Neala -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (13.6.2013 11:52:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisley Neala, ja midva sva v LJ že eno leto.. ampak v tem letu vse kar sva dosegla je to, da je moj opravil 3 spermiograme.. Obup! Samo zdj za zadnje rezultate ki jih dobiva 27.6 čakava že 3 mesece.. pa enkrat ni zdravnika, pa drugič spet nekaj.. in te selijo iz datuma na datum, kot mačka mlade.. Je pa to, da ubistvu zdj imajo samo njega pod drobnogledom gor, ker ima slabe izvide.. Tko da ne vem kdaj se bodo gor začel ukvarjat še z mano. No ker tudi jaz ne blestim ravno, je pa zamano laparo in histero pa recimo da so poštimal kar je blo, ampak to je blo zdj opravljeno vse pri mojemu ginekologu.. Sem imela ta mesec končno normalen ciklus, 28 dni [sm=bravo.gif] A vidva se že dolgo trudita? Hja, to čakanje je groza. Ne vem kakšni so postopki oz. kaj je potrebno, da bi tudi tebe obravnavali? Ne vem sicer kako dolgo oz. kdaj je začela ena moja kolegica s postopki (on tudi slab spermiogram, ona imela laparo in histero), ampak sta pred nekaj meseci imela prvo umetno oploditev, ki žal ni uspela, ampak gre zdaj kmalu že v drugo. Tudi neko hormonsko terapijo je prejemala, da bi se spodbudilo delovanje. Je pa ona drugač pri dr. Merlotu. Nama je ta prava ratala v prvo. Tokrat bomo pa vidli kako bo. Prejšnji mesec sva v hecu bolj začela, ampak glede na to, da zdaj, ko sem dobila M vidim, da sva prezgodaj, ko še očitno sploh ni bilo O. Tako, da v bistvu junija niti štet ne morem. Tako, da uradno bova začela zdaj in bomo videli julija kako bo.
|
|
|
|