|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
4.1.2014 9:34:51   
Anonimen
Pozdravljene user posted image
Mene pa sedaj, kar dolgo ni bilo na forum.... sem bila kar celi teden v postelji, bruhala bila sem tako slaba, da sem morala kar v bolniško. No sedaj je že bolje, ampak rahla slabost je prisotna čez celi dan, sploh takrat, ko imam prazen želodec.
Tudi mene nekaj napadajo mozoljčki. user posted image
user posted image vse ste že imele preglede, jaz pa šele čez 3 tedne... no, res, da bom takrat v 10. tednu. ampak malo razmišljam o samoplačniškem uz? kaj menite ve?
user posted image
Anonimna user posted image

(odgovor članu keksy)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
4.1.2014 10:09:27   
Dgirl

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi mene nekaj napadajo mozoljčki. user posted image
user posted image vse ste že imele preglede, jaz pa šele čez 3 tedne... no, res, da bom takrat v 10. tednu. ampak malo razmišljam o samoplačniškem uz? kaj menite ve?
user posted image
Anonimna user posted image

Tudi Js sem že razmislala o samoplačniškem. Ker ginekologa se dobila nisem niti datuma. Ampak h kateremu? A to vsak a samo tisti privat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
4.1.2014 13:15:58   
sitka mala
keksy tudi meni gre na živce, da je ni.. Sem šla zadnjič po napotnico, pa sem videla to, ki jo nadomešča. Nočem nič proti njej rečt, ker je lahko čisto v redu, ampak jaz bi raje Toffovo, ker sem na njo navajena. Sestra je rekla, da naj bi do februarja prišla (vsaj tako sem prebrala med njenimi besedami).

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 553
4.1.2014 15:19:04   
aspera
zari, ne skrbi, vse bo ok. Mora bit user posted image . Ne smeš negativno razmišljat, ampak vrjamem, da slabe izkušnje pustijo pečat in te potem še toliko bolj skrbi. Mene je tudi takrat, da sem vsa panična šla na vrat na nos k ginekologu, tako da vem kako je to.
Sporoči kako bo v ponedeljek, držim pesti, da je vse ok user posted image user posted image user posted image .

Jaz imam pa v torek pregled in tudi komaj čakam user posted image . Punce, eno vprašanje...

A moram na ta pregled it tešč? Ker mi niso nič rekli, da bi morala biti tešč, ampak bom morala dat kri in vodo, tako da sem malo zmedena zdaj user posted image .

Drugače sem pa jaz trenutno s hrano čisto skregana. Slabo mi niti ni več toliko, ampak nimam nobenega apetita in se mi skoraj vsa hrana gnusi. Pašejo mi samo osvežilne in mrzle stvari, kot zelenjava, sadje, sadni sokovi, kompoti itd. in samo to natepavam user posted image . Dragi je pa z mano na prisilni dieti, danes sva imela mešano solato s tuno za kosilo. Revež user posted image .

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 554
4.1.2014 16:41:27   
Tamara345
Evo da povem kako je bilo pri meni. Včeraj pri prvem pregledu boga reva držala poln mehur tako da je pri ultrazvoku takoj omenila user posted image ne morem pomagat, imam tiste psihične težave ko je treba vodo dat ni od nikoder user posted image skratka po ultrazvoku sem dala menda 6 epruvet krvi vode pa nobene user posted image user posted image bila je že okrog 12h in nisem nič jedla zaradi KS-ja, me je sestra vprašala če sem veliko jedla predno mi je vzela kri. Načeloma mi ne bi bilo treba bit tešča user posted image drug pregled imam pa ob 8h zjutraj in mi je že včeraj rekla da bom morala dat vodo, naj pridem tešča in verjetno tudi KS vzamejo.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 555
4.1.2014 17:37:43   
Mala_princeska
hmmm....hormoni, mozoljčki in nosečnost...

mozoljčki se mi delajo po obrazu in po nogah-ne morte verjet...mažem jih z zeliščno kremo od A.Vogel-a, da me ne srbijo preveč,
se jih ne upam stiskat...
ker sem imela v novembru zarad enega mozolja na roki celo štalo...stiskala sem ga in se mi je gnojilo, tako da so mi mogli rano spucat, z inekcijo proti bolečinam,....(bila en teden doma)
takrat seveda še vedela nisem da sem noseča, jst pa sem se že takrat malo slabše počutila....
tako da nočem vas strašit...sam ne si stiskat mozoljčkov,
no v mojem primeru je lahko šlo za zamašeno lojnico, itak pa zdravniki nič ne vejo povedat, če jim ne težiš....

(odgovor članu Tamara345)
Neposredna povezava do sporočila: 556
4.1.2014 17:39:06   
Mala_princeska
Nuhalno imam 27.01. delala jo bom pa v Nm pri dr. Klaričevi, prvič oz. v drugi nosečnosti sem bila pri njej zelo zadovoljna.....

Grem počivat, me hoče prehlad vržt v posteljo...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 557
4.1.2014 19:30:38   
Tammyv
Pri meni je ponovno prislo do ss.Sem med prazniki malo krvavela in sem bila v cetrtek na pregledu in je plod odmrl.Vceraj sem bila na abraziji.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 558
4.1.2014 20:15:50   
Tapelina
Ojoj, Tammy, hudo mi je da se je pri tebi zalostno končalo. Bodi močna, pozitivna in bo kmalu uspelo. Si niti ne upam zamisliti,da kaj takega v sredo izvem ko imam prvi pregled,tako da res sočustvujem s tabo in ti pošiljam user posted image user posted image
Drzi se in srečno!

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 559
4.1.2014 20:41:03   
noseckec23
[b tammyv ] user posted image user posted image res mi je hudo :/

Spet se javljam po dolgem casu, ampak enostavano sem zasipana zadnje case + nas mali soncek je zbolel. Kaj bi me lahko katera v seznamcku popravila na Pdp 5.8.2013 - drugi pregled imam 13.1 nuhalno pa 24.1. Saj bi sama ampak ne vem zakaj takih stvari ne morem odpirat preko ipada? Se ima katera podobne tezave?
Punce kaj se katera cuti taksne majhne mehurcke v trebuhu? Pri prvem sem jih cutila komaj v 18 tednu, zdaj pa v torek zakljucim 10 teden in jih ze cutim. Sicer sem res 10 mesecev po porodu, ampak nimam nic raztegnjeno, kvecemo se bolj cvrsto vse kot prej :). Je mozno, da ze zdaj to cutim? :))

Tudi pocutje je ze kar konkretno boljse, slabosti so se tu pa tam, sem pa se vedno zaspana in bi samo spala kot medoti :). Ste ze vse povedale domacim? :)

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 560
4.1.2014 20:57:44   
Tapelina
Oj Nosečkec23 :-) jaz še nič ne čutim mehurčkov, vsake toliko edn busi malo srbi,kr tako mal pošpika in zasrbi po povrhnjiciuser posted image pa se kar ze nekaj časa mažem z mandeljnovim oljem.
Jst sem samo sestri povedala od domacih,ostalim pa vrjetno po 1.pregledku:-)

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 561
4.1.2014 21:07:18   
lolipop2011
Pozdravljene!!
Pa se spet malo oglašam, ste kar veliko naklepetale, kar me ni bilo user posted image

Tammyv ful mi je žal.... user posted image

Kar nekaj nas je, ki imamo v pon pregled? Meni je bilo rečeno, da moram pridt tešča zaradi merjenja sladkorja, kar me pošteno grdo spominja na prvo nosečnost in mojo domnevno sladkorno. Upam, da mi bo tokrat prizanešeno , hihi. Zadnjič so mi zaradi ene povišane meritve težili do konca nosečnosti!! Vsaka dva tedna sem hodila v diabetično ambulanto in skoz pila tist cukr, tako zelo so iskali, da bi ja napila sladkor pa ga nisem user posted image Sem bla pa skoz na dieti, ker sem se bala user posted image Vidim tudi, da nižajo dovoljne vrednosti sladkorja?? hajaooo user posted image Bomo vidli, upamo na najboljše... Me je pa kr strah spet vsa ta kalvarija s sladkorno..

Punce, jaz sem bila v H&M pa trenutno nimajo prou nič, vsaj zame ne. Imam ene nos hlače iz H&M, številka 38, na zvonec, temen đins. Če katero zanima, prodam, meni so prevelike. Ko sem jih kupila v prvi N, sem mislila, da se bom zredila za dve številki user posted image

Aaaaa kolk nas je k spimo na trebuhu in zdej ne morem in ne morem spat na boku, sem ko bakica vsako jutro, polomljena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 562
4.1.2014 22:48:17   
aspera
Tammyv, žal mi je za tvojo izgubo user posted image user posted image . Resnično držim pesti, da ti naslednjič uspe user posted image .

(odgovor članu lolipop2011)
Neposredna povezava do sporočila: 563
4.1.2014 23:49:19   
noseckec23
tapelina hehe to mene tudi, obvezno pij dosti tekocine, najboljse vode, ne sladkanega caja :) jaz se tudi mazem z mandeljevim oljem, se pa spomnim da me je v prvi nosecnosti tudi srbelo, pa je potem nehalo in tudi stijike niso nastale :). Pa mazi se tako dolgo, da se ti res lepo vse vpije v kozo :).

Lolipop - mogoce pa tokrat ne bos rabla cez vse te kolobocije.

Kaj ima katera obcutek kaj bo otrocek po spolu? Jaz sem v prvo govorila, da bo fantek in je res bil, zdaj pa mislim da bo puncka :), bomo vidli - sigurno pa bom obojega neizmerno vesela :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.1.2014 0:33:36   
MaryKate
Tammyv user posted image

noseckec23 , jst mam fuul filing, da bo punčka, je pa to moj prvi user posted image . Ne vem zakaj, ampak kar nekako imam vedno, ko govorim o otročku, v mislih punčkouser posted image

Tapelina tudi mene že malo trebušček in prsa srbijo, zato se za vsak slučaj že zdaj mažem z oljem. Škodit ne more, če na ta način preprečim kako strijo, pa toliko boljše user posted image

Jaz imam malo problemov z apetitom - skos sm lačna in ko sem lačna mi začne ratvati slabo, ampak paše mi pa nič. Neverjetno sem zbirčna, mislim da mi nekaj paše, letim v trgovino z namenom, da bom končno nekaj z užitkom pojedla, ko si skuham me pa že mine. Groza, ni hujšega kot se silit s hrano. Da ne omenjam, da že 2 tedna nenormalno sanjam gorgonzolno omako - itak, samo za to, ker je ne smem. Aaaah user posted image

Lahko noč punce, zame bo študijskauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
5.1.2014 7:04:58   
snežinka26
Pozdravljene souser posted image !
Sedaj nas je pa že res veliko, to bo malih navihančkovuser posted image super!

Tammyv user posted image

Počutje sedaj je ok, tudi tiste male slabosti so zginale, jutri napolnim 11t in šibamo v 12t...se mi zdi, da druga nosečnost gre precej hitro ko prva...itak, služba, mali nadobudnež in še sto drugih stvari, da sploh nimaš časa veliko razmišljati.

Lolipop2011...jaz sem presegala za eno stopnjo...sedaj pa so mi dali strogo dieto, merim si štirikrat na dan sladkor...jem pa tudi
5 krat na dan, kar sploh do zdaj nisem bila navajena...ampak vse za otročka...do zdaj se mi sladkor giba v mejah, tako kot je treba
in upam, da tako ostane. Sicer sem pa res imela prvi pregled sredi decembra, da ne omenjam tega, da jih je imelo v službi tričetrt rojstne dneve, tako, da res ni čudno, da se mi je sladkor povišal..user posted image in res imaš vsake 14 dni kontrolo..pa samo da bo z user posted image vse ok. Držim pesti, da bo pri tebi normalno.

Aspera boljše, da si tešča na prvem pregledu, ponavadi bi naj bil, ker ti vzamejo kri in vodo.

Ostale nosečke pa zdržte še malo, kmalu bo tri mesece naokoli user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 566
5.1.2014 8:06:48   
zari
Tammyv zelo mi je žaluser posted image , grozno resuser posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snežinka26)
Neposredna povezava do sporočila: 567
5.1.2014 8:37:21   
zari

user posted image

PREGLEDI
6.1. lolipop 2011
6.1.Yasminka
6.1.MaryKate
6.1. sitka mala
6.1. TAS MS
6.1. zari
6.1. nevemimena
7.1. Mala jagodka
7.1. čikica
7.1. aspera
8.1. Meggy99
8.1. Tapelina
8.1. med in poper
8.1. mojcy3
9.1. pluseki
13.1. Marker
13.1. noseckec23
14.1. anonimna
16.1. beibie
20.1. lili25
21.1. čokolada25
21.1. Irena000
23.1. keksy
23.1. Anonimnauser posted image
30.1. BUSEKRASTE

NUHALNA SVETLINA
14.1. lili88
20.1. Spela23
21.1. Snežinka26
21.1. Oblačka
21.1. meandmini
24.1. noseckec23
27.1. Mala_princeska
31.1. BUSEKRASTE
6.2. Tamara345
10.2. smartika
13.2. čokolada25

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 568
5.1.2014 9:27:37   
lila25
tammyv žal mi je user posted image user posted image user posted image upam, da si kmalu opomoreš. pošiljam ti user posted image user posted image user posted image za srečo v prihodnje. drži se.

jst sm se tud začela mazat s kremo s karitejevim maslom. a ma še kera tko, da en dan je trebušček zvečer, en dan pa skor nč? tud midva mava občutek, da bo punčka. mi pa danes sploh nič ne paše jest in ne vem kaj bi za zajtrk. sm pa ful žejna skos. jutri pa končno kličem g, da se naročim za pregled user posted image smo pa danes po mojih izračunih začeli 7. teden.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 569
5.1.2014 10:42:56   
nevemimena
Jaz bi se pridružila fb skupini. Meredith sem že pred nekaj dnevi poslala zs pa me še vedno ni dodala. A me lahko še katera doda ki je že v skupini?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
5.1.2014 11:06:15   
nevemimena
Se opravičujem. Spregledala sem zs od meredith. Jutri pa pregled. Komaj čakam. Lp vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 571
5.1.2014 12:29:22   
MaryKate
Punce, glede tega, da moraš biti tešč na prvem pregledu - jst ga imam pozno popoldne in res ne morm bit tešča. Kje je fora, da me pol niso zjuri naročil?user posted image

(odgovor članu nevemimena)
Neposredna povezava do sporočila: 572
5.1.2014 12:31:56   
Marker
Tammyv user posted image . Drži se in upam tudi jaz, da kmalu uspe!

Jst si še nisem začela mazat, morem se spravit. Prvič sem se ful, se mi ni pojavla niti ena strija. Sam kukr sm slišala, pravjo da če maš kožo nagnjeno k temu ti nič ne pomaga...

Jst sm se pa očitno preveč hvalla da mi nič kej dost ne manjka... mi je zdej par dni slabo in je vsak dan huj... groza :/ Upam, da čimprej mine.

Lepe pozdravčke vsem,

M.

(odgovor članu nevemimena)
Neposredna povezava do sporočila: 573
5.1.2014 12:44:03   
Tapelina
Marykate, to je pa res malo nehumano,da bi do popoldneva bila lačna, pokliči raje in vprašaj. Jaz bi zlo težko bla tako dolgo lacna,ker sem navajena na obilne zajtrke in zdj vd[=nosecka.gif], če mam prevelik razmik med oki,prav luknjo začutim v želodcu.,pa kr mal nervozna postanemuser posted image

Aja, vidm da se nam vsem nekam zdi da bodo frajlice tole avgusta,ha? Meni tudi user posted image , al pa si jo tako želim;-) da se mi dozdeva. :-)

V kterem tednu pa ste kaj? Jaz bom jutri napolnila 10.t. Tako da pregled imam na 10t 2dni. Male bebe pa kar pridno rastejo,ane? Lepo božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 574
5.1.2014 12:49:26   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

1.8.
Meggy99, 1.user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image

2.8.
Oblačka, 2.. user posted image , 1user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image , Krško, user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image

12.8.
aspera, 1. user posted image , Škofja Loka
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image  

13.8.
chanel12

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image

15.8.
med in poper

16.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image
tatjana 91, 1.user posted image

17.8.
gomerka

18.8.
TAS MS, 2.user posted image , 1user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image

21.8.
zari, 6.user posted image , 1user posted image
Tamara345, 1.user posted image

22.8.
CECA 1, 2.user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image
čokolada25

24.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image

25.8.
smartika, 2.user posted image , 1user posted image

26.8.
Dgirl, 30 let, 1.user posted image , Ljubljana

X.8.
MaryKate
lili25
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image
beibie
anonimna, 32 let, 4.user posted image , 3user posted image , Posavje
Simona Kuhar
Mojcy3
Kajcka, 1.user posted image

SKUPAJ NAS JE: 44

PRIČAKUJEMO

user posted image

user posted image

44user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?