|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2013
24.10.2013 11:39:34   
*zvezdica zaspanka*
ohooo, no zgleda, da je nekaj v zraku in se bo počasi začelo user posted image
jaz sem včeraj cel dan imela prebavne motnje, zvečer sem se počutila utesnjeno in napeto, mala je bila "čudno" aktivna. ponoči sem spala mogoče 2 uri, potem pa me je zbudil krvav izcedek (predvidevam, da je bil čep?). ker je bil kar obilen sem poklicala v porodnišnico in se šla pokazat. naredili so mi ctg, ki menda kaže popadke, odprta sem 1cm in se pač vse skupaj pripravlja. trenutno sem že nazaj doma, malce sem se naspala, sedaj bomo pa videli, kaj bo dan prinesel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
   RE: Novembrke 2013
24.10.2013 13:59:06   
Anonimen
O *zvezdica zaspanka* čep je že šel, pa 1 cm odprta user posted image user posted image user posted image . Očitno boš ti odprla sezono Novembrk 2013 user posted image . Jaz sem ta dva dni, ko sem se odpirala, tudi šla na veliko potrebo po 3-krat na dan, tako da očitno se nam res vsem nekaj dogaja, je malo zakasnel učinek polne lune user posted image . Držim pesti za hiter, nežen in nepozaben porod user posted image user posted image user posted image . Če od tebe tri dni ne bo glasu, bomo vedele, da si že rodila user posted image .

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
   RE: Novembrke 2013
24.10.2013 14:07:24   
mala zirafa
Špela, kako pa je zgledal ta čep? Bajeje to znak odpiranja. Men se zdi da malega vsak dan bolj spodaj čutim.Na momente se mi zdi da bo kar ven padel user posted image . Po dolgem času sem šla v Mercator, prav čudno mi je blo.

Glede por. načrta imam željo samo epiduralno, drugače če bo treba epiziotomijo pa bo treba.Oni že vejo.Me je pa moja G prestrašila, ker imam še vedno slabo kri da se ne bom slučajno raztrgala.Mi je predpisala železo od Krke.To prvič slišim, kaj imam veze železo z raztrganino?

Vidim da smo že vse na trnih in v pripravljenosti.Glede varstva, je naša že 9 let stara in samostojna, poleg tega živi v isti hiši posebej še naša babi za silo če bi blo slučajno ponoči.Moj dragi žal ne bo ob meni, ker mu je blo prvič prehudo in je bolj trpel kot jaz.Sicer pa upam da bo vse skupaj hitro potekalo, samo da je mali zdrav. Joj kako komaj čakam, me bo kar razneslo od neučakanosti.user posted image

Glede krčev. so na momente prisotni,ampak jih sploh ne jemljem več resno., ker mi ni usojeno rodit pred rokom.Ali je narobe če plod leži diagonalno, sicer z glavično vstavo? Je kar nekam postrani obrnjen. glede oblačil, ga bom potem tudi jaz oblekla v plišasto jakenco, pa itak se ga zavije v dekco, tako da ne bo straha.

Poročajte veselo in komaj čakam na konkretne novice.user posted image






(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
   RE: Novembrke 2013
24.10.2013 15:45:09   
marelcaspelca
joj punce, res je nekaj v zraku....
Jaz danes komaj hodim, nog pa dobesedno ne morem dat več skupaj, boli kot pri norcih, če jih dam...
spet hodim po 5 krat na dan na veliko potrebo, kadar so popadki, tako kot dobre 3 tedne nazaj, ko smo imeli lažni alarm.
Ampak te popadki še ne bolijo, me pa tiščijo dol in trebuh je trd kot kamen.... do roka imam še 11 dni, v torek imam ctg....
Drugače se mi je pa 2 tedna nazaj zdelo, kot da se mi je odluščil čep, samo pomoje to ni bilo to, ker sem bila 2 dni pred tem še čisto zaprta in MV je bil dolg še več kot 3 cm...

Samo sedaj se pa že veselim poroda, nič me ne skrbi, ne paničarim več, samo še komaj čakam :)

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 854
   RE: Novembrke 2013
24.10.2013 16:21:25   
november2010
Jaz sem danes tudi čisto fuč, sploh se ne spravim iz postelje, čisto brezvoljna.... zjutraj me je pošteno navijalo, kar nisem spala sem na wc-ju sedela.... to je bilo tudi pri ta drugem, sem imela cel dan prej drisko, da ko sem ob šestih zvečer dobila klistir v porodnišnici sploh ni imel nobenega pomena, ker sem se že čist naravno sklistirala :) Čeprav zdele je pa ok, se je nehalo... komaj čakam jurišnji pregled, da vidimo kje smo...

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 855
   RE: Novembrke 2013
24.10.2013 18:01:33   
lisi
zdravo novemberke :D

redno berem vendar bolj malo objavljam. Moj rok je 28.11.2013. prvi, težko pridelan user posted image Včeraj pa sem imela pregled in imam že zelo mehek MV. Zadnje dni me zelo tišči dol, poleg komaj vstanem iz sedečega položaja in skoraj ne morem hoditi saj mi paralizira levo nogo. V sedečem položaju ali pa ležečem je vse ok. Aja otrdeva mi trebuh 100 na uro. No pa imam še 14 dni do donošenčka....

papa .

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 856
   RE: Novembrke 2013
24.10.2013 19:27:25   
spela10
Hehe, očitno je res nekaj v zraku :)
bomo na koncu vse po vrstnem redu hodile v porodišnico user posted image user posted image

Čep je pri meni izgledal kot velika gmota sluzi, malo rozkasto (krvavo) obarvano.
Tudi jaz komaj čakam na jutrišnji pregled, ko bom izvedela kaj več user posted image

(odgovor članu lisi)
Neposredna povezava do sporočila: 857
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 11:20:30   
mala zirafa
Špela, zna bit kar kmalu porod.Po moje boš v roku enga tedna odprla sezono. Pa sem mislila da bom jaz prva.

Danes ponoči sem že mislila in se veselila da grem v p.Imela sem krče kar ornk na 5-7 minut in vse skup je trajalo kakšno uro, trebuh kot kamen jaz pa vsa happy.Žal se je umirilo.pa tudi na veliko potrebo sem morala.mogoče so bli krivi živčki, kaj pa vem. Morda pa je na te lažne krče vplival tudi moj tast ki je zvečer skup padel in je v bolnici.Čisto možno.

Še malo pa bo.Ne vem zakaj imam filing da bo med 1. in 10 11.Ne vem ali vpliva na porod prej velikost ploda ali zadnja M? Kaj mislite ve?Boste vidle, kako se bomo začele vrstit.
Zutraj sem spet dala kri itak brezveze, ker imam slabo.
Bo treba it kuhat, se pišemo.

(odgovor članu spela10)
Neposredna povezava do sporočila: 858
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 13:48:11   
spela10
No pa sem le prišla iz pregleda user posted image
Zaenkrat še nič posebnega ni, CTG je pokazal rahle krče, ampak nič resnega, tako da zgleda, da se zaenkrat še nič ne dogaja.
Upam, da tudi cez vikend ne bo nič, ker ga želim izkoristiti za starejšo hčerko.
Imam pa občutek, da mi vsak dan bolj dol pritiska.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 859
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 13:52:00   
Danijeladejan
Ja babnice vprašanje katera bo prva glede na to kak hitro se lahko to zgodi user posted image .Bomo vidle.Katerakoli,samo da bo vse ok in čim lažje.Jaz samo upam da nebom čez rokuser posted image Jaz danes tud šla po izvide od krvi pa ni ravno najboljšauser posted image Drugače pa je mene tud včeraj nekaj črvičlo pol pa se je umirlo.Uživajte še zadnje trenutke pa javljajte se sproti.Napeto jeuser posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 860
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 13:56:56   
ni_ka21
Vidim, da se bo res nekaj začelo dogajatuser posted image Želim vam čim lažje in hitrejše porode brez zapletov. Tudi jaz sem bila na pregledu včeaj in je reko da je glavica že tako nizko, da je ni mogel več izmeriti, ter plodovica je popolnoma zrela. Za čep nevem kak sploh izgleda, ker pri prvem nevem kdaj mi je odpal.

Vso srečo vsem user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 861
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 14:10:33   
Danijeladejan
Ja meni je tud reko da je čisto nizko že 14 dni nazaj,zdaj v torek pa bolj to da je plodovnice še dovolj,je pa posteljica tud zrela.Če pa jo čutim čisto spodaj,tik nad sramno kostjo,včasih me kar dvigne iz stolauser posted image Ve tudi čutite gibe tak nizko?Ampak zgleda ji je lepo not,da noče ven pa še živahna je zelouser posted image

(odgovor članu ni_ka21)
Neposredna povezava do sporočila: 862
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 15:11:43   
mala zirafa
Vedno bolj smo neučakane, pa vedno bolj me muči da bi poskušala sprožit porod z ricinusovim oljem.Sem brala zdej tuje forume in skoraj vse user posted image so po zavžitju rodile čez nekaj ur.Baje pa moraš bit vsaj malo odprta. Verjetno ga bom kupila in zmešala z pomar. sokom.En deci je okrog 4 evre v lekarni.
Ve katera kaj več o tem olju oz. ima izkušnje?

(odgovor članu Danijeladejan)
Neposredna povezava do sporočila: 863
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 15:15:57   
marelcaspelca
Jaz vam povem, če pravijo, da se otrok pred porodom umiri, potem bo moj not do decembra! Mene kar celo prestavi, ko začne z razmigavanjem... OK, brce več ne bolijo, ker me ne brca več pod rebra, ampak brca pa zelo... ali pa bo kar delfinčka priplaval ven, kaj pa vem.... Jaz komaj čakam CTG v torek, da vidim, kaj pravijo babce... Naj se rodi kadar hoče, bom pa vesela, če to ne bo na 1 november!

< Sporočilo je popravil marelcaspelca -- 25.10.2013 15:17:19 >

(odgovor članu Danijeladejan)
Neposredna povezava do sporočila: 864
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 15:23:38   
spela10
Marelca spelca, tudi jaz upam da ne bo 1.11, čeprav imam ravno takrat rok. Ampak glede na to, da jih zelo malo rodi na svoj PDP upam, da ne bom med njimi user posted image
Lahko nam pa naši user posted image malo nagajajo, da nam ni dolgčas in še naslednji teden nč ne bo user posted image

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 865
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 15:47:50   
marelcaspelca
Jaz sem 3 dni za tabo :)

(odgovor članu spela10)
Neposredna povezava do sporočila: 866
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 16:09:30   
*zvezdica zaspanka*
evo, bom kar jaz otvorila ;) danes dopoldan se je rodila najina hcerkica Zoja.
porod je bil sicer precej naporen, ampak je ze pozabljeno in se ze veselo cartamo. vec pa napisem, ko bom doma in se bomo ze navadili na novo zivljenje.
prijeten porod in se prijetnejse cartanje vam zelim ;)

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 867
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 18:17:53   
marelcaspelca
Aaaaaaa, čestitam, zvezdica zaspanka. user posted image
Samo da je mimo in da se vi2 dobro počutita!
Lepo se cartajte

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 868
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 19:29:38   
reza1
Čestitke *zvezdica zaspanka* user posted image
Uživajte v cartanju z malo user posted image

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 869
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 19:52:37   
Danijeladejan
user posted image čestitam!!!!!Vse lepo ti želim!Res lepa novicauser posted image
No user posted image otvoritev uspela,gremo daljeuser posted image

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 870
   RE: Novembrke 2013
25.10.2013 21:45:26   
november2010
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za hčerkico *zvezdica zaspanka* user posted image user posted image
no pa se je začelo!

pri meni še nič, ctg po besedah G lep (karkol že to pomeni), odprta 2-3cm, plodovnice dovolj, maternični vrat zmehčan, skratka samo še čakamo na popadke al pa da voda odteče... bi seveda rada da bi se to zgodilo že včeraj, ampak po drugi strani bom pa najbolj vesela, če se bo vse začlo naravno, tako kot mora biti... tud če do roka čakamo to ni več tako daleč...

Meni pa datum 1.11 ni nič posebnega, tako da tud če se na ta datum rodi :)

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu Danijeladejan)
Neposredna povezava do sporočila: 871
   RE: Novembrke 2013
26.10.2013 8:58:16   
tintin
Čestitke naši "prvi" novembrčici! Naj bo Zoja zdrava in vesela! In da se hitro navadite en drugega.
Pri nas pa še en teden do donošenosti, potem pa dete lahko pride. Imam dobre dneve, ko skoraj ne vem, da sem noseča in dneve, ko mi tišči z glavco dol, da skoraj ven pogleda....
Sicer pa dnevi hitro minevajo, ob mojih dveh fantičih, ki sta ta teden na počitnicah bodo minevali še hitreje. Včeraj sem si do konca spakirala torbo za P, sem šla nabavit še natikače in eno pollitrško vodo, ker sem bila po obeh porodih strašno žejna....pa za po porodu sem si vzela tiste nove to-to vložke, take veliiiike kot plenice, ampak za prve dni čišče so pomoje super...itak v P dobiš samo Vir80 2 paketka (v Kranju), ostalo moraš potem prinesti sam...Če bom šla po 3 dneh domov bo itak praznik, računam na to, da bo dete najbrž spet zlatenčno in vprašanje če ne bo treba spet "v solarij"....z možem imava nekompatibilni krvni skupini (jaz 0 +, mož A) in potem so menda otroci zato zlatenčni...
Lepo bodite in dihajte ko bo čas.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 872
   RE: Novembrke 2013
26.10.2013 11:42:53   
mala zirafa
Tudi z moje strani iskrene čestitke zvazdica zaspanka!!!!user posted image Kar tako naprej se moramo zvrstit.No samo da ni blo komplikacij in je z malo vse ok.Jaz tudi upam da me bodo kmalu odpustili po porodu. Po prvem sem bla 1 teden not zaradi slabe krvi.se mi zdi da bom večno noseča in da ne bo nikoli konca.včasih sem res psihično na psu.Morda pa po zaslugi hormonov.

Joj katera bo naslednja??Kako me zanima.Moj je res velik in ne vem kako je lahko še vedno not.Komaj se premika.Moram res probat s tem oljem, če bo kaj.

Pa še vprašanje zvezdici, kako se je vse začelo, kakšne znake si imela..?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 873
   RE: Novembrke 2013
26.10.2013 12:32:03   
november2010
Jaz sem bila pri obeh samo tiste obvezne tri dni al kolk je blo notr... pri ta drugem dojenje tudi ni steklo, so mi ponudli da mi dajo tametil ampak bi mogla še en dan notr ostat... sem rekla ne hvala, grem raje domov, pa se doma v miru rihtava, ker mi v P kar se dojenja tiče niso bli čisto nič v oporo, kadar sem kaj vprašala sem vedno dobila neprijazen ali naveličan odgovor. Pa res nisem kaka komplikatorka. Takoj po odhodu sem poklicala svojo ginekologinjo, razložila situacijo in mi je še isti dan ona tametil (ki pa žal ni imel nobenega učinka name) dala na recept....

Ja sem tudi firbčna katera bo naslednja, nič ne bom imela proti če bi bila to jaz.... Danes popoldan grem še eno poroko odpeti, potem pa zarad mene če me direkt v Kranj odpeljejo :)

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 874
   RE: Novembrke 2013
26.10.2013 12:33:04   
november2010


user posted image


PDP, ime, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol user posted image , porodnišnica

31.10.
mala zirafa, 35, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

1. 11.
ni_ka21, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Ptuj

2.11.
Jane77, 35, Krško, 2user posted image , 1user posted image

3.11.
Danijeladejan, 24, MB, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , MB

4.11.
pin, 35, LJ, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
NenaLena, Muljava, 4user posted image , 1user posted image , user posted image , Jesenice
november2010, 30, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , KR
butterfly.., 1user posted image , 0user posted image
marelcaspelca, 1user posted image , 0user posted image , KR

5.11.
mehurcica, 34, PO, 2user posted image , 1user posted image ,

6.11.
*zvezdica zaspanka*, 26, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Trbovlje 25.10.Zoja
nikicaa, 2user posted image , 1user posted image ,

7.11.
kresnica, 39

09.11.
Sončnica, 23, Ljutomer, 23, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
babysmile, 28, 2user posted image , 1user posted image ,

10.11.
slavica86, 27, 1user posted image , 0user posted image
Neya26, 3, 1

11.11.
neli87, 25, 2user posted image , 1user posted image ,
drobtinica35, 35, 1user posted image , 0user posted image
eee35, 40, 2user posted image , 1user posted image ,
anjamiha, 2user posted image , 1user posted image ,

12.11.
bran, 25, LJ, 1user posted image , 0user posted image

13.11.
sasa2008, 3user posted image , 1user posted image
lokvanj22, 26, 1user posted image , 0user posted image
zoja10, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

14.11.
november1982, 30, LJ, 3user posted image , 1user posted image , user posted image
Jana1986, 27, okolica LJ, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

15.11.
Tmra, 23, 1user posted image , 0user posted image
Arabella1

16.11.
_kiti_, 30, LJ, 2user posted image , 1user posted image ,
the seven, 23, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , LJ
petraaaa, 23, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , PO

17.11.
iris1978
tanjita, 34, Gorenjska, 2user posted image , 1user posted image ,
KulGirl, 2user posted image , 1user posted image

18.11.
Mini ME
bibaleze84, 28, Škofja Loka, KR

20.11.
Miši25, 1user posted image , 0user posted image
Enelin, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

21.11.
kovanček

22.11.
september, 27, 1user posted image , 0user posted image

23.11.
mojesanje
Evylish, user posted image
mina88, 2user posted image , 1user posted image

24.11.
reza1, 27, 2user posted image , 0user posted image , KR
tintin, KR, 5user posted image , 2user posted image , KR
aikalana
lejla346

25.11.
vesnni
cvetka_m, 30, 1user posted image , 0user posted image

27.11.
tenerife, 31, 2user posted image , 1user posted image

28.11.
briljantina, 2user posted image , 1user posted image
anit6

29.11.
srečkicanosečkica
LolaTin, CE, 1user posted image , 0user posted image
Metuljčica 2013
marjanita, 3user posted image , 1user posted image , KR

30.11.
suri_

1.12.
Matkurja, 2user posted image , 1user posted image
mimi28, 4user posted image , 1user posted image , user posted image

?.11.
irenaaa74,
stracatela, 26
sanjava
monika2011, 24, KR, 3user posted image , 2user posted image
Anketa
BODOČA 77
Tamara35, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Zara_


user posted image Z nami so bileuser posted image
Medvedek315
aja18
Occiblu



< Sporočilo je popravil november2010 -- 26.10.2013 12:34:51 >


_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




šampon in ostalo
piule

ali kupujete lsno kozmetiko pri frizerju?

da (8%)

ne (83%)

šampone (4%)

lake,utrjevalce (2%)

balzame (1%)

maske (2%)


Število vseh glasov: 439

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!