|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
3.7.2013 7:34:28   
Neala
Jutro!!

Spala bi še user posted image .... Dobro, da kava pomagauser posted image .

Tippi, jaz sem  takooooo vesela za tebe, samo si ne upam še preveč naglas kričat, hehe. Tako, da močno navijam, da bo vse še naprej ok, da ne bo M in da boš srečno uživala v nosečnosti!

Zlatolaaaasek, kjee siii? user posted image user posted image  Kaj dogaja?

Jaz pa vse po starem. Kot sem že pisala, nimam ta mesec nobenih namišljenih znakov, nič me ne boli, razen prsi malo... vse ok. Menzo imam za dobit proti koncu drugega tedna, do takrat pa je še daleč... Tako, da kar pozabljam, da sva v bistvu zares delala na bejbiju user posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.7.2013 9:11:55   
zlatolasek
Evo mene....dobro jutro!

Tippi: user posted image user posted image user posted image jst sm tvoja navijačica, ti samo pozitivno razmišljaj in čez 9 mesecev boš imela najbolj dišečo štručko že v naročju user posted image Zaspanost je pa pri meni bil tudi eden prvih znakov N, prvi mesec sem res non-stop spala. Sploh nisem mogla k seb prituser posted image

Neala: oujeah....še malo pa boš ti sporočila, da si zagledala user posted image !!!! user posted image user posted image Sm prepričana, da vama je ta mesec uspelo! Bo treba kar počas začet za vozički gledat user posted image

Vidim, da smo dobili nekaj novih bodočih user posted image -dobrodošle, da bi čim prej zagledale user posted image in se preselile na drugo temouser posted image

Eh, pri meni pa nič novega, če sm si prej domišljala znake za N, potem si zdaj domišljam in upam, da bo M čim prej prišla....ZAKAJ se meni to dogaja???? Sem malo šla nazaj na koledar mojih zankov gledat in sem imela po domnevni O še kar nekaj špikanj v jajčniku še en teden, tko da upam da je bila O kasneje in da se M prikaže še ta teden, drugače pa res ne vem kaj bom naredila. Nujno bi rada pred morjem dobila M, da se bom lahko kopala in pa da bova lahko delala na bejbiju, ker sej veste kako je pri nas drugačeuser posted image Sovražim te svoje doooooooolge cikle. user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.7.2013 11:04:17   
_tamika_
pozdravljene punce a mogoce katera ve kako dolgo ostane v telesu stop injekcija (nekak na p....) ki jo dobis na dan ETZ?

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.7.2013 12:12:53   
Tippi
Zlatolasek iz tvojih ust, v božje roke user posted image
A tebi pa zdaj že zamuja, al si pač postavila okvirne datume za M? Dogaja se pa nič praviš. To bi lahko bil dober znak user posted image
Kdaj delaš naslednji test? ga čva skupaj v petek? user posted image

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.7.2013 12:35:26   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: _tamika_

pozdravljene punce a mogoce katera ve kako dolgo ostane v telesu stop injekcija (nekak na p....) ki jo dobis na dan ETZ?

najbolje da si prebereš na temi http://www.ringaraja.net/forum/ivficsi--maj-junij-2013_6062385.html

mislim, da 10 dni a ne me za besedo držat. Ali pa vprašaj na tisti temi, ti bodo znale bolj povedat

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.7.2013 12:41:48   
zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Zlatolasek iz tvojih ust, v božje roke user posted image
A tebi pa zdaj že zamuja, al si pač postavila okvirne datume za M? Dogaja se pa nič praviš. To bi lahko bil dober znak user posted image
Kdaj delaš naslednji test? ga čva skupaj v petek? user posted image

Tippi: bom jaz kar navijačica ostala za tale mesec in držala pestke zate!

Moja M je itak ena uganka user posted image Glede na to, da sem čutila O in da je lutealna faza ponavadi 12-16 dni sem si pač določila datum M, ampak zgleda da iz ne vem katerega razloga (ki sigurno NI N), zamuja. user posted image Sej niti nisem računala na ta mesec, ampak sem upala, da bom imela zdaj že M in da bomo na morju delali dojenčka, da bomo nazaj prišli 4-je. user posted image Vsako uro sedim na wc-ju in upam, da se bo prikazala. Joj, si nisem mislila, da si bom kdaj tega želela. user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 206
3.7.2013 13:08:41   
oreh
Oooo, kaj jaz to berem Tippi, če te slučajno že jutri zasrbijo prsti, bomo še bolj vesele!Uradne čestitke pa seveda sledijo ob uradni razglasitvi rezultata!

Radenska, jaz sem tudi pila pivo, sicer kdaj tudi kako merico preveč, a meni je takooo zeloooo dobro, spodbujalo pa bi naj kakovost in rast foliklov, v kombinaciji z rumenjakom, ena stvar je za rast, druga za kvaliteto, pa ne vem več kira je kira. Mislim, da je bila Curly tut pristašica piva!?morda ona kaj več ve?

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.7.2013 13:11:40   
miiška
Ojla punce. Tudi jaz bi se vam pridružila v veselem pričaovanju pluskov user posted image .Doma imam že enega 13 mesečnika, sedaj pa si z možem zelooooo želiva še enega. Prvič nama je uspelo v 4 krogu, tale mesec je prvi krog. M recimo da ne ričakujem 23.7. mam mal zmedene trenutno, test bom verjetno delala takrat . upam da ne bo tako kot prvič ko sem bila čist preveč neučakana in vedno znovaprehitro delala teste...saj veste kako je user posted image . veselim se čvekanja z vami in držim pesti da čimprej zagledamo pluskeuser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.7.2013 14:08:00   
_tamika_
Hvala mamica deklicamuser posted image

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.7.2013 14:10:57   
*tedy*
tippi nujno delaj v petek zjutraj in takoj poročajuser posted image user posted image . Zvečer sploh ne pridem na interneta so zgelda vsi gor in potem tukaj v kampu nič ne dela. Takole po kosilu ko punce spijo mam pa caj pogledat. Sicer jest mislim da ni dvoma da si user posted image . Sej se ti kmalu pridružimuser posted image user posted image .

uživajte in smo na vezi

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.7.2013 16:31:08   
Anonimen
hej hej hej

Evo mene po dooolgem času nazaj, no pa sej tut prej nism bla neki ful aktivna user posted image .
Samo ker ni več službe, mam cajt na forumu viset.
Ne pričakujem je enkrat v zadnjih dneh meseca, kdaj točno pa sam maternica ve user posted image
Sem pa 2. krog klomifena, tko da upajmo da rata.
Aja, pa navijam tut user posted image
Lp

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
3.7.2013 17:10:10   
april 8
Hej punce. Kok fajn je brat kok velik nas je pridnih:)
Jaz pa ne pricakujem M.od danes oz jutri dalje. Nimam vedno enako dolgih ciklov:/...pa se zelo stresen mesec je za mano, tako da predvidevam da tudi ce ni ratalo, da mi bo M.zaradi tega zamujala, tako da nic ne upam prevec:) bi bila pa preeeeeesrecna, kot vse ve:) stiskam pesti za vse:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.7.2013 18:23:23   
snika

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.7.
Tippi
zlatolasek
Snika

4.7.
april 8

5.7
*tedy*

7.7.
Sisley

10.7.
lolita83
CECA 1

11.7.
Neala
_tamika_

15.7.
ela23

20.7.
Anonimen

21.7.
Netipa

23.7.
miiška

25.7.
Radenska_

x.7.
mamica deklicam
brioš
maj4
sončenk

SKUPAJ NAS JE : 14
user posted image NOSEČK:
ODSTOTEK:

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly, mamica deklicam, michelle1, CheryBlossom, Žabinčica, zlatolasek, Metuljčica 2013

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.7.2013 18:25:42   
snika
Živjo punce kako ste.. Tippi!! Držim pesti da vama je uspelo! user posted image
Jaz sem spet na klomifenu, a res ne upam preveč ker če se do sedaj ni prijel nevem zakaj bi se zadni krog z njim. A bomo videli user posted image .
Ta mesec sem pa bol na gozdnem sadju, vsak dan si naberem borovnice in jih mam za popoldansko malico =)

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.7.2013 19:11:05   
Anonimen
snika, kje te nabiraš borovnice?? Če jih vsak dan lahko nabiraš, jih pejt prodajat..boš kmal milijonarka user posted image

bibaleze

(odgovor članu snika)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
3.7.2013 19:23:10   
snika
Hehe, sm doba bl iz višjih krajev in je borovnic res velik...tok vole pa nimam da bi jh prodajala...sm jh nabrala ene 3 kg zej v 4 dneh sam je bl za žlahto...ja se pa prodajajo po 10 eur na kg...tk d kr dobr zaslužk, pa recmo d maš kilo nabrano v 1,5 ure. Sam bi mogu bit po tud ceu dan u gmajni pa nabirat...jst mam pa še šiht tk d se grem ke sam mal sproščat hehe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.7.2013 20:29:31   
lolita83
tippy jst vem da je to to!!!!! sprosti se in bodi pozitivna tud ko se gre zate in ne sam za druge...... uživaj v tem kar imaš!!!!! jst pa čakaaaaaam ta moj 10.(okvirno, ker ni vedno isto).....navijam za vseh in lupčka vsemuser posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.7.2013 21:08:46   
witch
Tippi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.7.2013 6:05:49   
Tippi
Drage moje, naj bo še uradno user posted image  Najprej hvala vsem skupaj in vsaki posebej za dobre misli user posted image
CB je zakon! user posted image user posted image  in če bo vse po sreči, naj bi bil velik dogodek 11.3.2014!

Sem srečna in zaskrbljena hkrati, da se mi slaba izkušnja ne ponovi. Ampak vse bo dobro!! (evo ga optimizem) user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 219
4.7.2013 6:34:43   
Radenska_
Tippi!

Iskrene čestitke :)

Super...Upam da se bomo ostale pridružile.

Mene v hladilniku že čakata 2 trdo kuhani jajci za danes user posted image user posted image

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.7.2013 7:14:28   
niinii
Tippi čestitke!

Držim pesti, da se tokrat srečno konča z malo štručko v rokah :)

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.7.2013 7:35:11   
Neala
Tippi, čestitkeeeee!! Juhuuu!!! Zdaj pa močno, močno, močno stiskam pesti, da bo vse v redu do marca in seveda naprej!! Res čudovita novička!!! user posted image user posted image user posted image

Seveda želim enako tudi ostalim, da se potem veselo vrinemo med marčevke in klepetamo še celo leto user posted image .

Aja, pa dobro jutrooo, kavica že diši!

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.7.2013 7:43:48   
Tippi
hvala bejbe!

neala, radenska, zlatolasek in še vse ostale, ki nestrpno čakate na pluske, držim pesti. trenutno tema marčevke bolj kot ne sameva, zato se nikar prosim preveč ne obirat! user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.7.2013 8:15:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: snika

Hehe, sm doba bl iz višjih krajev in je borovnic res velik...tok vole pa nimam da bi jh prodajala...sm jh nabrala ene 3 kg zej v 4 dneh sam je bl za žlahto...ja se pa prodajajo po 10 eur na kg...tk d kr dobr zaslužk, pa recmo d maš kilo nabrano v 1,5 ure. Sam bi mogu bit po tud ceu dan u gmajni pa nabirat...jst mam pa še šiht tk d se grem ke sam mal sproščat hehe.user posted image

Pa domov prideš z ducat klopi user posted image

(odgovor članu snika)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
4.7.2013 8:32:13   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Drage moje, naj bo še uradno user posted image  Najprej hvala vsem skupaj in vsaki posebej za dobre misli user posted image
CB je zakon! user posted image user posted image  in če bo vse po sreči, naj bi bil velik dogodek 11.3.2014!

Sem srečna in zaskrbljena hkrati, da se mi slaba izkušnja ne ponovi. Ampak vse bo dobro!! (evo ga optimizem) user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Boš videla, da bo sedaj vse v redu. Lani je bila samo igra narave, ki si jo lahko izkoristila sebi v prid. Z dojenčkom ne bi mogla na potovanje ali ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?