|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
24.5.2013 9:19:31   
pisek
Sloncica zal mi je. Objemcek tudi od meneuser posted image

[img]http://lbdf.lilypie.com/Q6MGp1.png[/img]

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 301
24.5.2013 9:23:32   
AnaTek
Sloncica87 tudi meni je zelo žal, ampak ne smeš obupat, drži se. Tudi zate bo kmalu sonček spet posijal.
user posted image user posted image

Drugače pa Fluffiest , kolikor jaz vem lahko normalno tečeš, če si tudi prej bila aktivna, samo pač ne smeš pretiravat, bolj lahkoten tempo. Pač moraš poslušat svoje telo, koliko ti dvoljuje. Ne smeš se preterat, po domače.

Jaz sem sicer tudi prej tekla, pa se precej gibala, ampak sem se odločila, da obdržim samo dnevni sprehod s psom in pasjo šolo, ker sem sicer v preteklosti imela že torzijo jajčnikov in res nebi rada dala kakršnegakoli povoda za kakršnokoli napako svojemu telesu. Bom naslednjo pomlad nadaljevala s tekom.

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 302
24.5.2013 9:27:02   
Night
Slončica user posted image user posted image Res mi je žal, da moraš skozi to.

pisek, proti zaprtju so baje suhe slive, ampak jaz nisem nič opazila, da me odpirajo, res pa, da nimam težav s tem. Če jih jaz preveč pojem, me ful šraufa po trebuhu, tako da pazi na količino. V redu je tudi zjutraj na tešče spit toplo vodo, jaz sem to celo zimo prakticirala z limono.

Mene tudi zadnji teden matrajo slabosti, pa nimam nič proti, ker me je že skrbelo, če je vse ok. Počutim se pa bolj po vremenu, včasih super, polna energije, večinoma pa sem sitna, vse mi gre na živce, nič se mi ne da, skrbi me, če je vse v redu ... Tudi mene pogosto zebe, ampak mislim, da je to zato, ker nič ne migam. Prej sem bila kar aktivna, zdaj pa se še na sprehod komaj spravim user posted image Pa moje basanje s hrano se je zaenkrat ustavilo/umirilo. Nisem več tako nenasitna, jem normalno oz. mogoče malo premalo, mi pa ful paše jest sadje (jabolka, ananas, marelice). Včeraj sem si za kosilo naredila osliča, ki ga imam ful rada in sem imela še cel dan okus po njem, mi je šlo kar na bruhanje user posted image

Še nekaj bi vas vprašala: vem, da so špikanja v nosečnosti normalna, ampak kaj pa krči? Ko mene zgrabi, me prav onesposobi za par sekund, potem je pa spet v redu. Kot bi nekdo z nožem zarezal noter. Kaj pa boleči jajčniki? Meni ginekologinja pravi, da je vse to normalno, ampak ne vem ... Včasih boli tako kot med M. A ni to značilno bolj za začetek nosečnosti?

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 303
24.5.2013 9:29:47   
Fluffiest
Slončica samo pozitivno naprej :( objemček

Sej jst tud nočem, da bi prišlo do česa, zato sem bolj previdna. Morm dojeti, da je sedaj čas za spremembe. Je to le moj prvi sonček pa nimam pojma kaj in kako :)

paaaaaa HVALA k ste držale pestke pa tačke :) POMAGA RES!!user posted image

(odgovor članu AnaTek)
Neposredna povezava do sporočila: 304
24.5.2013 9:46:14   
Srečna nosečka
Slončica87, žal mi je user posted image user posted image user posted image . Srečno in ipam, da kmalu spet user posted image zagledaš.

Kar se teka tiče, jaz sem prej redno tekla, lani sem pretekla maraton v Munchnu, letos sem prijavljana za maraton v Berlinu, a ga bom z največjim veseljem spustila. Jaz bom tela po občutku. Vsekakor je potrebno paziti na srčni utrip in nikakor se ni dobro preterati. Tako da kaki intervali in tek v klanec ali pa špritni ODPADEJO!

Glede zaprtosti je moj recept: čim manj slabih ogljikovih hidratov (kruh, testenin, riž, sladice...) ter veliko sadja in zelenjave, pa ne pozabiti na tekočino in gibanje, če seveda lahko migate, jaz trenutno ne zmoremuser posted image

(odgovor članu Fluffiest)
Neposredna povezava do sporočila: 305
24.5.2013 9:58:12   
Luckasmucka
Slončica, drži se in pogumno naprejuser posted image user posted image

Sem se kar nasmejala ob par postih, ker nas res tarejo iste težave user posted image user posted image user posted image
Mene tut skoz zebe, ne vem, kaj bi še dala nase. In tako me daje slabost, da sem tri dni morala kar odležat, in to od jutra do večera in še ponoči user posted image user posted image V prvih dveh nosečnostih praktično sploh nisem vedla, kaj je to slabost, zdaj pa komaj živim. Moj je res zlati in je prevzel vsa domača opravila, od kuhanja, pomivanja, jaz le zlezem s tamalima v taveliko posteljo in čitamo knjigice user posted image .
Jima še nisva povedala, bova po pregledu, ko bova imela slikico - komaj čakam. Ta mali že kar nekaj časa navija za dojenčka in bo zlo vesel. Ta velik pa še toliko bolj, ker bo še eden za komandirat user posted image

Grem delat, da ne bom samo zabušavalauser posted image user posted image

Lepo božajte trebuščke in čim manj user posted image !

(odgovor članu Srečna nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 306
24.5.2013 10:28:52   
Balloon
Waaaaaa sem odkrila kalorifer v službi user posted image . Zdej sem pa vesela kot radio, da ne rabim več v bundi sedet v pisarni... user posted image No ne zebe me več, se mi bo pa spet začelo spat user posted image . Še dobro da šefov ni danes, se lahko malo naslonim in zamižim user posted image . Joj komaj čakam vikeeeeeeeenduser posted image . Vreme bo idealno za spanje user posted image

The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. ~Rajneesh

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
24.5.2013 10:38:32   
pisek
Joj, tale vreme, res ni za drugega kot za spanje.

Sine si je ravnokar rezerviral vikend paket pri atu in mami, tako da bom imela spet samski vikend.

(odgovor članu Balloon)
Neposredna povezava do sporočila: 308
24.5.2013 12:08:08   
Moljub
Nočem smetit vaše teme, ampak jaz sem takšno skupino fajn pogrešala med nosečnostjo...

Tako, da... Vabljene v skupino na FB, kjer se prodajajo rabljena nosečniška oblačila in ostala oprema (npr. angelsound,...)

https://www.facebook.com/groups/152441694935677/

Lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 309
24.5.2013 13:02:29   
AnaTek
Punce jaz sem se zdaj tko razveselila, ko sem ugotovila da so v službi kar radijatorje zakurblal.user posted image Ko da bi vedli kaj jaz rabim user posted image

< Sporočilo je popravil AnaTek -- 24.5.2013 13:03:17 >

(odgovor članu Moljub)
Neposredna povezava do sporočila: 310
24.5.2013 13:42:00   
Andsan
Pozdravljene bodoče mamice,

tudi jaz sem pred kratkim na testu zagledala user posted image črtici:-) Sem ful vesela, ker je uspelo hitro. Na pregled sem naročena naslednji teden, vendar sem si izračunala PDP 23. 1. 2013.
Aja, imam pa boleče prsi, sem utrujena, drugih znakov pa zaenkrat še nimam. Upam, da bo tako tudi ostalo.

Čestitam vsem!

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 311
24.5.2013 13:53:34   
Srečna nosečka
Dobrodošla Andsan user posted image

Jaz počasi zaključujem delovni tedenuser posted image , danes malo prejuser posted image

Uživaj te med vikendom, počivajte, uživajte, pustite se razvajati in ne pozabite...božajte bušije user posted image

(odgovor članu Andsan)
Neposredna povezava do sporočila: 312
24.5.2013 14:18:43   
witch
Da se še jaz javim. Počutim se tako user posted image . Danes sem prav za zjokat. Vse me moti, občutljiva 100 na uro, komaj čakam dragega da pride da se mu zjokam. Mogoče bo boljše.
Jaz pa se prav nič ne vselim vikenda, ker bo zelo delaven user posted image jaz pa čisto brez energije, z želodcem v grlu. Spanje... to so moje sanje.

slončica user posted image user posted image

Andsan dobrodošla user posted image

Da še vas ne zagrenim bom nehala. V glavnem lep vikend vam želim, pa pridno se spočijte za nov teden.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 313
24.5.2013 19:42:13   
Sloncica87
Pozdravljene. Sej vem da bo soncek posijal tudi zame :( sicer pa je ginekologinja rekla da lahko zopet zanosim takoj po prvi m. Tak da komi cakam :) lepo nosecnost vsem zelim.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 314
25.5.2013 9:00:05   
metuljčica87
Jutro! Spet je tako vreme da mi za nič ni. Baje da bo junij naslednji teden, ampak ni za videt ...

Andsan dobrodošla!

Sloncica
držim pesti, da čimprej uspe in da se bo srečno končalo user posted image

witch hormončkiuser posted image sej bo boljše ...

Lep vikenduser posted image

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu Sloncica87)
Neposredna povezava do sporočila: 315
25.5.2013 9:11:43   
AnaTek
Soncica vse dobro ti zelim in cim vec pozitiivnih misli za naprej. Mi pa bomo drzali pesti zate.

Vsem ostalim pa zelim lep dan, moj se je zacel dobro in upam da tak tudi ostane.

< Sporočilo je popravil AnaTek -- 25.5.2013 9:12:59 >

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 316
25.5.2013 10:36:56   
Fluffiest
dOBRO JUTROOO :)

ouuuu danes je bilo vstajanje fuj bljak...ob 7ih sm se zbudila ustala s tako slabostjo , da sm šla nazaj spat do 8ih :) psica je bla že vesela-pa sm jo mal zafrknla :D No sej smo bli zdej 2 urci zunaj-obožuje, blato, luže dež in skakanje po ljudeh ko je blatna hahah :)

Moja mami je bnekaj panična zakaj imam tok pozen pregled in sm včeraj klicala ginekologinjo, ki je žal zbolela , rekla sm da imam močne krče in pristala na urgenci.NIČ ZA BAT, to je taktika od moje mame , ki ima slabe izkušnje z ginekologogi zaradi splava-so oni zafrknil.

Uglavnem sem bla na vrsti takoj, sem malo kasneje zanosila ker je pikica velika 5,6mm imam slikico vendar je še prehitro , da bi se vidlo plod. drugače jajčniki ok, naredili so mi še en test bc...neki da bi pokazalo izvenmaternično nosečnost, ki je bil tudi ok. Ginekologinja mi je predpisala neke tablete nek hormon za ohranjanje nosečnsti in še nekaj, zdej sem pa v dilemai ali ga naj jemljem ali ne. Ker sem ok :)

Učeraj sva s fantom šele dojela-dojela, k sva vidla slikco in sva čist blažena. ah ah :) SVA ŠLA KR NA PIZZO :)
Paaa.... po t novem sem ful pametna, mislm, da sm začela kar pametovat in povem kar si mislm in to takoj- včeraj mi je ena zasedla parkirno mesto na katerega sm čakala bolj oddaljeno z vsemi 4imi, ker je šel kombi vn in ga ena gospa zasede- jst pa vn pa do nje-sej na lep način ampak ostro :) moj se je sam za glavo prjel!! hahahahhaha
Jst bi z veseljem spala ampak je treba napisat seminarsko, še nekaj čudnih osnutkov in se učiti za izpit-dedno pravo.

Lep vikend nosečke zlate :)

(odgovor članu AnaTek)
Neposredna povezava do sporočila: 317
25.5.2013 12:08:30   
ančkica
ojla

slončicauser posted image

drugače pa mene muči nizek pritisk in mesa sploh zavohat ne smem:( Drugače pa sem ok.
sem pa v službi povedaa šefici in po izteku pogodbe ostanem brez službe:( delam še en mesec in potem izkoristim dopust, potem pa.....user posted image
jaz si ne bi upala tako lagati G, ker pol res še prehitro kaj pride narobe..... imam pa tudi sama zelo pozno pregled -11.6. ampak kaj čem. šele v 10.tednu.
me je pa tudi zelo strah, da bi bilo kaj narobe. pri prvihh dveh nosečnostih me ni bilo toliko.... pa je blo vse ok.

danes pa včeraj sem že cel dan na nogah. pečem piškotke, tortico za mojega dragega, ker jutri praznjemo in še z malima se igram. ves čas akcija;)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 318
25.5.2013 12:24:29   
pisek
Dobro jutro!

Vidim, da ste že v polnem pogonu. Jaz tudi. Sem naredila še zadnjo kontrolko, pol me bodo pa otroci že počasi imeli dovolj za to šolsko leto user posted image Čeprav me pogrešajo, ker 14 dni brez mene pa še niso zdržali. user posted image

Sama sem doma, tako da ... kaj naj počnem? Spim ali spim? user posted image

Fluffiest, sicer bi meni tudi kaj takega prišlo na misel, da bi se kaj zmislila in šla malo pogledat, kako kaj pika v mojem trebuhu. Tako sem šla jaz v prvi nosečnosti 14 dni pred rokom, ker mi je trebuh otrdeval. A to itak vsem. Meni se je pa zdelo, da mi preveč. Čeprav nisem paničar, sem vseeno šla, ker sem se ravno mimo P sprehajala. No, in so ugotovili, da sinu srček bije malo narobe. Ima še danes aritmijo. Sicer niso mogli nič narest, razen da so me v Lj poslali za eno noč počivat. No, in če ne bi šla, ne bi ob porodu tako lepo skrbeli zame in kasneje za sina. Mogoče bi se drugače razpletlo. Tako da ... včasih je treba kakšno stvar tudi malo izsilit. Aja, otrdevanje ni imelo veze s sinovo aritmijo, ampak mojim prehitrim sprehodom.

Kako se skregat na parkirišču, pa tudi vem. Ker če me pa kej razjezi, je pa to, da čakam, potem se ti pa nekdo pripelje in zasede mesto. Popiz...tis dobim user posted image

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 319
25.5.2013 13:12:37   
metuljčica87
Vsak zase ve kako in kaj je prav, ampak sama pa preveč verjamem v "moč misli" oz. da vse kar v življenju narediš, se ti nekako povrne. Zato si jaz osebno nikoli pod nobenim pogojem ne bi šla kaj takega izmisliti, ker bi potem ves čas imela v glavi, da se bo res nekaj slabega zgodilo z mojim otrokom. To sem pač jaz no. Vse čakamo na preglede, vsaka je nestrpna in po urgenci ne bi bilo ravno lušno stanje če bi si vsaka nekaj zmislila in letela tja. Jaz sem šla na urgenco, ker sem krvavela in upam da tistega oddelka ne vidim nikoli več v življenju, preveč grozno mi je bilo.

Dobim takoj asociacijo na nekatere mamice, ki si izmislijo, da ima otrok malo vročine, da so lahko par dni na bolniški. Potem pa otrok res fajn zakuha. Ne vem no, jaz tako ne prenesem laži, da bi si pa šla kaj zmislit preko mojih otrok (že rojenih ali ne) pa mi na kraj pameti ne pride.

Pa ne obsojam, da ne bo katera kaj narobe razumela, samo na glas razmišljamuser posted image

pisek to da si ti šla razadi otrdevanja trebuha pa čist razumem, včasih se zgodi kaj ko te kr mal panika zgrabi, pa čeprav je potem vse ok. Meni se pa je recimo v 1. N večkrat dogajalo, da malega nisem čutla po celi dan. In bi lahko vsaki teden letela 2 x na urgenco če ne bi imela angelsounda user posted image AS me je pa pomiril, ker sem vedno takoj našla srčka, pač je bil zaspančekuser posted image

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 320
25.5.2013 13:23:16   
pisek
Tega da je otrok zbolel, pa tudi jaz nikoli ne recem. Ker, kot si rekla metuljcica, nikoli ne ves, kdaj se potem res zgodi pa ti ne verjamejo vec. Nisem hudo verna, a vedno pravim, da nas bog preizkusa, koliko zmoremo.

A katera cuti utrip srca v trebuhu? Ko se ulezem, cutim kako mi utriplje trebuh. In to le v nosecnosti. Prej se mi to ni dogajalo, prvic pa tudi.

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 321
25.5.2013 17:32:29   
Srečna nosečka
Ojla nosečke user posted image

upam, da uživate v vikendu. Jaz sem se naspala in s tako minimalno slabostjo bi lahko preživela do konca nosečnosti user posted image Včeraj sem se max dobro počutila, mi je uspelo posesat, po tleh pomit, prah zbrisat, večerjo skuhat user posted image user posted image user posted image Hahaha...pred nosečnostjo ni bilo to nič posebnega, hahaha.

Ančkica, tud jaz imam pregled 11.6., v 10 tednu po mojih izračunih. Ne vem ali je to pozno ali ne, ampak tako pač je. Verjamem da je vse v redu in da tako tudi bo. Neka sila tam gori že ve kako in kaj. Sicer pa je 11.6. že v torek 14 dni user posted image

Jaz ne izigravam stvari, ki niso resnične, ker verjamem, da se vse vrne in da za vsako tako stvar pride "račun". Si pa seveda vse želimo, da bi otročke obdržale in zdrave donosile. Mi je pa iskreno žal za vse, ki jim to ni uspelo in jim želim vse dobrouser posted image .

Me je pa danes moj dragi maksimalno pocrkljal, me je peljal v mehiško, joj kako je pasalo, njami.

Pisek, jaz ne čutim utripov, čutim pa kot da bom dobila m., to že od vsega začtka. Imam pa v zadnjih dneh tak občutek v spodnjem delu trebuha, kot bi imela musklfibr od trebušnjakov, kot da mi postaja premajhen in da se vse razteza user posted image .

Pa da ne govorim o hrani, do sedaj mi ni bila poznana neustavljiva želja po določeni hrani, vedno sem se znala brzdat, sedaj pa preprosto ne zdržim. Tako sem si včeraj morala na poti iz službe kupiti sirovo žemljico, pa drugače kruha sploh ne jem user posted image . No, danes pa sem ves dan sanjala mehiško hrano, hahaha.

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 322
25.5.2013 17:46:23   
Fluffiest
OOIIII ste mi nrdila slabo vest, pa ne mislit da tudi jaz nisem tako razmišljala, ampak moja mami pa panika. Mislim pa ,da ne bom ena tistih, ki bi se zlagale da je otrok bolan zaradi bolniške oz. da bi ostala doma, ker verjamem v to da se marsikaj vrne oz lahko zgodi če misliš na to.

Vrjamem pa tudi v dober namen. Kolikokrat ste izrekle malo laž da bi nekoga potolažle, oz. da ga nebi prizadele? Pa koneckoncev ne glede na to kakšna laž je bila mala ali velika je bila laž. Lagati pa ni lepo :)user posted image

Vsak ima svoje mišljenje in prepričanja ter svoje mnenje in vam nič ne zamerim-saj samo razmišljate na glas :)

AMM..ena je napisala da dela samo še en mesec in potem ti ne podaljšajo pogodbe!!!!!!HALOOO???? a ma šefica srce??? KATASTROFA PRAV RES!! to me pa tako razjezi..., kot da je to da imaš otroka NAROBE!

Sva bila z mojim na kosilu pri njgovih, sej ne da sm se nažrla, sam sm mogla zdej še en čokoladen krof pojest :) paaa...sam spim...nikjer nobene motivacije za učenje...pa to vremeeee....kot da je jesen :)

Neposredna povezava do sporočila: 323
26.5.2013 9:31:10   
AnaTek
Dobro jutro punce,

kako ste kaj na to nedeljsko jutro? Jaz moram priznat, da je tale vikend minil presenetljivo dobro. No, vsaj do zdaj, do konca dneva pa se lahko zgodi se marsikaj.
Tako sem ga izkoristila kar se da v prid pospravljanja, kuhanja,.... in ce se bo tako nadaljevalo bom super zadovoljna. Čeprav bi včasih rajši kakšen znak, da vem da je vse ok, tako se pa vsako jutri vprašam, če je vse ok, razen tega da me prsi pač bolijo.

Vsem vam želim lep dan, velik sončka, ljubezni in topline, predvsem pa da vas vaši moški razvajajo.

Neposredna povezava do sporočila: 324
26.5.2013 9:42:00   
pisek
Dobro jutro!

Danes sem si po doooolgem času privoščila jutranjo kavo. Namreč, odkar vem, da sem noseča, sem se kavi odpovedala. Itak je bila bolj za dušo kot za kaj drugega. Danes mi je pa prav zapasala.

Spet sem sama, moj je šel delat, mali je itak na vikend paketu, tako da lahko v miru berem. Sem v času bolniške prebrala že pet knjig, zdaj grem brat šesto. Na TV kmalu ugotoviš, da so ves čas ene in iste oddaje.

Joj, kje je še sreda in pregled.

AnaTek, tudi jaz nimam nobenih znakov nosečnosti, razen boleče prsi. In tudi v prvi nosečnosti je bilo tako. Ene imamo srečo, da nam ni slabo itd.

Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu AnaTek)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?