|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
7.1.2014 10:49:30   
Dgirl
Mene prosim brisite iz seznama. Vceri se je začela krvavitev. Srček je vceri se bil. Danes ne vec.
Bila naj bi v 8 tednu user posted image user posted image user posted image
Ni mi zgleda usojeno.

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.1.2014 10:53:39   
zari
Dgirl ne nouser posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.1.2014 11:06:29   
sitka mala
Dgirl user posted image user posted image user posted image user posted image

Aspera think positive!! user posted image Mislim nate in na pikico!!! user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.1.2014 11:57:38   
Tapelina
Ojoj, [/bj]Dgirl žal mi je za izgubo, pogumno naprej, z željo po novi pikiciuser posted image user posted image user posted image
Aspera, tebi pa želim,da se vse uredi, da srček poskocno začne biti in se pikica obdrži!
Cel koš user posted image user posted image ti pošiljam.

Jutri pa moj dan D,upam na najboljse! :-)
Z vsemi, ki ste videle svoje cukrčke, pa se veselim tudi jaz, božajte bušije
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 629
7.1.2014 12:26:20   
lila25
Dgirl user posted image žal mi je in me kr stisne pri srcu k se zgodi kej takega user posted image vzemi si čas, potem pa pogumno naprej.
aspera zate in za pikico pa bom močno držala pesti, da drug teden slišiš srčka user posted image
ostalim puncam pa čestitke za uspešne preglede user posted image
joj zdej je pa še mene začelo mal skrbet kako bo v četrtek na pregledu. upam pa na najboljše.

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.1.2014 12:55:36   
Marker
Dgirl user posted image user posted image user posted image

Mene je tud kr mal strah k take stvari berem, komi že čakam ponedeljek popoldne, da končno vidm kako in kaj :/

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 631
7.1.2014 13:40:26   
nevemimena
Dgirluser posted image
Aspera samo razmisljaj pozitivno pa bo vse vredu. Drzim pesti.
Mala princeska hvala za sozalje. Res je hudo, ker so user posted image pri nas enakovredni druzinski clani.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 632
7.1.2014 14:30:21   
aspera
Hvala punce. Čeprav sama se pripravljam že na najhujši možni izid, ker sem prej govorila še z enim ginekologom po telefonu in mi je rekel, da pri 9 tednih ne bi smelo biti nobene dileme okrog utripa, ali je ali pa pač ni. In da me je moja G najbrž naročila čez en teden zato, da samo potrdi svoj sum, da danes ni več našla utripa user posted image . Imam bolj malo upanja.

Dgirl, žal mi je user posted image user posted image user posted image . Zelo čutim kako se počutiš, ker se mi zdi, da bom na istem.

nevemimena, razumem tudi tebe glede izgube kužka. Tudi mi smo se lani poslovili od naše bernke, ki je bila dolga leta z nami in sem rabila res dolgo časa, da sem prebolela, da je ni več. Še sedaj jo pogrešamo user posted image .

< Sporočilo je popravil aspera -- 7.1.2014 14:35:27 >

(odgovor članu nevemimena)
Neposredna povezava do sporočila: 633
7.1.2014 15:10:11   
Dgirl
Hvala vsem za user posted image
Sej še sama ne dojemam dobro.

Aspera a pa se ti kaj dogaja spodaj, če boš imela kakršenkoli izcedek, pojdi na urgenco. Najhujše je ko ne veš kaj bo. Zato sem pa jaz vsakic letela na urgenco. No in zdaj imam odgovor. Sem zalostna ampak nekak pomirjena. Ce me katera razume.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 634
7.1.2014 15:52:02   
MaryKate
Dgirl user posted image user posted image Držim bunke, da ti čimprej ponovno uspe! user posted image user posted image

Aspera - upam, da bo vse ok, kar sploh ne dvomim, probaj se čim manj sekirat (vem, lahko je bit pametn, v praksi je pa to malo težje).

Vsem pa polagam na srce, da vedno ko gre karkoli narobe, se je to zgodilo zato, ker s pikico nekaj ni bilo ok. Tako da se je treba prepričat, da je zgodilo točno to, kar se je moglo, čeprav boliuser posted image

No jaz sem drugače tudi s prvega pregleda; jooj kako so vaši user posted image že veliki, pri meni je prišlo do kasnejše zanositve (ne vem zakaj me je to presenetlo, glede na to, da sem imela pred zanosivijo cikle dolge do 40 dni), zato mi je G popravla, da sem noseča polnih 7 tednov in ne polnih 8, koliko jih je preteklo od ZM. Tako da je moj trenutno user posted image velik 10 mm, srček pridno bije. Čeprov ne morm rečt, da sm pomirjena, sploh ko berem takele žalostne zgodbe. Po naravi sem kar panična, zato sem že veselo odštevala 4 tedne do bolj "varnih dni", zdaj pa sem spet teden zadaj...

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 635
7.1.2014 16:33:41   
smartika
Dgirl user posted image user posted image user posted image user posted image

Aspera think positive!! user posted image Mislim nate in na pikico!!! user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.1.2014 16:35:18   
smartika
Eh mi je nekaj zašuštralo;

dgirl frži e, in pozitivno naprej;
aspera tudi tebi en velik objemček...

Tudi mene je ves čas tega strah, ker sem enkrat že dala skozi user posted image

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 637
7.1.2014 17:57:22   
aspera
Sem šla še v Dravlje na samoplačniški UZ in so mi potrdili, da ni več utripa in da se je najin otroček poslovil user posted image . Ni potrebno omenjat, da se nama je podrl svet.
Jaz se poslavljam iz te teme, vam pa želim vso srečo user posted image .

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 638
7.1.2014 18:10:28   
zari
asperauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tud mene je tega strah, sem že prevečkrat to dala skozuser posted image , tud včeraj sem samo čakala kaj bo rekla, a je utrip al ni in vem da bom nasledni UZ spet trepetala in se na NS ne bom prej naročila ampak šele po naslednjem pregledu, sem se odločila da gremo sedaj korak za korakom in resnično upam da doguramo do konca, ampak strah je vseeno prisoten.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.1.2014 18:19:20   
Anonimen
se opravičujem,ker skačem v to temo,ampak z aspera smo klepetale tudi na drugih temah,zato bi ti poslala velik objem. vem kaj doživljaš (sama sem doživela podobno) ni besed,ki bi te potolažile,ampak čas bo pokazal svoje,zjoči se vzemi si čas in potem v nove zmage... tudi zate je nekje sonce!
drži se,srečno user posted image user posted image

(odgovor članu zari)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
7.1.2014 18:45:43   
nevemimena
Asperauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne predstavljam si kako vam je. Recem lahko samo da se cim prej poberete in da be zgubite upanja.
K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
7.1.2014 19:38:24   
Aprilcek2012
Živjo punce! Tudi jaz bi se vam rada pridružila. Danes sem imela težko pričakovani 1. pregled, noseča sem 9t6d, vse ok, user posted image je velik 2,9cm. Doma imamo že enega škratka, ki bo aprila dopolnil 2 leti. PDP imam 6.8.2014.

(odgovor članu nevemimena)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.1.2014 19:59:55   
sitka mala
Ohhhhh Aspera user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem, kaj naj rečem drugega kot žal mi je in ne izgubit volje!! user posted image user posted image

(odgovor članu Aprilcek2012)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.1.2014 22:43:15   
tinncyka
aspera in Dgirl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 644
8.1.2014 0:15:18   
CECA 1
Dgirl in aspera res mi je zal user posted image user posted image user posted image nimam besed.

Jaz imam 1.pregled 24.1. Komaj....strah me je ko psa in mi ne preostane nič druga kot upat na najboljšeuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
8.1.2014 5:33:23   
snežinka26
ojoj aspera in dgirl tudi meni so se kar solze ulile ob vajinih postih user posted image user posted image user posted image . Ni besed za vajino bolečino...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CECA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 646
8.1.2014 8:29:01   
lila25
oh aspera user posted image user posted image user posted image tako mi je žal user posted image vendar ne izgubi upanja, tudi zate bo še močno silaj sonček. pošiljam ti kup user posted image za naprej.

(odgovor članu snežinka26)
Neposredna povezava do sporočila: 647
8.1.2014 8:30:44   
zari

user posted image

PREGLEDI
8.1. Meggy99
8.1. Tapelina
8.1. med in poper
8.1. mojcy3
9.1. pluseki
9.1. lila25
13.1. Marker
13.1. noseckec23
14.1. anonimna
16.1. beibie
20.1. lili25
21.1. čokolada25
21.1. Irena000
22.1. zari
23.1. keksy
23.1. Anonimnauser posted image
24.1. TAS MS
24.1. CECA 1
27.1. preprostojaz
28.1. natashyy
29.1. sitka mala
30.1. BUSEKRASTE
13.2. tatjana91
25.2. čikica
3.3. Mala_princeska

NUHALNA SVETLINA
14.1. lili88
20.1. Spela23
21.1. Snežinka26
21.1. Oblačka
21.1. meandmini
24.1. noseckec23
24.1. nevemimena
27.1. Mala_princeska
31.1. BUSEKRASTE
3.2. sitka mala
3.2. TAS MS
3.2. Marker
6.2. Tamara345
10.2. smartika
13.2. čokolada25

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 648
8.1.2014 8:32:42   
Marker
Ojej Aspera... user posted image user posted image user posted image user posted image Res mi je je hudo zateuser posted image ... upam, da kmalu ponovno bije srček pod tvojim. Drži se in ostani močna, sem prepričana da vama bo uspelo!

(odgovor članu snežinka26)
Neposredna povezava do sporočila: 649
8.1.2014 9:21:56   
Irena000
Aspera in dgirl....user posted image tako mi je hudo za vaju. Samo obupat ne in prepricana sem, da bosta kmalu spet zagledali user posted image user posted image Ko berem taksne zgodbe, me kar stisne pri srcu, prejle sem se kar zjokala (ocitno so hormoni cisto zvrhano nabiti)....mogoce tudi zato, ker zadnja dva dni tudi sama nimam vec obcutka, da sem noseca in se sploh nekako ne morem pripravit do tega, da bi se narocila na NS. Najraje bi pocakala do pregleda 21-ega, da se prepricam, da je srcek se vedno tam user posted image ....ampak potem bom pa mogoce ze malo pozna za narocit se....ginekologinja je rekla, da bi blo idealno, ce bi imela NS okrog 27-ega. Ne vem....malo bom se pocakala verjetno.

En veeeelik objemcek vsem vam, bodocim mamicam user posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?