|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI november-december 2013
11.11.2013 8:59:47   
Sisley
Jutro punce user posted image Rabim vašo pomoč... ker sama se v temu še ne znajdem nabolje. Včeraj sem imela prvi UZ, sem pa v postopku IUI z stimulacijo Femara. No in na 10. dan UZ sem imela sledeče rezultate : Desna stran: 10mm in številni manjši Leva st.: 12mm in manjši. Sluznica debeline 5mm. Zdj pa ne vem, a to kaže sploh na kaksen uspeh al ne.. Mi je zdravnica rekla; "ne vem kaj naj vam rečem.." Tko, da če mi lahko poveste mal na podlagi svojih izkušenj.

Sam glede na to, da zadnje pol leta po laparoskopiji vsak mesec ovuliram ( na podlagi testov vem) tam okol 13, 14, 15 dan.. Bi skoraj valda lahko tudi zdaj ko imam spodbudo a?

Sem zakomplicirala.. ampak zdj mi je to vse novo in sem še čist mlečna v temu kar se tiče postopkov oz. foliklov. user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 76
11.11.2013 11:23:35   
stasinko
Hej bejbe :) danes sem bila na tretjem UZ...še jutri en, potem imam v četrtek rojstnodnevno punkcijo :)
levi jajčniki ni naredil čisto nič :( ampak nisem presenečena, glede na to, da so mi ga zmasakrirali z operacijo endometrioma... na desnem znova endometriom :( še kar velik, amapak upajo, da vseeno bo.....kar nekaj velikih foliklov je naredil :) tolažim se s tem, da je lahko dovolj tudi eden dober :)
upam na najboljše....
držim pesti tudi za vse ostale user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 77
11.11.2013 11:50:47   
dekca
sisley, mogoče imaš malce tanko sluznico, folikli proti koncu rastejo tudi do 3 mm dnevno, tako da jaz še ne bi obupala. Sama sem imela prvič na UZ (siceer v IVFju), sluznico 4 mm in folikle po 12 mm, pa je bila na koncu sluznica 10 mm in folikli 21.

(odgovor članu stasinko)
Neposredna povezava do sporočila: 78
11.11.2013 12:18:14   
aspera
Meni pa levi jajčnik že dela na polno, že po prvi injekciji user posted image . Danes imam že take bolečine v jajčniku kot jih imam ponavadi med svojo ovulacijo. Ni to neka huda bolečina, ampak tako da "čutim" jajčnik. Pa ponoči sem se čisto premočena zbudila, kot da bi me eden z lavorjem vode zalil. To pri meni delajo hormoni, tako se ponavadi nekaj dni pred user posted image vedno spotim ponoči.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 79
11.11.2013 12:30:15   
stasinko
pomembno je da dela user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

Meni pa levi jajčnik že dela na polno, že po prvi injekciji user posted image . Danes imam že take bolečine v jajčniku kot jih imam ponavadi med svojo ovulacijo. Ni to neka huda bolečina, ampak tako da "čutim" jajčnik. Pa ponoči sem se čisto premočena zbudila, kot da bi me eden z lavorjem vode zalil. To pri meni delajo hormoni, tako se ponavadi nekaj dni pred user posted image vedno spotim ponoči.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 80
11.11.2013 13:13:23   
pumpkinka
živjo punce!

Od trepetalk se selim k navijačicam, danes je prišla user posted image

lep pozdrav user posted image

(odgovor članu stasinko)
Neposredna povezava do sporočila: 81
11.11.2013 14:00:25   
aspera
Pa ne nooo, kaj je to ta mesec, nobeni ne uspe user posted image . Žal mi je, pumpkinka, en user posted image zate.

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 82
11.11.2013 14:03:32   
Kolenc
Ojla punce. Sem nova tukaj, in imam veliko vprašanj, ker sem tudi nova v ivf postopku.
8.10.2013 sem imela uz in naročili so me 27.11 verjetno za to da mi predpiše hormonsko terapijo?
Sem v lj leonišče pri dr. Vesni Šalamun. Ker imate vse že izkušnje s postopkom, mi lahko poveste, kdaj bi lahko bila v postopku punkcije in transferja, malo mi opišite kako prideš do tega čudežnega pluska user posted image .
Vsem želim cimprejšne user posted image user posted image :)
Pa hvala za odgovore, res sem vesela, da obstajajo taki forumi da si lahko stojimo ob strani in vemo da nismo sami.
:)

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
11.11.2013 14:30:55   
aspera
Dobrodošla na forumu - če sploh lahko zaželiš nekomu dobrodošlico na takem forumu user posted image

A preiskave imaš že vse opravljene, so te že prav dali v IVF postopek? Če boš 27. že prevzela zdravila, se boš ob naslednji menstruaciji začela špikat, odvisno tudi od tega kakšen postopek boš imela, kratek ali dolg. Aja, pa v Leonišču so meni rekli, da v decembru ne bojo opravljali postopkov zaradi dopustov, tako da boš verjetno po novem letu začela.

Jaz imam na primer kratek postopek in sem se na 2.dan M začela špikati, pričakujem, da se bom morala kakšen teden vsega skupaj (v petek imam UZ in bojo povedali kako je s folikli), potem pa sledi punkcija foliklov in transfer oplojene celice čez 5 dni.

< Sporočilo je popravil aspera -- 11.11.2013 14:32:01 >

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 84
11.11.2013 14:33:47   
dekca
A si bila zdaj na prvem pregledu ali kako? Ker če je tako, potem te čaka še kar nekaj zadev... Pregled hormonov, njegov spermiogram, mogoče še kaj, potem je konzilij in šele nato prideš do tega, da se naročaš za postopek...

Ostale dečve, bomo pa drugo leto boljše volje kot smo zdajle. Mene tale user posted image prav ornk zdeluje, danes mi je že cel dan slabo.

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 85
11.11.2013 16:46:22   
Kolenc
Oo hitri odgovori :) ja mož ima zelo slab spermiogram in sva bila najprej pri dr. Reš ker pa je imela tako nesramen pristop sva se odločila da poskusiva še tukaj. Imela sem že v juliju pregled hormonov in uz na katerem mi je povedala da imam pco oba jajčnika. Ker imava že vse opravljeno sem sklepala da bo zdaj 27.11. le že čas da se začne postopek. In sva očitno spet na dopuste naletela.. Ker tko je bilo ze v avgustu. Dr. Šalamun je rekla, od preiskav hormonov naprej gre zelo hitro, no ja kokr za koga hehe.. Čakava ta trenutek, da bi se plusek pokazal ze 2leti in pol :( upam da bo sreča kmalu tudi pri nama. :)

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 86
11.11.2013 17:23:57   
Sisley
Hmm... kaj je hitro je zlo tko... Za njih je lahko hitro, za nas pa absolutno prepočasi. Jaz sem čakala skoraj dve leti v LJ samo da sem zdj končno začela z postopkom IUI... Tko da.. Za njih je malo da se trudiva že 4 leta.. Zame je ogromnoooo.

Dekca, še eno čudno vprašanje.. a misliš da lahko oba jajčnika "istočasno ovulirata".. glede na to da se dr. ni mogla odločit kateri je "tapravi".. ?

Čakamo na naš +

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 87
11.11.2013 19:49:17   
aspera
Punce, mene pa že cel dan glava boli ... a je možno, da je to od injekcij? Če bo takole cel teden, bo pa še mučno user posted image . A mislite, da je ok, če vzamem kakšen lekadol?

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 88
11.11.2013 20:06:16   
monsy
aspera čudno da tko hitro vse to vpliva nate user posted image
jaz se spomnim da me je u jajčnikih špikalo prvič 3.dan inekcij,....prej pa nč!!!

glavobol pa lahko ni razlog,...boš videla kako bo ju3. Ja lekadol lahko komot vzameš.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 89
11.11.2013 20:09:33   
aspera
Saj možno, da me tudi od česa drugega boli, bom vidla jutri kako bo. V jajčnikih me pa ne špika, samo taka bolj topa rahla bolečina je, kot takrat kadar imam svoje ovulacije oz. ko se približuje čas ovulacije. Jaz sem vsak mesec vedela iz katerega jajčnika ovuliram user posted image .
Ok, bom vzela en lekadol, upam, da bo kaj pomagal user posted image .

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 90
11.11.2013 21:33:22   
lotkla
Aspera men je bilo tudi rečeno za glavobole, slabosti in bolečine v jajčnikih. Tako da te sigurno zaradi hormonov boli glava.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 91
11.11.2013 21:57:52   
mish
aspera - tale sprememba vremena je tudi na nas vse naredila nek vpliv, sobota topla, potem pa nedelja in danes full ohladitve, tko da ni nič čudnega. Jaz že imam cel dan pritisk v glavi tik da se ne razvije v migreno.... sem pa tudi na hormonih in te popolnoma razumem, sicer pa kot je povedano lekadol in počitek bosta najbolj primerna, pa mogoče malo več tekočine čez dan. lp vsem !

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 92
12.11.2013 7:17:50   
dekca
sisley, navadno je tako, da je eden izmed foliklov vodilni, se pravi največji izmerjeni.
Kolenc, potem pa imata mogoče 27. 11. konzilij, tam dobita evidenčno številko, potem pa res vse skupaj hitro zalaufa, čeprav bosta spet naletela na božično luknjo. Bolj kot ne zgleda na januar 2014 vse skupaj.

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 93
12.11.2013 9:23:27   
Kolenc
dekca ja res upam, da cim prej ker moj je v januarju službeno odsoten.. Potem imam čas samo v februarju ker marca gre za pol leta in potem se mi vse skupaj prelozi.. 27.11 mora potem bit z mano? Se pravi ko dobim stevilko grem z naslednjo user posted image na inekcije ki trajajo kaksen teden odvisno od mojih jajcnikov ( je rekla da jo moram spomnit da mi predpise manj mocno ker naj bi bilo v jajcniku veliko foliklov) in potem z ovulacijo punkcija in transfer v 2 tednih sem potem lahko ze nosecka?? ;) je to pravo zaporedje?

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 94
12.11.2013 10:13:46   
sitka mala
kolenc naj bi bilo tako, ja, kot si napisala user posted image

Jaz sem pa spet pri izcedkih GRRRRRRRRRRRRr. Zdaj imam pa že dosti, naj se že ulije user posted image

Aleda in Pumpkinka user posted image user posted image , bo pa naslednjč!!

Mickybap kako je pa s tabo? Si že naredila test??

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 95
12.11.2013 10:24:01   
Anonimen
ojla
eno vprašanje..sem v postopku icsi, špikam se 4 dan, pa me grozno bolijo stopala..tam na tistih točkah ki naj bi bila maternica in jajčniki..občasno me špika v jajčnikih, samo stopala so pa nenormalno boleča. imam pa 5enot merionala in 2x2vpiha suprefacta...a lahko kaže to na kakšno hiperco?

(odgovor članu sitka mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
12.11.2013 10:32:02   
sitka mala
Kolenc 14 dni je malo prehitro, se mi zdi. Partner pa mora biti s teboj pri konziliju in transferju seveda user posted image

Anonimen o tem ti bojo pa druge punce znale kaj povedat, jaz sem v bistvu še novinka v tem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
12.11.2013 10:39:13   
Kolenc
Sitka mala hehe pri transferju vem da mora biti hehe..:) da bova le skupaj spocela otroka hehe.. Kaj pa odlocitev koliko oplojenih jajcec ti dajo noter 1 ali 2 to sam izbiras ali kar dajo in dolocijo? :) kaksen postopek imas pa ti?

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 98
12.11.2013 10:47:54   
aspera
Pa tudi na dan punkcije mora biti partner prisoten, ker takrat odda seme.

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 99
12.11.2013 11:01:22   
Kolenc
Aha, ja sej je logično ja. Kako je pa glede števila jajčec aspera? Joj sej vem imam nešteto vprašanj samo res imam le vas s katerimi se lahko pogovarjam o tem.. Vsak ki mu povem da imam probleme s tem je pametn da naj se sprostiva ali sexava tako pa drugače kot da nisva vsega tega že problala.. Ah jaa res ste moja svetla lucka v temi :) hvala vsaki ki mi odgovori.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?