Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 13:15:47
|
|
|
|
ly117
|
Dan. Končno prišla do kave. Zdaj pa jo v miru spijem pol pa bo tak treba po otroka počasi.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 15:04:10
|
|
|
|
majakla
|
Če misli v petek res deževat..., bi šla katera jutri do trikotne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 17:11:32
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Laufarija spet,pa sistematski za šolo z Maksom.Celo v solarij sem šla! Vglavnem,nosim 38-40 številko al pa L,sem pa opazla,da sem shujšala,ker mi je M prav,pa hlače mi z riti padajo.Iščem pa nekaj bolj elegantnega za na poroko,ker denarja ravno nimam,da se grem zdaj oblečt na novo,čeprav bi rabla marsikaj ampak bo moglo počakat še malo.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 17:58:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če misli v petek res deževat..., bi šla katera jutri do trikotne? Jaz bi lahko. ob istem času?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 18:40:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če misli v petek res deževat..., bi šla katera jutri do trikotne? Jaz bi lahko. ob istem času? ja, lahko. 9.45, ne? Bambi, pa v petek spet, če bo suho, nič bat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 19:37:47
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če misli v petek res deževat..., bi šla katera jutri do trikotne? Jaz bi lahko. ob istem času? jaz ne morem, plani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 19:52:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če misli v petek res deževat..., bi šla katera jutri do trikotne? Jaz bi lahko. ob istem času? ja, lahko. 9.45, ne? Bambi, pa v petek spet, če bo suho, nič bat. Kaj ni bilo 8:45?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 21:09:11
|
|
|
|
majakla
|
ja, ja, sem že bila v posli, pa mi je kapnilo. Daj rečiva ob 9h, pa da bom 1x jaz prva. Se vidimo Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.5.2013 8:44:54
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.5.2013 9:49:36
|
|
|
|
tjaShiika
|
matcar jaz sem to obleko imela na poroko 2 leti nazaj... amm če želiš jo lahko prideš pogledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.5.2013 9:58:01
|
|
|
|
tjaShiika
|
matcar na FB sem pod privat sliko prilepla pa poglej če ti je všeč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.5.2013 14:11:29
|
|
|
|
majakla
|
Uf, kak ma zebe, vedno bolj, upam, da se mi kaj ne pripravlja. Iiiiiiiiiiiiiiiiin, kje se skrivate? Jooooj, kak se mi spi, itak, če grem počasi po moje moške.
< Sporočilo je popravil majakla -- 23.5.2013 14:25:56 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.5.2013 14:27:18
|
|
|
|
majakla
|
... moja moška - sem mislila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.5.2013 17:55:54
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, kaj ste bile danes na Pohorju ali gremo jutri? ne sledim več. včeraj smo celo dopoldne drva žagali pri mami, danes smo pa pri nas doma imeli čistilno akcijo in ograjo smo pobarvali na balkonu. jutri imam tudi neke opravke z mamo (pokopališče itd.), tak da bi tudi eno hitro varianto do 12h, če ne bo dežja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.5.2013 18:24:52
|
|
|
|
majakla
|
Čer sva bili, pa ju3 spet. Ob 9h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.5.2013 19:22:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer sva bili, pa ju3 spet. Ob 9h? ok, se vidimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.5.2013 20:31:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer sva bili, pa ju3 spet. Ob 9h? ok, se vidimo. super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.5.2013 8:10:22
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Seeeviiidjaaaamoooooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.5.2013 8:27:56
|
|
|
|
oktober11
|
daaaan vsaki dan smo pred 6h auf lahko, lahko znoriš dan nikamor ne mine otrok valda tečen, komaj čakam da bo ura 12h, da gre spat. ne vem kako ma to obdobje, siten celiiiiiii dan, od jutra od večera. mah, brezveze lepo se mejte na pohodu, sem vam prav fouš. jaz pa grem gledat zakaj se spet dere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.5.2013 12:20:24
|
|
|
|
majakla
|
Hej! Za ponedeljek velja, Nik ne gre pred torkom na morje. Polna energije skočim zdaj še v sobo , pol pa likat (kavč ). Dijooo Aja, Oktober, če ti kaj nuca - sočustvujem s teboj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.5.2013 12:32:39
|
|
|
|
ly117
|
Majakla tale je bila. Pa mimo grede v seveda sem se spomnila ko sem bila v trgovini. http://www.youtube.com/watch?v=9VgKExMmMtE
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.5.2013 14:15:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla tale je bila. Pa mimo grede v seveda sem se spomnila ko sem bila v trgovini. http://www.youtube.com/watch?v=9VgKExMmMtE Ahaaa. Upam, da je nisi pela preveč na glas in kaj te je v trgovini spomnilo nanjo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.5.2013 15:20:10
|
|
|
|
oktober11
|
majkla tnx. saj ne vem kaj je to danes, ampak tak grozno še pa ni blo. že četrtič ima več kot pol ure trajajoči izpad neke trme, ipike, histerije,... saj ne vem kaj je to. kar naenkrat, brez da bi bil kakršenkoli povod se vrže na tla in se dere. histerično dere. brca z nogami, se zabija z glavo v tla al pa v zid,... grem do njega da bi ga dvignila se še začne bolj dreti, me brcati, gristi, vlačiti za lase,... grem stran se vstane in leti proti meni in spet: se obesi na trenerko, brcanje, grizenje, tepenje,... ne vem več več kaj naj (sedaj loputa z vrati in tepe ter brca po njih). jaz pa tu sedim in tipkam, ker itak nimam nič za narediti. samo čakam da mine naslednja ura, ko pride moj domov. se pravi današnji izkupiček: več kot 2 uri histerije, jokanje ter drenje izven okvirov teh izpadov ter 2 uri spanja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.5.2013 16:23:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla tale je bila. Pa mimo grede v seveda sem se spomnila ko sem bila v trgovini. http://www.youtube.com/watch?v=9VgKExMmMtE Ahaaa. Upam, da je nisi pela preveč na glas in kaj te je v trgovini spomnilo nanjo? V trgovini si je pa res nisem pela. Ni pa bilo nič kaj takega da bi me na njo spomnilo.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.5.2013 16:26:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 majkla tnx. saj ne vem kaj je to danes, ampak tak grozno še pa ni blo. že četrtič ima več kot pol ure trajajoči izpad neke trme, ipike, histerije,... saj ne vem kaj je to. kar naenkrat, brez da bi bil kakršenkoli povod se vrže na tla in se dere. histerično dere. brca z nogami, se zabija z glavo v tla al pa v zid,... grem do njega da bi ga dvignila se še začne bolj dreti, me brcati, gristi, vlačiti za lase,... grem stran se vstane in leti proti meni in spet: se obesi na trenerko, brcanje, grizenje, tepenje,... ne vem več več kaj naj (sedaj loputa z vrati in tepe ter brca po njih). jaz pa tu sedim in tipkam, ker itak nimam nič za narediti. samo čakam da mine naslednja ura, ko pride moj domov. se pravi današnji izkupiček: več kot 2 uri histerije, jokanje ter drenje izven okvirov teh izpadov ter 2 uri spanja. Ignoriraj ga.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?