jona klara
|
o Nika ana- kako sem srečna zate, me je že skrbelo!bravo za , sedaj pa čuvaj, jaz se kr bojim preveč navezati na pikico, če bi šlo kaj narobe, bi mi bilo še bolj težko.Sedaj nimam več nitk in upam, da jih več ne vidim vsaj 8,5 mesecev, ker sem te krvi že sita, upajmo do konca, bo še dolga, ti se pa čuvaj.Kaj pa imaš kaj na jedilniku? jaz že 2 dni v glavnem ležim, berem, tv, imam malo slabe vesti zaradi prvega otročeka, ker ima malo manj od mene te dni, pa bova že nadoknadila potem. lotkla- joj držim pesti še vedno in upam s tabo do konca oreh- havala ti za spodbudo, vedno sem te vesela ko se javiš in daš upanje, poljubčki svojo otročičko in bodi hvaležna zankjo, tako sem jaz za mojega mišeka malega, javi se še monsy- lepo št. foliklov, bravo, sedaj pa naj bo čimprej stopka in pol dan d, držim pesti aspera-vem kako je ko imaš neg. izkušnjo, jo ne izbrišeš in je strah prisoten, pa boš zbrala pogum, poglej nas, če sedaj nazaj pogledam si nisem nikoli mislila, da bom kdaj ležala 5 krat na mizi za punkcijo, pa ves ta psih. pritisk, pa še kr vztrajam, upam, da me na koncu čaka nagrada in vse vas