|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
26.5.2013 9:42:54   
missy26
Dobro jutroo user posted image

Jza sem kar super...sicer mal utrujena, ampak na čase imam pa ful energije, tako da hodim na take hitre sprehode vsak dan, včeraj sem pospravljala ker je bila lih sobota, ampak nekako če pretiravam me začne v trebuhu tiščat. Res mi je to čudno ker tak občutek sem imela v prvi nosečnosti le zadnji mesec prej nikoli - zdaj pa že v začetku drugega meseca - očitno bo tale user posted image mal drugačna.
Tudi slabo mi je na vsake toliko časa - ampak ne tako za bruhat, samo hrana mi ne paše.
fluffiest, tudi jaz sem ena takih katera sem bila skenslana zaradi nosečnosti. Imela sem svoj s.p. katerega sem mogla ravno zaradi tega odpreti da sem lahko delala za njih, pa so me po 2. letih čez noč skenslali. user posted image

(odgovor članu AnaTek)
Neposredna povezava do sporočila: 326
26.5.2013 10:07:12   
witch
Hej hoj user posted image

Prav zavidam vam, ki nimate slabosti. Pa saj ne bruham, ampak non stop tak čuden občutek v želodcu. Ko jem se mi dviguje, včasih komaj požrem tisti kos. Spravit se jes je nemogoče. Saj se ne pritožujem, da imam 2 kili manj kot takrat ko sem naredila test (ker imam še ogromno rezerve). Mi pa ni dobro ko je želodec prazen. Včasih je misija nemogoče imeti poln želodec. Pa včeraj sem imela kar močne vrtoglavice. To pa moram pri G povedati.

Sem se tudi jaz potrudila in po hiši pospravila. Zdaj pa se psihično pripravljam da moram narediti kosilo. Prej sem pa tako rada kuhala... pa dobro, pa vedno nekaj eksperimentirala. Zdaj pa dragi prav trpi ob meni.

Tudi moj izpit se neverjetno hitro bliža. Jaz pa brez energije za učenje user posted image Pa se bom mogla spraviti....

Lepo nedeljo s čim manj dežja vam želim user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu missy26)
Neposredna povezava do sporočila: 327
26.5.2013 10:10:09   
Srečna nosečka
Ojla nosečke user posted image Končno malo sončka na nebu user posted image

Tudi jaz se danes kar dobro počutim, kosilo se že kuha, še cunje pospravim, pa sem na konju. Popoldne pa knjige vabijouser posted image

Glede delodajalcev sem čisto zgrožena. V moji bivši firmi, niso sodelavki hotli pogodbe za določen čas podaljšat za 14 dni, da bi potem direktno s porodniško nastopila, njej bi se to poznalo 100 EUR na porodniški... Ob takih in podobnih situacijah ostajam brez besed. Katastrofa, res katastrofa. In potem se sprašujejo, zakaj ni otrok...Saj nisem verna, ampak pregovor pravi: "Bog vse vidi, Bog vse ve..." Naj bo milosten do vseh, ki grdo ravnajo z bodočimi mamicami.

Drugače pa, drage moje, uživajte to lepo nedeljo! Naj bo polna sončka in veselja user posted image

(odgovor članu missy26)
Neposredna povezava do sporočila: 328
26.5.2013 10:20:16   
pisek
Mah tele sluzbe. Moji prijateljici tud niso podaljsali, tako da bo avgusta po koncu porodniske lahko kar doma.
Jaz sem sest let cakala, da dobim za ndc in februarja sem. Tjusa sem imela kot studentka tik pred diplomo in sem imela 250 evrov porodniske. Na tega smo pa dolgo cakali, ker sem hotla najprej imet vsaj malo zagotovljeno sluzbo. Pismo ej, ni cudno da tolko parom ne rata imet otrok, ko pa so obremenjeni z vsemi temi sluzbami in pogodbami. Zalostno. Ze pri nama se je poznalo to. Tjus je ratal mimogrede, tale pikc je pa osem mesecev iskal pot do naju.

[img]http://lbdf.lilypie.com/Q6MGp1.png[/img]

(odgovor članu Srečna nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
26.5.2013 10:28:48   
Srečna nosečka
Ja, res grozno je s temi službami. Jaz sem prav srečna, da jo imam za nedločen čas. Mislim da je vzrok v mojih letih, ker se šef ni nadejal, da bom zanosila user posted image

Drage moje, ki imate izkušnje z vozički. Kakšnega imate, oz. boste kupile? Se splača rabljenega kupit? Jaz o tem nimam pojma. Prosim za pomoč. Bi pa rada imela takega, da se ob njem lahko tudi teče, se pravi športnega.

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 330
26.5.2013 10:51:56   
pisek
Jaz sem imela takega z gumami za napumpat. Je fin, ker gres lahko povsod z njim. In bom tudi zdaj gledala takega, ker mora biti tudi za makadam, da prevec ne trese. Pa stiri kolesa, za tri se se nisem navdusila. Sem pa imela sposojenega, tako da bom zdaj tudi iskala kaj rabljenega. Otroku je itak vseeno v kolk dragem se vozi. Glavno da je udoben in prakticen. Z veliko kosaro spodaj, da ni treba ruzaka.

Neposredna povezava do sporočila: 331
26.5.2013 11:20:31   
Night
Končno malo lepše vreme in končno lahko spet kaj napišem, ker zadnja dva dneva nisem bila ravno pri močeh. Bilo mi je slabo od jutra do večera. Ponavadi pijem zjutraj kavo, ampak zdaj je že 3. dan nisem, ker mi smrdi, potem pa začne glava bolet ... Upam, da bo kmalu bolje. Sem se že veselila, da bom ena tistih srečnic, kateri ne bo slabo, pa sem se uštela user posted image No, ampak mi je tudi tako OK, ker vem, da se v meni nekaj dogaja user posted image
Tudi jaz sem bila prej zelo pridna, rada sem kuhala, hodila okrog, rihtala vrt in pospravljala, zdaj je pa vse skupaj bolj bogo. Danes sem uspela celo posesati in zlikati, ampak mislim, da sem že nardila normo za danes user posted image
Najhuje je pri hrani, ko odprem hladilnik in vidim notri stvari, ki sem jih prej oboževala, zdaj se mi pa kar obrača. Še najbolj mi dišijo mineštre, pire krompir, ker pa res bolj malo jem čez dan, se silim vsaj sadje jest. Ne bi rada ravno hujšala, ker sem na tapravi teži.
Tudi jaz imam šele čez 14 dni pregled, kje je še to ...

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 332
26.5.2013 12:23:11   
AnaTek
No jaz sem pa zdaj prišla še iz sprehod z mojo kužiko, si ga je res zaslužila in sem rekla da je treba izkoristit tak lep sonček, ki se nam obeta vsaj trenutno. Nama je obema pasal se mi zdi.

Sicer pa tudi jaz ne vem kaj bo z mojo službo, ker mi oktobra poteče pogodba. Probala sem bom dogovorit, da mi podaljšajo vsaj toliko kolikor rabim, da grem na porodniško in da jim uvedem nekoga namesto mene, ker sva sicer samo 2 v podjetju. Držim pesti za vse nas, da se nam zgodbe odvijejo kar se da dobro.

Kar se pa moje prehrane tiče, pa trenutno bolj kot ne jem juhice, ki si jih sama skuham in sadje v službi. Vse ostalo mi je trenutno vseeno a obstaja ali ne. Tudi če mi kaj grozno zadiši in si zaželim to jest, potem ko jem, ugotovim, da je brezveze in da tud če nebi tega pojedla. Odrekla sem se 2 svojima najljubšima stvarema, kavi in sladoledu, kava mi je ogabno zanič, prej pa nisem mogla začet dneva brez nje, od sladoleda sem bila pa tudi odvisna in zdaj mi tud na pamet ne pride da bi ga pojedla. Mi je moj nekaj dni nazaj prinesel sladoled, da me razveseli, pa sem pojedla 3 žlice in rekla hvala ampak ne morem.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 333
26.5.2013 14:22:46   
witch
Ja je hudič s temi službami. Več kot tri leta sem čakala na otročka, že pred tem poslala žnj prošenj za delo. Pa nič. Se pravi že ene štiri leta intenzivno iščem službo. Ni bilo službe, ne otroka. In zdaj zanosim, pa me prejšnji teden kličejo, naj pridem delat. Sem bila na razgovoru preden sem zanosila in so rabili kar nekaj časa da so se odločili. Zdaj pa v dilemi naj povem ali ne. Po eni strani se ful veselim dodatnega denarja, služba je le služba. Po drugi strani se bojim kaj bo, kako bo. Ker mi je non stop slabo, nisem produktivna, bojim se kako se bom učila, uvajala, ter nenazadnje kako bo to vplivalo na mojo porodniško. Pogodbo dobim do konec leta. In v začetku decembra grem na porodniško. Bom videla kako se bo rešilo. Grem jutri urejat stvari pa izvem kaj več. Se pa nagibam na to stran, da jutri povem in je to to.

Glede vozička pa bo prvič, tak da še ne vem. Je pa pogoj ta, da ni predrag, da gre po vsakem terenu in ima štiri kolesa. Itak pa rabim skoraj vso opremo, ker je sestra za nečaka imela vse sposojeno, tak da nimam nič. Bom pa kupovala kar se bo dalo rabljeno. Tam enkrat jeseni bo akcija user posted image že komaj čakam.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 334
26.5.2013 15:07:18   
metuljčica87
Dan!

Joj mene tudi bolj mantra "slabost" kot me je pri 1. N. Ni mi sicer tako slabo, da bi mogla it bruhat, ampak vse voham že na daleč in se mi kr obrača zraven. Danes recimo v trgovini sem komaj stala pri mesu pa ko sem šla mimo pralnih praškov pa mimo sadja, v glavnem vse mi je BLJAK user posted image Ko jem imam tudi hitro dovolj, par grižljajev in je to to. Saj bo minilouser posted image

witch jaz bi sprejela službo! Pač nobenemu nič ne poveš. Delaš pač kolk lahko, ko ne moreš več greš v bolniško, po izteku pogodbe boš pa imela porodniško. Ker kolk se spomnim je porodniška če si brez službe samo okrog 280e. Jaz sem bila pri prvem študentka, tako da sem imela nekaj takega se mi zdi.
Je pa hudič s temi službami ja, jaz sem hotela imeti malo razliko med otrokoma, pa se mi je ponudila služba v vrtcu ko je bil mali star 1 leto in naslednji 2 leti ni bilo nič, ker sem čakala na pogodbo za NDČ. No zdaj pa imam strokovni izpit in službo ki sem si jo vedno želela, samo fax še bo treba dokončat in bo user posted image

Voziček - imela ga bom še od 1. otroka in sicer Peg Perego GT3. ZAKON!! Ne menjam ga za nobenega, velika napihljiva kolesa, vspovsod lahko greš z njim, otrok pa v njem kot kralj. Tudi košara Navetta je svetovna. Pa spodaj velika košara, da komot greš v trgovino. Meni recimo niso všeč vozički, pri katerih so športni deli tako mali, da so otroci prav stišani not, da nimajo kam dat nog in obvezno morajo bit priprasani še čez ramena. To mi je mimo, otroku mora tudi v vozičku biti udobno kaj se mene tiče. Seveda pa je glede vozičkov res tolk enih različnih zahtev, da je tak težko najti nekega univerzalnega, da bi bil vsem všeč. Naš voziček pridno čaka zložen, komaj čakam da bo spet v uporabiuser posted image

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 335
26.5.2013 16:31:45   
Fluffiest
hejla...oohhhh čist so me segrele tele zgodbe o službi , delodajalcih ipd. GRRRR!! Sej ni čudno kakšni so ljudje vsi zategnjeni, nenasmejani, nesrečni v bedi..pa sej en druzga samo **** kje je je prijaznost, toplina in pomoč.AAAAA!!

Jst sm super, kot da ni nič jem kar mi zapaše, res je mogoče da mi ne pašejo več oste stvari kot prej, kavi sm se odpovedala eno leto nazaj , ker mi je postajalo slabo, zdej jo naročim, ker mi zapaše naredim požirek in to je to :) s sladoledom se pa tudi meni dogaja , da je bila včasih cela banjca planice ali carte dorja v skrinji pa borovnice-zdej-fuuujjjj še pogledat ga nesmem :)

Super da ste načele temo o vozičkih, jst bi tudi kar rabljenega razen če ne bojo starši radodarni bo le prvi njihov vnuk heheh :) drugače pa poleg peg perego mi je všeč jooltz al nekaj takega V BTC ju je na velikem plakati . Bi pa rabila takega da lahko zraen, tečem rolam..bomo orn športal komaj čakam z malim sončkom.

Sva šla danes z mojim na grad na čokoladne dneve-nisem taknla ene čokolade sm pa pojedla v mehiški celo paradižnikovo juho in sticky fingerse...ohhhh...potem pa še domov na obisk je bratec spekel domač kruh in sm ga mogla zdej probat z maslom in marmelado :) Kako je pa z mojimi kilami, ne vem..po mojm grejo počasi gor ampak zato ker jem isto in ne treniram, prej sm mela ornk intenzivne treninge, zdej pa sam pohodi, sprehodi...tekla bi pa ne upaaaammmm noooo :( se kr ne opogumim :)

Lep dan je-čas za učenje-par zakonov me čaka...bomo sfolgale a? ma bojo nasi sončki pametni in disciplinirani k se tok pridno učimooo !!

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 336
26.5.2013 19:36:27   
marusap
Živjo!

Da se še jaz malo javim. Ob moji bejbi je časa vedno premalo. Še vedno me mučijo slabosti - sploh ob vonju mesa, kave... Najraje bi jedla samo sladko (marmelada, med, nutela, palačinke, gres s kakavom user posted image ). Bolečine v trebuhu oz. krči so se prenehale, Magnesol je zakon proti krčem.
Služba tudi mene zelo skrbi. Nisva računala, da se bo dojenček prijel že v prvem poskusu, saj sva ga prvič delala eno leto. S septembrom naj bi namreč dobila pogodbo za nedoločen čas in bo tale nosečnost verjetno spremenila situacijo. Za nosečnost bom šefici povedala konec junija in upam, da me obdrži vsaj do decembra. Je pa grozna ta negotovost...
Voziček imamo baby boom in sem zelo zadovoljna. Bom pa mogoče vseeno zamenjala z Maxi cosi Muro 3, če bom ugodno dobila rabljeno. Mi je zelo všeč... Važno da ima napihljiva kolesa, je udoben in ima košaro za drobnarije. Prisegam pa na 3-kolesnike.
Aja še spol... Pri prvem mi je bilo popolnoma vseeno, zdaj si pa malo bolj želim še ene punčke user posted image .
Še dobra 2 tedna do pregleda. Komaj čakam!!!

lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Fluffiest)
Neposredna povezava do sporočila: 337
26.5.2013 20:45:53   
Srečna nosečka
Sem gledala to spletno stran, vozičkov na enem mestu toliko, da bi lahko do jutra gledala...

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicki

Lahko noč nosečke in miren začetek tedna vam želim user posted image

(odgovor članu marusap)
Neposredna povezava do sporočila: 338
27.5.2013 7:58:01   
Srečna nosečka
Dobro jutro nosečke user posted image Upam, da ste se naspale in da ste pripravljene na nove zmage tega tedna user posted image .

marusap, upam, da dobiš pogodbo za nedoločen čas. Saj delodajalec nima nobenega stroška, če si na porodniški. V času, ko boš ti na porodniški, te bo nekdo nadomeščal in ko prideš nazaj, delaš lepo naprej. Upam, da imaš razumnega delodajalca in da ti bo naklonjen... Me pa kar zmrazi ob takih in podobnih zgodbah. Zgleda, da so v veliko primerih nosečke nekaj najbolj nezaželjenega v službi user posted image

(odgovor članu marusap)
Neposredna povezava do sporočila: 339
27.5.2013 8:11:10   
metuljčica87
Jutro!

Na malih vragcih imaš res veliko otroške opreme ja, midva bova pa kupla avtosedež preko te spletne strani ko dobim regres.

Grozno je brati kako so delodajalci nesramni do nosečnicuser posted image Pri nas zaenkrat ni problema, se veselijo s vsako nosečko, ker ja, saj pa nima delodajalec stroškov.

Neposredna povezava do sporočila: 340
27.5.2013 8:54:08   
pisek
dobro jutro!

Jaz sem se naspala, čeprav imam občutek, da bi lahko še ... to je tako nedokončano dejanje. user posted image

Nič se mi ne da user posted image

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 341
27.5.2013 9:51:23   
AnaTek
Dobro jutro tudi od mene,

sem prav vesela tudi jaz da ste načele tole temo z vozički, ker tudi mene firbec matra kaj in kako je dobro.
Zaenkrat sem se zagledala v PegPereggo GT3, in sem prav vesela da imamo tukaj eno tako dobro izkušnjo z njim. Hvala metuljčica87!

Nebi rada zapravila celega bogastva, ker ga tudi ne morem, če pa kakšen dedek in babica, ki bo dobil prvega težko pričakovanega vnuka kaj primakne, pa tudi ne bom jezna.
Rada, bi seveda da so kolesa primerna za vsak teren, ker pač se veliko sprehajam tudi s psom in ne ravno po betonu, poleg tega pa tudi sama športam in bi rada temu primeren voziček.

Kaj pa Mutsy vozički, je kera kaj gledala? Kera pozna? Vidim, da niso tako hudo dragi. Bi pa probala iz tujine naročit oz preverit cene, ker se mi zdi, da so cenejši kot pri nas.

Drugače pa jaz se počutim res dobro, špikanje oz krčki so izginili, še celo kavo sem včeraj pila po 1 tednu in pojedla sklečko sladoleda, Obeh sem se namreč branila po dolgem in po čez.

(odgovor članu pisek)
Neposredna povezava do sporočila: 342
27.5.2013 11:02:07   
missy26
Voziček in cunjice sem imela jaz pri prvem sposojeno, tudi večino druge opreme je bilo na posodo. Sicer je potem sestrična rekla da cunjice katere se mi zdijo ohranjene kar obdržim, druge bo ona nesla na CSD. Torej za fantka imam ogromno cunjic, če bo punčka pa tudi, ker je moja sestra rodila en mesec nazaj. Previjalno in posteljico z posteljnino imamo, edino voziček smo vrnili. Imeli smo pa Jane slalom pro. Super voziček, ampak nov stane 800€ in ni šans da bi ga kupila. Ali rabljenega Jane, ali pa novega ABC design (meni je olj všeč ta) pa še poceni je in mi je strašno všeč. Mora bit pa trikolesnik ker sva imela prvega tudi in je zakon. Za tečt, za makedame, ra rolat, skratka za vse je super. Moja sestra ima štirikolesnika in ga je obup vozit.

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-abc-design-cobra-lotus-2013

< Sporočilo je popravil missy26 -- 27.5.2013 11:03:02 >

(odgovor članu AnaTek)
Neposredna povezava do sporočila: 343
27.5.2013 11:35:28   
kemo
Pozdravljene!

Naj se še jaz pofočkam. Danes sem imela pregled pri ginekologu in sem noseča 7 tednov tako da je moj datum poroda 9.1.2014.
Je pa to moja druga user posted image mam že sina starega 3 leta.

(odgovor članu missy26)
Neposredna povezava do sporočila: 344
27.5.2013 12:36:27   
Srečna nosečka
Pozdravljena Kemo user posted image

Vozički, meni se določene znamke zdijo pretirano drage, no, verjetno so vredne svojega denarja, a jaz toliko ne bom dala za voziček. Najverjetneje bom iskala rabljenega, znamke Jane. Ga ima soseda, rabljenega je dobila za 300 EUR in je veliko bolj zadovoljna kot s štirikolesnikom. Pravi, da se pozna razlika v kvaliteti. No, do jeseni bomo že kaj stuhtale :) Jaz bom šla verjetno kar v trovino z rabljeno otroško opremo in jim rekla, naj me pokličejo, če bodo dobili kak dober voziček...upam, da nisem preveč optimistična user posted image

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.5.2013 13:07:49   
witch
Jaz se pa nagibam k vozičku baby boom. So mi všeč, niso predragi. Se pa še moram malo poglobiti v njih. Tista barva ki mi je ful všeč je ni na štiri kolesniku. Najbolj me pa muči to, da tisti, ki so za vsak teren, s fajn gumami, niso lepih barv, samo neke krem. Jaz pa bi zelenega user posted image
Hmmm če se ne motim je ena napisala da ga je imela pri prvem otroku. Kako si bila zadovoljna? Kak je po ne asfaltu z njim? user posted image

Mene pa danes zgaga peče. Prav boli me po požiralniku. Drugače pa tako kot so včeraj bile hude slabosti, tako je danes prav fajn brez njih. Mislim da imajo dogovorjeno. Ko me peče zgaga, ni slabosti. Ko so slabosti ni zgage user posted image
Pa zebe meeeeee. Pa kaj če je res maj, ali moj koledar narobe kaže user posted image

Dobrodošla kemo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 346
27.5.2013 13:28:14   
Srečna nosečka
Vse, ki ste že mamice, dajte me malo podučit.

Rodile bomo januarja, to je pozimi in če bo tako kot letos, bo do marca do riti snega user posted image in mraz kot v sibiriji... Ko gledam vozičke, zraven ponujajo tudi zimske vreče. Je to uporabna zadeva?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 347
27.5.2013 13:55:30   
ančkica
ojla

glede vozkov. mi smo pri obeh imeli quiny 3xl styla in ga bomo tud sedaj imeli, če bo le vse prav. je čist fajn. manj ko kompliciraš pri izbiranju bolje je.
zimske vreče pa mi nismo rabli. smo kar v košaro bolj toplo naštimal pa je blo....

lp

Neposredna povezava do sporočila: 348
27.5.2013 14:51:25   
magdalenica
vozicek - mi ze imamo mutsyja in bo ostal v uporabi do zamenjave sportnega dela s kosaro :) so fajn vozki, precej trpezni (nasemu se sploh ne pozna, da je dal enega mulcka cez). Se pa najde nekaj minusov, s katerimi se scasoma sprijaznis
(ko otrok raste, postane precej tezko vse skupaj, malce neroden sportni del na zacetku, ko otrok se ne sedi dobro, majhna strehica ...). Glede izdelave in robustnosti je pa super. Kolikor sem jaz porajtala,blago pri jane zelo grdo obledi, PP GT3 pa precej nadlezno plasticno skriplje (je pa res, da otrok notri sedi kot predsednik :)) cena pa v tujini (npr. Nemcija) ni bistveno nizja, bolj se ti splaca loviti akcije v BC (prodaja modelov stare sezone, spletne akcije, btcjada ...).
se mi pa zdi, da je bolj racionalno kupiti rabljen vozicek priznane znamke kot pa **** noname poljskega/ madzarskega/ kitajskega ... Ce ne drugega, ga bo po koncu uporabe lazje prodati.

Zimska vreca - v kosari po moje ni potrebna (dojencek je v kombenizonu, spodaj ovcka, pokrit z odejico in pokrovom od kosare), v sportnem delu pa ja. Nam je prisla prav letos celo jesen in zimo. pozor: tiste, ki boste kupovale nove vozicke v BC - obupno dolgo se caka na stvari po narocilu.

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 349
27.5.2013 16:45:58   
metuljčica87
Kemo dobrodošla user posted image

Naš GT3 ni nič škripal, pa je dal zelo veliko skozi user posted image Joj znorim da mi voziček škripa, res, ker smo se ogromno prevozili. Sem pa za plikote od PP slišala da škripajo. Naš HB res ni.

Mi košaro imamo, nekih posebnih zimskih vreč pa ne bomo imeli, imamo veliko dekic in bo to čist ok.

Sem pa namerno od prvega vse shranila, od oblačil in vse opreme, ker sva vedno vedela da ne bomo ostali pri enem. Tako da dejansko ne potrebujemo nič razen kakih malenkosti. Nekaj tetra plenic bom dokupila pa kompletek za oblečt za iz porodnišnice (to imam od prvega shranjeno v posebni škatlici zraven drugih spominčkov in za tadrugega bom enako naredila). Pa stvari iz lekarne in tako. Po malem bomo vsaki mesec kako malenkost kupili in se ne bo preveč poznalo user posted image

Prva zadeva ki si jo bom kupila takoj po pregledu pa je spominska knjigica o nosečnosti in prvih 3. letih To sem jazuser posted image

< Sporočilo je popravil metuljčica87 -- 27.5.2013 16:48:03 >

(odgovor članu magdalenica)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?