|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
6.1.2014 17:15:06   
Marker
Midva bova tud vprašala, sva že prvič, in mi je super, ime zbirat in vse pol :)
Kukrkol sm prepričana da je prav točno tako kot se vsak odloči, nama pač tko bolj paše :)

No vseeno se bo na nuhalni že ful lep ''človeček'' videl, k bo mal kasnej, super! :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.1.2014 17:45:50   
Yasminka
Pozdravljene punce,

no pa je končno prvi pregled mimo. Naša pikica je velika 1,6 cm, srček bije :-), velik je za 8tednov.
Sem pa dobila svojo tretjo materinsko knjižico user posted image .
Nuhalna me čaka čez 4 tedne. Konec meseca grem na obremenitveni test za diabetes. Zaradi starosti grem v 20t tudi na amniocintezo.
Končno mi zjutraj NI več slabo in se zelo dobro počutim. Ponoči slabše spim, ker mi je noro vroče.
aspera: Sem kitajsi horoskop pri meni ne kaže prav - žev prejšnih nosečnostih mi je vedno pokazal napačen spol.

Lepo se imejte in pozdravček od
Y

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.1.2014 17:56:55   
aspera
Saj vem, to je bolj tako za foro. Itak ne vrjamem v te zadeve user posted image .

Midva bova vesela, če bo fantek ali če bo punčka. Sva se tako namučila za tega otročka (zanosila sem v postopku umetne oploditve), da nama je čisto vseeno, samo da končno dobiva user posted image .

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 603
6.1.2014 18:37:33   
smartika
Aspera tudi sama sem drugič noseča v postopku umetne oploditve in res kot praviš, res čisto vseeno ali je fantek ali punčka user posted image .. bova pa tudi midva vprašala za spol, če se bo videlo; sva pri prvem zvedla komaj konec 7 meseca...se je kar pridno skrival user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.1.2014 18:57:34   
sitka mala
Ojla punce, no pa je za mano prvi UZ. Pikica je velika 18mm, srček utripa. Sem pa vseeno pričakovala kaj več od pregleda. Fant seveda ni mogel zraven, ker je vse skupaj trajalo dobrih 30s... user posted image Pri svoji ginekologinji sem naročena šele 29.1, na nuhalno pa 3.2.

Tako da zdaj spet čakamo, da spet vidimo pikico.

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 605
6.1.2014 19:06:57   
aspera
Super sitka mala, samo da je vse ok user posted image .

Drugače pa tale UZ res ekspresno opravijo, potem pri svojem ginekologu si šele lahko malo bolje ogledaš vse skupaj in kaj povprašaš.

Nuhalno imaš pa prej od mene user posted image .

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 606
6.1.2014 19:10:22   
sitka mala
Hja, na pregledu bom v bistvu že v 12 tednu, kar je kar malo pozno, a se vam ne zdi? Pa še to čakanje spet, tokrat več kot 14 dni?? user posted image Ehhhhh... Ja, nuhalno imava pa obe s TAS MS na isti dan, z 20min razliko! user posted image Pa bo padla še ena kavica, juhej! user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 607
6.1.2014 19:45:15   
TAS MS
OOOOj punce,tud za mano je prvi UZ veliki 16mm,kar živahni in zaenkrat vse ok! user posted image Današnje dopoldne je super minilo,z sitko na kavici-končno,a ne sitka? po UZ sem se naročila za prvi pregled,ki ga mam 24.1.,vendar sem bila pri svojemu G. že danes,sam da mi je dal potrdilo za zdravniško komisijo NON POTEST DO PORODNIŠKE!!! Upam da bodo upoštevaliuser posted image user posted image Nuhalno imamo pa 3.2. v Dravljah bom pa v 12/2 glih prav.... Skratka spet čakanje..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 608
6.1.2014 20:02:48   
Marker
Ooo TAS MS v Dravljah tam, kjer je Pušenjak&co.? Ker jaz mam isto tam in isti dan :) Ob keri uri maš?

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 609
6.1.2014 20:11:37   
zari
Pozdravček!!!
Tud za mano pregled, veliki smo 18,7mm user posted image , naslednji pregled pa 22.1.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 610
6.1.2014 20:23:12   
TAS MS
Marker z sitko imave uro ena ob 10.30,druga pa ob 10.50 ! Sem bila tam že prvo nosečnost in sem bila zelo zadovoljna.
Zari super,naši pikci rastejo,naj bo tako vse tja do avgusta....user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 611
6.1.2014 20:29:22   
keksy
sitka mala kakšna pa je ta ginekologinja ki jo nadomešča? a je ok?

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 612
6.1.2014 22:41:09   
Marker
Ja jst sm bla tud prvo nosečnost tam, mi je blo super. Jst mam šele popoldne :) 16:20 :)

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 613
7.1.2014 6:42:52   
nevemimena
Pozdravljene punce. Tudi za mano je prvi pregled. Videla sem svojo pikico in slišala srčka. Sem v 11. tednu. Pikica je velika 33 mm. Sem si pa popolnoma pravilno izracunala pdp, ki ga imam 3.8. Na nuhalno sem narocena ze 24.1. tako da bom kmalu spet videla pikico. Smo pa vceraj pokopali nasega kužija, ki je bil z nami 16 let, tako da je bil vceraj zame srecen in zalosten dan h krati. Uzivajte pa srecno vsem.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 614
7.1.2014 9:21:15   
zari

user posted image

PREGLEDI
7.1. Mala jagodka
7.1. čikica
7.1. aspera
8.1. Meggy99
8.1. Tapelina
8.1. med in poper
8.1. mojcy3
9.1. pluseki
9.1. lila25
13.1. Marker
13.1. noseckec23
14.1. anonimna
16.1. beibie
20.1. lili25
21.1. čokolada25
21.1. Irena000
22.1. zari
23.1. keksy
23.1. Anonimnauser posted image
24.1. TAS MS
24.1. nevemimena
28.1. natashyy
29.1. sitka mala
30.1. BUSEKRASTE
13.2. tatjana91

NUHALNA SVETLINA
14.1. lili88
20.1. Spela23
21.1. Snežinka26
21.1. Oblačka
21.1. meandmini
24.1. noseckec23
27.1. Mala_princeska
31.1. BUSEKRASTE
3.2. sitka mala
3.2. TAS MS
3.2. Marker
6.2. Tamara345
10.2. smartika
11.2. aspera
13.2. čokolada25

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 615
7.1.2014 9:25:51   
sitka mala
keksy, ne vem, kakšna je. Mlada, blond, prijazna, ampak ko sem čakala pri sestrah sem že dobila občutek, da tudi one komaj čakajo, da pride Toffova nazaj. Grem k njej na pregled 29, pa ti lahko potem sporočim svoje občutke.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 616
7.1.2014 9:44:48   
preprostojaz
Pozdravljene,
končno sem zbrala pogum, da se vam pridružim :-).

Tudi jaz sem med srečnicami, ki pričakujemo avgusta. Po mojih izračunih je PDP 17.8.2014.
Prvi pregled imam komaj 27.1.2014 in sem že ful nestrpna. Najraj bi šla že prej, da mi vsaj pove, če je vse OK.

Prosim svetujte mi glede NS. Ali naj se prijavim pred prvim pregledom ali naj raje počakam?

Hvala vam za odgovore.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 617
7.1.2014 9:47:39   
Mala_princeska
Moj naslednji pregled: 03.03.2013

Čestitke za vse uspešne preglede,

Tammy-ki pa srečno v naslednji krog...

nevemimena sožalje ob izgubi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 618
7.1.2014 9:50:27   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Yasminka

Pozdravljene punce,

no pa je končno prvi pregled mimo. Naša pikica je velika 1,6 cm, srček bije :-), velik je za 8tednov.
Sem pa dobila svojo tretjo materinsko knjižico user posted image .
Nuhalna me čaka čez 4 tedne. Konec meseca grem na obremenitveni test za diabetes. Zaradi starosti grem v 20t tudi na amniocintezo.
Končno mi zjutraj NI več slabo in se zelo dobro počutim. Ponoči slabše spim, ker mi je noro vroče.
aspera: Sem kitajsi horoskop pri meni ne kaže prav - žev prejšnih nosečnostih mi je vedno pokazal napačen spol.

Lepo se imejte in pozdravček od
Y

Yasminka jaz tud dobila tretjo materinsko user posted image

Ko bo šel en lulat se bosta dva otroka igrala, dolgčas nam ne bo user posted image

Koliko pa si potem stara/ upsss....mlada....
pa srečno na vseh pregledih user posted image

Bova edini tukaj, ki ta tretjega pričakujemo ali se javi še katera tretjerodka?

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.1.2014 9:51:37   
Mala_princeska
Na Kitajsko napoved se pa ne oziram,
spet kaže punčko, jst pa želim da kaj zraste vmes user posted image

No kar bo, bo....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 620
7.1.2014 10:10:25   
čikica
Lep pozdrav.

Pa smo tudi mi s prvega pregleda. Otročiček je velik 18 mm, srček je lepo bil (tega me je bilo najbolj strah), bila sem tudi v laboratoriju. Edino ni ji bil všeč pritisk, ker je bil visok. Dobila sem tudi obvestilo za osebnega zdravnika - glede bolniške. Danes pa se moram še naročit za pregled ščitnice. PDP pa mi je prestavila na 17.8. Moj naslednji pregled pa je 25.2.2014.

Počutje je pa tako tako. Enkrat mi je bolj slabo, drugič pa manj.

Vsem skupaj želim lep dan, čim manj skrbi ter dobro počutje.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.1.2014 10:19:28   
aspera
Tudi jaz sem s pregleda, vendar nič optimistična user posted image . Plod je sicer zrastel na slabih 23mm in je velikost primerna za mojo nosečnost, ampak se je G ful dolgo časa matrala, da bi našla utrip in je bolj kot ne ugibala, če ga je našla, je rekla, da tam nekje nekaj bolj slabotno utripa in da ne ve, če je to to. Tudi ona je bolj sumničava in me je naročila spet čez en teden na kontrolo. Je rekla, da mi ne more nič komentirat kaj se dogaja in kako se bo vse skupaj končalo.

Meni je vse padlo dol in imam v mislih že najbolj črn scenarij, ker mislim, da če bi bil utrip normalen in bp, da bi ga takoj našla, tako kot prejšnjič.

Sploh ne vem kaj naj naredim ...

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.1.2014 10:29:38   
keksy
oo aspera user posted image držim pesti, mogoče se bo pa vse popravilo in bo bolje user posted image Probaj ostati pozitivna.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.1.2014 10:41:00   
zari
Te popolnoma razumem asperauser posted image , vendar vem da bi ti men svetovala naj ostanem obtimistična, glej bebi raste, tud utrip je našla a ne, čeprav slabotni.
Pošiljam koš user posted image user posted image user posted image , da bo čez en teden vse tako kot mora biti.
Vem pa da bo za vaju zelo dolguser posted image .

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.1.2014 10:42:14   
čikica
aspera močnoooo bom držala pesti user posted image , ker vem kako ti je in ti ne privoščim tega (ob branju tvojega posta so me oblile solze). Vem, da si boš mislila, da sem nekaj pametna al pa kej podobnega- probej bit pozitivna, pozitivnih misli, da je vse ok in da se bo dobro končalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?