Dorotheia
|
Evo punce, jaz sem tudi še tukaj. Mi je na trenutke malo smotano, ker tema tako zamira, ampak sami mi pa ni za pisat vedno sem gor. Se redko še kaka druga javi. Me veseli, da ste vse vredu in vse ok. Pri meni tudi. Se super počutim. Sploh zadnje dni spet. Včeraj sem imela zopet posvetovalnico in je ginekolog rekel, da sem skoraj idealen primerek nosečnice. Vedno vesela, nasmejana, vsi izvidi ok (tudi test za sladkorno se je super odvil in sem daleč proč od nosečniške sladkorne), pa vsakič, ko me on vpraša, kako sem, rečem, da sem super, pa da nič ne jamram. Pa še žarim povrhu baje. Mi je prav dan polepšal. Pa naslednji teden mi bo uz naredil, da malo otročka pogledamo. Če lepo raste in vse ostalo. Otročka drugače zelo dobro čutim - nonstop ga čutim, se mi zdi (kar mi je čisto ok). Ga čutim, še ko spi pomoje (je rekel ginekolog da čisto možno), ker takrat ima samo rahle premike na vsake toliko časa. Drugače pa tudi fejst brca - ne samo zvečer, tudi dopoldne, ko sem v službi. Ponoči pa je ful miren - kot da bi spančkal z mano takrat ko jaz. Midva imava tudi že celo večnost vse nabavljeno - no večinoma, za drobnarije je še čas. Pa zdaj, ko gledam oblekice za malega, opažam, da sem tudi sama kar dosti nakupila (tudi veliko dobila) in sploh nisem imela občutka, dokler nisem zadnjič sortirala po velikostih. Ni tako malo tega in pomoje smo preskrbljeni glede tega vsaj za prve 3 mesece. Naslednji teden se bom verjetno naročila za eno masažo prav za nosečnice. Bi mi res pasala. Drugače pa me porod še vedno ne skrbi. Še. Ubistvu komaj čakam, da pride tale štručka moja na svet. Skrbi me samo, kako se bom znašla kot mamica (jaz sem zdaj tako "lesena" z dojenčki, jih sploh ne znam prijemat prav in to me malo skrbi). Upam, da nama bo steklo vse. Ima katera kake težave, skrbi? Kdaj boste urejale papirje za porodniško?
|