Dorotheia
|
No, punce, kje ste? Vse pobegnile na fb? Joj, dajte še tu kaj pisat, še za nas tiste, ki vztrajamo brez fb-ja. Jaz sem super, končno. Sem prav vesela. Spet polna energije, dobre volje, dlesen se je že skoraj pozdravila (spiram še s slano vodo), prehlad tudi čisto mičkeno še prisoten, tako da super. Poleg tega sem ta teden res zgodaj hodila spati in se res dobro počutim. Mali veselo brca, tako da predvidevam, da je tudi ok. Trebuh pa vedno večji. Jaz tudi vedno širša opažam. Ampak ok. Bo že. Imam pa trebuh že ful hecen, v službi pravijo, da izgledam kot da bi žogo pojedla. Pa ena sodelavka je rekla, da so mi res narasli joški, da me prav ne more drugam gledat. Ja, takole imamo. Zdaj greva z dragim na večerjo, potem pa v kino. Me malo razvaja, ker moj sploh ni pristaš kina in bi si vse filme najraje pogledal doma. Jaz pa rada grem še v kino. Ali še katero, ki je prvič noseča, na trenutke zaskrbi, kako bo shendlala z malim? Jaz imam na trenutke prav pomisleke ali bom znala previjat, hranit, ker sem ful štorasta. Da ga ne bom kaj preveč stisnila ali kaj drugega. Upam, da bom znala biti dobra mamica. Drugače pa komaj čakam februar. Da stisnem to malo kepo k sebi. Upam samo, da bo zdrav. Ostalo bo že nekako. Medeia, modrostne bi rada odstranila čimprej, ker imam zaradi njih stalno neka vnetja dlesni + da imam ful premalo prostora v čeljusti in so mi druge zobke potisnili ven. Je tudi moj zobozdravnik rekel, da najbolj, da se da to čimprej ven. Ker bom drugače stalno imela probleme. Tako da zaradi tega, Kako se ostale kaj pripravljate na prihod bejbija? Midva imava počasi že skoraj vse nabavljeno - manjka mi od "večjih" zadev še vzmetnica oz. pena za zibelko in tista lesena deska, ki jo bova namontirala nad komodo za previjat (jo bova itak dala delat mizarju). Kozmetiko za nego dojenčka bom pa na koncu kupovala, zdaj itak nimam sploh kam dati. Je toliko drugih stvari. Kdaj boste urejale za porodniško in to očetovstvo? Jaz bom to takoj decembra, ko bom lahko - dokler sem še v službi, da ne bom potem po pošti pošiljala raznih zadev. Ampak vse osebno uredila, če bo šlo. To je to. Dajte se še ostale malo oglasit. Noooo.
|