Tara9
|
Pozdravljene, cikacaka . Kaj pa če ni , ampak kaj drugage? Sej vem, da te v tem trenutku ne bo nič potolažilo, tudi mene sesuje vedno, ko se pojavi. Ampak pri drugih nekako nikoli ne izgubim upanja do konca, dokler se ne vlije. Drži se, vsaj veš, da imaš konkretne ovulacije in se bo slej ko prej prijelo, sem prepričana. m_and_m mogoče bo dragi malo prespal in premislil zadevo. Jaz sem mojega začela pripravljat takoj, ko sem Klomifen dobila. Sem mu na lep način razložila, da bo mogoče moral na pregled. Malo se je čudil zakaj, ampak sem mu razložila, da najbrž ni nič narobe, ampak da je fajn preverit, ker je ta pregled še najlažji, da je vsak moj bolj mučen in da je škoda, da me filajo s hormoni, če bi pa slučajno bilo kaj pri njemu. In je takoj pristal, tako da me je res pozitivn presenetil, ker sem se bala kako bo reagiral. No, sedaj je res prišlo do tega, sva bila prejšnji teden in je preživel, je bilo z mano slabše kot z njim, kako sem se sekirala in živcirala. Dobil je tudi super izvide in je zdaj prav ponosen sam nase, kako fajn plavalčke ima . Upam, da ti rata. Moje pa še kar dni, sem 6 dni po Dabrostonu, ne vem kaj se dogaja, ampak upam, da se prikaže. Bom morala skenslat UZ, ga imam čez 10 dni, ampak takrat še ne bo O očitno, ker jajčniki počivajo . Želim vam lep vikend
|