asyka
|
Tara9 sedaj pa vsi držimo pesti, da je pikec zdrav in po zrastel v velikega škratka čez 9 mesecev. Saj veš kako pravijo, da gre v tretje rado, tako, da ziher bo šlo Jaz pa komaj čakam menstruacijo, ker mi je zadnje 3 dni slabo za umret. Sovražim PMS.. in psiho . Ker sva valda na dan D in mi moj reče ko je bilo konec, veš dans pa nisem čisto prepričan, da mi ni kaj ušlo ... sem ga potem malo grdo pogledala pa rekla, če lahko drugič te zadeve zadrži zase, ker mi bo ziher spet slabo cel teden pred . In evo ga, 24 ur na dan mi je slabo. NIma veze, zjutri, zvečer, popoldne, (ponoči je mir)... Aja pa po nekem čudnem spleto okoliščin bi zadnja dva dni lahko vzela abonma v Mcdonalcu, ker kolk se pa men tega lušta ... Pa da ni bilo vsega tega dosti, se mi je tisti teden, ko bi morala biti ovulacija sanjalo, da sva zibala na 8.11. To je dan, ko je tašča umrla. Pa še tako mojemu rečem to in se smejim, da morava pa naslednji mesec pazit. Potem pa še nekaj računam in ugotovim, da bi mogla potem ta mesec zanosti, če bi bilo dete novemberček... In grem za finto računat po zadnji mestruaciji kdaj bi bil predviden rok, če bi zanosila. No, a katera ugane datum ... povem to mojemu in mi reče, no mogoče pa je kaj na tem... Pa te prime, da bi ga vleku po stanovanju, ker on bi mel otroka, ampak ne bi pa delal resno na njem. Tako ups pa bi mu bil ok Smo pa imeli pester vikend... Na RD-ju od mojega smo imeli ornk fajt s sestro od mojega, ker jo njen tip psihira. In po tistem ko sta se moj in ona glasno sporazumela, je začela meni nekaj gobcat, da če sem srečna, ker so ji mobitel odklopli in da nima več luksuza, kot jaz temu pravim. Pa mi je ventil odprlo, ker isto poslušamo že 2 leti od kar je z njim. Saj mi je zdaj tako žal, da ji nisem že pred 2 letoma vrat pred nosom zaprla, ker iz najinega stanovanja je odšla z besedami, da se gonim okoli s sošolci s faxa in da okoli razlagam da brat od mojega vara svojo ženo. Potem sem se pa skregala še s tastom, ker mi je začel da slabo vplivam na mojega, ker si je on itak spet moral mlajšo najdit, pa da kaj jaz pametujem njegovi hčeri, ker meni itak vse moji starši k riti znosijo in da nimam pojma kako se ona počuti. Mi je stopil na živc, ker nima pojma kako sploh živijo njegovi otroci, in se mu sanja ne v kakem dreku je njegova hči... Tako, da sem zdaj v stanju, da mi je hudo zanjo, ker ne vem kako se bo znašla s to pijavko s katero živi, hkrati pa priznam, da nočem več slišat zanjo.