|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
28.6.2013 11:31:21   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, a mi lahko nekaj pomagate?

Ponavadi me začnejo bolet prsa približno en teden pred M. Ta mesec pa so me začela takoj po O, to se mi ni zgodilo praktično nikoli... A je to lahko kakšen znak? Bila sva pridna, vem da je za znake še prezgodaj, ampak mi ne da miru user posted image

user posted image

Na te znake ne moreš računati. Lahko je, lahko ni. boleče prsi so lahko pred o, na dan o, ali pred M. tko da, ne želim ti kvarit dobre volje in rušit upanja, ampak ne glede na to, da se ti to ni še nikoli zgodilo, je lahko vse, ali nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
28.6.2013 11:32:44   
zlatolasek
Tippi: optimizem mora bit user posted image

Oprema: men je voziček zeloooo pomemben, ker sm vsak dan vozičkala po 4 ure ali več, po vseh možnih poteh. Pa sem vidla razlike med vozeki. Pri mojem me je motilo, ker ni bil terenc, imel je premajhno strehico, premajhno nakupovalno "košaro" in lahko bi bil lažji....Zdaj, ko smo na vasi, bi pa sploh rabila enega, ki ima velika, napihljiva kolesa (raje 4 kot 3), da ima školkasto obliko sedeža, veeeeeliko strehico in veliko košaro za odlagat stvari spodaj in da je čim lažji.....nemogoča kombinacija user posted image Ampak to je še daleč user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 152
28.6.2013 11:35:14   
Tippi
Men je pa voziček totalno nepomemben. pred ohoho leti, sem imela takega da boh pomagej, pa smo preživeli user posted image zdaj mi je pa bolj kot voziček pomemben nahrbtnik za v gore in sedežek za na kolo. drugač bom voziček dobila, tko da brez ne bomo, bom pa neskočno srečna, če bo šlo, da bi mulčka več ali manj nosila, kot črnke v afriških plemenih. zdaj ko sem bila na poti, sem jih kar požirala z očmi, kako so spretne s temi dojenčki v culah. in mi je tak način prenašanja še bolj všeč, kot včasih. če se pa pač ne bo hotel nosit, bo pa pač v vozičku. ampak kje je še to hahahahauser posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 28.6.2013 11:38:01 >

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 153
28.6.2013 11:58:09   
zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Men je pa voziček totalno nepomemben. pred ohoho leti, sem imela takega da boh pomagej, pa smo preživeli user posted image zdaj mi je pa bolj kot voziček pomemben nahrbtnik za v gore in sedežek za na kolo. drugač bom voziček dobila, tko da brez ne bomo, bom pa neskočno srečna, če bo šlo, da bi mulčka več ali manj nosila, kot črnke v afriških plemenih. zdaj ko sem bila na poti, sem jih kar požirala z očmi, kako so spretne s temi dojenčki v culah. in mi je tak način prenašanja še bolj všeč, kot včasih. če se pa pač ne bo hotel nosit, bo pa pač v vozičku. ampak kje je še to hahahahauser posted image

Tippi: a pol si se po Afriki potepala, al kako? Super, midva tudi rada potujeva, ampak zadnja leta pa bolj malo user posted image
Zanimivo, meni pa na pamet ne prime, da bi otroka nosila user posted image Imam tako delo, da moj hrbet že tako ali tako zelo trpi, tako da ta varianta pri meni takoj odpade user posted image Sem pa res ena zahtevna stranka glede vozička ja user posted image Mah me je to najbolj uporabna stvar v celi porodniški. Imamo tudi sedež za kolo (je res super zadeva) in dober nahrbtnik, pa se tamala ni hotla not nosit, da smo skor živčnega fasali user posted image Sej pravim, da imamo skoraj vse user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 154
28.6.2013 12:08:05   
Neala
Zlatolasek, točno tak voziček s temi zahtevami, ki si jih opisala, sem jaz mela. Veliiika nakupovalna košara, velika napihljiva košara, velika streha, tudi košara je bila velika in če je dojenček bolj večji, je idealna. Midve sva tudi štrasali po 4 ure takrat na sprehodih, vsak dan user posted image .
Zdej v drugo si verjetno tako dolgih sprehodov več ne bi mogla privoščit, ker bi mogla bolj kuhat, po tamalo it v vrtec itd. Zato mi tolk več ni pomembno kakšen voziček je. Aja, mela sem trikolesnika takrat, pa bi zdaj tut raje 4-kolesnega zaradi stabilnosti. Ko je bil sneg in polni pločniki snega, bi blo boljše, če bi bil 4-kolesni.

Ja, tippi, zlatolasek, obe popotnici... jaz tudi!!! Samo zadnja leta tudi ne več tako. Sem znala it po 3 tedne na potovanje, ampak zdej to brez otroka več ne bi mogla nardit, bi jo preveč pogrešala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 155
28.6.2013 12:18:39   
Tippi
Sem znala it po 3 tedne na potovanje, ampak zdej to brez otroka več ne bi mogla nardit, bi jo preveč pogrešala user posted image .

Pol pa kar ruzak na ramo, pa z otrokom na potuser posted image ! Zakaj pa neuser posted image ! Midva sva za naseldnjo destinacijo izbrala Etiopijo in sva se pogovarjala, malo za šalo, malo pa tudi zares, da bo šel dojenček kar z nama. prej začneš, prej je odporen na vse bakterije user posted image Ampak mi smo itak vsi mal ubrisani user posted image user posted image user posted image Moraš bit pač tak človek po duši, drugač nima smisla.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 28.6.2013 12:19:52 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 156
28.6.2013 12:20:26   
Tippi
a pol si se po Afriki potepala, al kako?

Ja, in bilo je noro in nepozabno user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 157
28.6.2013 12:29:47   
Neala
Vidiš, Tippi, to mi je ful všeč, da bi šli kar z otrokom... Kolegi od naju z možem so šli na Filipine in na Tajsko z 9-mesečnikom in 2-letnikom. Jaz pa... ne vem... Morda mam sam kak predsodek. Morda zarad zdravstva v takih državah. Pa morda ne bi bla tuk sproščena.. ne vem. Saj pravim, predsodek. Probat bi mogla user posted image .

Tippi, ti maš enega al dva otroka že? Kolk pa stare?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 158
28.6.2013 13:56:41   
Tippi
Ja sej to je to. Moraš biti človek za to, drugače je brezveze, se samo mučiš, pa še otroke zraven.

Jaz mam že gospodično, drugo leto bo polnoletna. In enega angela user posted image (15.11.2012). če bo pa boh dal, bi mela pa še štiri otroke user posted image sam se bojim da sem mal pozna heheh

< Sporočilo je popravil Tippi -- 28.6.2013 13:57:05 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 159
28.6.2013 14:55:52   
snika

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.7.
Tippi
zlatolasek
Snika

5.7
*tedy*

7.7.
Sisley

10.7.
lolita83
CECA 1

11.7.
Neala

15.7.
ela23

20.7.
Anonimen

21.7.
Netipa

25.7.
Radenska_

x.7.
mamica deklicam
brioš

SKUPAJ NAS JE : 14
user posted image NOSEČK:
ODSTOTEK:

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly, mamica deklicam, michelle1, CheryBlossom, Žabinčica, zlatolasek, Metuljčica 2013

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 160
28.6.2013 14:58:00   
snika
Meni se je danes zares ulilo...tako da s5 kvarim odstotek =/.. bom pa ta krog s5 na klomifenu in upam da bo tokrat kej od njega =)...pri meni je tok ene psihe in želje po user posted image ampak M pa še nikoli ni zamujala. Torej smatram, da ovulacije moram imeti redne kaj ne?

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.6.2013 15:40:41   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: snika

Meni se je danes zares ulilo...tako da s5 kvarim odstotek =/.. bom pa ta krog s5 na klomifenu in upam da bo tokrat kej od njega =)...pri meni je tok ene psihe in želje po user posted image ampak M pa še nikoli ni zamujala. Torej smatram, da ovulacije moram imeti redne kaj ne?

Objem snika user posted image

Dej, dej, kakšno povprečje. pusti to! ti samo lepo glavo gor in v nov boj! vem, da včasih tele tolažilne in opogumljajoče besede bolj malo štejejo, ampak nič ni izgubljeno. Jaz pravim, da če smo z vsako M bližje k plusu, potem pa naj bo user posted image

In sem ti tesno za petami. se tudi meni počasi nekaj dogaja in čutim da se pelje M.

Snika veš kolk bo luštno imet spomladanske štručke user posted image user posted image

ps. z ovulacijami je cela čarovnija. redna M menda nič ne pomeni. lahko so O, lahko jih ni. čudež spočetja, sej veš. jaz verjamem, da pri tebi so, samo še ni pravi čas user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 28.6.2013 15:42:04 >

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 162
28.6.2013 16:57:49   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

tippi tale tvoja ideja o culici je tud meni čist všeč, sem imela nekaj podobnega pri zadnji bejbi pa zgleda ni bila najboljša in me je potem hrbet bolel. Zdej pa kr ogledujem tele culice, če boš našla kaj mi sporoči bi jo jest tud kupila, seveda ko bo čas za touser posted image user posted image in ja spomladančki so res luštni otrocuser posted image user posted image , mam dva spomladi in dva jeseni in vsi so superuser posted image , user posted image , tako da navijam zate da se približaš željeni štirici, verjemi nikoli ni dolgčas, ne podnevi ne ponočiuser posted image user posted image

ruzak je pa itak zakon ,mi smo nekaj časa imeli kar dva , ko je katerega zmanjkalo na poti je kar prav prišel....

Kar se pa O tiče, glede na to da smo mi enega naredili še zadnji dan M (pri rjavem izcedku, 5 dan) se kar pridružujem da je kadar pač je user posted image user posted image

mi imamo vse spakirano, vse čaka v avtu samo še na odhod user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 163
28.6.2013 17:13:22   
zlatolasek
Tedy: uživajte 100km/h!!!! Ko prideš nazaj (ali pa že prej) pa pričakujemo novico o user posted image ...glej da ne boš pozabila plastičnega lončka s sabo vzet user posted image

Snika: joj žal mi je, pošiljam ti en veeeeelik user posted image . Naj hitro mine, da bosta lahko spet začela trenirat...in veš, spomladanski sončki so res super! user posted image

Tippi: Etiopija........blagor se tebi....jaz bi tut!!!!! Midva sva do sedaj obdelala le S Afriko (Egipt, Tunizija). Kar se pa takega eksotičnega potepanja tiče pa bi jaz raje brez otrok, da nimaš preveč skrbi in res lahko na polno uživaš.user posted image

Neala: no pol sva glede vozička na isti valovni user posted image Sicer pa ja, 4 ure mi pri 2.otroku najbrž res ne bo uspelo....bomo videli.Je vsaj še 9 mesecev ali več časa za to user posted image

Mene je pa dans začel tko močno špikat v križu, malo sem začela že sitna bit, tko da mislim da bo moja M kmal tukaj. Če že mora prit, naj le pride čim prej, da gremo pol v prave boje in aprilčkom naproti user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 164
29.6.2013 21:14:48   
Neala
Čer.... Ja, kaj zdej babnice, kje ste? user posted image

Sem že misla, da bom mela ful za prebrat, pa nikjer nobene user posted image . Menda ste že malo dopustniške, hehe.

Mi smo včeraj popoldne bli na enem pikniku, danes pa cel dan na drugem koncu SLO na enem obisku. Zdej mož tamali še pravljico bere potem pa pridem jaz na vrsto, da se pocartava in da zaspi. Utrujena sem kot konj. Sem pa dans čez dan opazila redkejši izcedek, prejšnje dni pa sploh ni blo nikakršnega. Tako, da sumim, da mogoče zdaj ovuliram user posted image . No, bom potem to z mojim "predebatirala" v spalnici, user posted image user posted image .

Punce, še naprej navijam za naš julij!!!!

Zlatolasek, kaj zdej s tvojo M?? Jaz srčno upam, da pa bi vama ta mesec zdaj le uspelo!! Ena moja dobra prijateljica pravi, da je zanosila s predsemensko tekočino zdaj v drugo. Za sveto mi je zatrjevala, da je tako, tako da...... držim pesti!!

Neposredna povezava do sporočila: 165
30.6.2013 19:53:18   
zlatolasek
Ojla,

ja.....vidim da je tema malo počakala....vikend pa to user posted image

Skratka, pri meni NIČ novega kar se tiče M, do jutri jo čakam, potem bom user posted image , ker sigurno nisem user posted image (ja včeraj sem bila spet brez moči in klonila..rezultat seveda en debel -) .Srčno upam, da ni kakšna cista, kr sm mela po O full šikanje v predelu jajčnika user posted image Imam pa veliko vodenega izcedka user posted image

Neala: aha poglej, poglej...pa te očitno še čaka "delo" v spalnici (ali seveda kje drugjeuser posted image ) Super, važno da veš kdaj je približno, da ne strelata v prazno user posted image

Jst sm se že kar sprijaznila, da bomo delali dojenčka na morju, mi bo tudi čas do testa hitro minil. Pa še moj bo bolj sproščen in posledično bolj horny user posted image user posted image Sam da čim prej pride, ker nič ne kaže na to user posted image

Skratka, da vam povem mojo strategijo ,da ne bom brez veze trošila testov, sem se odločila da naslednjega kupim CB digital, ki je drag kot user posted image , tako da bom delala res šele takrat ko (če ) mi bo zamujala, in ne bo rahle črtice ali ne, bo jasen da ali neuser posted image Bomo vidl če bo ratalo user posted image

Tko da se kar javim, da odprem novo temo, user posted image pričakujemo AVGUSTA. user posted image

Tippi: kako kaže pri tebi??????

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 166
1.7.2013 7:09:40   
Tippi
Tippi: kako kaže pri tebi??????

Dober dan bejbe!

Pri meni nič novega. Nisem delala testa, M pa tudi še ni. Se mi je zdelo škoda denarjauser posted image , ker bo zdej zdej prišla. Čutim jo, kako se pelje.

To je to zaenkrat. Kako pa kaj ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 167
1.7.2013 7:19:12   
Tippi
(ja včeraj sem bila spet brez moči in klonila..rezultat seveda en debel -) .Srčno upam, da ni kakšna cista, kr sm mela po O full šikanje v predelu jajčnika user posted image Imam pa veliko vodenega izcedka user posted image

Če je minus, še ne pomeni, da nisi nosečka. Če še ni M, je še upanje user posted image Danes bo še cel dan prvi in jutri ti bo že zamujala (jaz pa sem optimist a ne? user posted image ) Uglavnem glavo gor, pa bomo videli kaj bo user posted image

Bi bilo pa lepo, če bi otvorila sezono marčevk hehehe Tako da zlatolaska jaz navijam zate, in za tedy tudi in za vse ostale. držim pesti!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 168
1.7.2013 8:53:51   
Anonimen
Tema Marčevke 2014 je že odprta user posted image

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
1.7.2013 13:28:06   
Neala
Hej!

Zlatolasek, kakšno je stanje? Držim pesti, da vam na morju več ne bo treba delat dojenčka, ampak da te bo špikalo od slabosti, haha user posted image .
Kaj pa ti pomeni ta vodeni izcedek? Pri meni je v ciklusu po navadi tako, da imam najredkejši izcedek v času O, potem pa se spet gosti. Tik pred M ga ni več ali pa je gostejši. No, ta mesec ga pa že cel mesec skoraj nič nimam.

Tippi, upam, da tisto, kar čutiš, da se pelje, ni M, ampak dojenček user posted image . Seveda držim pesti! Ker sem dementna in senilna, se ne spomnim, če sem že kje brala, kakšne imaš sicer cikluse. Ali jo NE pričakuješ res točno danes, ali je to samo okvirni datum... Aja, se že dolgo trudita?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
1.7.2013 18:05:25   
Radenska_
Zdravo bejbe.
Kako ste?
Jaz sem že presortirala vso žehto in bila nasploh celo popoldne pridna, zdaj pa še malo kopulčkanja okrog hiše pa bo dan naokrog...
Komaj čakam morje, sobota bo kmalu tu. O dnevi bodo ravno na morju, heh.
Danes me čaka zadnja tabletka Klomifena, potem pa čakamo na rezultate. Vsak dan spijem kozarec piva in upam, da kaj pomaga jajčkom.
Mogoče bom vključila še jajca v prehrano, malo bolj redno :)
Drugače pa še 17 dni, pa posvet v MB.
Lepo bodite!

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 171
1.7.2013 19:13:09   
zlatolasek
Ojla!

Kako ste kej? Vidim, da ene že lepo uživate na morju, drugi še čakamo....No Julij je tu, zdaj pa naj začnejo padati user posted image !!!!

Tippi: ti si danes na tapeti....kako zgleda?Močno držim pesti, da si delala test in da M NI!!!!!!! user posted image user posted image

Neala: a ti imaš tudi nek čuden cikel al kako? Upam, da bo vseeno vse tko kt mora bit in da bo kmal +!!!!

Radenska:zadnja tabletka K, super!!!Zdaj pa slončkat na polno, sm prepričana da bo uspelo, vem po lastnih izkušnjahuser posted image

Pri meni NIČ!!!! Ne plusa ne M....sem jezna kot user posted image Če že mora prit, naj vsaj pride no, da grem lahko v pravi, novi boj!!!!! user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 172
1.7.2013 19:53:53   
Katte
Radenska_, tudi jaz sem v zmagovalnem - klomifenskem krogu pila pivo (sicer samo radlerja, ker ne maram piva) in pojedla eno jajce vsak dan do ovulacije. user posted image me je presenetil 19.7. lani. Držim pesti, da se isto zgodi tudi tebi.
naj bo cel julij roza, kot je bil lanski zame!

< Sporočilo je popravil Katte -- 1.7.2013 19:56:21 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 173
1.7.2013 19:59:51   
Tippi
Tud mene je premamilo in sem lulala. rahla črtica. ampak se ne pustim motit. sem kupila danes CB in čakam do petka. potem pa bomo videli. čudno vse skupaj. krneki.user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 174
1.7.2013 20:02:23   
Tippi
Tippi, upam, da tisto, kar čutiš, da se pelje, ni M, ampak dojenček user posted image . Seveda držim pesti! Ker sem dementna in senilna, se ne spomnim, če sem že kje brala, kakšne imaš sicer cikluse. Ali jo NE pričakuješ res točno danes, ali je to samo okvirni datum... Aja, se že dolgo trudita?

Ja fino bi blo user posted image  Moji ciklusi so po lanskem 15.11. ful zmešani. štartala s 35 dnevi (al neki tazga, sem že pozabila), potem so bili vedno krajši, tko da niti ne vem kdaj bi morala prit. Danes je 26 dan. Tako nekje do petka je za počakat. v tem času bi moralo bit. al eno al drugo user posted image
Letos če bo res plusek, sva bila brzinska. četrti krog user posted image  (popravek, u bistvu tretji krog. Prvi krog sva se bolj hecala user posted image user posted image )in če je res, komaj verjamem!!

< Sporočilo je popravil Tippi -- 1.7.2013 20:09:14 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?