miss.B
|
njeci zares mi je žal. želim ti čimprejše okrevanje in da kmalu zagledaš spet plusek!!! witch in lorelei čestitke za plusek, lep občutek, kajne? ufff glede poroda, balloon ne razmišljaj preveč, sprejmi ga kot nekaj naravnega. bolj ko se boš bala, slabše bo. jaz se pri prejšnji nosečnosti nisem nič bala. ne vem, mogoče sem imela srečo, ali pa je tudi psiha veliko pomagala, da dejansko do 6 cm nisem čutila nobenih popadkov, niti nisem vedela, da se karkoli dogaja. no, ko se je začelo dogajati, je seveda bolelo, ampak sem popadek dojela kot nekaj, kar mi pomaga, da štručko čimprej dobim v roke. vsak predihan popadek sem si govorila sama pri sebi, da sem vse bližje do male štručke. imela sem tudi to srečo, da se jo odnesla brez šivov in porod je trajal le 3 ure. tudi mene zanima, kdaj se bo tokrat začel poznati trebušček, pri prejšnji nosečnosti se mi je pri nekje pri 17. tednih. takrat so torej tudi ostali opazili, da sem noseča. me pa res zanima kako bo tokrat. pravijo, da se v drugo prej vidi in tudi gibe prej začutimo. ufff kje je še to, ampak že komaj čakam fluffiest, kako je uspelo presenečenje??? lorelei, kar kri se ti je ulila? ma, verjetno da je res od pregleda, če se plodek in srček lepo vidita, mislim, da vseeno ne more it kar tako na hitro kaj narobe, ne vem no... počutje pri meni je tako tako. včasih sem čisto super, na momente me pa zgrabi taka utrujenost, da bi šla isto minuto spat. pa slabost je tudi občasno na sporedu. pa glava me veliko boli.
|