_vanilija_
|
Pa se še jst oglasim, ni me blo skoraj 2 tedna. Naša pupica je bla bolna, smo bli doma en teden, nisem niti imela časa za pogledat karkoli na računalniku. Ko je bolna samo visi na meni, gleda risanke in mami, mami, mami, mami. Včeraj sem šla na nuhalno, 13t sem noseča (PDP je 2.4), 6,7cm, NS 1:24000, sem tudi dala kri za dvojni hormonski test. Sem prašala za spol, ampak je zdravnik rekel da se ni vidlo, jst sem pa prepričana da sem vidla da je fantek, on je pa rekel da je to popkovnica Tko da bomo mogli počakat na morfologijo. Še vedno mi je slabo, na srečo ni vsak dan, vsak 2 ali 3 dan. Še vedno sem ful utrujena in nič mi se ne da. Doma imam 3-4 stroja cujn za polikat pa mi se ne da ob 10tih zvečer začet (pupa gre spat ob pol 10tih). Na koncu bom poklicala kakšno žensko da mi polika to da se prah ne nabira Sem prebrala za tedy da njene pikice ni več, zelo mi je žal Upam da bo kmalu še en zagledala. Jst še vedno pijem filno kislino, Tifol, ful mičkene tabletke in popijem eno preden grem spat, tko da mi ni slabo. Elevit bom začela pit ko mi nehajo slabosti, ker ne jem vsak dan tolk sadja in zelenjave. Rodila bom v Šempetru pri Gorici, tko ko prvič (če ne bo kakšnih komplikacij pa bom mogla it v LJ).
11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr --------------------------------------------- Dojimo se dojimo, Se mame veselimo, Ko pa mama pride k nam, Mi veselo recemo HAM! :D
|