|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
18.10.2013 11:54:02   
lucres
hy Februarke,

tudi js imam pdp 9.2.2014, upam da me boste vzele medse user posted image , me pa zanima še nekaj, če ste imele kaj problemov oz. kakršnekoli izcedke sedaj na sredini nosečnosti, ker meni se je ravno danes pojavil rahlo roza izcedek pa ne vem ali naj bom panična ali naj malo počakam.
ko berem razne članke naj bi bilo od raztezanja maternice in v končni fazi me nič ne boli in nimam nobenega krča, pregled pa imam šele 29.10.

jaz upam da ni kaj hujšega pa da mi bo katera lahko kaj svetovala

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.10.2013 18:00:37   
Arčika
Helloooo:)

dobrodošla med namiuser posted image Lucres:) smo vsake punce vesele:)

Kar se tiče izcedka...ja jaz npr. imam močen bel tok...in ko se mi rahlo zasuši rata tko rumene-roza barve...tko da mislim, da ni panike...oz a to opažaš na hlačkah ali ko se obrišeš s papirjem? malo počakaj itak je le to sprememba za žensko telo in vsak teden je kaj novega...če te pa moti oz. skrbi pa pokliči G.

Modrookica milsim, da greš lahko tudi prej na predavanja za starše...mislim, da ni ovire za to..ne vem....eni gredo fuul prej, eni kasnej...ne vem, odvisno...uuu a si bila pri Strahovi...a si iz Domžal mogoče..jaz imam Megličevevo....in sem fuuul zadovoljna z njo....
user posted image user posted image
a pol praviš, da se splača nabavit kompresorski inhalator... cool.... ja men so v službi fuuul priporočale...res da je malo dražja zadeva...ampak itak otroci tooo fuuul nucajo....ne vem...zadnjič sem videla v Pikapolonici katalogu tam za okoli 70€

mene med hojo fuuul špika v trtici... opažam pa, da ko vstajam....me kar v trebuhu doool vleče...a še katero to muči?

skratka punce držte se:) in božajte svoje trebuščke:)

(odgovor članu lucres)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.10.2013 20:02:52   
Dorotheia
Helou!

Evo, jaz sem se danes nadelala. Prehlad me še vedno daje, ampak je mogoče bolje. Se moram za vikend pozdraviti.

Tisto olje za masiranje presredka si bom šla tudi jaz kupit in to prakticirala, se baje kar splača.
Pa še akupunktura in bo moralo biti.

Samo čakam, da se pozdravim, pa upam, da bo potem tudi ostalo boljše. Se trenutno počutim za en drek. Vse me boli.

A potem tale kompresorski inhalator prav pride? Res?

Glede bolečin, kot sem že omenila, jaz trenutno raje ne bi. Križ, trtica, medenične kosti, sramne kosti. Ma vse po malem. Sploh ob vstajanju in kobacanju iz postelje. Velik podvig je že v postelji preobrat iz enega boka na drugega. Sem prav malo žalostna, ker sem tako "lesena", kot da bi bila stara 80 let. Sem upala, da bom bolj gibčna in to. Pa zdaj kar naenkrat. Prej pa vse mesece nič.

Me pa vsaj besede sodelavcev spravijo v boljšo voljo - sem baje lepa user posted image . user posted image

Midva začneva s predavanji oz. s šolo za starše, ko bom jaz tam 29. teden pomoje. Je kar pozno ja, ampak tak termin so nama dali, pa sem se že ful dolgo nazaj prijavila. Verjetno stremijo k temu, da je čim kasneje, da kao ne pozabiš vsega do poroda, ker so to bolj priprave na porod že.

Jaz ubistvu komaj čakam februar. Počasi postaja trebušček težek. user posted image

Uživajte punce!

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 853
18.10.2013 23:53:22   
meymey
modrookica - sej nekaj let ti celo velja ta šola, tako da mogoče sploh ne rabiš hodit.

Sem pa bila danes prvič na plavalnem tečaju na DIFu. Sem padla v komo okol 19h, zdaj pa sem budna kot čuk. Moram rečt, da je odlična vadba. Zmatralo me je kot... ampak če bom zdržala in hodila, potem mislim, da so bo kr poznalo na kondiciji. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 854
19.10.2013 14:23:39   
modrookica
Pozdravljene!
upam, da uživate v tem lepem sončku. jst sem sama s tamalim doma in mi je že zjutraj ko sem perilo jemala iz stroja ratalo tolk slabo, da sem mislila, da bo skupaj padla, da zdej raje bolj na kavču zabušavava, čeprav mi je škoda k je zunaj tko lepo vreme, ampak si ne upam it sama ven.

Arčika, žal nisem iz Domžal, sem pa šla k dr. Strahovi na te pomembne preglede, čeprav mi je ženska ful prijetna in bi takoj jo imela za ginekologinjo.
Ja jst bom še enkrat rekla, kompresorski inhalator je v redu stvar, uporabna pa ni samo za otroke ampak tudi za nas odrasle, če nas napade kak neprijeten virus.

Za materinsko šolo sem pa klicala in so mi rekli v ZD Bežigrad, da lahko pridem tudi prej, no potem sem se vseeno odločila, da začnem v začetku decembra, ko bom v 29. tednu. Vseeno bolje kot šele januarja :). Res je da meni ne bi bilo treba hoditi sploh, ker sem že bila, le moj bi moral iti na tečaj, ker očetom potrdilo velja 5 let, pri nas pa bo ravno malo več kot 5 let. Ampak sva se odločila, da greva oba, hehe meni se zdi, da sem že vse pozabila :)

Uživajte v sončku

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.10.2013 20:15:35   
lucres
Arčika sem bila danes pri dežurnemu, pa mi je povedala da menda je izcedek tak od vnetja nožnice, drugač pa je z mojo bebico vse vredu user posted image ,
me je blo tega najbolj strah.

Drugač pa glede šole za starše, js sem lahko šla že v 18. tednu verjetno ko je manjša skupina, ker živim v manjšem kraju, pa ni nihče kompliciral.
Sicer pa a ateki še rabijo potrdilo, nam so rekli v materinski šoli da samo plačaš 20€ pa gre lahko zraven, no mogoče je to samo pri nas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 856
19.10.2013 21:30:38   
Dorotheia
Zdravo punce!

Z mojim prehladom je že bolje, še najbolj me muči grlo - konstantno si ga moral vlažiti, ker me drugače muči kašelj. Ampak saj bo. Tako da sem kljub vsemu šla z dragim v Ikeo in sva dobila komodo, ki bo služila za previjalno in eno omaro za na steno. Ene omare pa v Kiki nisva dobila in sem bila kar malo žalostna, jo niso imeli na zalogi in jo je treba naročit. Tako da očitno za prvi november še ne bova nič na novo postavljala spalnice. Ampak bo že.
Me je pa zdaj zvečer hrbet zagrabil - za spremembo zgornji del hrbta, ki me nikoli ne boli in sem čisto boga. Jaz to res ne vem, kaj me še čaka. Poleg tega me je tudi v ustih nekaj zagrabilo - zob (sumim na modrostnega), tako da se vsemu temu primerni počutim user posted image . Groza. Tako da sem itak cela tečna, občutljiva in slabe volje. Pa še jamram, evo še tu. user posted image Upam, da bo kmalu bolje. Apetita tudi nimam. Je šel moj do kolega in sem mu naročila, da naj mi prinese en vegi burger, sicer nezdravo a danes sploh nisem uspela še nič konkretnega pojesti. Pomoje se ta prehlad pozna, ker že 3 dan malo jem.

Upam, da ste ostale kaj bolje.

lucres, sem vesela zate, da je vse ok. V končni fazi je res glavno, da je z bebo vse ok.

(odgovor članu lucres)
Neposredna povezava do sporočila: 857
21.10.2013 13:14:33   
vzdevek1
živjo!
Ali obstajajo februarke tudi na FB-ju in ali bi me lahko katera povabia? Tudi jaz pričakujem februarja in sicer imam rok 7.2. user posted image

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 858
21.10.2013 19:22:17   
Arčika
Hej Vzdevek1 dobrodošla:) ja tudi jaz čakam na fb skupino pa nič...noben nič ne omenja...

PUNCE FEBRUARKEuser posted image KJE STEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image , DAJTE NAS POVABIT V SKUPINO....KAJ STE TKO SKRIVNOSTNEuser posted image HEHE

no čakamo:)

kako ste ostale punce? vam kaj trebuščki poskakujejo:)
lp

(odgovor članu vzdevek1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
21.10.2013 19:36:17   
Medeia
zdravo :D
ja moj trebušček poskakuje kot nor :) ga je res že močno čutit, tudi moj ga že močno čuti, sploh zvečer...brca pa direkt v popek :D
Drugče pa čaakm pregled, da vidim kako ej z malim in koliko so šli kg gor :D

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 860
22.10.2013 11:32:44   
ena.nova
Ojla, punce!
Da se pofočkam še jaz :) PDP 05.02., drugo dete....prvorojenka ima pa že celih 8 let :D .
Lep pozdrav vsem

(odgovor članu Medeia)
Neposredna povezava do sporočila: 861
22.10.2013 16:57:47   
radirka
https://www.facebook.com/februarka.februar?ref=tn_tnmn tu me dodajte za prijateljico in vas potrdim in dam v februarke ;)

Sreča je tam, kjer je srce.

(odgovor članu ena.nova)
Neposredna povezava do sporočila: 862
23.10.2013 17:43:01   
Arčika
Ku-ku punce:) a ste vse na FB pobegnile hehe:) tam fuuuuuuuuuuuuuuul dogaja:)

lepo se imejte:)

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
23.10.2013 18:13:55   
Ssana
Čakam, da me dodajo v skupino user posted image
Po mojem bomo bolj dejavne na FB :)

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 864
23.10.2013 18:47:50   
Dorotheia
Neeeeee, ne smete iti vse na FB. Sem odločno proti!

Potem bom sama tu ostala. user posted image

Kako ste drugače punce? Jaz sem že veliko bolje kot nazadnje. Prehlad počasi pojenjuje. Vneta dlesen (se je na koncu izkazalo, da ni osmica, ampak samo dlesen pri zobu - tisti žepek). Je obisk pri zobozdravniku pomagal. Tako da super.
Mali tudi veselo brca. Sploh ne preveč močno. Sem mislila, da bodo zdaj brce že močnejše, pa je kar tam tam. Verjetno so prav orenk močne brce tam proti koncu.

Sem končno spet malo bolj pri volji, ker me vsaj trenutno nekaj nonstop ne boli. Upam, da čimdlje časa zdrži tako stanje.

Javite se še ostale!
user posted image

(odgovor članu Ssana)
Neposredna povezava do sporočila: 865
23.10.2013 19:25:12   
Arčika
hej hej...
Dorotheia a nimaš FB? tam pišejo kot zmešane....sploh ne dohajam LOL
zdej mi je jasno, zakaj na tem forumu več ne sodelujejo tok....je pač tam več debat...škoda sicer...jaz bom ostala zvesta tudi ringaraja:)

jaz sem kar ok....trtica še vedno boli...včasih mi kar poka....sem danes malo okoli hiše pometala listje...in me je kar ščipalo in ščipalo nad ritnico... sm to me daje....nič drugega....
otrok tudi manj brca..v bistvu je proti večeru bolj aktiven... čez dan niti ne vem, da sem noseča hehe oz. ni občutka k je vse mirno...
dons sm si šla trenerko nabavit...vse me tok tiščijo pod trebuh in so neudobne... da lahko saj diham normalno....najraje sem pa v pižamiuser posted image ...pa čeprav sploh nimam toooook velikega trebuha hehe

no punce fajn se mejte.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 866
23.10.2013 19:28:41   
Arčika
aja sej res kako je z obiski zobarja...med nosečnostjo.... moram se naročit, sicer nimam nobenih problemov....ampak 1x letno se pa rada pokažem pri zobarju...pa dons me je dragi klicu da je vidu neko akcijo za čiščenje zob in peskanje in ne vem kaj vse...in naju je naroču... sej po moje ni panike ne:)
Dorotheia sem vesela, da si veliko bolje....
papa

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 867
23.10.2013 20:19:10   
Dorotheia
Arčika, pravijo da je drugače priporočljivo it celo na pregled k zobozdravniku med nosečnostjo, da ti pregleda, kaj spuca in taka "lažja" popravila. user posted image Jaz sem bila tik pred nosečnostjo in mi je rekel, da čez 1 leto šele na pregled, drugače pa samo če me bo bolelo (kot me je recimo sedaj, ko se mi je vnela dlesen). Sem pa si res več ali manj zrihtala vse večje zadeve pred nosečnostjo (pozdravila 2 zobka in plombirala). Ampak itak nikoli ne veš, kaj te kdaj doleti. Žal mi je edino, da sem zanosila prej, preden sem si dala modrostne ven. Sva se z mojim zobozdravnikom že zmeniva, da potem ko rodim in se malo spravim k sebi, da me pošlje k kirurgu na odstranitev vseh modrostnih - se že veselim, ker res komaj čakam, da se jih rešim.

Ne, jaz nisem na fb. Enkrat, že nekaj let nazaj me je prijelo in sem si izbrisala račun. Pa mi ni žal. Ne maram tega virtualnega sveta. Smo potem vsi samo preko FB-ja na stikih, to mi pa ni všeč.

Arčika, kaj pa se vse zgovarjate na fb-ju? Kaj takega, da še ne vem?

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 868
24.10.2013 9:42:46   
Medeia
Zakaj se ti mudi dat modrostne ven? No, res je, da mene ne motijo, me ne bolijo. V bistvu me nič ne boli in vem da bi morala...ufff ne maram zobozdravnika in sem vesela, da so zobje za enkrat super.

Neposredna povezava do sporočila: 869
24.10.2013 14:48:16   
ninaaaa
HEi punce...že neki časa senisem javla...spremljam pa vaše debate....am am..zanima me ali je šla ktera na UZ 3D??...js sm zdaj v 25. tednu...a je to že prepozn?

LP

(odgovor članu Medeia)
Neposredna povezava do sporočila: 870
24.10.2013 17:55:37   
Ssana
Jov! Sm se lih pogovarjala z ginekologom, grem v sredo na 3d. :) Jupi! Komaj čakam, menda je ful lepo :) Sem pa 24/5.. po mojem nisi prepozna, finta je, da se nekje med 22-26 tedna lepše vidi, ker je otročiček še zadost mali, da se vidi cev..potem je pa mal težje ga lepo videt. :) Kr kliči pa s enaroči čimprej, če bi rada šla.
Js načeloma nisem nameravala..pa mi je včeraj kolegica naredla lušte user posted image

(odgovor članu ninaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 871
25.10.2013 18:15:24   
Dorotheia
No, punce, kje ste? Vse pobegnile na fb? Joj, dajte še tu kaj pisat, še za nas tiste, ki vztrajamo brez fb-ja. user posted image

Jaz sem super, končno. Sem prav vesela. Spet polna energije, dobre volje, dlesen se je že skoraj pozdravila (spiram še s slano vodo), prehlad tudi čisto mičkeno še prisoten, tako da super. Poleg tega sem ta teden res zgodaj hodila spati in se res dobro počutim. Mali veselo brca, tako da predvidevam, da je tudi ok. Trebuh pa vedno večji. Jaz tudi vedno širša opažam. user posted image Ampak ok. Bo že. Imam pa trebuh že ful hecen, v službi pravijo, da izgledam kot da bi žogo pojedla. user posted image Pa ena sodelavka je rekla, da so mi res narasli joški, da me prav ne more drugam gledat. user posted image
Ja, takole imamo.

Zdaj greva z dragim na večerjo, potem pa v kino. Me malo razvaja, ker moj sploh ni pristaš kina in bi si vse filme najraje pogledal doma. Jaz pa rada grem še v kino.

Ali še katero, ki je prvič noseča, na trenutke zaskrbi, kako bo shendlala z malim? Jaz imam na trenutke prav pomisleke ali bom znala previjat, hranit, ker sem ful štorasta. Da ga ne bom kaj preveč stisnila ali kaj drugega. Upam, da bom znala biti dobra mamica. Drugače pa komaj čakam februar. Da stisnem to malo kepo k sebi. user posted image
Upam samo, da bo zdrav. Ostalo bo že nekako.

Medeia, modrostne bi rada odstranila čimprej, ker imam zaradi njih stalno neka vnetja dlesni + da imam ful premalo prostora v čeljusti in so mi druge zobke potisnili ven. Je tudi moj zobozdravnik rekel, da najbolj, da se da to čimprej ven. Ker bom drugače stalno imela probleme. Tako da zaradi tega,

Kako se ostale kaj pripravljate na prihod bejbija? Midva imava počasi že skoraj vse nabavljeno - manjka mi od "večjih" zadev še vzmetnica oz. pena za zibelko in tista lesena deska, ki jo bova namontirala nad komodo za previjat (jo bova itak dala delat mizarju). Kozmetiko za nego dojenčka bom pa na koncu kupovala, zdaj itak nimam sploh kam dati. Je toliko drugih stvari.

Kdaj boste urejale za porodniško in to očetovstvo? Jaz bom to takoj decembra, ko bom lahko - dokler sem še v službi, da ne bom potem po pošti pošiljala raznih zadev. Ampak vse osebno uredila, če bo šlo.

To je to. Dajte se še ostale malo oglasit. Noooo.

(odgovor članu Ssana)
Neposredna povezava do sporočila: 872
25.10.2013 18:54:05   
Mimi82
Hej hej punce! Jst vas berem vcasih ampak se slabo oglasim, priznam da mi je na fb nekako lazje pisat. Dorotheia dej se ti odpri profil spet sam zaradi februark user posted image jst drugace imam ful obveznosti na vajah sm do 5 potem sm ful utrujena pa se ucit se imam, ni glih veliko casa pomoje bomo se vec proti koncu cvekale ko bomo vse doma. Joj ne skrbet ali bos znala jst sm bila antitalent za dojencke sploh v rokah nism drzala nobenega dokler nism rodila ampak narava vse odlicno uredi in kar gre. Pa seveda v porodnisnici vse pokazejo pa tudi babica ki pride domov. Nc skrbet! Lepo se imejte punce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
25.10.2013 20:05:46   
Ssana
..mi je nekak ta forum bolj privlačen, kot fb user posted image
Midva mava bolj kot ne tud že vse, sva večino stvari dobila in ne rabiva nobenih večjih nakupov.mam srečo, da smo dost plodna familija,..so vse stvari bolj kot ne še nove :))razen te drobnarije, kot so flaške, dude..etc..pa kako cotko za lušte :))
Birokracija ... kar se tiče očetovstva, otroški dodatek, materinski dodatek..etc, greva urejat decembra. Sva šla po info. že septembra,dali so nama papirje za izpolnit..in z njimi greva potem tud nazaj. That's it.

Komaj čakam sredo, greva na 3d/4 user posted image

(odgovor članu Mimi82)
Neposredna povezava do sporočila: 874
26.10.2013 19:13:01   
Dorotheia
Helou!

Joj za mano tako lep dan, ki je čisto prehitro minil.

Ssana, sta se ful prej naročila na 3D? Jaz sem zdaj šele začela razmišljat, da bi pa mogoče šla - ampak bom v ponedeljek že dopolnila 26. teden, baje se pa zatem ne vidi več tako lepo, ker je že manj prostora.

Počutje pa trenutno (trkam) res super. Malo sem bila sitkana dopoldne in sem dragemu težila, drugače pa sem super. Tudi fizično se super počutim, sem polna energije. Upam da bo tako tudi ostalo.

Je pa trebuh vedno večji in tudi brcike vedno močnejše. Včeraj zvečer sva bila po 100 letih v kinu in je mali brcal kot nor, mu očitno film ni bil všeč. user posted image

Kako ste ostale?

Mimi, samo zaradi tega se res ne bi ponovno vpisala na fb. Hvala vseeno (priznam sicer, da sem pomislila na to, ampak potem hb tudi premislila). Napiši še tukaj kaj, da ne bo tale debata čisto umrla.

Ssana, me veseli, da boš ostala zvesta tej naši temi. user posted image Vsaj ena. user posted image

Jaz bom tudi kar tukaj ostala. Nekaj nas bo že kaj napisalo. user posted image

Nič, zdaj pa šibam hitro še v trgovino po par zadevic, potem pa relaksacija pred tv-jem (luksuz user posted image ).

(odgovor članu Ssana)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?