Anonimen
|
Pozdravljene babuške, Včeraj sem imela pregled, še vedno 4 cm odprta, maternični vrat pa še mehkejši in že pomaknjen naprej (nič več ukrivljen nazaj), tako da res sledi samo še finale . Popadke imam sedaj tako čez dan kot ponoči, ko me tudi zbudijo, toda neredni in ne močni, tako da je samo vaja. Malazirafa, ko sem brala tvoj zapis, je kot bi natančno opisovala mojo situacijo, sem že mislila, da mi bereš misli, al' kaj . Tudi zame so noči čista muka, to noč sem spet spala po obrokih, vmes pa 2 uri bedela . Moj dragi je bil tako prijazen , da mi je šel sredi noči kuhat kakav in me božal, tako da sem potem okrog 4h vendarle zaspala. Čez dan pa ni nič bolje, saj komaj hodim, sedim še težje, če sem pokonci imam ves čas trd trebuh, tako da se moram kar prisiliti, da vsak dan grem na en kratek sprehod. V glavnem, jaz sem že totalno neuporabna , tako da mislim, da je skrajni čas, da ta naša Lili pride na dan. Se včasih sprašujem, ali jo morda jaz nezavedno zadržujem s kakšnimi strahovi, ki se jih ne zavedam, glede na to, da je telo že tako zelo pripravljeno . Ok, res da imam rok šele v ponedeljek, tako je to morda normalno, toda prvo nosečnost ni bilo prav nobenih priprav. Morda je pa to dober znak, da mi bo sedaj vendarle uspelo roditi vaginalno . Aja, pa meni je tudi vsake toliko slabo, tako da mi kar ni do hrane, vendar se prisilim, da jem redne obroke, čeprav se mi tudi kuhati več ne da . A nisem rekla, da ne bom jamrala? . Malo pa si moram olajšati dušo . , NenaLena
|