Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.11.2013 20:20:42
|
|
|
|
aspera
|
Saj lahko test nosečnosti po mojem že prej delaš, ti ni treba čakati, da greš na beto. Naj druge punce povejo, kdaj po ET lahko narediš test, jaz ne vem točno.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.11.2013 22:23:55
|
|
|
|
mickybap
|
jaz se upam da je to to,ampak ima se do 15. ..........
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.11.2013 22:53:11
|
|
|
|
jona klara
|
test lahko delaš 12 dan po et
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.11.2013 8:40:10
|
|
|
|
pumpkinka
|
dobro jutro! Aleda - upam, da še nisi dobila in da si prehitro delala testek. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.11.2013 9:55:49
|
|
|
|
aspera
|
Dobro jutro, punce Jaz sem danes dobila , tako da me jutri začne dragi špikat. Imam kratek protokol s Puregonom, na 7.dan ciklusa imam UZ. A mi lahko katera pove kdaj okvirno lahko pričakujem punkcijo, če bo šlo vse bp?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.11.2013 10:29:08
|
|
|
|
niki123
|
Priblizno en teden se bos spikala in pol bo punkcija. Pri meni je bilo tako.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.11.2013 15:05:54
|
|
|
|
monsy
|
aspera od vsake posameznice odvisno kako reagiraš. Jaz sem imela 9.dan punkcijo. mickybap če si mela T 5.dan, lahko narediš 12.dan test. Če si mela 3.dan T, pa že 9.dan ene delajo in jim pokaže
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.11.2013 15:24:00
|
|
|
|
aspera
|
Vem, da je odvisno od vsake posameznice, čisto tako okvirno me je zanimalo kdaj približno ste jo po večini imele. Jaz (in tudi dr.Zorn) pričakujem, da bom dobro reagirala, ker sem tudi na Femaro zelo hitro in dobro odreagirala. Potem bi se tudi pri meni znalo zgoditi, da jo bom imela že na 9.dan.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.11.2013 23:29:31
|
|
|
|
lotkla
|
Malo za nasmejat. Par dni nazaj sem mojemu 6-letniku razlagala sorodstvena razmerja: babi,dedi, ata, mama, teta, stric... Povem mu da bratrancov in sestričen nima, ker teta in stric nimata še otrok, pa da bratca ali sestrice tud nima. Pa mi reče: "ampak jaz si želim imet bratca." Pa jaz njemu: "saj si reku da boš letos božičku pisal za bratca". In pol on prijavi:" ja, kako ga bo pa prinesel? Joj, sam da ne prinesel takega umetnega dojenčka kot ga imamo v šoli?!" Sem se prov mogla nasmejat. Bo treba mal obnovit temo o ptičkih in čebelicah, al kako se že reče
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 8:28:04
|
|
|
|
Aleda
|
Ojla, ja je prišla, itak ni bilo nobenga dvoma potem ko sem še test nardila. Računam na drugič da bosta pa . Sem bla pa ta teden tako uničena da sem hodila spat zvečer ob 9, me je še viroza napadla da sem dva dni komaj prestala v službi. Zdaj sem pa opazila od pasu navzgor po telesu in rokah take drobne rdeče pikice, čist polno jih je... a je možno da se telo čisti hormonov? Po nogah ni pa nič. Aspera- fajn se špikaj, čim več celic, čimveč zarodkov in ti želim Aja, a ti si v lj, so ti tam sestre rekle za bit na bolniški cel cajt postopka? Ker meni niso nič rekle, sej jaz tut ne bi bla, raje bi bla po et-ju do testa. Mickybap-držim pesti zate! Si že delala test? Me prav zanima kako pa ostale dve punce ki smo bile skupaj na punkciji in potem na transferju, upam da jima je ratalo. Dekca- a res, sva ble že maja? Zakaj si zdaj predčasno zaključila? Kdaj nameravaš spet v postopek? Jaz ne vem, pomoje februarja če bo vse tako kot mora bit, pa če mi ne bo treba kakšnih preiskav še.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 10:50:24
|
|
|
|
aspera
|
Aleda, ja meni so sestre v Ljubljani na prevzemu zdravil rekle, da že med špikanjem ne smem nič težkega dvigovati in da če opravljam fizično delo, da naj se raje zmenim s svojim zdravnikom za bolniško. Tako da bom potem res raje doma, ker res veliko dvigujem in se sklanjam v službi. Mi bo pa po mojem dolgčas za znoret, ker potem sem pa še po punkciji najmanj 8 dni na bolniški. Hvala za lepe želje, danes zvečer začnem s špikanjem . Kdaj pa ti greš spet v nove boje?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 17:39:54
|
|
|
|
monsy
|
Aleda , boš vidla nam bo pa 2.postopek uspel. Sej pravijo da u 1.malo kiri uspe Mickybap a si naredila test???
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 17:58:10
|
|
|
|
mickybap
|
monsy neeeeee še
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 17:59:24
|
|
|
|
Aleda
|
Aspera-bomo vidli, ma pomoje enkrat februarja, ne vem še kako se bo obrnilo monsy-ja sej zame to ni 1 postopek, je že 4.... mi je pa v 2. postopku uspelo in imamo doma hčerkico, staro 19. mesecev... ta postopek sedaj je bil pa drugi po rojstvu.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 18:04:51
|
|
|
|
monsy
|
Ohh Aleda slabo spremljam kot zgleda . Sorry. Al pa sem kaj zamešala,...k nas je tolko. Mickybap kaj pa čakaš!???
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 18:10:53
|
|
|
|
mickybap
|
ne vem monsy se bojim
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 18:32:24
|
|
|
|
pumpkinka
|
mickybap - po moje si
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 18:36:22
|
|
|
|
aspera
|
mickybap, kateri dan od transferja imaš danes? Na 12.dan lahko že delaš test, ti ni treba čakati na beto. Jaz pa čez kakšno urico, dve, dobim prvo injekcijo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 18:37:33
|
|
|
|
mickybap
|
danes je 10. dni od transferja :D
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 19:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
mickybap če si imela et 5 dan potem lahko že delaš testek držim pesti za
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 19:18:14
|
|
|
|
monsy
|
mickybap dej naredi test ju3 zjutraj in poročaj,...jaz mam tud občutek da si aspera, kako ti je šlo prvi dan špik špik???
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 19:33:54
|
|
|
|
aspera
|
Nisem si je še dala, sem si določila uro ob osmih zvečer, tako da lahko čez pol ure poročam . To špikanje me še najmanj skrbi .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 10.11.2013 20:01:35
|
|
|
|
aspera
|
Prva špika je za mano, vse ok. Ni bilo nič hudega, komaj sem čutila kdaj me je dragi zbodel .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 11.11.2013 7:57:59
|
|
|
|
dekca
|
aleda, ker sem imela preveliko cisto in potem še ene zadeve, za katere nisem točno zastopila, kaj so bile, najprej so mislili, da so folikli, pa ni bilov se skupaj ničemur podobno. Bom pa priznala, da me nobena punkcija prej ni takos vinjsko bolela kot to punktiranje ciste (noter je bilo tekočine za 7 epruvet), pa še grozilo je, da se bo spet napolnila, še ena puncija in zpet tekočina in potem je bilo postopka kar konec, no, sem vsaj dobila, tako da se je očitno zdaj do konca sčistilo. Zdaj čakam na odločitev konzilija, ker pri meni je iz postopka v postopek večja štala, pa bodo zdajle pogledali vse skupaj in ... ne vem, kaj se bo izcimilo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 11.11.2013 8:25:36
|
|
|
|
Aleda
|
Joj Dekca upam da pogruntajo kaj se dogaja in ti dajo primerna zdravila. Se mi pa zdi da nas je tokrat kar velik bolj slabo reagiralo, ne vem a nam dela preglavice to čudno vreme, letni čas, kakšni vplivi lune...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?