Night
|
Slončica Res mi je žal, da moraš skozi to. pisek, proti zaprtju so baje suhe slive, ampak jaz nisem nič opazila, da me odpirajo, res pa, da nimam težav s tem. Če jih jaz preveč pojem, me ful šraufa po trebuhu, tako da pazi na količino. V redu je tudi zjutraj na tešče spit toplo vodo, jaz sem to celo zimo prakticirala z limono. Mene tudi zadnji teden matrajo slabosti, pa nimam nič proti, ker me je že skrbelo, če je vse ok. Počutim se pa bolj po vremenu, včasih super, polna energije, večinoma pa sem sitna, vse mi gre na živce, nič se mi ne da, skrbi me, če je vse v redu ... Tudi mene pogosto zebe, ampak mislim, da je to zato, ker nič ne migam. Prej sem bila kar aktivna, zdaj pa se še na sprehod komaj spravim Pa moje basanje s hrano se je zaenkrat ustavilo/umirilo. Nisem več tako nenasitna, jem normalno oz. mogoče malo premalo, mi pa ful paše jest sadje (jabolka, ananas, marelice). Včeraj sem si za kosilo naredila osliča, ki ga imam ful rada in sem imela še cel dan okus po njem, mi je šlo kar na bruhanje Še nekaj bi vas vprašala: vem, da so špikanja v nosečnosti normalna, ampak kaj pa krči? Ko mene zgrabi, me prav onesposobi za par sekund, potem je pa spet v redu. Kot bi nekdo z nožem zarezal noter. Kaj pa boleči jajčniki? Meni ginekologinja pravi, da je vse to normalno, ampak ne vem ... Včasih boli tako kot med M. A ni to značilno bolj za začetek nosečnosti?
|