klavdija88
|
Ojla punce! Ufff..ste pridne, prav lepo vas je brat. Evo, končno sem dočakal morfologijo in vse je super, edino kar sva bila z mojim malo presenečana..na NS nama je bilo rečeno da bo fantek, čeprav veva da to ni 100% in tako..samo sva se že kar privadila na misel, da bova februarja crkljala fantka..hehehe..kaj naj rečem..no zdaj pa nič ni bilo videt, je lulček odpadu..hihihihih.. , sicer ni upala 100% potrdit, smo pa vsi trije strmeli v ekran in čakali, če se bo kaj prikazalo..no, pa se ni. Tako, da bova očitno morala počakati do februarja..bo do konca presenečenje, sem pa prav firbčna in me kar malo žre..Je bil pa full živahen mali, brcal in mahal z rokicam, cukerček mali ali mala, hehehehe..prav hecno. Vse skupaj mi je dalo mislit..na začetku nisem imela namena na 3d/4d UZ in slikanje, vendar kot sem že rekla, sem prav ferbčna..malo je cena visoka..kaj pa ostale , ste že kaj razmišljale o dodatnih UZ. Moja gin. se drži pravil in verjetno ne bo nič dodatnih nardila. Kar se pa tiče prehranjevanja..jaz full pazim kaj dam v usta, kile pa kar gor..sem bila že prejšni mesec kregana, sem v 3 tednih pridelala 3kg +, pol sm si pa rekla, ah zakaj bi se sekirala, jedla vse kar mi je zapasal, tudi sladko..no in v 1 mesecu pridelala le 0,5kg +!!! Halooo no!! Res pa je, da sem pred nosečnostjo full shujšala in sem očitno na hitro pridelala vse za nazaj..nevem, zdaj sem v 22 tednu in imam 8kg +. Ajoj, groza... *Dorotheia kar se pa tiče preverjanja bolniške..hodijo samo do tistih, ki so več kot 30 dni..pa še tam bol poredko, tko da ne se sekirat. Punce, uživajte, pa se upam, da kmalu spet slišimo, papa.
|