katniss
|
Pozdravljene, mi smo danes imeli posvetovalnico. V enem mesecu je zrastel 5cm! No, zdaj smo na 60cm in 5790g (starost 4.mesece), ce bo katera delala seznam. Dobili smo se zadnjo rundo pikecov za naslednje pol leta. Do ene stirih popoldne je bil ok, sva se lepo igrala, pogovarjala... potem pa jok. Sem ga kr takoj nabasala v nosiliko in zdaj spi. Upam, da ne bo ponoci veselice, ker bi jaz vseeno rada spala. Zadnja noc je bila ubijalska, ker so ga nekaj vetrovi mucili, jedel je na 3 ure, kar niti ni problematicno samo po sebi ampak sem komaj zakinkala, ko je moz zacel smrcati.. ali kasljati in sem bila spet budna. Nato sem sem zadremala in je ze bil cas za novo porcijo mleka. Moz pravi sicer, da si naj mleko iztisnem in dam v flasko, bo ze on porihtal... Hja, on spi ko klada in malega sploh ne slisi... No kakorkoli, bo ze. Dobili smo nasvet glede goste hrane. Pocakati, da otrok sam pokaze zanimanje, zaceti z zelenjavo, sadje naj bo zgolj kot prigrizek. A tudi v Sloveniji povedo, da naj bi otroci od sestega meseca dalje pili ze vodo, caje, sok? Jaz se vedno mislim, da mora biti mleko tisti primarni vir za odzejanje, ostalo pa vecinoma res voda in nesladkan caj. Ne disijo mi prevec razni sokeci... Rose Bay: Ja midva se tudi na enem in istem mestu dojiva, samo mislim, da se bo treba v spalnico preselit. Je se najbolj nevtralni prostor v hisi... So mi pa danes svetovali, da naj ga ponovno poskusam pristavit kake pol urce kasneje. Mnja, danes je malce prevec jokav za kaj takega, bomo jutri probali. Hecni so ja, ko jim je kr naenkrat nekaj vsec. Nas ze od drugega meseca dalje strmi vcasih v lucko na stopu. Ko zacaran je takrat. abc123: Nas se res da obraca s trebuha na hrbet ampak vcasih je to res namerno, vcasih pa mu glava v 'prav smer' zaniha in se prekucne. Takrat je cisto presenecen . Je pa res da zadnje dni ful nogice v luft tisci, se dotika kolen, tako da mislim, da ni vec dolgo, da bo odkril svoja stopala. Postane pa zelo jezljiv, ce katere igracke ne doseze takoj. Mu kr pustim, da se malce jezi in godrnja zraven. Trenutno mu je najljubsa ena ropotuljica, ki je pa priblizno tako velika ko ena pomaranca. Seveda si poskusa to v usta spravit.. Morem priznat, da je hecno to opazovati, ker je zelo odlocen, da mu bo to uspelo. Dudo ze zna iz ust in nazaj spravit, samo ni se pogruntal, da jo je treba spustit iz rok, ko je enkrat v ustih.. Drugace je pa tako fino, ko se smeji ampak tisto zares smeji. Res eden najlepsih zvokov na svetu, nekako ne pretiravajo s tem hehe.
|