|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
8.1.2014 9:51:04   
Mala_princeska

Aspera in dgirl....en velik objem za obe....
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne bom pozabila tistega groznega občutka, ko sem ležala v kliničnem centru in sem bila le na eni ginekološki operaciji, dali so me pod narkozo, zdraven mene sta potem v sobi ležali dve mamici, ena namerno (ker jo je partner "prisilil"), ena pa SS in komaj sem se zavedla kaj to pomeni in takrat sem se odločila da nikoli ne želim biti na njunem mestu,
tako da popolnoma razumem to grozno/kruto bolečino...
Ostanite močne.....

(odgovor članu Irena000)
Neposredna povezava do sporočila: 651
8.1.2014 10:28:53   
Tapelina
Pozdravljene sonosečke:-) prvi pregled je za mano in danes sem izvedela da pod srcem nosim 2pikici, 2cudovita mala človecka ki sta mi veselo mahala. Sem v 10t, eden pikec je velik 33,5mm, drug pa 31,6mm. Sem se v šoku,vendar presrečna:-)
Solze srece so od prvega trenutka ko sem na ekranu zagledala 2 novi življenji.:-)user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 652
8.1.2014 10:33:38   
aspera
Punce, hvala vam za lepe besede.
Res je težko in zdaj rabiva predvsem čas, da to preboliva in dava skozi. Še toliko huje je, ker če bom hotela spet zanosit, bom morala spet v postopek umetne oploditve, ker imava težave. Trenutno sploh ne vem, če si še želim tega, ker zame osebno je bil ta postopek zelo psihično in fizično naporen.

Tapelina, to pa je presenečenje user posted image . A ti si naravno zanosila ali v postopku? Sem malo pozabila.

< Sporočilo je popravil aspera -- 8.1.2014 10:34:02 >

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 653
8.1.2014 10:58:16   
zari
Tapelina viiiiii!!! kako lepouser posted image , v glavnem čestitke za user posted image user posted image user posted image .

aspera ja res je hudo ker moramo nekatere tok dat skoz za te male škrate, ko sem bila nazadnje na čiščenju je bila z mano v sobi ena punca, katera pričakuje dvojčka z umetno in sem ji zaupala da ne vem če bom še šla enkrat skoz to in mi je rekla veš če mi obupamo teh otročkov ne bo in veš imela je prav, pustita času čas, to je najbolj pomembno.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 654
8.1.2014 11:00:00   
aspera
zari, a si ti imela abrazijo? A mi lahko na hitro opišeš kako to izgleda. Lahko tudi na privat.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 655
8.1.2014 11:17:06   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

1.8.
Meggy99, 1.user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE
lana83, 2.user posted image , 1user posted image

2.8.
Oblačka, 2.. user posted image , 1user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image , Krško, user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , 1user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image  

13.8.
chanel12

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image

15.8.
med in poper

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image
gomerka
preprostojaz

18.8.
TAS MS, 2.user posted image , 1user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image

20.8.
zari, 6.user posted image , 1user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image

22.8.
CECA 1, 2.user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image
čokolada25

24.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image

25.8.
smartika, 2.user posted image , 1user posted image

30.8.
natashyy, Ivančna gorica

X.8.
MaryKate
lili25
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image
beibie, Ivančna gorica
anonimna, 32 let, 4.user posted image , 3user posted image , Posavje
Simona Kuhar
Mojcy3
Kajcka, 1.user posted image

SKUPAJ NAS JE: 45

PRIČAKUJEMO

user posted image

user posted image

45user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 656
8.1.2014 11:50:11   
noseckec23
aspera user posted image user posted image user posted image za vse prelepe stvari v zivljenju se moremo borit, za vse tiste ki imajo za nas najvecjo vrednost - zato ne obupaj, ne vrzi puske v koruzo, zjoci se, potem pa vzemi zivljenje v svoje roke in se bori, bori se tako dolgo dokler ne bos dobila svojega prelepega zaklada v svoje roke.

tapelina user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je neverjetna sreca in veselje. Cuvaj se zdaj 2x bolj :)). Kaj ste meli pri komu v druzini tudi dvojcke, al te je totalno presenetilo heheh? Kaka sreca hihih

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 657
8.1.2014 12:00:46   
zari
aspera sem ti poskusla zs poslat, ampak mi nekak ne greuser posted image , a je mogoče tu kakšna caka?

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 658
8.1.2014 12:41:02   
Marker
Aspare drži se, sm prepričana da boš zbrala moč za nadaljne boje. Vzami si čas in predelaj zadevo, tudi zate bo spet posijal sonček!

Tapelina waaaaw, bravo. Mene tud zanima a si bla v kakšnem postopku, al pa imate to v družini? kero presenečenje... mene bi pomojem kap :) Kako pa je tvoj odreagiral?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 659
8.1.2014 12:48:34   
Kajcka
No tudi mene lahko izbrišete iz tega pogovora...Imela v pondeljek SS:(
Zelim pa veliko sreče ostalim nosečkam in majhnim sončkom

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 660
8.1.2014 15:10:02   
Tapelina
Res presenečenje, v hipu sem postala solzna, je blo prav smešno na uz. Je rekla gin.,no pa poglejmo kaj se tule skriva in reče potem,ja poglejte,sej sta 2 user posted image :-) kaj?-sem v afektu vzkliknila:-) ja in sta mi veselo mahala moja dva čudežka:-)
Nima pa nihče niti v mojem niti v fantovem sorodstvu dvojčkov, in tole nama je ratalo po naravni poti:-)
Tako lepe slikice mi je gin.nrdila,tudi 3D. Vsak bibek ima svojo posteljico in sta bila precej zivahna user posted image

S fantom sva presrečna, sicer oba še v šoku user posted image . Doma pa so tekle sölze sreče tudi ko sva povedala starsem:-)

Vsem,ki ste bibije izgubile žuser posted image user posted image elim veliko poguma za naprej,imejte se s partnerji radi in vztrajajte za svoje zakladke! Srečno

(odgovor članu Kajcka)
Neposredna povezava do sporočila: 661
8.1.2014 15:10:27   
MaryKate
Pa joj no! user posted image user posted image Kajcka, upam, da boš izgubo čimhitreje prebrodila user posted image user posted image

Mene vsak tak post tok prestraš, da še dva dni hodim s strahom na wcuser posted image

Tapelina tebi pa iskrene čestitke, jeeeej dvojno veselje! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MaryKate -- 8.1.2014 15:12:47 >

(odgovor članu Kajcka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
8.1.2014 15:15:32   
Tapelina

user posted image

PREGLEDI
8.1. Meggy99
8.1. Tapelina
8.1. med in poper
8.1. mojcy3
9.1. pluseki
9.1. lila25
13.1. Marker
13.1. noseckec23
14.1. anonimna
16.1. beibie
20.1. lili25
21.1. čokolada25
21.1. Irena000
22.1. zari
23.1. keksy
23.1. Anonimnauser posted image
24.1. TAS MS
24.1. CECA 1
27.1. preprostojaz
28.1. natashyy
29.1. sitka mala
30.1. BUSEKRASTE
13.2. tatjana91
17.2. Tapelina
25.2. čikica
3.3. Mala_princeska

NUHALNA SVETLINA
14.1. lili88
20.1. Spela23
21.1. Snežinka26
21.1. Oblačka
21.1. meandmini
24.1. noseckec23
24.1. nevemimena
27.1. Mala_princeska
27.1. Tapelina
31.1. BUSEKRASTE
3.2. sitka mala
3.2. TAS MS
3.2. Marker
6.2. Tamara345
10.2. smartika
13.2. čokolada25
[/quote]

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 663
8.1.2014 16:47:41   
Megy99
Pozdravljene. Za menoj je prvi pregled (enega sem imela izredno v kliničnem ker sem kar naprej padala skupaj in so me poslali za vsak slučaj) Na kliničnem je bila ginekologinja izrednoooo prijazna. Danes pa sploh nevem kaj naj rečem za mojo gin., ki je bila vedno prijazna.. Povedala mi ni skoraj nič, kar sem jo vprašala je samo nekaj zamrmljala... Od prejšnega pregleda (ko še nisem bila noseča cca. 4 mesece nazaj) mi je povedala da bris ni ok in mi ga je še enkrat vzela. Razložila mi ni ničesar jaz sem pa ostala brez besed ker sploh nevem kaj to pomeni, je nevarno za otroka,... Rezultate izvem na naslednjem pregledu 17.2. srčno upam, da bo test ok, ker ne vem kaj pričakovati v nasprotnem primeru. Ima katere izkušnje s tem?

Drugače pa PDP imam takrat kot sem ga izračunala sama, 1.8.2014, velikost je pa 35 cm. user posted image

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 664
8.1.2014 16:51:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

zari, a si ti imela abrazijo? A mi lahko na hitro opišeš kako to izgleda. Lahko tudi na privat.

e vsak tak post tok prestraš, da še dva dni hodim s strahom na wc

ti na hitro povem kako je vse skupaj izgledalo pri meni. Sprejet si na oddelek, naredijo ti pregled, potem pa pač v bolniški sobi počakaš tolko časa, da si pač na vrsti. Prideš v "operacijsko", osebno v Trbovljah so bili zelo prijazni, sprejel me je dr. Jurca, poseg pa je opravila dr. Maja Merkun. pač uležeš se na posteljo, še kao vsi neki poskušajo bit duhoviti (anestezist, pa kakšni 2 sestri so zraven), po parih vprašanjih če si na kaj alergična dobiš v žilo dozo, kot v filmu odštevaš od 10 in prideš recimo do 9,5, ker te takoj pobere. Osebno sem se zbudila v svoji sobi na postelji, ko so me dobesedno klofutale po licih, da sem prišla k sebi. Krvavitve ni skoraj nobene, za dnevni vložek rjave packarije, ker ti res vse posrka ven. bolečin tudi nobenih, mogoče tam pa tam kakšen menstrualni krč, ampak nič več. Ker sem imela pred tem dosti hujšo izkušnjo, mi je to kar ustrezalo, da nisem potem imela opravka še z mesarskim klanjem na vložkih... menstruacijo sem dobila mislim da cca po 30 dneh (običajno pri meni cikel traja 26 dni).
Bodi močna, želim ti, da vse skupaj mirno prebrodeš in ko bo čas, najdeš upanje in moči za novo življenje.

auser posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
8.1.2014 17:05:14   
lila25
kajcka tudi tebi user posted image ah ta teden je pa res nekaj mimo user posted image
tapelina tebi pa čestitke za kar dva user posted image user posted image
upam da bo jutri na pregledu vse ok in da ne bo kakšnih presenečenj, kr bo mojga kap drugač user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
8.1.2014 17:29:56   
zari
Kajckauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 667
8.1.2014 20:57:28   
Noemi_
Živjo!

Pa se še jaz pridružim pogovoru... Tudi jaz pričakujem avgusta, natančneje 1.8. Nosečnost je sicer totalno presenečenje, ker s fantom sploh nisva še ničesar načrtovala, ampak sva oba zelo vesela in komaj čakava da spoznava malo bitjece :)
En pregled je že za mano, nuhalna svetlina me čaka 21.1., potem pa še en pregled 29.1.
So mi pa pri merjenju krvi ugotovili povišan sladkor - prvič sem imela vrednost 5.2, drugič pa 5.29. So še kateri ugotovili NSB? Jaz grem v petek na neka predavanja, kjer mi bodo natančneje razložili kaj in kako...
Punce, ki imate PDP takrat kot jaz... v katerem tednu smo? Ker nazadnje ko sem bila na pregledu (18.12) mi je gin napisal 8t 4d, včeraj, ko sem šla po napotnico za NSB pa 10t in 3d... Sem čist zmedena in nimam pojma, al jaz kaj narobe štejem ali pa se je ginekolog preprosto zmotil...

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 668
8.1.2014 20:59:44   
Megy99
noemi_ najprej iskrene čestitke. Tudi jaz imam pdp ta datum in sem danes izvedela da je to 10 teden in 5 dni.

(odgovor članu Noemi_)
Neposredna povezava do sporočila: 669
8.1.2014 21:24:25   
Noemi_
Aha, hvala... Sem jaz tud zdajle še nekaj brskala po netu in videla...

(odgovor članu Megy99)
Neposredna povezava do sporočila: 670
8.1.2014 21:40:31   
CECA 1
jaz pa ne vem kaj bi,da ne bi rabla še do 24.1.čakat na 1.pregled,ker me rahlo skrbi.......paranoja me daje......tak sem že zmešana da bi si najraje zmislila neke krče al kaj vem kaj pa šla k dežurnemu..........nisem normalna user posted image jooooooooj kje je potrpežljivost ko jo rabiš user posted image

(odgovor članu Noemi_)
Neposredna povezava do sporočila: 671
9.1.2014 5:28:28   
snežinka26
kajcka user posted image user posted image user posted image

tapelina tebi pa čestitke za dvojno veselje user posted image user posted image user posted image

Noemi dobrodošla...sva na istem glede sladkorja...to so predavanja o zdravi prehrani, dieta...potem pa dobiš za merit in kontrola celo nosečnost, sej boljše tako...vse za malega user posted image

CECA 1 vse ob svojem času, ne prehitevaj user posted image

(odgovor članu CECA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 672
9.1.2014 7:00:22   
Tapelina
Pozdravček;-)
Sem vesela za vse na novo pridruženeuser posted image ;-)
Meggy99 ,meni je pred več kot pol leta pred nosečnostjo gin.lepo razložila,kako je glede samega brisa,saj tudi pri meni ni bil ok in sem se zelo ustrašila. Ponovni bris sem imela nato pol leta kasneje,saj ga prej ni smiselno opravljati,ker gre za počasne spremembe na celicah mat.vratu.rekla mi je da v vecini primerov se v pol leta stanje izboljsa in je bilo le kaksno vnetje, nekaj primerov pa potem raziskujejo dalje če ne gre na bolje. Vprašala sem jo kaj če v vmesnem času zanosim? In me je lepo pomirila,da super če uspe in da nima slab bris v mojem primeru nobenega vpliva na plod. No
Kmalu zatem sem dobila po pošti obvestilo za kontrolo cez 1leto,kar je pomenilo da je bil tokrat bris ok. 2 brisa naj bi bila zapored ok,pa se potem kontrolira vsaka 3 leta.
Tako,tako izkušnjo imam jaz,upam da sem te malo pomirila da se ne bos sekirala po nepotrebnem;-) božaj bušija in imejte se radiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snežinka26)
Neposredna povezava do sporočila: 673
9.1.2014 7:57:50   
preprostojaz
Pozdravljene,

vidim, da ste nekatere kar pridne glede seznamov. Naj povem, da imam doma 2 leti in 4mesece starega sina, sama pa sem stara 33.

Vse, ki ste se srečale z žalostno izkušnjo, razumem, kako vam je, saj sem sama to doživela dvakrat user posted image . To je moja četrta user posted image in tudi upam, da je vse ok. Tudi sama bi rada šla čimprej na pregled, ampak se tolažim s tem, da so znaki prisotin, česar nazadnje (junija 2013) ni bilo. Prvi SS sem imela v prvi nosečnosti, druga me je nagradila s sinom, tretja je bila spet predčasno končana, četrta pa me bo spet nagradila user posted image - moram gledat pozitivno ;-).

Drugače pa me zanima, ali ste se na NS naročile pred prvim pregledom, ali potem. Ko bom imela prvi pregled bom nekje v 12. tednu, potem je pa malo časa za pregled NS. Kaj mi svetujete?

Lepo bodite, vsem ki še čakate na prvi pregled pa želim čimveč strpnosti in naj hitro mine.

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   Avgustovke 2014
9.1.2014 9:49:37   
mojcy3
Živjo!

Vse puncam želim user posted image in upanje na novo sreči. Le pogumno naprej.
Še moje poročilo iz prvega pregleda. Sem v 10 tednu, srček lepo bije, velik je 2.9 mm. PDP imam 12.08, ampak bo pomoje kar prej, kot je bilo v prvi nosečnosti, k sem rodila s 37. tedni zdravega fantka s CR. Se toplažim s tem, da je lahko zdaj pa drugače. V laboratorija je pa seveda druga pesem. Sem zvedla, da imam povišan sladkor in naj se oglasim po napotnico za NSB. Kako je zdaj s tem? Kaj me čaka? Imam dokaj zdrav način prehranjevanja in me je tole kar malo presenetlo. Se zavedam, da bel sladkor, kruh in testenine, sladkarije, slaščice niso priporočljive, ampak kaj še?
Noemi_ kako gre pri tebi, na kaj moraš pazit?

Tebi Tapelina pa želim res veliko veselja. Jaz grem potem h Kostanjškovi na nuhalno, mi je ok in vse lepo pove. Sem zadovoljna z njo.

(odgovor članu preprostojaz)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?