanjem, da malo preusmerim pozornost. Ubijamo same sebe. In dokler nam ne dop***i bomo to počele. Ko bomo mele dost, se bomo pa v roke vzele user posted image

Ja, v bistvu po mojem to tudi drži. Pri meni je bilo enako. Nekje mesec, dva po tem, ko mi je počilo in sem nehala načrtovat in razmišljat, ampak ravno obratno-sem delala plane, kot da ne bom noseča, sem zagledala prvi +, ki bo počasi že 5 let star. Se zavedam, da to ne velja za vse, ampak jaz sem se mogla pripravit in odklopit, pa razčistit pri sebi in potem je bilo. Saj zato še ne delamo na tretjem, ker si še nisem čisto na jasnem glede določenih stvari in verjetno tako ali tako ne bi bilo nič.

Ta lunina o. sicer ni ravno prerokovanje, je v bistvu raziskava, ki so jo delali o vplivu lune na zanositev, imenuje se tudi Dr. Jonas method, če katero kaj več zanima; čeprav s temi raziskavami je itak tako, jih ni problem ne potrdit, ne zavrečt, potem pa bodi pameten. Sicer za nekatere menda deluje, poskusit pa itak ne škodi, še en dan user posted image več user posted image .

Včeraj sem šla na bližnji hrib in je bilo super, ful toplo in sončno, čeprav pri nas doli pa je tako pihalo, da je bila razlika neverjetna. Mi je super pasalo, prvič po ne vem kolikem času spet malo v naravi, danes pa je zelo turobno, pa še mrzlo. Kaj zdaj, bo že konec zime ali ne, moraj kurenti prit da jo preženejo user posted image ?

Pa ve, kaj počnete, se boste kaj maskirali (včasih smo se znale tukaj razpisat o vsem in je bilo prav zanimivo brat, pa še malo odklopa je bilo...).

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
26.2.2014 9:00:21   
*misi*
Jutro,

Zobek je umrckal user posted image na konc sploh nisem vec vedla kaj me boli, cela stran obraza mi je nabijal notr jao. Bomo zdravli zdaj, ni druge.

Moje tecke se tut ni, testa pa ne bom delala vec. Bom kr mal probala odklopit, ker sm potem samo slabe volje.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
26.2.2014 11:43:49   
Pia*
Jaz še vedno nisem naredila testa niti tečka še ni prišla.

In sploh ne vem kaj mi je, da ne zberem toliko poguma grem v lekarno in naredim test. Mislim, da me je tistega neuspeha, ko bi zagledala negativno NORO strah! Bi potrebovala mal vašega poguma.
Odmislit ne morem, user posted image tistim, ki to lahko naredijo. Jaz sem živčna ni mi do hrane in tako kot je ena pisala, da je nabirala kg s tem, ko je jedla, ker je mislila, da je noseča. No pri meni je kontra učinek jaz sem izgubila že več kot 1 kg.
V glavi si pa itak govorim, da je nemogoče, da sem noseča in da naj počakam na M.

Hvala bogu za službo, da vsaj kolikor toliko odmislim.

Jaz za pusta ne bom nič, že kot otrok nisem imela nobenega veselja se oblačit mislim, da sem bila 1x miš in 1x rdeča kapica to je pa bilo vseuser posted image . Se pa veselim krofov, če ne prej v soboto bom sigurno pridelala vse kg nazaj!

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
26.2.2014 12:11:07   
Tara9
Pia user posted image user posted image  za srečo in za pogum. Pa ti M že zamuja? Ne vem kako bi ti vlila malo poguma. Pri meni je recimo tako, da raje naredim test in me tista belina strezni ter odžene vse "znake". Potem sem malo žalostna, ampak se spet poberem in upam naprej. Je nekako lažje, kot če si ustvarjam lažna upanja. Ampak ljudje smo različni, tako da srečno v vsakem primeru user posted image .

Mene je belina na testu v nedeljo lepo postavila na realna tla, ampak zdaj mi včerajšnji izcedek ne da miru in potem spet začnem tuhtat, kaj pa če..... user posted image . Res sem srečna da obstaja tale forum, ker če bi doma vsak dan eno in isto ponavljala, bi me že čez okno vrgli user posted image .

Žabinčica lahko bi res naše obzorje razširile še na kakšne druge debate, imaš prav. Svoje misli bi tako drugam preusmerile, se spomnim da smo čvekale tudi o receptih in naše moške smo obdelale tako in drugače, tako da smo lahko še na kaj drugega mislile user posted image .

Maškarce..... tudi jaz nimam nekega veselja do tega. Ko sem bila majhna mi je bilo fajn, zdaj pa nisem več zagrižena. Sicer sva bila lani z dragim celo na nekem žuru zamaskirana in je bilo lušno, letos se mi pa spet ne da.

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?