|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
22.5.2013 8:51:25   
missy26
Sem ravno gledala naš seznamček - je pri meni napisano da je to moja 1. nosečnost, ampak je napaka, ker imamo mi doma že enega škratka 3. leta starega...user posted image ...če se lahk popravi katera to dela?
V glavnem mene vse nekaj špika, utrujena sem z razliko od prve nosečnosti, pa kr mal me zvija kot pri user posted image
Zdle čez 15. minut grem na gastroskopijo da ugotovijo ali imam celiakijo al kaj...bomo videli, me pa mal pregled muči ker baje je zoprno ko ti tisto cevko tlačijo v požiralnik user posted image .

(odgovor članu Balloon)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.5.2013 9:04:11   
Balloon
user posted image pisek, si me nasmejala user posted image ... sej res potem pa še šivanje user posted image ...eni pravijo da je bolje da te kar prerežejo, da se lepše zašije potem...drugi spet da je možno da se sploh ne strgaš (to je verjetno redko)...eh ja...toliko resnic in teorij zunaj da se ti zmeša... Upam da me bo bližnja selitev in renovacija toliko zamotla da ne bom imela časa za neumnosti kot so omenjeni posnetki...
Pa še nekaj sem včeraj "odkrila"...ker sem imela menstrualni koledarček na telefonu in sem le tega menjala pred kratkim...sem zgubila vse podatke (ggrrrrr, jezna sama nase) in tako ne vem točnega dneva zadnje m.....kot rečeno, vem kdaj sva ga naredila in po vseh možnih preračunih mislim da bom novo leto pričakala v porodnišnici (nekje od 30.12 pa do 4.1 so opcije)...kakšno darilo a?

Nič, je treba delat...lepo bodite in lagano sportski! user posted image

The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. ~Rajneesh

(odgovor članu missy26)
Neposredna povezava do sporočila: 252
22.5.2013 10:00:25   
njelci
pozdravljene punce,
na žalost se jst poslavljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kot veste sem včerej sredi dneva zakrvavela, šla na urgenco...in končalo se je s spontanim splavomuser posted image user posted image user posted image

srečno vsem nosečkam user posted image

lp, njelci

(odgovor članu Balloon)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.5.2013 10:02:05   
lorelei*
Zivjo! Tudi jaz sem imela včeraj prvi pregled, videla user posted image , ki je lepo utripal, veliki smo pa že 11mmuser posted image , PDP pa je prestavljen na 6.1.2014.
Me je pa šokiralo, ko je odstranila uz, saj je bil popolnoma krvav in tudi popoldne se mi je potem 2x ulila krila in to kar precej - G mi je sicer rekla, da to ni nič posebnega (halouser posted image ), ampak mene pa zdaj vseeno spet skrbi... sem mislila da bom malo pomirjena, ko bom enkrat videla srčka, imam pa sedaj spet novo skrb na ramenih.... user posted image

(odgovor članu Balloon)
Neposredna povezava do sporočila: 254
22.5.2013 10:04:28   
pisek
njelči, objemček. user posted image

lorelei, po moje je to od pregleda. Je mogla zelo grdo delat s tabo.

[img]http://lbdf.lilypie.com/Q6MGp1.png[/img]

(odgovor članu lorelei*)
Neposredna povezava do sporočila: 255
22.5.2013 10:33:00   
Srečna nosečka
njelci, žal mi je user posted image Objemček tudi od mene . Srečnouser posted image

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 256
22.5.2013 10:57:32   
Fluffiest
Njelči :( objemček !

Jst sm pa napihnena k balon :) zdej si že kr utvare delam da mam trebušček haha..., da ne govorim o vetrovih..a diiijjoooo :)

Učeraj sm mogla v trgovino po stvari za praznovanje, skor sm bruhala v tiste razstavljene salame v vitrini..iuuuu..drugače pa superca zdej se ubadam s tem kako naj se na hitro zaposlim, da bo porodniška pa to...sprašujem gopoda googla, namesto da bi se učila za jutrišnji izpit!

wawww kok lepo, da ste ble nekatere že na pregledu pa ste vidle to malo bitje...komi čakam, sam en mesec je še zelo dolga.
Tečt bi šla rada pa me je kr mal strah k berem o telih krvavitvah...:(

Poroda pa nobenga ne bom gledala razn svojga, bolecina mine, smo že kej hujšga preživele a? :)

Lep dan-reeeesssss je lep jst pa že 2 zajtrka pojedla :)

(odgovor članu Srečna nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
22.5.2013 11:30:12   
pisek
u ja, napihnjen trebuh. Včasih sem ga ful notri držala, zdej se pa delam, da imam kao že ful velikega, peti mesec pa to user posted image user posted image joj, kok smo čudne, a ne?

Da ne govorim, da mi je G napisal na bolniško napačen datum, do 29.4. in moram danes nazaj, da to uredim, ker je sestra pri moji osebni zdravnici zakomplicirala, da ona tega ne more popravit. Ja, iz 4 narediš 5. K v šoli. user posted image

Naredila sem vse za šolo, mater me nadomeščajo, da komaj dohajajo. Jaz imam pa tud še enkrat več dela doma.

Aja, pa jedla sem ... tople sendviče.

(odgovor članu Fluffiest)
Neposredna povezava do sporočila: 258
22.5.2013 11:49:27   
Srečna nosečka
Jaz sem šla pred 14 dnevi tečt na trojke, 12,5km, ampak v zelo lahkotnem tempu. Tudi po teku sem se v redu počutila. Res pa je, da po tem nisem več tekla, pa ne zato, da bi se bala, ampak zato, ker sem preveč utrujena in je včasih že sprehod pravi športni podvig. Sem se pa s prijateljico prijavila na DM tek, na 5km. Na srečo je v teku začetnica in bova tekli moj počasen tempo. Sem pa v ambulanti vprašala kako je s tekom med nosečnostjo in mi je rekla, da tečem lahko, če pa bi se pojavil kakršenkoli izcedek, pa moram umiriti tempo... Res pa je, da mora biti tempo lahkoten in po občutku.

Trebušček pa tudi jaz non stop gledam, če se že kaj pozna. Sem ga pa tudi jaz prej notri držala, sedaj ga pa ne morem več, je na trenutke tako napihnjen, da pomislim, kaj pa če dve pikici rasteta user posted image

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.5.2013 12:23:32   
Srečna nosečka
Aja, pa v nedeljo grem plavat user posted image . Upam, da mi bo bolj pasalo kot tek user posted image

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 260
22.5.2013 12:51:51   
meggi peggi
Pozdravljene punce!

Da se vam mal oglasim. Najprej njelči user posted image in objemček.

Pa lepo, da se tkole nabiramo user posted image

No meni so se tudi konstantno ponavljali rjavi izcedki. V cetrtek sem pa imela svežo kri in sm šibala h G. S plodkom je vse vredu, je rekla, da je odlično pozicioniran v zgornjem delu maternice in da je lih prou velik. Je pa rekla, da vidi zraven hematom in mi je dala dabrosto in se nekej proti krčenju maternice. Teli hematomi pa lohk povzročjo SS. Naslednji pregled imam 28.5. tko da upam, da bo do takrat tale hematom izginu. Sm pa ful pozitivna glede tega in sm 100%, da bo vse vredu user posted image .

Mam pa tut jest grozne slabosti, v vseh delih dneva user posted image . To mi pa sploh ni všeč. Prvič namreč ni blo tega user posted image .

No sporočim kako je blo na pregledu, ko bo, do takrat pa uživejte in božejte svoje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 261
22.5.2013 14:08:26   
missy26
O babe žabe, še kr nekej časa se vam ne bo trebušček poznal -sploh tistim katere ste v prvo noseče. Meni se je v prvi nosečnosti začenjalo poznat tam nekje okoli 20. tedna torej ravno na polovici, tudi nosečniške hlače sem začela nosit takrat nekje. Zdej predvidevam da bo trebuh viden že prej. Sem bila pa v prvi nosečnosti ful aktivna. Vsak dan dve urni sprehodi, orbitrek, telovadne vaje...dva dni pred porodom sem bila še eno uro na orbitreku... Trenutno sem pa spet začela z dolgimi sprehodi in prav pašejo. Jaz sem imela tudi par dni en izcedek, najprej bel, nato pa enkrat mal rjav in sem čist panična zdej, čeprav ga potem nisem imela več. Bil je na hlačkah (čisto malo), na papirju ko sem se obrisala ni bilo nič. Imam pa tako "srečo", da moja G dela samo eno dopoldne na teden in sem ta teden zamudila tisto uro za naročanje in tako se bom lahko za pregled najavila šele naslednji torek user posted image

(odgovor članu missy26)
Neposredna povezava do sporočila: 262
22.5.2013 14:09:27   
AnaTek
No pa, da se pridružim še jaz. Po nekajtedenskem razmišljanju in ugibanju se je v ponedeljek moj sum seveda potrdil. Mi sploh ni bilo treba čakat vseh neskončnih sekund na razultat, ampak se je že kar sproti pokazala prava kombinacija user posted image .
PDP sem izračunala 24.01.2013, sedaj že cel teden kličem ginekologinjo, da se naročim na prvi pregled in upam vsak dan, da kdo dvigne telefon tam :)

Moram pa reč da sem vedla od prvega dne, še mojemu sem rekla takoj naslednji dan: Veš, nekaj sva ušpičila.

lp

(odgovor članu meggi peggi)
Neposredna povezava do sporočila: 263
22.5.2013 15:39:47   
pisek
AnaTek, dobrodošla. Boš vidla, kako nam bo lušno!

(odgovor članu AnaTek)
Neposredna povezava do sporočila: 264
22.5.2013 16:01:33   
mami83
Pozdravljene, po dolgem času se pst javljam, sicer iz prvega pregleda......
povem datum ZM, in bi naj bila noseča 7T in 1 dan, pa pogledama še uZ
tam se pa vidla čist mejhna pikica, in mi je G rekla da sem verjetno zanosila
pozneje in čez teden dni spet ponovima pregled.......

upam da je vse OK

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 265
22.5.2013 16:37:58   
witch
njelci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image

Jaz sem pa opravila zadnjo obveznost v neplodnosti. Ta je bila pa zelo prijetna user posted image najina pikica je velika 5,7 mm in stara 6t in 2d. Videli smo user posted image . Jaz pa sem zeloooo vesela user posted image in vsakih 5 minut občudujem slikico user posted image

Moj predlanski špeh še kar straši na mojem trebuhu, tak da jaz ga že imam user posted image je pa res, da sem kar precej napihnjena in imam proti prej ogromen trebuh. Se pa zavedam, da to ni še pikica. Se pa danes prav super počutim. Nobenih slabosti, nobene utrujenosti. Oh, ko bi le bilo več takih dni user posted image
Midva sva se nekako odločila, da ta vikend poveva mojim in njegovim staršem. Ker z mojimi živiva itak ne bom mogla več dolgo skrivati zakaj hodim ob popoldnevih spat in se nažiram z jagodami in češnjami user posted image . Ko pa bodo izvedeli moji, bodo tudi njegovi.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mami83)
Neposredna povezava do sporočila: 266
22.5.2013 17:33:27   
metuljčica87
uf kolk ste nakloftale danesuser posted image

Dobrodošle vse noveuser posted image user posted image

ohh njelci ne morem verjetuser posted image Zelo zelo mi je žal zate, objemčekuser posted image

witch česitiiitaaaaam, prav neverjetne občutke imaš ob prvem UZ, ne?user posted image

Tudi vsem ostalim čestitke za uspešne UZje user posted image

Drugače pa tiste, ki ste ob prvem pregledu razočarane, ne se preveč sekirat, čeprav vem da je težko. Malo je še treba potrpet in se bodo naše pikice že pokazale. Jaz sem tudi neverjetno nestrpna, nikakor mi ne mine, pa še 2 tedna morem čakat!

Porod ... Čeprav je obrabljeno je res dejstvo, da ko pride dete ven ... To so nepopisno lepi občutki in pozabiš na vso bolečino. In naravni porod je najlepši, mene je Jure raztrgal, popadke sem imela 10 ur na minuto, ful sem se namantrala, ampak grem komot še enkrat čez to, brez EA. Šivanje pa me tudi nič ni bolelo, dan po porodu sem že bila čisto fit, edino 3 tedne sem sedela na obroču, kar pa tudi ni nič takega.

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 267
22.5.2013 18:09:45   
miss.B
njeci user posted image zares mi je žal. želim ti čimprejše okrevanje in da kmalu zagledaš spet plusek!!!
witch in lorelei čestitke za plusek, lep občutek, kajne?
ufff glede poroda, balloon ne razmišljaj preveč, sprejmi ga kot nekaj naravnega. bolj ko se boš bala, slabše bo. jaz se pri prejšnji nosečnosti nisem nič bala. ne vem, mogoče sem imela srečo, ali pa je tudi psiha veliko pomagala, da dejansko do 6 cm nisem čutila nobenih popadkov, niti nisem vedela, da se karkoli dogaja. no, ko se je začelo dogajati, je seveda bolelo, ampak sem popadek dojela kot nekaj, kar mi pomaga, da štručko čimprej dobim v roke. vsak predihan popadek sem si govorila sama pri sebi, da sem vse bližje do male štručke. imela sem tudi to srečo, da se jo odnesla brez šivov in porod je trajal le 3 ure.
tudi mene zanima, kdaj se bo tokrat začel poznati trebušček, pri prejšnji nosečnosti se mi je pri nekje pri 17. tednih. takrat so torej tudi ostali opazili, da sem noseča. me pa res zanima kako bo tokrat. pravijo, da se v drugo prej vidi in tudi gibe prej začutimo. ufff kje je še to, ampak že komaj čakam user posted image
fluffiest, kako je uspelo presenečenje???
lorelei, kar kri se ti je ulila? ma, verjetno da je res od pregleda, če se plodek in srček lepo vidita, mislim, da vseeno ne more it kar tako na hitro kaj narobe, ne vem no...
počutje pri meni je tako tako. včasih sem čisto super, na momente me pa zgrabi taka utrujenost, da bi šla isto minuto spat. pa slabost je tudi občasno na sporedu. pa glava me veliko boli.

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 268
22.5.2013 19:38:30   
pisek
Hoj klepetulje

Danes sem se sla spet h G zmenit za bolnisko, da mi je datum spremenil. Joj samo delo imam s to bolnisko. Na poti tja itak guzva, tko da smo se vozili itak uro pol tja in nazaj. Me vse boli od voznje. Dobr da je mozek vozil. Zdaj pa pocivam. Jutri gre pa moj spet k osebni dr urejat moje stvari. Zlati mozek, vsak dan ga po nekaj posljem.

A tole vreme misli kaj na poletje? Kaksen sneg?user posted image

Dete ze spi ... frej vecer.

(odgovor članu miss.B)
Neposredna povezava do sporočila: 269
22.5.2013 20:10:37   
Aeio
Pozdravljene,

Tudi jaz se pridružujem. Moj predvideni datum je 2/1/2014. Moja prva nosečnost. Imela sem že prvi pregled. Zanimivo. Zelo sem utrujena, slabi me, špika,... (Bruham pa ne na srečo).

Za slabosti mi je dala G ene tabletke, predvidevam da malce želodec umirijo, ampak tudi pomagajo. Ponavadi vzamem polovičko pred kosilom, da je vsaj en obrok normalen :)

Se beremo, Aeio

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 270
22.5.2013 20:49:13   
ketty25
Pozdravljene punce tudi jaz se vam pridružuje. To je moja 3 nosečnost. Doma imam 20 mesečno Tajo... Druga nosečnost se je februarja končala z odmrtjem ploda in ss. in zdaj po 2 ciklusih po ss user posted image vrazičke od nikoder. naredim test in zagledam user posted image . Sicer nisem pričakovala da bo tako hitro in še vsaj en ciklus sva želela počakat amapk sedaj sem pa user posted image . Po mojih izračunih je PDP 26.1.2014 na pregled se naročim jutri.

Razen izostale user posted image in občasne slabosti nimam rugih znakov...

(odgovor članu missy26)
Neposredna povezava do sporočila: 271
22.5.2013 22:11:01   
missy26
ketty25 potem imava na isti dan PDP...jaz ga imam po mojih izračunih tudi 26.1. user posted image

(odgovor članu ketty25)
Neposredna povezava do sporočila: 272
23.5.2013 7:19:13   
Srečna nosečka
Dobro jutro nosečke user posted image in dobrodošle vse nove user posted image

Pisek, čisto te razumem glede vožnje. Jaz se vozim v službo uro in pol in iz službe uro in pol. Domov pridem čisto sesuta.

Včeraj zvečer sem šla na sprehod za uro in pol, madona me je otrudilo. In to mene, ki sem bila pred nosečnostjo kot na fedrihuser posted image

Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu missy26)
Neposredna povezava do sporočila: 273
23.5.2013 7:58:22   
pisek
Dobro jutro

Spet nekaj novih, dobrodošle.

Dete je v vrtcu, jaz pa za računalnikom. Danes imam spet kup kontrolnih za popravit.

Neki me hrbet boli. Bi morala še malo spati.

Neposredna povezava do sporočila: 274
23.5.2013 8:01:27   
kokapoka
user posted image njelciiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste kajuser posted image .mene mal zaspanost daje pa še vedno to špikanje spodi druga pa ni...mam pa pester vikend pred mano,ker moja hčerkica v nedeljo praznuje 2roj danuser posted image user posted image .pa bomo že v soboto praznovali,pa mal v nedeljo in v ponedeljek še v vrtcu :D

lep dan vam želimuser posted image

< Sporočilo je popravil kokapoka -- 23.5.2013 8:02:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?