|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
23.5.2013 10:06:12   
AnaTek
Ojla,

no meni je včeraj le uspelo po 2h urah klicanja priklicati G in se naročiti na prvi pregled. Dolg mesec bo, najdaljši v mojem življenju pomoje.
Drugače sem pa tudi jaz zvečer ko ožeta cunja, pa se tolažim s tem, da bo to minilo in da se pač mora tudi telo navadit na spremebe.
Slabo mi ni, špika me edino v spodnjem delu, kar je kot vidim precej normalna zadeva.

No sem pa vseeno upala, da bo obdobje, brez apetita mogoče trajalo kakšen mesec dlje, ampak me je že minilo in zdaj bi na 2-3 ure jedla, skoz sem lačna. Probam sicer pojest kaj čimbolj zdravega, sadje, jogurt, tudi doma si kuham čim bolj lahke zadeve - včeraj sem recimo skuhala juho iz blitve in s krompirjem, pa zmiksala s paličnim in je bilo super.

Sicer pa vsak dan grem na 1-2h dolg sprehod, odvisno od dneva, pes ima svoje zahteve, tudi če sem jaz noseča user posted image , je pa fajn tko vsaj doma ne obsedim.

pa lep dan vsem nam

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
23.5.2013 11:10:05   
Fluffiest
Hejlaaaaa pridne pridne, vse lepo jemo, športamo in skrbimo za naše user posted image .

Meni je danes kr nekaj slabo, zadnje dni mi ni bilo tok, sam mam pa popoldne izpit pa vrjetno sm še bolj občutljiva na zunanje dejavnike :D uglavem ustala spet ful zgodaj-sem in bom za knjigami do 16ih pol pa na izpit, zvečer pa dve uri pilatesa-je treba še mal delat :)

Zabava je super uspela babice in dedki na kupu- to bojo prvič tko da so kr meli debato :) Najedli so se sicer sm jst samo z učki jedla pršut-sm pa en mini košeč torte pojedla, ki mi začuda ni pasala :)

Drugače ppaaaa kje je še prvi pregled 20.6. to bo tudi meni najdaljši mesec!!! :)

Vreme je čudno, zaspano...ko pridem domov samo via postelja -ju3 pa po dolgem času v pisarno :) to bo veselo!!
pozdravček

(odgovor članu AnaTek)
Neposredna povezava do sporočila: 277
23.5.2013 12:46:13   
metuljčica87
Dan!

Jaz sem pa šla danes zjutraj v laboratorij dat kri in vodo, na poti domov sem si pa lepinjo kuplauser posted image

Punce slabo vest mi vzbujate, vse nekaj telovadite in se zdravo prehranjujete, jaz pa razen kaj doma po hiši delam, drugače pa samo lenarimuser posted image user posted image

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu Fluffiest)
Neposredna povezava do sporočila: 278
23.5.2013 12:53:55   
Srečna nosečka
Ne sekiraj se metuljčica87, če bi jaz lahko, bi tudi počivala. Svež zrak mi je zdravilo proti slabosti. Mi pa v hiši vse ostaja...nezlikano perilo, prah, nepomita tla...da ne govorim o menjavi garderobe v omariuser posted image . Pa vrt, na katerem že 3 dni nisem bila...Moj me že dva dni miri, da bo že, naj se ne sekiram, da če sem utrujena naj počivam, jaz pa v jok, da tega nisem vajena, ejejejej...tile nosečniški hormoni znajo res popestriti dneve user posted image

Razmišljam o parih dneh dopusta, da se vsaj naspim, če drugega neuser posted image

Važno je, da naši otročki lepo rastejo, vse ostalo bo že. Ane?

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 279
23.5.2013 13:24:14   
witch
metuljčica ne sekiraj se. Tudi od mene ni nič pametnega. Jem pač to kar mi paše. Pa če je zdravo ali ne. Ker trenutno nimam kaj izbirati preveč. Imam še šparglje za narediti. Pa sem jih prej oboževala. Zdaj samo da slišim besedo ali jih vidim se mi obrne. Tak da zbiram pogum, da jih danes mojemu naredim.
Sem pa že dva dni varuška mojemu 2 leti staremu nečaku. Oh kje pobira to energijo. Pa nič ne razume da je teta malo bolj čudna.

Jaz se pa počutim danes tako, kot sem se po kakšni dobri pijani žurki. Saj veste, ko imaš naslednji dan mačka, slabo ti je, želodec te boli, ob hrani se ti obrača, pa utrujen si. Točno taka sem jaz. Pa saj bo boljše. Še par dni, tednov, mogoče mesecev user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image to bomo čvekale.

srečka nosečka tudi ti nič se sekirat. Vsak da pa na vrtu res nimaš kaj delati. No, jaz sem prav takrat ko sem naredila test celo dopoldne skakala po vrtu. Od zdaj naprej se pa prav bojim kako bo zanemarjen user posted image No zelenjava bo sigurno pobrana user posted image Draga moja samo boljše bo v naslednjih mesecih. Do takrat pa bomo malo potrpele, pač ne bo vse tipi topi. To pa se kar moramo navaditi. Ko bodo ti naši otročki prišli na svet, mislim da se bo spucano življenje malo umirlilo user posted image

Upam, da imate kaj lepše vreme kot mi. Mene neverjetno zebe. Res odkar sem noseča me samo zebe. Jooooj upam, da bo tako ostalo tudi v vročem poletju.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Srečna nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
23.5.2013 13:50:41   
metuljčica87
eh saj v bistvu se ne sekiram, pač nisem taki tip človeka, nikoli nisem nekaj pretirano delala na sebi. Sej ko bom dočakala 30+ mi bo počasi žal in bom verjetno začela drugače razmišljatuser posted image

witch hahaha si me nasmejala s "Ko bodo ti naši otročki prišli na svet, mislim da se bo spucano življenje malo umirilo"user posted image you wish, ko bo dojenček boš lahko srečna če bo najosnovnejše narejeno (oprano perilo, skuhano kosilo)user posted image Sicer je imeti dojenčka nekaj najlepšega in ker tako hitro mine se takrat res ne bomo obremenjevale s čiščenjem stanovanja, ampak verjemi pa da ob dojenčku ne boš kaj dosti pucalauser posted image Vsaj jaz nisem, ko je mali spal sem jaz spalauser posted image

< Sporočilo je popravil metuljčica87 -- 23.5.2013 13:51:15 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 281
23.5.2013 13:59:23   
Srečna nosečka
Hvala witch za spodbudne besede :)

Metuljčica87, moja soseda je začela teči pri 31ih in 12 mesecev staremu fantku :) Včasih greva skupaj, njej pa tisto urico možek čuva malega.

Ej, drage moje, danes me pa tajnica opomnila, da imam m. za njo user posted image ... V službi bom povedala, ko bo 3 mesece mimo, takrat se bom s šefom pomenila. Joj, bom morala sedaj še na to pazit...sam da ne bo za mano na wc hodilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
23.5.2013 14:08:24   
AnaTek
witch končno še ena ki jo zebe, jaz sem vsak dan bolj zmrzljiva, moj me pa že čudno gleda, pa prav, če mi zimsko garderobo nazaj prinese.
Še pižamo imam ponoči, ki jo sicer sploh ne nosim user posted image

No sicer pa tudi moje pospravljanje, odkar vem za user posted image miruje, stanovanje je že takšno, kot bi kdo bombo na Hirošimo vrgel, močno me živcira, ampak jaz enostavno ne zmorem, ko pridem domov iz službe in sprehodim psa. Moj pa pravi naj se ne sekiram, da bova že ugotovila kaj mi paše in kaj ne in našla pravi način. Jaz pa v jok. Al sem sitna al pa user posted image V primerjavi s prej, sem cela lenoba, prej sem bila hiperaktivna, nikol primeru, vedno sem poslušala, da še pojem ne v miru, da moram kej delat zraven, da se forsiram, no zdaj pa takšna sprememba, čez noč.

Drugače se pa danes počutim odlično, če me nebi prejšnje dni toliko špikalo in če test nebi pokazal user posted image , bi danes rekla da sploh nisem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
23.5.2013 15:17:01   
Lunca2403
vidim, da nisem edina ki jo zebe user posted image al sm notr, al sm zunej, al počivam, al migam, mene enostavno zebe... pa me moja dva gledata postrani, ko hodista po stanovanju v kratkih, jaz pa jopico oblečeno :)

(odgovor članu AnaTek)
Neposredna povezava do sporočila: 284
23.5.2013 15:19:41   
witch
metuljčica sem malo čudno napisala. Ampak sem mislila v tem smislu, da spucanega življenja več ne bo user posted image tak da se moramo malo pripravljati na to.

hihihi srečka nosečka ta pa je dobra user posted image si ne predstavljam da te ima nekdo tako pod kontrolo, da še ve kdaj imaš M. Najboljše da kar prazne vložke mečeš v koš user posted image

AnaTek jaz imam trenutno na sebi kratko majico, majico z dolgimi rokavi pa flis čez. Nekako se ok zdaj počutim. S tem, da so naši vsi v kratkih rokavih user posted image čudaki.

Jaz sem se pa zdaj župe najedla in se mi je sabost malo umirila, zdaj grem pa v akcijo s šparglji.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 285
23.5.2013 16:08:48   
magdalenica
Mene tudi zeeebeee, ves cas. Mislim, da je to zaradi dviga TT v zgodnji nosecnosti. Najbolj se mi pase vsesti v vroc avto :D toooplo :D

5ospodinjska dela - obup. Kuha je vecja muka kot sem pricakovala da bo. Tezko se spravim kuhati, vse mi smrdi, potem pa se uspe ne, kot bi moralo. Ostalo pa tudi ni ravno za pokazati ;) mozu ze 3tedne obljubljam zlikane srajce ...

Slabosti - pridejo in grejo, se mi pa zdi, da so povezane s tem, kako osredotoceno nekaj pocnes. Ce nisi cisto pri stvari, je tudi slabost bolj glasna.

Sprejemanje nosecnosti v sluzbi - nas sef je ze navajen tega v zadnjih letih (v 5letih 9 otrok). Malce bolj neprijetno bo, ker bomo pozimi 3 od 5 v kolektivu hkrati na porodniski (jaz na zacetku, ena kolegica na sredini, ena pa bo oodaljsala zaradi otrokovih tezav).

Srecka nosecka - upam, da je tole o sledenju tvoji M interna sala. Pa se to je precej neslana. Si ne predstavljam, da bi me kdo kaj takega v sluzbi sledil (ceprav me je sodelavka ves cas povratka s porodniske mrcvarila, ce ze kaj vem, kdaj bom spet zanosila - ampak to zaradi organizacije dela, ker gre ona poleti na porodnisko)

Telesna aktivnost - ze tako se komaj okoli vlacim :) :) :) naslednjo pomlad bom resno spet zacela s tekom, ko bomo topili izolacijo na trebuscku.

Lep dan vsem.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 286
23.5.2013 16:54:17   
pisek
Hoj
Vidim, da vse zebe. Mene tudi. Raje ne povem, kako imam "bolniško" posteljo urejeno v dnevni sobi. Ker nimamo dovolj velikega kavča, da bi vsi trije ležali, smo si naredili "kamping" varianto in imamo lepo sredi dnevne blazino s kovtrom. Da jaz lahko lepo ležim in še pokrita sem do ušes, da ne zmrznem. user posted image user posted image Seveda, je bolj kot ne džumbus v bajti, ampak glej ... treba je uživat. Na srečo se ne sekiram kej preveč, ker itak se samo ne bo pospravilo.

Da o kuhi sploh ne govorim. Že tako ali tako ne maram kuhat in mi je to najbolj odvratno opravilo pri bajti (imam moža kuharja user posted image ), zdaj, ko sem sama doma, je pa sploh težko se spraviti kuhat. No, vsaj slabo mi ni.

Joj, tale o M v službi je pa dobra. Crkneš, kaj babe vse ne pogruntajo. Jaz imam pa sodelavko, sicer že starejšo, brez otrok, ki mi je zamerila, ker sem zanosila, saj me zdaj ne bo v službo. Za nameček sem pa še na bolniški. Toliko enega pizduliranja zaradi brez veze, da se mi je čist zamerila. Ne vem, kaj ji ni jasno. Se ji ne da nič dopovedat. Kao, da sem nalašč to naredila! Ja, sam res sem. Sem prav nanjo mislila vmes, ko sem delala otroka. Fak ej! (sori, grdim besedam)

Moj je peljal Tjuša in psa cepit. Kot nalašč imata oba na isti datum cepljenje. Jaz imam pa sestanek za prvi razred. Grem malo med ljudi, pogrešam živo srečanje z ljudmi. Se samo še virtualno srečujem z njimi. user posted image

[img]http://lbdf.lilypie.com/Q6MGp1.png[/img]

(odgovor članu magdalenica)
Neposredna povezava do sporočila: 287
23.5.2013 16:56:53   
pisek
Aja, sem vedela, da sem pozabila še o eni temi govorit. user posted image Telesna aktivnost. Vsak dan sem se pripravljala, da danes pa res začnem teči. Eh, pa sem prej zanosila. Sem pa drugače vsako poletje naredila 1000 km s kolesom, letos pa ne bom user posted image . Bom pa hodila na sprehode. Me že pes čudno gleda, zakaj samo okoli bloka hodiva, če sva šli pa še pred enim tednom za dve uri ven.

Lohk gremo pa na nosečniški sprehod okoli Bleda!

Neposredna povezava do sporočila: 288
23.5.2013 21:00:17   
ukročena
redno telovadim smrčanje od 12-15:30, potem pa ustanem, da naredim kosilo za otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 289
23.5.2013 21:31:03   
pisek
Ukrocena, hahaha. Sva ze dve.

(odgovor članu ukročena)
Neposredna povezava do sporočila: 290
23.5.2013 22:16:18   
Balloon
Babuške, moj dan ima premalo ur za vse zgoraj našteto!!! vstajam ob 6in domov pridem ob 6ih..kuža,pospravljanje...in padem ob 9.30 goootova..kaj bo šele ko se bova selila, ko bo treba generalno spucat in prebelit 2 stanovanji..user posted image . K bi lahlo vsaj ene par mescou prespala user posted image

Telovadba? Kaj to je kaj za na kruh namazat?user posted image ..lani sem še kolesarila do službe (10 km v eno smer) zdej me pa skrbi da to ne gre, pa še vreme je od k****...

Glede trebuščka v prvi nosečnosti..ja ob odvecnih kg od prej in napihnjenosti zgledam kot bi bila v 5em mesecu...

Najbolje da se odpravim vodoravno..ce ne bom spet kinkala na sihtu..lahko noc

The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. ~Rajneesh

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 291
24.5.2013 7:01:54   
metuljčica87
pisek Bleeeed, kak je tam lušno user posted image Smo bili nazadnje 3 leta nazaj, Jure je takrat bil dojenček in mu je tak pasal tisti zrak, da je skoraj celi dan prespal user posted image V soteski Vintgar sploh user posted image

No dobro, te nisem edina ki mi v tem trenutku za telovadbo dol visi user posted image

(odgovor članu Balloon)
Neposredna povezava do sporočila: 292
24.5.2013 7:42:18   
Srečna nosečka
Dobro jutro nosečkeuser posted image

Madona ste se razpisale zvečer. Mi2 sva bila na večerji pri sosedih, je ona roj. dan praznovala. Komaj sem se zmazala, da mi ni do aperitiva, da mi je nekaj slabo, da se ne počutim najbolje. Ona je verjela, da je to trenutno stanje, on pa me je čudno gledaluser posted image , a preden je kaj vprašal, sem spremenila temouser posted image

Tole z m. ni neslana šala, sodelavka ima res vse pod kontrolo, a ko bo izvedela, da pričakujem, bo vesela...a ne bi rada, da izvejo prej, preden bo 3 mesece naokrog. Šef pa ne bo tako zelo navdušen, ker se sodelavka pripravlja na operacijo hrbta... A bo že, važno je, da bo dete zdravo.

Fluffiest, kako je šlo na izpitu? Saj si ga imela včeraj, kajne?

Sem se pa danes po doooolgem času zbudila brez slabostiuser posted image Da bi bilo le več takih juter. No, bom videla kaj bo čez dan.

S kuhanjem imam tudi jaz težave, drugače rada kuham, a zadnje čase se mi kar dviguje, ko sem za lonci. Še dobro, da me moj dragi razvaja, res je zlat user posted image

Uživajte v tem deževnem petku in upam, da ne zmrznemo ob tej ohladitviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
24.5.2013 8:24:50   
Srečna nosečka
Sem se prehitro hvalila...gospa Slabost je prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
24.5.2013 8:41:39   
AnaTek
Dobro jutro bejbe,

vidim da se vsaki po svoji ful dogaja, hehe... super!

No jaz sem zdaj noseča 5 tednov, pa se mi zadnja dva dni dogaja, da skoraj ne opazim več nosečnosti, no na to me sem in tja spomni kakšen ogaben vonj in boleče prsi, ostalo je pa kr šlo. Nekje sem prebrala da tudi špikanje uspešno omiliš ob magnezijevih tabletah/donatu, pa sem začela še to pit, spijem vsak dan eno, pa zgleda res pomaga.
A mislite da bi me moralo kaj skrbet? Drugače pa slabosti nimam nikakršnih, mogoče me še čakajo. No svoji jutranji kavi sem se odrekla, brez nje nisem mogla, zdaj pa z njo ne morem več.

Joj, srečka nosečka a ti to resno??? user posted image . Jaz bi pomoje kr komu vrat zavila, da bi takole sledil mojo M. Sicer pa tudi jaz še razmišljam, kako bom razodela to skrivnost v službi, še posebej ker sva samo jaz in direktor, kar pomeni, da ni nikogar ki bi me lahko nadomestil. Bo pomoje kar drama, vem pa da bo tudi vesel zame, ker se res dobro razumeva.
Drugače pa ja, jaz razmišljam o tem, kako bom naslednjo soboto razložila, da mi res ne paše popit niti eno pivo na pikniku, pa je moj reku, da bo on tud reku da ne bo in sva potem ugotovila, da je to najboljši način, da vsem takoj postane jasno da sva user posted image . Zdaj pa še razmišljava.

Hmm ja, kuhanje. Jaz sem sicer ena tistih, ki zelo rada kuha, pa tudi zdaj kuham brez problema. Problem rata ko je treba pojest, 2 dni zapored mi ne paše ista hrana sem ugotovila. Še tisto kar mi zadiši in si potem skuham, mi na koncu ne paše pojesti. Včeraj mi je moj prinesel sladoled, ki ga lahko pojem sicer na tone, pa sem včeraj komaj 3 žličke spravila vase. Sem bila čisto šokirana da sem se odrekla svoji najljubši slaščici user posted image

Balloon jaz te čisto razumem, sicer res ne vstanem ob 6h, ampak pol ure kasneje in potem me čakajo user posted image , zajtrk, služba, user posted image , kosilo, user posted image in postelja. Nekam bom v ta urnik čez 9 mesecov morala vključit še dojenčka, namesto službe bo verjetno kar uredu user posted image

Fluffiest, poročaj o izpitu, smo držali pesti, vsi, pa moji kužki še tačke zraven user posted image

Lep dan vsem, pa naj vas čim manj zebe, jaz sem se danes odločila za zimsko opravo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
24.5.2013 8:59:02   
pisek
Dobro jutro.
Danes pa nisem sama doma. Je sine ostal doma k me je zjutraj vsr bolelo po trebuhu. Komaj sem se premikala. In zdele vsa srecna ugotovila da so bile bolecine le hude prebavne motnje zaradi zaprtosti. Namrec kakat grem na tri stiri dni. Donat ne pomaga. Samo napne me. Kaj pomaga proti zaprtosti?

Ce ne drugega, ima pes sprehajalca danes. Sta ze zunaj na sprehodu.
Grem kr lezat nazaj.

(odgovor članu AnaTek)
Neposredna povezava do sporočila: 296
24.5.2013 9:00:46   
Fluffiest
dobroooooo juuutroooooo :)

Superca je bilo na izpiti, sicer gnila vprašanja ampak mislim da je narejen, sam še en naslednji teden do pogoja...pol dam pa vse 4 od sebe-RESNOOOOO!!

Zebe? a se hecate-jst zmrzujem, dvojne štumfe al pa tiste t debele zimske, spodnje majce-danes sem pa še budno potegnila iz omare, spim pa tudi jaz v pižami in z zimskim koutrom :D hahah

Manjka mi gibanja v takem vremenu se mi res ne da ven, mam pa itaq nov šport-spanje, če bi bla plačana od tega-bi bila miljonar :DMogočeče veste kako je s tekom ? drugače sem ful športnica in zdej ze 2 tedna ne delam nič razen učim in hodim na sprehode-manjka miiiiiii!!

Drugače se pa super počutim, gledam mal cenike za vadbo za nosečnice kr drago, če res želiš imeti kvalificirane ljudi okoli sebe. Sama učim pilates in vem kakšen larifari jet o da narediš licenco, res se moreš sam izpopolnjevati, da dejansko veš kaj in kako.

Drugače sem pa po dolgem času zamenjala knjige s pisarno, spi se mi. Zvecer greva z mojim v kino, drugega ni za počet-asociacija ki pa jo imam na kino so nacho in tortilija čips. njami njami!

Pospravljam ne nič, kuham tud kr nič revček moj hod iz treninga kr vn jest :p še dobr da ma pes brikete, drgač bi stradala :D hahah

Hahaha a v službi nimajo drugega za početi, kot biti na tekočem s tvojo m? :) hahha smotkeeeee!!

Neposredna povezava do sporočila: 297
24.5.2013 9:02:32   
Sloncica87
Dobro jutro. Js se poslavljam od vas. Danes ponoci sem dobila mocne krce in krvavitev tak da se moja pikica ni obdrzala. Pa srecno vsem.

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 298
24.5.2013 9:10:04   
metuljčica87
Sloncica87 zelo mi je žaluser posted image user posted image Objemčekuser posted image

(odgovor članu Sloncica87)
Neposredna povezava do sporočila: 299
24.5.2013 9:16:42   
pisek
Sploh mi ne odda odgovora.

V glavnem se enkrat dobro jutro.

Danes me je celo jutro bolel trebuh, da sem se komaj premikala. In pol cez dve uri ugotovim, da so to hude prebavne motnje z drisko. Tok sem zaprta da me pol cez stiri dni ze vse boli.
Kaj naj jem proti zaprtju? Donat ne pomaga.

Sine je danes kar doma, se mi ga ni dalo vozit v vrtev v dezju. Ima pes vsaj sprehajalca, hihi..

Grem naprej lezat in gledat dirko z motorji sredi dnevne.

(odgovor članu AnaTek)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?