Anonimen
|
Čao babuške, *zvezdica zaspanka* - Pa lahko nosečnice uporabljamo Faktu? Sama ga imam doma, toda ker sem prebrala v navodilih, da ga lahko nosečnica uporablja samo v primerih resne indikacije, si ga nisem upala uporabljati. Sedaj imam eno rastlinsko mazilo, ki mi ga je priporočila proktologinja in tudi hemeroid je skoraj čisto izginil, tako da še dobro, da se nisem odločila za rezanje, bi sedaj imela rano za čisto brez veze . zgaga - Mene kakšen dan kar konkretno muči in to predvsem proti večeru, če sedim, ko se pa uležem, pa je bolje, mi to ni logično . Jem seveda majhne obroke, toda nič ne pomaga, tako da sem nekako sprijaznila, da bo treba teh nekaj tednov še potrpeti, saj se mi zdi, da imam želodec že pri grlu . Matkurja - Tudi moja babi ga je delala tako, kot si opisala, toda tudi pri takšni pripravi so temperature nižje kot če jajce skuhaš ali spečeš, gre na nek način še vedno za surovo jajce. Alkohola je res malo, toda nosečnice bi se ga naj v celoti izogibale, čeprav verjetno tako majhna količina ne more škoditi. pin - To bo pa res pravi nogometaš, je treba čestitati mamici, da ga tako pogumno nosi v svojem trebuščku . In če ti je to kaj v tolažbo, naša pikica je šele pri 2.700, pa komaj kuham in pospravljam, zvečer me pa tako boli križ, da še hoditi ne morem . Jaz tudi ne morem ležati cel dan, sem ugotovila, da je potem še slabše, kar nekako zakrnim, tako da se prisilim v gibanje, ko pa je res hudo, pa grem za 5 minut počivat na bok, da se mi trebušne in križne mišice spočijejo, in nazaj v akcijo. Pa brez skrbi glede "težkokategornikov", baje ni toliko pomembna teža kot širina ramen, ki se najraje zataknejo. Toda ziher bo šlo vse ok tudi pri vas, ki imate večje dojenčke, narava že ve, kaj dela . mala zirafa - Jaz bi tudi najraje kar kakšen teden preskočila, saj vsak večer komaj čakam, da bo jutro. Noči se mi namreč takooo vlečejo ... wc, prestavljanje iz enega boka na drugi, včasih še zgaga, tako da mi prav nobena poza ne paše . Toda, saj bomo kmalu tam. Pri meni je lahko že jutri, pa ne bo nobene panike. Toda ne, pred 15. ziher ne sme biti, ker imam še ene opravke do takrat . Mene tudi zanima, katera bo odprla sezono Novembrk 2013 . Glede hemoglobina pa ti predlagam, da si skuhaš tisto mešanico, za katero sem napisala recept, meni je ful pomagala in se mi je konkretno popravila kri. november2010 - Ti dve prijateljici sta rodili mesec pred PDP ali celo več? Pa je bilo vse ok? Pa se jima je spontano začel porod tako hitro? Zadnje čase namreč slišim same zgodbe, ko rojevajo preko roka in jim celo sprožijo porod, ker so tako zelo čez rok. Jaz resnično upam, da je moj občutek pravi, da bom rodila konec oktobra . Danijeladejan - Očitno biva midve malo pokvarile povprečje novembrskih težkokategornikov, ker je tudi Lili zelo drobčkena . Pri meni so tudi posumili na zastoj rasti, ker je bila premajhna glede na PDP, toda ker raste enakomerno, so pač zaključili, da je pač bolj drobne konstitucije - po mamici in očiju, ki tudi ni ravno omara . Toda glede na to, da sta že na 3 kg, sta itak super , saj so meni sedaj v ponedeljek Lili ocenili na 2.700, pa smo vsi zelo zadovoljni, saj je imela prva hčerka ob porodu 2.850, pa se je rodila le en teden pred rokom. tintin - Ta z medicinko pa je kar prava primerjava, tudi meni se včasih zdi, da nosim 100-kilski trebušček . Mislim, da že vse čakamo, da pride dan D, da se bomo spet lahko normalno sklonile. Danes sem skoraj rodila, ko sem si strigla nohte na nogah . Sem si rekla, bolje danes, saj drug teden ne vem, če bo sploh še šlo . Še štumfe si komaj obujem . Hitim na en kratek deževni sprehod , se tipkamo in da katera ne pobegne rodit , NenaLena
|