Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.5.2013 16:27:10
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla če ob 9.15 štartamo, pa 25 min do trikotne, pol pa še mučenje do Lukeja in kake pol ure dol ... Po moje bomo kakih pol 12. doli. Razen če ne gremo tak daleč, hm? Bambi, Verjetno nekaj takega. lahko pa vam sporočimo ko bomo na trikotni jasni. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly (morš bit zdrava ): Delam na tem. IZVIRNO SPOROČILO: majakla ali pa da štartamo ob 8h, samo te moram eno fehtat za prevoz domov ? . Zame prehitro. tak da mi 9:15 ravno gre na roke. meni je tudi prehitro ob 8h. 9.15h je ok, če štartamo. jaz bi šla do Luke-ja, če bo ok vreme. kava bo potem v tej piceriji pri Vzpenjači (Cantina al kak se reče ) - smo že stalne gostje tu . če pa vam je prepozno po 11h, pa lahko me Lukeja tudi prestavimo. samo te res na kavo pridite!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.5.2013 19:59:55
|
|
|
|
oktober11
|
jaz če pridem, bi šla do lukeja, da se te splača pohodniške cote gor obleči če pa pridem je pa kot veste odvisno od a) varstva b) vremena
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.5.2013 21:06:49
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Ne bo mi zneslo jutri. Kaj pa kateri drugi dan še gre kaki kafe skup spravit? Arwenko-jutri ti prinesem oblekco nazaj,grem tam mimo zjutraj.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.5.2013 21:19:35
|
|
|
|
majakla
|
ok te pa ob 9.15 pa k Lukeju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.5.2013 7:57:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ok te pa ob 9.15 pa k Lukeju I am feeling very olympic today
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.5.2013 8:31:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla ok te pa ob 9.15 pa k Lukeju I am feeling very olympic today Vsaj nekdo.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.5.2013 9:14:36
|
|
|
|
oktober11
|
ve se kar počutite veri olimpijko, aaaaaaaaaa. skoraj celo noč nismo spali, ker je mali mel take hude napade kašlja. in sva valda do pol 9h drnjohala. pa ravno danes, ko menda že 2 meseca ob pol 7h vstajava. aaaaaaaaaaaaaaa, če pa mi tudi naslednjič ne uspe do lukeja priti, te pa lahko pridem do zaključka da mi pohodništvo ni usojeno pa še grlo me nekaj zeza, kaže na to da bom zbolela. mali je pa sedaj ok, ponoči si je pa res ubogi bil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.5.2013 8:52:37
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Trenutno pri . Pol pa . Verjetno bom kar delala nič. Vreme več kot primerno za to.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.5.2013 8:59:36
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Pa to vreme ubija - dobesedno. Moje zdravje spet šlo po gobe. Prehlajena do amena. Upam da se pozdravim čim prej...ima naš fant rojstni dan kmalu, pa je treba biti fit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.5.2013 13:46:59
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, končno mi je odprlo, da lahko kaj napišem, par dni mi ni dalo tipkat samo brala sem lahko... Škoda da nisem imela časa zaj ta teden, sem delala dosti, no sej nebo kaj drugače naslednji teden :/// edino četrtek (danes tedn) dopoldan čas, no sej bomo vidli kak bo vreme.. Danes ob 16.00h mormo bit v vrtcu gremo gledat kaj so se naši rakci do zdaj naučili :))) ne smem fotoaparat pozabit heh :))))
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.5.2013 14:05:01
|
|
|
|
majakla
|
Dan Dolgo spala, zdaj pa lenarim še naprej, paše, sploh ker imam ono tečno teto iz Amerike na obisku . No, vmes pa sem 3 stroje oprala in obesila, to pa je tud nekaj. Bambi in Ly, naslednji teden me plis spet vlečita do Lukeja, magari 3x. Bambi HVALA za prevoz. Arwenko, lepo te je bilo videt po dooolgem času. Aja, vsem, ki vam današnje vreme ne paše, sem govorila z Nikom, na morju je sončno. .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.5.2013 7:35:52
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi in Ly, naslednji teden me plis spet vlečita do Lukeja, magari 3x. Bambi HVALA za prevoz. jaz bi kar v ponedeljek, ker bo kalorično naporen vikend . pa ni za kaj .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.5.2013 8:43:40
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.5.2013 12:15:21
|
|
|
|
arabela*
|
Dan še migam....vreme tud mene "ubija", no včeraj mi je pasal dežek, sva malo lenarila doma, maličke sta šle v "life" Drugače nič novega, malo sem se spravla kozmetiko prodajat, da mi ni dolgčas, pa tak občasno če je kje kaj....drugače se vedno aktivno iščem.....počasi se mi bozrolalo..v tej Sloveniji Jutri smo nameravale zgodaj vstat, ker smo pač same....pa na Pohorje z gondolo, pa vidim, da ne bo nič iz tega, ker je vreme nikakvo..grrrrr Pohodnice, kje to hodite; po potki okoli ali po strmini...?pridne ste fulll Grem dalje migaat, drugače bo cajta zmanjkalo
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.5.2013 13:46:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Pohodnice, kje to hodite; po potki okoli ali po strmini...?pridne ste fulll do trikotne jase po cesti, dalje po bregu pod sedežnico, ker nismo našle ceste
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.5.2013 14:36:22
|
|
|
|
oktober11
|
dober/slab deževni dan pa to več ni res, kako je vreme. še otrok spi kot top, jaz pa poleg njega razbijam. ju3 pa gre na prve mini počitnice k mojim - sicer samo eno noč prespat, ampak že to je nekaj. upam da bo zaspal, in da se ne bodo čisto "skregali" nekak se bodo že znašli, saj so pa trije v bajti, otroke so pa tudi že imeli v rokah. v ponedeljek pa gremo v Bohinj na mini dopustek, tak da spet ne bom uspela z vami na Lukeja iti. boste me kondicijsko čisto šibnile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.5.2013 14:39:18
|
|
|
|
matcar
|
Hej! Pri meni se ful dogaja,zato niti nimam dosti cajta za net.Danes grem na Cyti,po ne vem kolkih letih in upam,da se bom fajn mela.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.5.2013 19:24:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Pohodnice, kje to hodite; po potki okoli ali po strmini...?pridne ste fulll do trikotne jase po cesti, dalje po bregu pod sedežnico, ker nismo našle ceste Smo, sam nismo vedle da je prava.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.5.2013 19:26:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi in Ly, naslednji teden me plis spet vlečita do Lukeja, magari 3x. Bambi HVALA za prevoz. jaz bi kar v ponedeljek, ker bo kalorično naporen vikend . pa ni za kaj . Fino. V pon. ob 9.15 torej?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.5.2013 19:29:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Pohodnice, kje to hodite; po potki okoli ali po strmini...?pridne ste fulll do trikotne jase po cesti, dalje po bregu pod sedežnico, ker nismo našle ceste Smo, sam nismo vedle da je prava. Ni panike. Naslednjič gremo direkt (hb imata dobre živce).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.5.2013 20:51:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi in Ly, naslednji teden me plis spet vlečita do Lukeja, magari 3x. Bambi HVALA za prevoz. jaz bi kar v ponedeljek, ker bo kalorično naporen vikend . pa ni za kaj . Fino. V pon. ob 9.15 torej? zmenjeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.5.2013 20:52:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Pohodnice, kje to hodite; po potki okoli ali po strmini...?pridne ste fulll do trikotne jase po cesti, dalje po bregu pod sedežnico, ker nismo našle ceste Smo, sam nismo vedle da je prava. Ni panike. Naslednjič gremo direkt (hb imata dobre živce). in katera je bila prava? zakaj dobre živce? saj ni blo nič narobe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.6.2013 11:38:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Pohodnice, kje to hodite; po potki okoli ali po strmini...?pridne ste fulll do trikotne jase po cesti, dalje po bregu pod sedežnico, ker nismo našle ceste Smo, sam nismo vedle da je prava. Ni panike. Naslednjič gremo direkt (hb imata dobre živce). in katera je bila prava? zakaj dobre živce? saj ni blo nič narobe. Obe. Tista po kateri nismo šle je lažja.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.6.2013 12:48:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Pohodnice, kje to hodite; po potki okoli ali po strmini...?pridne ste fulll do trikotne jase po cesti, dalje po bregu pod sedežnico, ker nismo našle ceste Smo, sam nismo vedle da je prava. Ni panike. Naslednjič gremo direkt (hb imata dobre živce). in katera je bila prava? zakaj dobre živce? saj ni blo nič narobe. Obe. Tista po kateri nismo šle je lažja. ... da sta me prenašali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.6.2013 13:21:41
|
|
|
|
majakla
|
dan Bambi uživaj na čagi. Imaš nove čevlje? Ly, gremo popoldne na kako kavo? Mi2 tud sama. Glih jema. Pol pa, upam da bo dooolgo spal, da se mu pridružim.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?