Žabinčica
|
Dobro jutro, spet ena , še za vas. Pa da malo pokomentiram. Folna kislina v prvo sem začela jemat malo preden smo začeli načrtovat-tifol; sem ga zelo dolgo jedla, ker smo se kar načakali na plus, tako da sem vmes nehala in ko sem zanosila ponovno začela. Najprej tifol, potem še Neo vin (ker je imel še Omega 3 kapsule mislim da, kar je pripročljivo potem od 2 trimesečja). V drugo sem začela folno jemat ob zanositvi, ampak mi je šlo ful gor, tablete nisem mogla po grlu spravit nikakor, sem se tako namučila z goltanjem elevita, da sem obupala; potem kratek čas jemala tifol in potem v bistvu nič. Sicer pa če gledaš malo na hrano, ali pa kakšne druge vitaminske dodatke jemlješ, mislim da nekaj veliko prej ne rabiš začenjat z folno. Tara, misi tudi jaz držim pesti in navijam, da bo , pa čimprej dol s te teme ,(čeprav vaju bomo pogrešale ). Babysmile, lepo nosečnost še naprej. Zelo lepo, da si se oglasila. Tedy, kako si? Že kakšni drugi znakci? Za pregled si se že naročila? A ti si potem oktoberka ali že prideš v novemberke? Pa hčerka, je bolje, že poznate vzrok za njene težave? Mamica deklicam kako služba? Mi smo ok, bili sicer vsi bolani, pa mož vmes odsoten, ampak je nekako šlo. Zdaj se poskušam nekaj učit, ampak mi malo motivacija niha, ma saj bo. V bistvu ves čas delam še za faks, drugače sploh ne gre in ne bi šlo, ker so nam ful nagnetli urnik in je to edina možnost, mogoče da sem od jeseni imela samo par dni brez učenja in seminarskih in mi koncentracija že malo pada, sploh ob tej bolezni zadnji zdaj. Izpit pa naslednji teden . Komaj čakam na lepše vreme, sonček da malo energije :).
|