|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
5.7.2013 10:41:56   
zlatolasek
Dober dan, punce petek jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!user posted image user posted image

No, vidim, da je bila včeraj na vrsti za lulanje April8, kako zgleda?????? Upam, da bo spet ena nova obarvana roza na seznamčkuuser posted image

Tippi: ti si se verjetno že prestavila med srečke nosečke tja v Marec 2014...in prav je tako. Upam, da se ti kmalu pridružim, čeprav bom jaz lovila Apriluser posted image Kako se počutiš nosečka, ti je že kaj slabo?user posted image

Danes sem bila tako pametna, da sem v lekarni kupila tifol za 7€ (30tbl) user posted image Potem sem zavila še v DM in tam so imeli folno za isto ceno, ampak 60tbl user posted image user posted image No, sem se vsaj nekaj naučila user posted image

Moje M še kar ni user posted image Upam, da se vsaj tale vikend prikaže.

Za vse, ki ste v nizkem štartu za lulanje, pa držim pesti in mrzlično pričakujem pozitivne novice user posted image

(odgovor članu CECA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.7.2013 11:18:34   
Anonimen
zlatolasek, kaj pa če bi ti tudi polulala kakšen test?? Kaj pa če si srečka nosečka?

(odgovor članu zlatolasek)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
5.7.2013 12:28:10   
_tamika_
Hey punce kako ste?

Kako je kaj pri tistih, ki ste po et?
Jaz sploh nimam nobenih znakov več,razen na dotik rahlo boleče prsi. Mislim da ne bo nic s tega....joj kako je to mučno čakanje. No danes sem 8.dan,tako da ce ne bo krvavitev do 12.dne,delam v torek test. takrat bi ze moglo prav pokazat glede na to da sem dobila stopko na dan etz-ja ne?

drzim pesti za vse,zate zlatolasek pa upam da M. vseeno ne bo :)

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.7.2013 13:23:13   
Kaličopka6
Tippi user posted image iskrene čestitke! čim lepši potek ti želim!

Neala, radenska in ostale: navijam za vas ful!!!

snika user posted image

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 254
5.7.2013 13:51:33   
grašek
Čestitke, tippi, jaz sem pa aprilčica 2013 in sem spremljala tvojo žalostno zgodbo. Sem upala, da ti uspe še enkrat. Sedaj bo drugače, bodi brez skrbi. Tudi jaz sem med starejšimi, ko sem rodila, sem bila stara že 42, pa je bilo vse brez težav, tako nosečnost kot porod. Drživa pestke z mojo malo punčico, rojeno 10.4.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.7.2013 15:06:45   
Neala

IZVIRNO SPOROČILO: Kaličopka6

Tippi user posted image iskrene čestitke! čim lepši potek ti želim!

Neala, radenska in ostale: navijam za vas ful!!!

snika user posted image

Hej, Kaličopka, lepo da si se oglasila k nam!!!! Veš, jaz malo smuknem k vam februarčicam, da pogledam kako je s tabo user posted image . Mi je takrat posebej toplo pri srcu ratalo, ko se je le izkazalo, da si nosečka in sem ful vesela zate!!! Lepo božaj bušija!

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 256
5.7.2013 19:55:27   
april 8
Tipi kok super!! Cestitam iz srca in lepo nosecnost ti zelim!! :)
Tut jaz sem danes najsrecnejsa na svetu:) upam da se ne veselim prehitro;) zjutraj je bila na dveh testih cisto rahla druga crtica in kar nisem mogla zdzat in sem sla po sluzbi delat krvni test, ki je potrdil jutranja testa:))) sicer je tista stevilka se zlo majhna-primerna pac za drugi teden, ampak so mi rekli da ce ne jemljem kaksnih hormonskih tablet, da je to-to:)))) bom pa sla ponovit v ponedeljek ali torek:)) s fantom sva cist presrecna, res upam da ne prehitro:))
drzim pesti za vse, upam da nam cim vecim uspe ze ta krog:) uspesno lulanje vsem:)))

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 257
5.7.2013 20:32:30   
Tippi
drage punce. računalnik mi grozno počasi dela in se težko vsaki posebej zahvalim. ampak iskrena hvala, res, vsaki posebej. Tudi tebi bivša aprilčica 2013 za vzpodbudne besedeuser posted image . še veš ne kako pomenijo, sploh v fazi, ko me napade zaskrbljenost, da se bo zgodba ponovila.

Zlatolasek ti čim prej lulat!! user posted image  Mam te na sumu,da se pri tebi kaj dogaja!

Pri meni slabosti še ni, po moje še pride user posted image  sem pa zaspana. cel dan se svaljkam po postelji user posted image  in rahle vrtoglavice mam, ampak ni sile. se še da preživeti.

Neala ti tudi ma da nalulaš plus! sem ti za hrbtom!! user posted image

april 8 čestitam!! in vem kako ti je, ko kar ne upaš verjeti. ampak dva testa, krvni test, ni dvoma!! ČESTITAM!! user posted image

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 258
5.7.2013 22:12:21   
witch
Tippi user posted image user posted image user posted image user posted image kar solze mi tečejo. Jaz vem, da bo tokrat vse ok! Tisti mali angelček vas bo čuval.
Pa čestitam iz srca user posted image uživaj v nosečnosti, želim ti, da marca dobiš najlepšega otroka user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.7.2013 9:21:26   
Neala
Dobro jutro, punce moje!!

april 8, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image . Naj bo vse dobro še naprej, močno stiskam pesti!! Kako lepa novička.

Tamika, Ceca, Lolita, držim pesti, zelooooo močno!!

Sisley, kje si? user posted image Ta vikend si ti na vrsti user posted image . Glej, da se javiš s pozitivnimi novičkami!!

maj4, si že naredila test?? Tudi pri tebi upam, da bodo lepe novičke!!

Zlatolasek, kako je pri tebi?? Že prišla M? Kako dolge cikle imaš po navadi poleti? Mislim, da si rekla, da pozimi M skoraj nimaš, poleti se ti pa malo bolj uredi. Naredi še kakšen test, kdo ve user posted image . Jaz bi tudi folno mogla začet jest počasi... A tale z DM je enako dobra, al mora bit res kakšno "zveneče" ime, alla Tifol, Elevit?

No, pri meni nič novega, itak čakam šele drug teden kaj bo in šele to proti koncu tedna... Takrat bomo pa na morjuuuu!! user posted image Ampak imam občutek, da ta mesec ne bo nič. Ne vem zakaj... No, bomo vidli. Tudi nobenega testa ne mislim nest na morje, ker se itak vrnemo kmalu (bomo šli še kasneje še enkrat) in bom test delala doma, če M res ne bo. No, razen, če bi me premamila huda radovednost in bi potem po hrvaških lekarnah iskala teste user posted image .

Lep vikend punce in navijam za vse, da bodo pluski!!! Za že potrjene nosečke pa, da bi vse šlo dobro še naprej user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.7.2013 14:08:23   
maj4
hej punce! Vceraj sem delala tes CB in zal je negativen, cakamuser posted image . ocitno moram cakati na sreco do naslednjic. vsem zelim vuspeh, da bi zagledala titi plusek. Jaz za nekaj casa dohajam. user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.7.2013 18:40:50   
Anonimen
Jaz pa imam danes po vsej verjetnosti ovulacijo..po občutku v okolici jajčnikov. Včeraj zvečer sva slončkala..torej bo treba danes spet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 262
6.7.2013 19:53:43   
zlatolasek
Čer!

April8: ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image SREČNO IN ZDRAVO NOSEČNOST TER ZDRAVEGA BEJBIJA TI ŽELIMuser posted image user posted image user posted image

Tippi: že kej bruhaš?user posted image

maj4: žal mi je, da je bil -, ampak tako sem tudi Tippi rekla, da dokler ne priteče, je še vedno možno da bo potem user posted image Pošiljam ti user posted image in držim pestke zate!

Hja, punce, pri meni so testi -, M ni, tako da sem začela jest vit C tablete, da probam sprožit M čim prej, ker vem da sem imela O 15.junija user posted image Sem fuuuuul razočarana zaradi teh mojih doooooooolgih ciklov. user posted image No, vsaj O čutim, tko da vsaj vem kdaj naj user posted image , ampak moje možnosti so precej manjše za user posted image če mi ga tkole se....je tale user posted image
Takoj ko priteče M odprem temo user posted image pričakujemo Avgusta, če je ne bo že katera prej user posted image

Sicer pa moj blazno navija za dvojčke, neverjetno kako si jih želi. Ja....me tooooooooo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
6.7.2013 19:57:25   
lolita83
april 8 tudi od mene ene VELIKEEEEEE čestitke!!!! kok lepo!! bodi najsrečnejša na svetu!!! kako se ti je pa kaj kazalo?????

Neposredna povezava do sporočila: 264
7.7.2013 6:59:54   
april 8
Hvallla zlate ste vse tukaj:) se dobro da obstaja forum da lahko vsaj komu ze povem tako zgodaj...no razen fantu:)

LOLITA83 imam le 2 simptoma...1.izostanek menstruacje, 2. Par dni od "predvidene vgnezditve" naprej me se danes vsak dan zbada v jajcnikih.
Enkrat na eni drugic drugi strani..s tem da se mi zdi to spikanje drugacno od tistega pred menstruacijo in zaradi tega sem ze pred izstankm M sumila da se nekaj dogaja, ampak nisem upala prvec:) Vceraj me je parkrat spiknilo tudi malo visje proti popku-neka taka žgoča bolecina.
Drugih znakov ni pa upam da jih bo cim manj;)
Sem pa zelo mocno cutila vgnezditev...sicer berem, da ni dokazano, da vgnezditev povzroca bolecine, ampak jaz sem cutila mocne krce v jajcnikh (oz tam nekje) prejsnji petek-trajal je cca 2 ure, nadaljevalo pa se je v napihnjenost trebuha. Lahko da je bilo tudi kaj drugega, ampak kaj podobnega se nisem dozivela.

TIPPI ti mi bos sigurno znala kaj povedat kaj o tem....na testu se lepo vidi druga crtica ampak je se vedno zelo svetla (m.mi danes zamuja 3ji dan). Je malo temnejsa kot v petek, ampak zelo svetla.
Bi morala biti ze enako temna kot konrolna?
Skrbi me, ker sem imela tok mal tock na krvnem testu (malo pod 30...nad 5 je sicer +, ampak na forumih berem, da naj bi bilo 100% ce je nad 40:/). Komi cakam da ponovim test, da vidim da se hormon lepo podvaja. Ce katera pozna se kaksen samoplacniski laboratorij (poleg Adrialaba) v LJ, ki dela po 15h, se priporocam za info.

Sem pa tudi presenecena nad tem, da se nosecnost steje od 1.dne zadnje M. Ce tako stejejo tudi v laboratoriju, sem bila user posted image ze cele 4 tedne in za ta teden imam pa splih nizek hormon:/ je imela katera s tem izkusnje? Morda m je v prid le to, da imam bolj pozne ovulacije.
Komaj cakam, da lahko jutri poklicem ginekologinjo.

Se opravicujem za tako dolg spis in tipkarske
in hvala da lahko delim z vami mojo zaskrbljenost..mocno upam, da je pretirana:)

Drugace pa se vedn stiskam pesti, da se kmalu se kaksni pokazeta user posted image :)

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.7.2013 7:47:38   
miiška
Uiiii čestitke April 8 user posted image user posted image Mamo že dve srečnici!

Črtica je črtica. Po mojih izkušnjah mora bit roza in enako debela kot kontrolna in je to to. Pri prvi nosečnosti so ble vse črtice dolgo bolj rahle, važno da so. S količino hormona se pa ne obremenjevat, lahko raste počasneje, najverjetneje pa si imela pozno ovulacijo in ga je zato malo manj, uradno se pa vedno šteje od prvega dne zadnje M, pol pa možno da ti bojo PDP vmes prestavili, če je bla ovulacija tok pozneje. Vglavnem srečka nosečka si!!! :) Še enkrat čestitke user posted image

Tippi, sem prebrala tvojo žalostno zgodbo in mi je res žal da si šla čez vse to in ti želim lepo nosečnost in da bo vse tko kot mora bit!

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.7.2013 7:59:23   
Tippi
April 8. U bistvu ne vem kaj dosti o teh testih, vem pa, da sem in v drugo in zdaj v tretje imela tako rahli črtici, da sem ju praktično videla samo jaz, pa sem bila potem nosečka user posted image
Bi rekla, da ne glej preveč teh vrednosti. če je pokazal plus, je to to! sploh večkratni test in krvni test! hormon bo počasi naraščal. če te zelo skrbi, ti predlagam, da se naročiš samoplačniško na potrditveni UZ nosečnosti, če te tvoj ginek ne misli prej naročit. tako da bosta z dojenčkom bolj mirna user posted image

zlatolasek nič še od slabosti. zaenkrat user posted image  ti tvoji dolgi ciklusi so res zoprni. user posted image  upam, da čim prej pride M, še lepše bi bilo pa, da je bila ovulacija kasneje in da si u bistvu nosečka!! user posted image  Jaz navijam do zadnjega!!

Miiška hvala za lepe želje user posted image  Ta obdobje v mojem življenju bo vedno zapisan v srcu, vedno bo najin angel M z nama, tudi zdaj je, ko ostajam optimist in verjamem, da bo šlo tokrat vse tako kot mora it! hvala!

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.7.2013 10:33:05   
april 8
Hvala punci, sta me fuuuuul pomirili. Moram malo manj brat po internetu, da ne bom skos prevec v takih al drugacnih dvomih hihi:))) Ja, ovulacijo naj bi imela kasneje, vsaj ce testni listici ne lazejo:) sem si vsak dan merila in ocitno je delovalo:)))
Tippi tudi jaz verjamem da bo s tvojo pikico tokrat vse ok in da se mogoce celo srecava cez slabih 9 mesecev :)))

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.7.2013 10:47:52   
Neala
Jutro!

April 8, jaa, nehaj gledat na internet, razen, ko prideš na naš klepet user posted image . Ko sem bila prvič noseča, nisem niti približno gledala, če je črtica dovolj močna ali ne, kamoli, da bi razmišljala o vrednostih hormona. Ne kvari si nosečnosti s tem, da boš prebirala, če je ta ali oni znak prisoten ali dovolj močen, ali.... Res. Naj ti bo magičnih teh 9 mesecev, ki so res edinstveni in verjemi, da pikica v tvojem trebuhu že zna posrkbeti zase in, če je pravilno razvita (v kar SPLOH NE dvomim!!), potem bo tvoje telo sledilo temu in boš čez slabih 9 mesecev že božala ta čudež življenja. Do takrat pa uživaj vsak dan posebej (tudi, če ga boš kdaj prebruhala user posted image user posted image ali prespala user posted image ) in se ne obremenjuj z ničemer. Vsak mesec boš itak na pregledu in prepusti G, da se ubada z vrednostmi in krivuljami, ti pa UŽIVAAAAJ!!!

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.7.2013 10:59:11   
Radenska_
Čao.
čestitke nosečkam.
Jaz imam danes dve črtice na ovulacijskem testu, tako da zdaj 3 večere akcija.
Včeraj so me jajčniki pa maternica tako boleli da sme komaj živela. Sme mislila da je mehur...Ta Klomifen ej...

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.7.2013 11:07:46   
april 8
NEALA hvala za te besede! Ful pomenijo!
RADENSKA o kako bo lustno tele dni, cez 14 dni pa drzim pesti da preberemo user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.7.2013 13:00:01   
snika
Čestitke novi nosečnici =).

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.7.
user posted image Tippiuser posted image
zlatolasek
Snika

4.7.
user posted image april 8user posted image

5.7
*tedy*

7.7.
Sisley

10.7.
lolita83
CECA 1

11.7.
Neala
_tamika_

15.7.
ela23

20.7.
Anonimen

21.7.
Netipa

23.7.
miiška

25.7.
Radenska_

27.7.
Snika

x.7.
mamica deklicam
brioš
maj4
sončenk

SKUPAJ NAS JE : 19
user posted image NOSEČK: 2
ODSTOTEK: 10,53 %

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly, mamica deklicam, michelle1, CheryBlossom, Žabinčica, zlatolasek, Metuljčica 2013

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.7.2013 13:30:30   
CECA 1
11.dan po iui.........začelo me je črvičit kot pred M......tak da mislim da me že lahko barvate v modro počasi user posted image ......hjoooooj!!!!!!!!!!! GRRRRRRRRR

drugače pa vsem nosečkam iskrene čestitkeeeeeeee in BRAVO user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.7.2013 14:41:03   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: april 8

Sem pa zelo mocno cutila vgnezditev...sicer berem, da ni dokazano, da vgnezditev povzroca bolecine, ampak jaz sem cutila mocne krce v jajcnikh (oz tam nekje) prejsnji petek-trajal je cca 2 ure, nadaljevalo pa se je v napihnjenost trebuha. Lahko da je bilo tudi kaj drugega, ampak kaj podobnega se nisem dozivela.

Najprej čestitkeuser posted image Tudi jaz sem čutila vgnezditev, točno en teden po ovulaciji in sicer špikanje in krče v obeh jajčnikih. Nikoli prej.
Tudi jaz sem na testu najprej videla skoraj nevidno črtico in še to po pretečenem času. Odvisno tudi od tvojega testa. Meni je FS duo šele na dan izostanka pokazal in še to bolj švoh črtico. Črtica je črtica in tudi če greš na testiranje v laboratorij, mislim, da ne moreš vedeti, kako se bo tvoja nosečnost odvila. Predlagam ti, da se poskusiš čim bolj sprostiti in naroči se na prvi pregled.

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.7.2013 14:56:40   
_tamika_
april 8 cestitke user posted image user posted image user posted image zelo sem vesela ko preberem tako lepe novicke.supeeeer

no jaz sem danes 10.dan po et in zaenkrat se belina.obcasno mi je rahlo slabo in me oblije vrocina.imam tudi rahle krce in spikanje v jajcnikih (oz. pac tam nekje :))

Neala....kako si kaj ti? kdaj bos delala test?
Zlatolasek....kako je pri tebi? kasnejsi 2 crtici ali M.?

uzivajte punce...caw caw

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?