|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
21.2.2014 9:13:44   
Žabinčica
Dobro jutro, spet ena user posted image , še za vas. Pa da malo pokomentiram.

Folna kislina v prvo sem začela jemat malo preden smo začeli načrtovat-tifol; sem ga zelo dolgo jedla, ker smo se kar načakali na plus, tako da sem vmes nehala in ko sem zanosila ponovno začela. Najprej tifol, potem še Neo vin (ker je imel še Omega 3 kapsule mislim da, kar je pripročljivo potem od 2 trimesečja). V drugo sem začela folno jemat ob zanositvi, ampak mi je šlo ful gor, tablete nisem mogla po grlu spravit nikakor, sem se tako namučila z goltanjem elevita, da sem obupala; potem kratek čas jemala tifol in potem v bistvu nič. Sicer pa če gledaš malo na hrano, ali pa kakšne druge vitaminske dodatke jemlješ, mislim da nekaj veliko prej ne rabiš začenjat z folno.

Tara, misi tudi jaz držim pesti in navijam, da bo user posted image user posted image , pa čimprej dol s te teme user posted image ,(čeprav vaju bomo pogrešale user posted image ).

Babysmile, lepo nosečnost še naprej. Zelo lepo, da si se oglasila.

Tedy, kako si? Že kakšni drugi znakci? Za pregled si se že naročila? A ti si potem oktoberka ali že prideš v novemberke? Pa hčerka, je bolje, že poznate vzrok za njene težave?

Mamica deklicam kako služba?

Mi smo ok, bili sicer vsi bolani, pa mož vmes odsoten, ampak je nekako šlo. Zdaj se poskušam nekaj učit, ampak mi malo motivacija niha, ma saj bo. V bistvu ves čas delam še za faks, drugače sploh ne gre in ne bi šlo, ker so nam ful nagnetli urnik in je to edina možnost, mogoče da sem od jeseni imela samo par dni brez učenja in seminarskih in mi koncentracija že malo pada, sploh ob tej bolezni zadnji zdaj. Izpit pa naslednji teden user posted image .

Komaj čakam na lepše vreme, sonček da malo energije :).

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
21.2.2014 9:14:26   
Žabinčica
Od poletja do zdaj smo že skoraj 100 strani natipkale, smo pridne ni kaj user posted image .

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
21.2.2014 11:15:25   
kavbojka
se popravljam. rjav izcedek v sredo je nakazoval prihod user posted image . sem kupila 2 l mleka, za kaj drugo nisem bila zmozna. me je konkretno potrlo in sem imela par seans tuljenja v blazino. posledicno sem prisla vceraj zabuhla na siht. sem se pa kar hitro pobrala, odlocena sem, da imam 1 dan zalovanja za neuspelim poskusom dovolj. prejsnji cikel sem pricela s kombinacijo alt_ernativnih "zdravljenj", predvsem mojega uma, ker me je vse skupaj prevec obremenjevalo. razlika je obcutna, tako da bom zdaj verjetno zacela se z meditacijo. ce katero posebej zanima, naj se mi javi na zs.

mene hvalabogu familija nic ne sprasuje, ocitno jim je jasno, da je to boleca tema, sploh zaradi splava lani. tasca pa na momente na skrivaj pogleduje v trebuh in me to zelo moti. ce bi se veckrat videli, bi ze kaj zinila, tako se mi zdi pa brezveze. kot da res ni dovolj, da imamo kup dela sabe s sabo, potem se okolica. najboljsa resitev bi bila, da bi se samo take iz foruma skupaj druzile. zastopimo ena drugo ker imamo vse iste probleme. in veliko lazje se je tukaj odpret. jaz enostavno nisem zmozna razlagat vse probleme in detajle vsaki kolegici, s katero se dobim.

perla*, dobrodosla. zelim ti, da te do junija preseneti plusek namesto Resa.

*tedy* potrudi se odmislit vso negativo. sem vesela zate, verjamem da ti bo ratalo in bos srecna nosecka.

*misi* in Tara9, kaj novega? upamo na vesele novicke user posted image

kot pravite, ocitno si me tale otrok ni izbral za starsa
ali pa kot je v tistem linku od Wishes rekla nekaj kot good bye non fertile egg
evo ga:
http://imgur.com/a/48jc3

< Sporočilo je popravil kavbojka -- 21.2.2014 11:20:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 2453
21.2.2014 11:43:01   
Tara9
kavbojka user posted image user posted image , te smotane tečke, prav na živce mi grejo že, se jih ne moremo znebit za par mesecev, uffff. Včeš mi je tvoj način enodnevnega žalovanja. Sem razmišljala, da bi ga tudi sama uvedla user posted image . Dovolit sama sebi samo 1 depresiven dan in potem spet glavo gor, bomo videli, če bo šlo. Upam, da se danes že bolje, za dežjem posije sonce user posted image .

Žabinčica pridna si, srečno z izpiti, stiskam pestke. Pa privošči si tudi malo počitka.

Hvala vsem, ki stiskate pestke, pri meni nič novega, je šele 10, ali 11 dni po O, tako da nič ne dogaja, madona se vleče. Sem še včeraj rekla, da se bom izogibala testom, pa me je že začelo mikat, čeprav je prezgodaj, aaaaaaa, kakšen karakter sem  user posted image . Tedy koliko dni po O so se začele tvoje črtice???

misi kako se kaj ti držiš, upam, da bolje kot jaz user posted image , no sej jaz se kar ok, samo neučakana sem, in bojim se novega razočaranja user posted image .

Želim vam lep vikend vsem skupaj.

(odgovor članu kavbojka)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
21.2.2014 12:51:17   
Pia*
Tudi jaz se za 1x dobro bojujem proti kupovanju testov. Naslednji teden bi morala dobiti tečko. Pa bomo videli. Sicer sem po vsem prebranem v glavi naredila en klik da je pa v prvo res nemogoče takoj zanositi.

Me je pa včeraj prvič tako zelo špikalo v desnem jajčniku in danes se mi zopet pojavljajo bolečine. Sem pa že mimo O. Tako, da ne vem kaj se dogaja.

Srečno vsem skupajuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
21.2.2014 13:38:41   
*tedy*
Tara9 jest sem uničila prbi testek deset dni po O, ker v bistvu je bil to tudi prvi dan M po najkrajšem ciklu.....samo je bila O očitno res kasneje. Čeprav je sedaj že 14 dni po O pa še vedno ni čisto enake črtica, mogoče je bila O še kasneje, kaj pa vem. Samo upam, da bo vse ok in da je to to. Drug teden ko pridemo s mučanja se naročim na pregled, ki ga ima moja G v 8/9 tednu.

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
21.2.2014 14:10:32   
*misi*
Hej punce,

Hvala vsaki posebaj za pestke. Pri meni nic novega z znaki, v bistvu nimam niti casa od vceraj o tem razmisljat, ker sem se picla z mami. Ze itak sva odtujeni odkar se je locila od fotra, zdaj pa jo napolno dogaja, obnasa se kot ena pubertetnica pri 60ih...vnuk je sploh ne zanima, prav tako ne jaz ali moj moz. Misli da je sama na celemm svetu in da se vse vrti okoli nje. Vceraj mi je nabijala v tel o tamladi snahici bla bla bla...sem samo kimala in na koncu prisla do besede, da moram it po tamalga v vrtec. Cez pol ure sem dobila sms: kako si je ona zasluzila tako klavern pogovor in da ne more verjeti da sem mamica!
No, potem mi je pocilo....nimam se kaj vec pogovarjat z njo, tok me je uzalila, da sploh ne morem verjet da mi je to rekla. Da si drzne, sploh ve ne kaksna mamica sem. Nazadnje je bila eno leto nazaj pri nas in vidla vnuka.

Se opravicujem, sem mogla dat iz sebe. Ubila me je user posted image , moj del duse, ki je bil namenjen njej je dokoncno poteptala.

Trenutno upam da ne zagledam user posted image ker nisem v primernem psihicnem stanju in bi mi bilo grozno, da se v mojem telesu razvija pikica in se ne pocuti dobro zaradi mene.
Grzno mi je user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
21.2.2014 14:28:08   
Tara9
ojoooj misi user posted image user posted image  žal mi je, da se ti to dogaja. Si sploh ne morem zamisliti takšne bolečine user posted image . Jaz te poznam samo virtualno, ampak sem prepričana, da si svojemu pikcu najboljša mama na svetu user posted image

tedy lepo se imejte na smučanju in sprosti se malo, vse bo ok sem prepričana. user posted image

Punce se slišimo naslednji teden, izkoristite sonček, ki ga napovedujejo user posted image .

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
21.2.2014 14:35:33   
*misi*
Hvala Tara9, vem da dajem svojemu otroku to, cesar jaz nisembila delezna v svojem otrostvu. In ona je res zadnja na svetu, da si dovoli rect, kaksna mamica sem, po svojih moceh, sigurno najboljsa in ljubeca. Mah skoda izgubljat besede,

Uzivajte v vikendu bejbe, upam da se razveselimo kaksne nove user posted image nasl teden user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
21.2.2014 14:47:58   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*

Hej punce,

Hvala vsaki posebaj za pestke. Pri meni nic novega z znaki, v bistvu nimam niti casa od vceraj o tem razmisljat, ker sem se picla z mami. Ze itak sva odtujeni odkar se je locila od fotra, zdaj pa jo napolno dogaja, obnasa se kot ena pubertetnica pri 60ih...vnuk je sploh ne zanima, prav tako ne jaz ali moj moz. Misli da je sama na celemm svetu in da se vse vrti okoli nje. Vceraj mi je nabijala v tel o tamladi snahici bla bla bla...sem samo kimala in na koncu prisla do besede, da moram it po tamalga v vrtec. Cez pol ure sem dobila sms: kako si je ona zasluzila tako klavern pogovor in da ne more verjeti da sem mamica!
No, potem mi je pocilo....nimam se kaj vec pogovarjat z njo, tok me je uzalila, da sploh ne morem verjet da mi je to rekla. Da si drzne, sploh ve ne kaksna mamica sem. Nazadnje je bila eno leto nazaj pri nas in vidla vnuka.

Se opravicujem, sem mogla dat iz sebe. Ubila me je user posted image , moj del duse, ki je bil namenjen njej je dokoncno poteptala.

Trenutno upam da ne zagledam user posted image ker nisem v primernem psihicnem stanju in bi mi bilo grozno, da se v mojem telesu razvija pikica in se ne pocuti dobro zaradi mene.
Grzno mi je user posted image

user posted image user posted image user posted image

a sta z mojo kaj v sorodu? ko sem tole brala, sem notri tudi mojo videla.
Najbolje, da pozabiš. Ti že veš, da si dobra mama svojemu čmrlju in tega ti ne more vzeti. Saj ne ve, kaj zamuja. Ko bodo vnuki zrasli, je ne bodo niti poznali in na koncu bo čisto sama.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
21.2.2014 15:49:17   
_pika_
misi: user posted image user posted image Sem ostala brez besed. To pa je mama.user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
21.2.2014 16:25:49   
*tedy*
misi user posted image user posted image user posted image jest tud nisem z mamo na isti valovni dolžiniuser posted image , kakor jest temu pravim. Ampak tako pač je in nekaj let sva imeli komunikacijski šum , sedaj pa se slišiva enkrat na 14 dni, vidimo se nekajkrat na leto za kakšne praznike in to je to....Nisem nič žalostna zarad tega, sem že vse predelala.....taka pač je .....je bila pa tud njena mati taka....

Življenje gre naprej .....in tega se je potrebno veseliti....za nazaj itak ne moremo nič popravit, lahko pa smo boljši za nas same , za naše otroke..user posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
21.2.2014 16:31:47   
*tedy*
Žabinčica na pregled se naročim drug teden, razen napihnjenega trebuha pa skoraj ni drugih znakov...
Tamala je bolš , pot reh tednih že sama hodi. Sem jo peljala še k bioenergetičarki .....vsak itak pove še pet drugih stvari kaj je narobe, samo da potem tja hodiš in seveda vse zelo veliko plačaš. Upam da bo vse skupaj pomagalo in da se rešimo teh skrbiuser posted image .
Upam da bo drug teden vse ok, k mene ni, bosta sama z očijem , jest pa tamale peljem smučatuser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
21.2.2014 18:43:24   
snika
Živjo, še tu bi vam zastavla vprašanje =)
In sicer že 2 cikla si merim MV..in kako naj bi to sicer bilo. Ko naj bi bila O naj bi bil zelo visoko, težko dosegljiv mehak potem pa rata trd...in kdaj naj bi se spustil...pred M? Ker pri sebi opažam da je ko je O visok težko dosegliv in nato 2 - 3 dni po O je nižje in takrat se mi začnejo rjavi izcedki. In sedaj me zanima ali so rjavi izcedki zato ker se MV spusti? Je to zelo narobe bi moral ostati visoko in pasti kak dan pred M....Povsod sem zasledila le kako je okoli O in nič kako je okoli M glede MV.

No upam da nisem preveč zmedeno vse napisala in na vsaj kak odgovor, saj v drugi temi mi ni nobena odgovorila, verjetno nobena ne ve odgovora.

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
21.2.2014 19:09:52   
*misi*
Hvala punce, zlate ste. Mi je takoj malo lazje, da vidim da nimam samo jaz mame, ki je pac taka kot je....bo ze boljse.

Misli pa da je moja M na poti, me kr fajn spika in matra

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
21.2.2014 20:32:37   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: snika

Živjo, še tu bi vam zastavla vprašanje =)
In sicer že 2 cikla si merim MV..in kako naj bi to sicer bilo. Ko naj bi bila O naj bi bil zelo visoko, težko dosegljiv mehak potem pa rata trd...in kdaj naj bi se spustil...pred M? Ker pri sebi opažam da je ko je O visok težko dosegliv in nato 2 - 3 dni po O je nižje in takrat se mi začnejo rjavi izcedki. In sedaj me zanima ali so rjavi izcedki zato ker se MV spusti? Je to zelo narobe bi moral ostati visoko in pasti kak dan pred M....Povsod sem zasledila le kako je okoli O in nič kako je okoli M glede MV.

No upam da nisem preveč zmedeno vse napisala in na vsaj kak odgovor, saj v drugi temi mi ni nobena odgovorila, verjetno nobena ne ve odgovora.

jaz vem samo to, da se MV spusti pred M in ga lahko zatipaš. Kako je povezan z izcedki, pa nimam pojma.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
23.2.2014 7:48:17   
*misi*
Jutro punce, je pri kateri kaj novega? Jaz sem se malo umirila od zadnjič, sicer nisem ok...ampak če se bom sekirala in žrla ne bom prov jič spremenila.

Testkov pa sploh nimam nič in jih tut do srede ne bom sla kupit. No, imam first sign in tistega digital, ampak teh ne bom uničevala. Bom šla v sredo kupit BC mini. Me pa kr fajn spika po trebuhu in mam filing da bo prišla user posted image

Lep sončkast dan user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
23.2.2014 10:23:56   
mamica deklicam
dobro jutro.

A se še katera spomni, da sem napisala, da pri nas ta mesec ne bo nič. No danes sem morala iti pogledat, kdaj je bila zadnja M. Ker sem že 33 dan, nje pa od nikoder. Po moje bi morala imeti O ravno tisti teden, ko smo imeli celo štalo z žledolomom in elektriko. Nisem čekirala z O listi, ker se mi je zdelo brezveze, sploh glede na to, da ni bilo šanse, da bi midva user posted image . Po občutkih sem jo imela 14 dan po M.

Ja, ja, saj vem kaj boste napisale. Naj delam testuser posted image user posted image . V sredo je bilo malo krvi na toaletnemu papirju in sem si mislila, no pa jo bom dobila. V četrtek se ponovi vse skupaj. A od takrat dalje belina. Pa sem sedaj vsa zmešana. Ali je bila to vgnezditvena in je bila O kasneje. Samo glede na to, da sva midva samo 2x v celem mesecu, se meni zdi čistonemogoče.

Sem morala malo iz sebe spravitiuser posted image user posted image . Ker če bi po nekem čudežu res ratalo, je to v mesecu, ko sem jaz dala možgane na off in se sprijaznila, da ne bo ničuser posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
23.2.2014 11:55:37   
lila25
uf bejbe vas je pa vedno več na sumu user posted image bom močno navijala ta teden za čim več user posted image
tedy zate pa tudi držim pesti, da bo tokrat vse tako kot mora bit user posted image probaj mislit pozitivno in govori pikici, da je zdrava in močna.

lepo nedeljo vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 2469
23.2.2014 14:11:19   
*misi*
MD user posted image sej vessss, teestttt user posted image brez user posted image lahko itak ugibamo user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
23.2.2014 14:19:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*

MD user posted image sej vessss, teestttt user posted image brez user posted image lahko itak ugibamo user posted image

ja, vem ampak ga ne bom delala. Ker se mi je prejle ponovno na WC- ju vsa zgodba ponovila. Ko se obrišem, je nekaj krvi na papirju, take sveže, ker je še rdeče. S to razliko, da je bilo danes še en majhen košček tkiva. Me prav živcira, ko me tako heca. Naj se že ulije, da bo miruser posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
24.2.2014 8:26:02   
kavbojka
MD nekaj podobnega je bilo pri meni ta cikel. najprej roza izcedek, pa sem mislila da je vgnezditvena. potem rjav, pa sem se vedno mislila da je vgnezditvena, ulilo se je sele 3. dan. se mi ze mesa od teh "nosecniskih" znakov vsak mesec pred M. vseeno upam, da pri tebi ni M.

Pia* mene spika v jajcnikih od O do M, samo kaksen teden imam mir. Ni pa to ni pokazatelj da nosecnosti ni.

*misi*
user posted image mislim da ti najbolje ves kaksna mama si svojemu otroku.

snika ce si spremljas O, bi ti jaz bolj priporocala opazovanje izcedka in merjenje bazalne temperature. MV je bolj dopolnilni pokazatelj. jaz sem ga opazovala sproti in sem tezko dolocila visino v povezavi z dnevi cikla. poleg tega naj bi se ga opazovalo ob isti uri vsak dan. izcedki pa pomojem nimajo nobene povezave z MV. priporocam ti, da si kaj vec preberes na fertilityfriend.com. ce imas rjave izcedke tako zgodaj po O, pojdi do G.

punce, a ve vsak cikel delate teste N? se vam je kdaj zgodilo, da je bil zgodnji test pozitiven, kasneje pa negativen? ker pusenjak pravi, da cca 50% nosecnosti telo na zacetku izloci zaradi nepravilnosti. pa se sprasujem ali to potem zgleda kot M in se sploh ne zavedamo da je prislo do N pred tem.

Neposredna povezava do sporočila: 2472
24.2.2014 8:47:44   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: kavbojka
kot je v tistem linku od Wishes rekla nekaj kot good bye non fertile egg
evo ga:
http://imgur.com/a/48jc3

To pa sem se nasmejala user posted image . Sicer pa ja...nekako tako resnično zgleda user posted image .

Mamica deklicam, pa pri tebi kaj novega? Izcedki so se umirili, ali je prišla m.?

Tara, misi nestrpno čakamo na vajine novičke. Misi tebi pa še en user posted image ob dogajanju z mamo.

Tedy, užvajte na smučanju. Super da je hčera bolje, naj le tako ostane user posted image .

No, zgleda smo vse nekje zelo blizu, moja m. je prišla v petek (no, saj drugo niti ni bilo možno user posted image ), tako da punce, sicer res upam, da dočakate že ta mesec +. če ne se bo pa treba enkrat zares odločit, pa akcijo naredit da se vse skupaj preselimo drugam in tam skupaj čvekamo naprej user posted image .

Pri nas se danes celo malo sončka kaže user posted image .

(odgovor članu kavbojka)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
24.2.2014 9:23:29   
Tara9
Ojla punce,

evo pri meni je 3 ali 4 dni pred tečko belina na testku, sem ga vseeno uničila, ker sem ga našla doma še od zadnjič user posted image . Ne počutim se ne noseča ne kot pred tečko, presenetljivo nisem nič tečna user posted image , lahko pa da še pride za mano. Edino kar me daje so grozni napadi lakote, kar pa spet ne pove ne eno ne drugo user posted image . Mislim pa, da se selim v naslednji mesec. Sem v fazi, da bi najraje vrgla vse te hormone nekam in raje kakšno preiskavo opravila, pregled hormonov in HSG. No, bomo videli.

MD kaj novega, vidim da si o nekih krvavitvah pisala?

misi kako se ti držiš, je vsaj pri tebi kaj bolj vzpodbudnega?

Žabinčica res moramo akcijo naredit in se masovno preselit drugam user posted image , samo ne vem več kako. Nikoli si nisem mislila, da bo tak projekt iz tega nastal user posted image .

Želim vam lep začetek tedna, upam da katera preseneti s pluskom

Neposredna povezava do sporočila: 2474
24.2.2014 9:32:09   
Pia*
Hej punce.

Pri nas vse po starem, špikanje je še vedno prisotno. Konec tedna bi morala dobit M.
Sem se pa opazila, da sem blazno nervozna, mah kaj nervozna živčna za pop...t
Testa še nisem delala, sem si zadala da bom počakala do M. Ampak sedaj ta teden zadeve sploh ne morem odmisliti. Občutki so tako neumni, da jih ne znam opisati. Med veseljem in strahom.

Naj že mine pa da vidim kaj je, ker neko čakanje upanje in te razne zadeve me ubija.

Tako, da punce tiste, ki to že več mesecev prenašate jaz vas občudujemuser posted image .

(danes so pa živci še toliko bolj prisotni, saj imam v podjetju inšpektorski nadzor tako, da bom samo razpočila se)

Punce srečno user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?