Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 1.7.2013 20:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Tud mene je premamilo in sem lulala. rahla črtica. Črtica je črtica...čestiiitam!!!! Pa da bo vse ok!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 1.7.2013 20:29:57
|
|
|
|
Katte
|
Tippi, čestitam in srečno!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 1.7.2013 20:58:16
|
|
|
|
zlatolasek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Tud mene je premamilo in sem lulala. rahla črtica. ampak se ne pustim motit. sem kupila danes CB in čakam do petka. potem pa bomo videli. čudno vse skupaj. krneki. Tippi: toooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, prvi + oz v juliju!!!!!!!!!!!!! Jst sm prepričana, da je to to in da bo čez par dni črtica močnejša!!!! Sm jst vedla, da bo ratalo tale krog Ti kar pozitivno misli in bo vse ok, boš vidla!!!! Začelo se je zelo vzpodbudno, katera je naslednja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 1.7.2013 21:02:44
|
|
|
|
Neala
|
Kaaaaaj Tippi???? Skor se mi je zaletelo, ko sem prebrala!!! Ja, Tippiiiiiii.... pa to je noro!!! Črtica??? Noroooo!!! Četudi rahla! Seveda ponovi test naslednje dni, ampak.... tako sem vesela . To pa je ta prava otvoritev za julij!!! Jupiii!!! Tako, zdej pa dalje.... Zlatolasek???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 1.7.2013 21:26:44
|
|
|
|
Radenska_
|
Tippiii, čestitke, upam da je to res to :) Katte, jem tvoj Klomifen :) Ti si mi ga poslala, če se še spomniš. Upam, da bo kaj iz tega, samo midva imava oba problem, tudi fant... No ja, jaz sem spila danes kar celo pivo :P Jajčka bom pa z jutrišnjim dnem dodala. Upam da bo iz te moke kaj kruha, sem kar nekako optimistična... Katte, kako pogosto pa sta imela sp odnose? Hja, veš da če bo plus da zna bit par dni zatem ko si lani ti zagledala II :) Ne vem no, bomo videli :)
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 1.7.2013 21:45:35
|
|
|
|
*tedy*
|
tippi kar nekaj me je gnalo da moram danes pogledat kaj dogaja pri tebi sem ful vesela zate in upam da je to to , čestitke in srečno Jest imam pa že od včeraj en čuden rjav izcedek , M bi morala priti šele v petek ( 28 dan) in kar ne verjamem da bi bila že 23 dan na pohodu, kar nekaj čudno je tole, me je že včeraj ena na morju vprašala če sem že , k mam take napete joške pa vse žile se mi vidijo . A je možno da je kakšna vgnezditvena?? No, sej jutri bo že bolj jasno kako in kaj. Niti ne vem točno kolk je tega izcedka sej sem s tamalima skoz v vodi. Mogoče si pa jutri tampon dam in vidim kaj je na stvari. Punce uživajte in naj se julij nadaljuje kot ga je tippi začela lp z
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 1.7.2013 21:51:53
|
|
|
|
Katte
|
Radenska_, upam, da ti moj klomifen prinese srečo . Midva sva imela sp. odnose vsak dan okrog O (potrjeno z O testki). Moj dragi ni bil problematičen. Drugače je najbolje vsak drug dan.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 5:57:29
|
|
|
|
Tippi
|
Joooj drage moje, zlate ste . hvala za čestitke, ampak prosim, nikar tako hitro! včeraj zvečer sem dobila krvav izcedek. lahko je bližajoča se M, in tista črtica je bila krneki. lahko je pa tudi nosečnost. zdaj sem kar na trnih in čakam, da se bo ulilo vsekakor če ne bo nič do petka, naredim še CB test. tedy ti tudi ta rjav izcedek?? kaj pa vem kaj je to. meni je za vgnezditveno prepozno,možno pa je tudi. če sta bila dva in je drugi malo zaostal pri vgnezditvi je pa čudno no, ker tega jaz prej nisem imela nikoli. upajmo, da so to dobri znaki za plus!! tedy nujno pridi sporočit! Kako je pa pri tebi zlatolasek? ti si tudi napisana za 1.7. poročilo prosim
< Sporočilo je popravil Tippi -- 2.7.2013 6:00:12 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 6:10:51
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neala Kaaaaaj Tippi???? Skor se mi je zaletelo, ko sem prebrala!!! Ja, Tippiiiiiii.... pa to je noro!!! Črtica??? Noroooo!!! Četudi rahla! Seveda ponovi test naslednje dni, ampak.... tako sem vesela . To pa je ta prava otvoritev za julij!!! Jupiii!!! Tako, zdej pa dalje.... Zlatolasek??? hahahah si me nasmejala! Upam, da si imela koga pri rok, da te je po hrbtu mahnil, če ne bi se nam še zadušila Bomo videli kaj bo. Se ne nadejam preveč. Sicer mi je jasno, da je črtica črtica, se je pa mnogokrat tudi že zgodilo, da je bil takoj za tem (testiranjem) SS, ali pa je bil test lažen. Tko da ni druge, kot da čakam do petka in upam, da M ne bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 7:37:21
|
|
|
|
Neala
|
Dobro jutro!! Uh, komaj sem zlezla iz postelje. Prav mi bodi, kaj pa hodim ob pol dvanajstih spat. Tippi, jaz držim pesti, da bo to to! A si že večkrat imela SS oz. lažne teste? Jaz srčno upam, da bo tokrat to ta pravi znak in da boš srečna nosečka. Pa upam, da se krvav izcedek ustavi in da ga ne bo več. Tedy, ti pa uživaš na morju... Kar se pa tiče tvojega rjavega izcedka, bi bilo načeloma možno, da bi bila vgnezditvena. Če imaš ciklus dolg 28 dni, potem recimo pride do oploditve nekje na sredi tega ciklusa in če prištejemo od enega tedna pa tja do deset dni do vgnezditve, bi bilo čist možno, da je vgnezditev. Tako, da upam, da je to to!! Zlatolasek, kako kaj danes?? Stiskam pesti zelo močno!!! Radenska, želim ti, da ti uspe ta ciklus in zato kar naprej s pivom in jajci !! Naj bo julij tvoj!! Jaz pa... ta mesec popolnoma drugačen od prejšnjega. Nič me ne boli ali špika tako kot prejšnji mesec. Se mi to kar dopade, ker prejšnji mesec, ko sva se bolj "hecala" in me je potem vse do M špikalo in bolelo in prsi skoraj ven vrglo, sem bla kar prepričana, da sem noseča. Tako, da boljše, da je ta mesec bolj miren, pa da si ne delam že 14 dni prej nekih utvar . Plodnih dni je verjetno konec, tako, da bomo videli, kaj sva "pridelala" .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 8:55:44
|
|
|
|
ela23
|
Tippi, držim pesti, da si julij otvorila z roza barvo. Ostale pa gremo za tvojim zgledom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 9:11:45
|
|
|
|
zlatolasek
|
Dobro jutro! Sem ravno iz sprehoda, sem šla s tamalo kar peš v vrtec, da se malo prediham. Tippi: kot si rekla, črtica je črtica. O lažnih jaz ne vem nič oz kolikor jaz vem ne obstajajo, samo če potem pride M je baje zgodnji ss, AMPAK to zate itak NE velja, ker ti si srečka nosečka in bo naslednjih 9 mesecev zeloooo lepih Tedy: glede na povedano in mojo bogo matematiko (kot je že Neala napisala) gre pomoje za vgnezditveno, jupiiiii, še en plusek se nam obeta, POROČAJ ko boš kaj več vedla Radenska: you go girl, pivo, jajca, vse, samo da se bo prijelo ane!!!! Močno, močno držim pesti da tudi ti ta mesec zagledaš Men je pa vse fuuuuul čudno, sploh več ne vem kaj se dogaja z mojim telesom Noseča nisem, to lahko trdim 100%, M ni od nikoder, imam pa kar nek obilen mlečen izcedek, ki sploh ni fajn Prem M sem ponavadi suha Me je vse skupaj fulll potrlo, ker niti ne morm štartat v nov krog dokler ni M
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 10:04:19
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Tippi ČEEEEEEESTITKE!
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 10:10:25
|
|
|
|
_tamika_
|
pozdravljene punce. a se vam lahko pridruzim? danes je moj 5. dan po ET in test imam 11.7. upam da se pridruzim julijskim noseckam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 10:20:55
|
|
|
|
Netipa
|
Čestitke!!!! Pa hvala vam za dobrodošlico! Najini dnevi se pa te dni šele začenjajo. Bova mogla bit bolj pridna, kot sva sicer Navijam za vse! Kaj je ta fora z jajci in pivom?
< Sporočilo je popravil Netipa -- 2.7.2013 10:25:31 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 10:52:12
|
|
|
|
Radenska_
|
Jaz niti ne vem kaj točno je fora, vem sam oda se priporoča za boljšo kvaliteto jajčec itd... Mogoče kaj več ve Katte. Katte? :) Jaz bom probala škodit ne more.
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 10:58:28
|
|
|
|
Neala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Jaz bom probala škodit ne more. No, po pivički boš bolj vesela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 12:04:40
|
|
|
|
Katte
|
Jaz sem to prebrala na temah IVF/ICSI. Naj bi vzpodbujalo rast foliklov (pivo) in izboljsalo kvaliteto jajcec. Skoditi ne more.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 12:43:59
|
|
|
|
maj4
|
Tudi jaz bi se vam pridružila :) sem 11. dan po ET in čakam na rezultat - hm tak ali drugačen.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 13:33:20
|
|
|
|
*tedy*
|
mene v nič ne bo ta mesec ,je prišla 4 dni prezgodaj bomo pa aprila zibali , itak da imava midva oba aprila rojstni dan in naša tavelika tudi , tako da bo en žur za vse spomladi..... tippi držim močno držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 13:41:03
|
|
|
|
zlatolasek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy* mene v nič ne bo ta mesec ,je prišla 4 dni prezgodaj bomo pa aprila zibali , itak da imava midva oba aprila rojstni dan in naša tavelika tudi , tako da bo en žur za vse spomladi..... Žal mi je, da je prišla....pošiljam ti en velik . Kot si napisala....mislim, da bo aprila še zelo pestro pri vas!!!! Držim pesti, da boš odprla temo Aprilčice 2014 in da se ti pridružim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 14:07:34
|
|
|
|
Neala
|
Dobrodošli tamika in maj4!! Upam, da je obema uspelo po ET in bo julij nekaj posebnega za obe! tedy, žal mi je .... Očitno je zaradi spremembe okolja prišla malo prej. No, bo pa april pester . Uživaj na morju!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 14:56:51
|
|
|
|
_tamika_
|
tedy zal mi je zate,le pogumno naprej.... Neala hvala za dobrodošlico..... maj4 kako si kaj?kakšno je tvoje pocutje?so ze kaksni znakci?kdaj bos delala test? drzim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 2.7.2013 19:05:09
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 1.7. Tippi zlatolasek Snika 5.7 *tedy* 7.7. Sisley 10.7. lolita83 CECA 1 11.7. Neala _tamika_ 15.7. ela23 20.7. Anonimen 21.7. Netipa 25.7. Radenska_ x.7. mamica deklicam brioš maj4 SKUPAJ NAS JE : 14 NOSEČK: ODSTOTEK: NAVIJAČICE Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly, mamica deklicam, michelle1, CheryBlossom, Žabinčica, zlatolasek, Metuljčica 2013
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 3.7.2013 6:22:20
|
|
|
|
Tippi
|
Tedy Sprejmi nežen objem Sem bila skoraj 100 %, da boš srečka nosečka! Ampak glavo gor, gremo v nove boje!! Jaz se pa počutim vsak dan bolj nosečo. Včeraj me je napihnilo popoldne, danes sem že ok. pa spala sem včeraj popoldne tri ure. ponavadi čez dan nikoli ne spim. To je vse kar imam znakov. Pa M ni. Izcedek je včeraj ponehal, tko da zdaj sem skoraj prepričana, da sem nosečka. Ampak testa ne delam pred petkom, tko da mene še ne nič v roza Zlatolasek kaj se pri tebi dogaja????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?