Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.5.2013 17:30:14
|
|
|
|
majakla
|
oj Oktober: morda kak zobek na vidiku? Al pa vreme? Hm? Bošček mali. Midva pa šibava v ''lajf'', sta mi Nika David in seka odpeljala. Dijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.5.2013 18:04:07
|
|
|
|
bambixxx
|
oktober več ti pa žal ne znam pomagat, ker se tudi sama s tem ukvarjam vsako popoldne, ko rečem NE predalu s čokoladami .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.5.2013 7:47:28
|
|
|
|
oktober11
|
jutro saj ga dam na ignor, drugače me itak pretepe in razumem tisto trmo ko mu kaj prepovem, ne razumem pa tega da se zlepa začne ta izpad. brez da mi bu kaj rekla, brez da bi ga sploh pogledala. malo me je edino strah da bi se mu kaj zgodilo, ko se tak zavzeto hoče z glavo v zid zabijati, al pa se usede in se na vso moč nazaj na hrbet vrže. te ponavadi grem zraven, ker mi ni ravno do tega da bi v nezavest padel. nisem dovolj pametna tukaj. zobeki - mogoče, trojke lezejo vem. ampak mi vseeno ni zadosten razlog za histerijo, ker ni jok kot da ga kaj boli (takrat ponavadi kaže kaj ga boli), je običajno histerično tuljenje. skratka: vreme moj pa idejo da bi ju3 šli na vrh pohorja, če ne bo deža. tak da če gremo, se pazite v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 25.5.2013 9:07:10
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Z Lukcom sma spala do pol9. Amerika. Oktober mogoče je pa bila luna kriva. Če se pa bojiš da se bi poškodoval pa ga daj za tisti čas v posteljico. Idejalno bi bilo če imaš prenosno.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.5.2013 11:12:22
|
|
|
|
majakla
|
jutro sonček je . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.5.2013 12:37:06
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, uuu je pasala zdaj masaža. sem spet fit za jutri. ob 8.45h pod pohorjem?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.5.2013 19:36:04
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Preživeli včerajšnji dan + današnji , ki je bil bolj bogi. Zdaj pa ne vem zaradi tega ker smo tak pozno domov prišli ali zaradi vremena. IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ob 8.45h pod pohorjem? Lahko.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.5.2013 20:13:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Preživeli včerajšnji dan + današnji , ki je bil bolj bogi. Zdaj pa ne vem zaradi tega ker smo tak pozno domov prišli ali zaradi vremena. IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ob 8.45h pod pohorjem? Lahko. Če je možno bi ob 9.15, ne morem prej, tak da prosim, če ne bom pač pol ure za vama.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.5.2013 20:20:05
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ob 8.45h pod pohorjem? Lahko. Če je možno bi ob 9.15, ne morem prej, tak da prosim, če ne bom pač pol ure za vama. lahko 9.15. te še bom mogoče celo zajtrkovala lahko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.5.2013 21:04:43
|
|
|
|
oktober11
|
d. večer nič posebnega ne dogaja. na pohorju žal nismo bli (vreme je res čisto mimo), ju3 pa tudi dvomim da mi bo uspelo zaj boste pa že v konkretni prednosti
< Sporočilo je popravil oktober11 -- 26.5.2013 21:05:23 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.5.2013 21:11:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 na pohorju žal nismo bli (vreme je res čisto mimo), Pa mrzlo ko pes. Jaz sem bila včeraj oblečena ko eskim.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.5.2013 21:12:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Preživeli včerajšnji dan + današnji , ki je bil bolj bogi. Zdaj pa ne vem zaradi tega ker smo tak pozno domov prišli ali zaradi vremena. IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ob 8.45h pod pohorjem? Lahko. Če je možno bi ob 9.15, ne morem prej, tak da prosim, če ne bom pač pol ure za vama. Ni blema.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.5.2013 21:26:41
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 na pohorju žal nismo bli (vreme je res čisto mimo), Pa mrzlo ko pes. Jaz sem bila včeraj oblečena ko eskim. verjamem, ja mi smo dopoldan uspeli s triciklom na sprehod iti, popoldan se je pa itak vsakih 15 minut vlilo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.5.2013 22:23:19
|
|
|
|
majakla
|
hvala. Sevidjamo ob 9.15 te. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.5.2013 8:18:02
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.5.2013 10:31:48
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Vikend za nami,Poroka uspela,blo je super.Prišla ob 4-h domov,se naplesala do fula.Zaj pa spanec rabim,bom cel teden noter spravljala.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.5.2013 10:55:04
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, jaz preživela vikend v Varaždinu, sedaj pa res moram kakšno prestavo zmanjšat, ker ne gre več. Ta teden sem malo bolj fraj, bi lahko na kakšno kavo prišla, razen jutri imam ob 10h nek sestanek. A je katera za?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.5.2013 18:31:19
|
|
|
|
majakla
|
Že zmenjena kava bo v sredo po Lukeju ;), drugač pa reči kdaj bi ... ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.5.2013 19:12:05
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Že zmenjena kava bo v sredo po Lukeju ;), drugač pa reči kdaj bi ... ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.5.2013 8:47:26
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Nič kaj dobro. Me je začelo grlo bolet. Zdaj pa samo lahko upam da se ne razvije v kaj hujšega.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.5.2013 9:12:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Že zmenjena kava bo v sredo po Lukeju ;), drugač pa reči kdaj bi ... ? mene spet ne bo. Kdaj pridete nazaj iz Luke-ja? Ker meni ni za hodit po bregih.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.5.2013 10:11:26
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Že zmenjena kava bo v sredo po Lukeju ;), drugač pa reči kdaj bi ... ? mene spet ne bo. Kdaj pridete nazaj iz Luke-ja? Ker meni ni za hodit po bregih. Hmmm, meni je prav jutri. Imam pa isto vprašanje kot matcar, kdaj se pa vračate dol in kje pol kava, v Areni? Matcar te lahko pol tudi poberem če hočeš nekje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.5.2013 10:20:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Že zmenjena kava bo v sredo po Lukeju ;), drugač pa reči kdaj bi ... ? mene spet ne bo. Kdaj pridete nazaj iz Luke-ja? Ker meni ni za hodit po bregih. Hmmm, meni je prav jutri. Imam pa isto vprašanje kot matcar, kdaj se pa vračate dol in kje pol kava, v Areni? Matcar te lahko pol tudi poberem če hočeš nekje... jutro spet sonči kuka če ob 9.15 štartamo, pa 25 min do trikotne, pol pa še mučenje do Lukeja in kake pol ure dol ... Po moje bomo kakih pol 12. doli. Razen če ne gremo tak daleč, hm? Bambi, Ly (morš bit zdrava ): kaj pravita???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.5.2013 10:24:05
|
|
|
|
majakla
|
ali pa da štartamo ob 8h, samo te moram eno fehtat za prevoz domov ? .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.5.2013 11:04:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla če ob 9.15 štartamo, pa 25 min do trikotne, pol pa še mučenje do Lukeja in kake pol ure dol ... Po moje bomo kakih pol 12. doli. Razen če ne gremo tak daleč, hm? Bambi, Verjetno nekaj takega. lahko pa vam sporočimo ko bomo na trikotni jasni. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly (morš bit zdrava ): Delam na tem. IZVIRNO SPOROČILO: majakla ali pa da štartamo ob 8h, samo te moram eno fehtat za prevoz domov ? . Zame prehitro. tak da mi 9:15 ravno gre na roke.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......