|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
5.1.2014 12:56:53   
zari
MaryKate tud sama imam pregled popoldan in ne nameravam biti tešča, tud ni sestra nič rekla. Pri nas je ponavadi tako, da dobiš napotnico in greš drugič v laboratorij.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 576
5.1.2014 13:40:21   
MaryKate
Ja, sej jst tut pomislila nism, da bi bla tešča, sploh glede na to, da mi je fuul slabo, če sm lačna. Sam mi je glupo, da so me pol tko naročil, da bom mogla hodit dvakrat - lahko bi me dopoldne naročil pa bi blo.user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 577
5.1.2014 13:46:18   
Anonimen
Dgirl mislim, da samoplačniški Uz delajo samo zasebniki, no vsaj koliko sem jaz gledala po netu.
No jaz ko sem se naročla za 1. pregled, sem sestro vprašala, če moram biti tešča in mi je rekla, da ne, ker dobim napotnico in greš drug dan dati kri in vodo.... Nevem pa če je pri vseh ginekologinjah tako.
Kaj pa na NS ste se naročle pred 1. pregledom ali kasneje?
Anonimnauser posted image

(odgovor članu MaryKate)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
5.1.2014 14:05:06   
*snezinka*
Moj G ti na prvem pregledu samo potrdi nosečnost, takrat še ne greš v laboratorij na odvzem krvi in vode.
Hkrati, ko so mi dali uro za drugi pregled, pa sem dobila tudi listek za v laboratorij, tako da sem potem en dan pred pregledom šla dat kri in vodo, da so bili na pregledu že izvidi pri ginekologu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
5.1.2014 14:36:50   
noseckec23
tapelina na seznamcku pise, da ima rok 6.8 , end an za mano, tak da bos napolnila 10 teden v sredo, v cetrtek bos v 11tednu :). http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cycle=28&month=10&day=30&year=2013&omonth=1&oday=01&oyear=2013 tu na tej povezavi je za tebe izracun in razvoj tvojega bebija :). Samo doli lepo pogledas kljukice.

Noseckice, jaz sem na prvem pregledu imela samo vaginalni uz, kaj bom na drugem imela uz preko trebuha? Al ga ne bom imela, jaz sem ze pozabila :)

(odgovor članu *snezinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 580
5.1.2014 15:06:26   
sitka mala
Tammyv user posted image user posted image . Upamo naprej na najboljše!! user posted image

Haha, mene ja pa danes mami vprašala, kako to, da bom kavbojke oblekla? A jih sploh še lahko? Huh, kot da bi bila že v 6 mesecu!! user posted image Sem pa šla tudi jaz malo tele nosečniške hlače pogledat... In se pozitivno presenečena, res. Sem vedno mislila, da jih ne bom mogla oblečt, nobenih, ker so vse zadnje čase na korenčka, in slim variante, kar pri meni ne pride v poštev sploh, ker imam že tako močnejša stegna. No, in sem jih našla v CA! user posted image Ful vesela!! Saj kupila jih še nisem, dokler lahko svoje zapnem. user posted image

Drugače pa imam jutri ta težko pričakovani UZ!! Aaaaa, komaj čakam! Ne vem, če bom sploh lahko kaj spala.. user posted image

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 581
5.1.2014 15:43:14   
aspera
Tudi meni je sestrična rekla, da na prvi pregled ni treba it tešč, ker šele takrat dobiš napotnico za laboratorij potem za naslednji pregled. In meni ni med.sestra nič rekla, da bi morala biti tešč, ko mi je dala datum.

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 582
5.1.2014 16:48:30   
snežinka26
Vsepovsod imajo svoj sistem glede tega...pri nas v Celju je tako, da te na prvi pregled naroči zjutraj, kjer moraš biti tešč, saj ti vzamejo kri, da prekontrolirajo sladkor, vodo...naredi ti vaginalni UZ, izmeri dojenčka, pove rok, v katerem tednu si, potem dobiš materinsko knjižico, slikico in napotnico za laboratorij, kjer daš še enkrat kri da preverijo ali si prekužen za toksoplazmozo, zveš krvno skupino in ostale stvari. Pri nas to urediš vse na prvem pregledu in ti ni potrebno drugi dan še enkrat hodit... je pa sigurno da moraš biti tešč, ko ti kri pregledajo, drugače niso niti rezultati realni...no toliko o tem tukaj pri nas...vsak ginekolog ima pa svoj sistem.

lepo božajte svoje bušije še naprej user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 583
5.1.2014 17:09:12   
Tapelina
Nosećkec23, zgleda da res,potem pa je meni tu na strani ringaraja to malo čudno preračunalo, da mi tedne starta na ponedeljek. Hmmm, potem grem pa 2dni nazaj :-P , oz. Počakam na pregled v sredo,da po velikosti ploda oceni tedne,pa da določi pdp. Sem imela kar dosti neredne cikle in pred user posted image vedno neke predmenstr.rjave izcedke,tko da tut nism cisto sigurna kdaj se mi šteje prvi dan zadnjeM. Hja,kmalu mi bo vse jasno:-) komaj čakam.
Tale stran, k si jo pripela, je pa zlo fajn:-)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 584
5.1.2014 18:04:38   
meandmini
vse morate bit tešče za pregled krvi/vode, meni pa ni treba user posted image a je to možno? al sm jaz kaj preslišala? user posted image

se že mažete kaj proti strijam? jaz sem imela namen kupit olje od evcerina, ampak bolj kot berem nasvete drugih, se baje ne splača zapravljat velikih denarjev za to, ker kao tudi poceni stvari učinkujejo isto - zdaj pa ne vem kaj naj...

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 585
5.1.2014 18:20:29   
tatjana91
Živjo punce. Včeraj sem zakorakala v sedmi teden, prvi pregled je bil za mano. Sem že videla srčeka in bila ful vesela, hematoma ni bilo nikjer več za vide....no in pol sledi petek. Sva imela z mojim spolni odnos in se grem obrisat na wc in opazim temno rdečo kri na papirju user posted image . Itak kličem dežurnega ginekologa, ki mi itak nič pametnega ne pove razen tega, da lahko pride do splava in da naj pridem na oddelek v primeru bolečin in močnejših krvavitev. No v soboto zjutraj nisem mela nič več, zvečer pa sem dobila rjave izcedke, ki so prisotni še danes user posted image . In zdaj lahko samo čakam do 13.2 ko imam naslednji pregled. Ker je dežurni rekel, da se nima smisla prej hodit pokazat na pregled, ker tako zgodaj tako ali tako nimajo kaj za nardit user posted image . Je imela katera podobno izkušnjo?? Sicer malo tudi sumim, da je morda spet bil kje skrit hematom, ker mam rjave izcedke identične kot takrat, ko se mi je hematom čistil user posted image . Lepo nosečnost vsem, upam da se bo moja obdržala user posted image , ker je bila pikica zeloooooo zaželjena.

(odgovor članu meandmini)
Neposredna povezava do sporočila: 586
5.1.2014 18:51:31   
zari
Rjavi izcedki so lahko posledica predhodne krvavitve po s.o. in se samo še čisti, ker je v nosečnosti vse bolj prekrvavljeno. Sama nisem nikoli imela slabe izskušnje z urgentno gin. in so bili ponavadi res zelo prijazni in so razumeli moj strah in mi vlivali upanje tud takrat ko ga ni bilo in tud takrat ko smo prišli do konca sem imela enkrat rjave izcedke in sem se šla pokazat in bila hospitalizirana in rezultat bakterijsko vnetje in posledično zdravljenje z antibijotiki, drugič pa res ogromna krvavitev par dni po nuhalni in se je tudi končalo z hospitalizacijo za par dni in je bilo potem vse uredu, so rekli da je verjetno počla žilca. Tako da se le pojdi pokazat imaš vso pravico.

(odgovor članu tatjana91)
Neposredna povezava do sporočila: 587
5.1.2014 20:09:04   
beibie
Tudi sama imam prvi pregled ob 5h popoldan, in se definitivno ne obremenjujem s tem da bi morala biti tešč,
ker definitivno ne mislim bit. Pač bom kri in vodo dala naslednje jutro zjutraj.

Zanima me ali je mogoče katera iz okolice Ivančne gorice?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 588
5.1.2014 22:04:07   
smartika
Tatjana91 držim pesti, da bo vse ok... Meni so v prvi nosečnosti odsvetovali spolne odnose glih zaradi krvavitev,rjavih izcedkov ...tako da malo v razmislek
Vsem, ki imate jutri preglede user posted image !

Lahko noč

(odgovor članu beibie)
Neposredna povezava do sporočila: 589
6.1.2014 9:43:07   
natashyy
heej, tudi jaz sem ena izmed vas, seveda najprej bravo za vse!! jaz pa sem plusek zagledala 2 tedna nazaj in pdp je 30.8 po izračunu interneta.. :) prvi pregled pa imam 28.1 :) veva samo midva in pa sestra ker sem ji morala povedati zaradi službe, če se kdaj nebom dobro počutila da me zamenja :) drugim nebi hitela vsaj pred pregledom ne :P

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 590
6.1.2014 9:44:39   
natashyy
jaz sem iz okolice ivančne gorice :)

(odgovor članu beibie)
Neposredna povezava do sporočila: 591
6.1.2014 11:20:49   
aspera
Punce, v katerem tednu ste ve naročene na nuhalno? Jaz sem danes klicala (sem v 9.tednu, noseča 8 tednov in 4 dni) in so me naročili čele 11.februarja, kar se mi zdi kar malo pozno user posted image . Takrat bom imela napolnjenih že 13 tednov in nekaj dni. Se mi zdi, da imate vse pred mano datume.

(odgovor članu natashyy)
Neposredna povezava do sporočila: 592
6.1.2014 11:41:07   
Marker
Hoj hoj.

Načeloma je nuhalna kadarkoli med 11. in 14. tednom, tko da pomoje ni nič narobe Aspera. Bo tok bolj vidno vse na tvoji pikici... mogoče zato še lažje zveš za spol :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 593
6.1.2014 12:00:33   
aspera
Midva ne bova vprašala za spol user posted image . Se nama vsi čudijo, ampak sva mnenja, da je že tako v življenju res premalo enih spontanih presenečenj in sva se odločila, da se bova kar pustila presenetiti.
A ve mislite vse vprašat?
Se bo pa najbrž takrat res vse že bolj lepo videlo, tako da ni panike, če je to še v okviru normale, bo pač malo pozneje.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 594
6.1.2014 12:29:23   
lila25
ola bejbe

evo jst grem na pregled v četrtek zjutraj in moram bit tud tešča user posted image mam pa zadnje dva dni skos nek čuden občutek v trebuhu, k da mi neki ne štima najbolj not. če sm lačna mi je smotano, če se preveč najem, kar je zlo hitr. mi pa bobi palčke ful pašejo. bi pa tud jst kar precej spala zadnje dni.
midva tud ne bova vprašala za spol, bova pol tolk bolj presenečena user posted image se pa obema zdi, da bo punčka.
tatjana91 držim pesti, da se vse dobro konča, sm jst bi se šla na tvojem mestu vseeno pokazat do g. slončkanje pa le dajta za neki časa na stran za vsak slučaj.
lep dan

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 595
6.1.2014 12:48:07   
MaryKate
Midva bova vprašala takoj, ko se bo dalo vedet. Ni šans, da zdržim do avgusta, že pri izbiri imena je lažje, ker se "kregaš" samo glede enega imena, ne dvehuser posted image

Še dobre 3 ure, pa grem tudi jaz na prvi pregled.user posted image Nism vedla, kok me ubistvu skrbi, potem pa danes nisem NIČ spala - skos neke čudne sanje in zelo rahel spanec, vseskozi pa prisotna misel na user posted image . Upam, da bo vse ok! Srečno tudi ostalim, ki danes prvič vidite svoje pikice!

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 596
6.1.2014 13:01:31   
lila25
marykate kar brez skrbi, sigurno bo vse ok user posted image poročaj pol kako je bilo.
za ime sva se pa midva zmenila, da jst zberem za punčko, moj pa za fantka, ampak mora bit pa seveda obema všeč. sicer jst upam, da bom zdržala, da ne vprašam za spol, kr sm en velik firbec. sva pa stavla z mojim, k je reku da itak ne bom zdržala user posted image na nuhalni sigurno še ne bom sprašvala.

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 597
6.1.2014 16:22:47   
aspera
Saj ne dam veliko na te zadeve, ampak sem za foro tukaj vnesla datume ...

http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

in mi kitajski koledar napoveduje deklico user posted image .

Pa vnesla sem tudi datume sestre in njenih otrok in sestričn in njihovih otrok in ne morem verjeti, vedno je prav napovedalo spol user posted image .

Tudi moja mlajša sestra je noseča in njej napoveduje fantka. Bomo videli, če res drži in zame tudi user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 598
6.1.2014 16:56:12   
noseckec23
Asper nam je tudi prvic napovedalo puncko in imamo prelepega fantka hehe - ta napoved je 50-50 heheh kot vsaka druga :))

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 599
6.1.2014 17:03:21   
aspera
Verjamem ja, se ni ravno za opirat na tole user posted image .

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?