Medeia
|
haj danes je bilo v ikei ogromno nosečnic :D res skoraj vsi so kupovali otroške posteljice, jogije, odejice igračke in še...jaz niti nisem, sem bolj gledala. no predalnik za previalno mizico sem kupila, drugače je bilo potrebno še veliko drugega za stanovanje...no res dobiš vsega kar je super, le ves dan si moraš vzeti čas in možnosti preveriti že na internetu, pa napisati si že vse vnaprej, ker se res hitro izgubiš med vsem. No meni jogiji niso všeč, delujejo mi premehki, posteljice so dobre, rjuhic je veliko, ene res simpatične, tudi zaščitnih oblog je kar nekaj in banjice in še veliko nepotrebnih stvari, kot jih je povsod :( No glede tega, koliko katera čuti je res drugače za vsako, jaz res čutim več kot bi bilo normalno pri teh tednih pa nisem pričakovala tega, čutim že od 17.tedna. me je pa v 14dneh tolk napelo čez trebuh da nobene jakne ne zapnem več, pa ravno ko bi potrebovala kakšno . No glede kil je tudi različno, verjetno je odvisno koliko vode telo zadržuje, kakšna je tvoja struktura, kakšen stil življenja imaš...mene je zdaj razneslo, zredila pa sem se za 0,5kg. Prej, ko pa se mi ni nič poznalo, še govorili so mi da me je vedno manj sem imela +4kg. Najverjetneje tudi jaz nosim precej nizko, sem bolj med majhnimi, pa prsi so veliko od teh kg pobrale, potem je tu še plodovna voda, ki je je lahko res veliko pri nekaterih (poznam primere, ko je zalilo sobo v trenutku, ko je voda odtekla ) Tudi jaz se bojim da bo veliko kg vendar hormoni naredijo svoje. Že samo zadrževanje vode naredi na videz žensko ogromno, doda kg, vendar po porodu vse to neverjetno hitro izgine. A je še kakšno precej napelo čez trebušček? moj je res vsak dan večji
|