Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.5.2013 11:55:28
|
|
|
|
majakla
|
Hej Mater kak lije. Sicer sem v sobah, zdaj sem na pavzici, pol pa me še ena čaka. Če bo vreme ostalo kot je, pa bom starega za sladico do trikotne vlekla oz. tiščala, ker bom zadi. Bambi: držim pesti, da če še nista gotova, sta pa vsaj zdaj že na vrsti. ______ Letim, že korenine poganjajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.5.2013 21:35:49
|
|
|
|
majakla
|
Čer Pijem Šveps in ugotavljam, da bi verjetno vodka poleg pasala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.5.2013 22:35:16
|
|
|
|
majakla
|
Matcar, ena zate:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.5.2013 8:10:10
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, včeraj sva z mukami porihtala pregled. na vrsti sva bila ob 11.45h, ob 13.15h se je zbudil, potem še 1 uro ni smel pit in po tem še 1 uro ne jest . in ker je to "samo" pregled, ni dobil niti kosila, kar mi ni noben vnaprej povedal. tak da je dobil najprej napolitanke in smokije za jest, kar sva pač imela s sabo. domov sva prišla ob 17.30h crknjena v nulo. izvid dobimo po pošti Ly za trening, kar tako naprej. Arwenko me te tudi že pogrešamo, pridita z najmanjšo čimprej na kako kavico. Oktober meni se tudi mišice poznajo od Kalvarije - mi vaga spet več kaže , ker so pač mišice težje od špeha.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.5.2013 8:57:49
|
|
|
|
oktober11
|
dan včeraj bli v mass-u v planetu tuš, smo celo kupili dvojne poletne sandale za malega. tolko o tem ko mi je zadnjič moj rekel da ni čisti nič bl dedi ly bravo, tak se dela saj vem kaki je tvoj plan - dosti vaje, da nas naslednjič po celi črti prehitiš arwenko čestitke za še eno punčko bambi uf, to pa sploh ni blo fajn včeraj vsaj nekaj sta imela poleg za jesti. ej, ampak veš kaj, zaj vem zakaj mam 2 kg več kot pred začetkom zime.... mišice hvala, zaj si me potolažila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.5.2013 9:19:11
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Danes pa mi ni za športat, jutri pa spet dalje. Upam. Morem še it tudi po nakup, pa mi tudi ni. IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx včeraj sva z mukami porihtala pregled. na vrsti sva bila ob 11.45h, ob 13.15h se je zbudil, potem še 1 uro ni smel pit in po tem še 1 uro ne jest . in ker je to "samo" pregled, ni dobil niti kosila, Revež mali. Celi dan je mogel bit lačen. IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 ly bravo, tak se dela saj vem kaki je tvoj plan - dosti vaje, da nas naslednjič po celi črti prehitiš Pismo zdaj si pa razkrinkala moj načrt. IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 arwenko čestitke za še eno punčko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko me te tudi že pogrešamo, pridita z najmanjšo čimprej na kako kavico. Podpis
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.5.2013 14:24:46
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Lepo,da me pogrešate! Pri nas ludi dnevi,spet ene laufarije za znoret.Pa malo sem bla depresivna pa mi ni blo za pisat,sem pa vsak dan prebrala,kaj delate.Komaj čakam na 1 vikend v juliju,da malo vsak odklopim,ker se mi bo počasi utrgalo. Majakla-zakon majca,bi jo kr mela ! Tjašika-to z zobi je tudi meni čist mimo pri mojih,vse nekak kontra ven hodi. Arwenko- za pupo,pa za gleženj,sem dala pri Teo-tu skozi,pa še 3 tedne gipsa. Ly-bravo za hojo,ko bi še jaz mela tvojo voljo,bi blo super! Bambi-te čist razumem,bogi T. Upam,da nisem kaj ven spustila oz.katere. Se pa ubadam z dekliščino že en teden pa poroko,ki bo naslednji teden.Tak,da še to za povrhu.Aja,pa še mamino 60.letnico! Ki pa bom dnar vzela,pa pitanje.Mogoče mi bo Jankovič kakih 10.000€ posodo za vedno!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.5.2013 9:48:52
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Danes pride moj pikec domov .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.5.2013 11:50:20
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Zadnje priprave sfiniširane,pol pa gasa na čago! Pa še boljše volje sem,ker sem karte dobila danes za Soltau!!!! Jupiiiiiii!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.5.2013 11:51:56
|
|
|
|
majakla
|
Dan s pikecom doma, popoldne pa na rd-piknik. Matcar, kak je blo, uspelo? Daj napiši malo, za koga si sploh pripravljala? In za karte. Kava, hoja, KDAj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.5.2013 21:51:44
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Za mano zanimiv vikend. Na kratko. Zjutraj šli malo pokukat na Otroški bazar, po kosilu pa sva z L šla k prijateljici v A. Sva se imela luštno. Danes pa me je čakalo pospravlanje, likanje itd. Sva pa trenutno sama. Luka nama je spet pobegnil. Morem pa priznat da paše malo, ker sem se ob 18h vsedla in bila crknjena kot že dolgo ne. Pa še vreme me je ubijalo. Zdaj pa grem z užitkom kavč dalje likat.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.5.2013 21:52:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kava, hoja, KDAj? Lahko vsak dan samo v sredo NE.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.5.2013 22:16:12
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, matcar sem vidla da si bila na dekliščini, heh pa sošolka iz srednje šole je bila zraven (sanja) .. za kavo sem pa jaz tak da v jutri, torej, petek dopoldan imam čas...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 6:56:23
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Joj,blo je fenomenalno.Pol noči smo se z limuzino vozle ,še na ribičijo nas je peljala,je folk samo gledal debelo! Nekatere pa tak poznate I.,mojo dolgoletno prijateljico,pa delala sem pri njej. Tjašika-ja,je kolegica to tudi,pa dela pri njej,ful je faca! Upam,da bo tudi poroka tak uspela,kot je tole v soboto.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 7:50:35
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kava, hoja, KDAj? Lahko vsak dan samo v sredo NE. jaz bi v petek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 7:51:32
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, grem oba otroka zbudit, pa via Lj (Soča)...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 7:59:40
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Nik že pol ure v vrtcu, ne morem verjet spljoh. Torej gremo jutri do trikotne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 8:12:05
|
|
|
|
oktober11
|
jutro pijem kavico, mali se plazi tu po meni, standardno jutro. potem pa.... nimam pojma kaj.... menda malo v mesto, moj je službeno odsoten in ga komaj pozno popoldne pričakujem. ju3 trikotna? če si zrihtam varstvo, potem sem za ampak bi čimbolj zgodaj, da mam te čimveč časa recimo 8:30
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 8:46:28
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Da se pofočkam...vikend minil kot šus, blo fajn Sedaj pa v službi, vmes pa razmišljam al iti ali ne iti k frizerju. Oziroma definitivno iti se pobarvat. Razmišljam pa: ali enaka barva torej rdeže-oranžna ali taka medeno blond? Kak predlog?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 9:31:12
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 9:58:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro, jaz tudi rabim frizerja...nuuujno. Samo rabim tudi finance, ki jih ni trenutno, ampak bo že nekako. Drugače pa meni je taka medeno-blont barva ful všeč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 12:40:07
|
|
|
|
tjaShiika
|
am jutri trikotna za mene odpade ker imam potem nemščino pa še skuhat bi bilo fajn prej ... am če bo katera za kavo jutri dopoldan naj pove, sem za ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 19:16:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej gremo jutri do trikotne?[/color] Lahko, sam 1h prej me vrži iz pojstle ker Lukca spet ni doma.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 19:22:23
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej gremo jutri do trikotne?[/color] Lahko, sam 1h prej me vrži iz pojstle ker Lukca spet ni doma. jaz imam samo do 12h čas, tak da če bi šle res že okoli 9h, bi šlo vun
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 19:24:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Da se pofočkam...vikend minil kot šus, blo fajn Sedaj pa v službi, vmes pa razmišljam al iti ali ne iti k frizerju. Oziroma definitivno iti se pobarvat. Razmišljam pa: ali enaka barva torej rdeže-oranžna ali taka medeno blond? Kak predlog? rdeča te naredi bledo. lepo ti je pasala rjava, drugače je pa tudi svetla ok.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......