AnaTek
|
Dobro jutro bejbe, vidim da se vsaki po svoji ful dogaja, hehe... super! No jaz sem zdaj noseča 5 tednov, pa se mi zadnja dva dni dogaja, da skoraj ne opazim več nosečnosti, no na to me sem in tja spomni kakšen ogaben vonj in boleče prsi, ostalo je pa kr šlo. Nekje sem prebrala da tudi špikanje uspešno omiliš ob magnezijevih tabletah/donatu, pa sem začela še to pit, spijem vsak dan eno, pa zgleda res pomaga. A mislite da bi me moralo kaj skrbet? Drugače pa slabosti nimam nikakršnih, mogoče me še čakajo. No svoji jutranji kavi sem se odrekla, brez nje nisem mogla, zdaj pa z njo ne morem več. Joj, srečka nosečka a ti to resno??? . Jaz bi pomoje kr komu vrat zavila, da bi takole sledil mojo M. Sicer pa tudi jaz še razmišljam, kako bom razodela to skrivnost v službi, še posebej ker sva samo jaz in direktor, kar pomeni, da ni nikogar ki bi me lahko nadomestil. Bo pomoje kar drama, vem pa da bo tudi vesel zame, ker se res dobro razumeva. Drugače pa ja, jaz razmišljam o tem, kako bom naslednjo soboto razložila, da mi res ne paše popit niti eno pivo na pikniku, pa je moj reku, da bo on tud reku da ne bo in sva potem ugotovila, da je to najboljši način, da vsem takoj postane jasno da sva . Zdaj pa še razmišljava. Hmm ja, kuhanje. Jaz sem sicer ena tistih, ki zelo rada kuha, pa tudi zdaj kuham brez problema. Problem rata ko je treba pojest, 2 dni zapored mi ne paše ista hrana sem ugotovila. Še tisto kar mi zadiši in si potem skuham, mi na koncu ne paše pojesti. Včeraj mi je moj prinesel sladoled, ki ga lahko pojem sicer na tone, pa sem včeraj komaj 3 žličke spravila vase. Sem bila čisto šokirana da sem se odrekla svoji najljubši slaščici Balloon jaz te čisto razumem, sicer res ne vstanem ob 6h, ampak pol ure kasneje in potem me čakajo , zajtrk, služba, , kosilo, in postelja. Nekam bom v ta urnik čez 9 mesecov morala vključit še dojenčka, namesto službe bo verjetno kar uredu Fluffiest, poročaj o izpitu, smo držali pesti, vsi, pa moji kužki še tačke zraven Lep dan vsem, pa naj vas čim manj zebe, jaz sem se danes odločila za zimsko opravo
|