Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 20:33:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej gremo jutri do trikotne? Lahko, sam 1h prej me vrži iz pojstle ker Lukca spet ni doma. jaz imam samo do 12h čas, tak da če bi šle res že okoli 9h, bi šlo vun Jaz isto. Gremo čimprej. Ob 8.45 na parkirišču, onem pri Vzpenjači desno, mimo bejbike, mimo kempa, na makedam, tam kjer pol kar nadaljujemo pot???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 20:34:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Drugače pa meni je taka medeno-blont barva ful všeč. Meni tudi .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 20:46:28
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej gremo jutri do trikotne? Lahko, sam 1h prej me vrži iz pojstle ker Lukca spet ni doma. jaz imam samo do 12h čas, tak da če bi šle res že okoli 9h, bi šlo vun Jaz isto. Gremo čimprej. Ob 8.45 na parkirišču, onem pri Vzpenjači desno, mimo bejbike, mimo kempa, na makedam, tam kjer pol kar nadaljujemo pot??? mogoče pridem, bom zjutraj probala kako varuško najti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.5.2013 21:19:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej gremo jutri do trikotne? Lahko, sam 1h prej me vrži iz pojstle ker Lukca spet ni doma. jaz imam samo do 12h čas, tak da če bi šle res že okoli 9h, bi šlo vun Jaz isto. Gremo čimprej. Ob 8.45 na parkirišču, onem pri Vzpenjači desno, mimo bejbike, mimo kempa, na makedam, tam kjer pol kar nadaljujemo pot??? Zmenjeno te. zdaj še pa morem samo šuhe pa palce najt.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 7:34:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej gremo jutri do trikotne? Lahko, sam 1h prej me vrži iz pojstle ker Lukca spet ni doma. jaz imam samo do 12h čas, tak da če bi šle res že okoli 9h, bi šlo vun Jaz isto. Gremo čimprej. Ob 8.45 na parkirišču, onem pri Vzpenjači desno, mimo bejbike, mimo kempa, na makedam, tam kjer pol kar nadaljujemo pot??? tisto parkirišče je plačljivo in ima rampo. zastonj je menda pod Areno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 7:55:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Torej gremo jutri do trikotne? Lahko, sam 1h prej me vrži iz pojstle ker Lukca spet ni doma. jaz imam samo do 12h čas, tak da če bi šle res že okoli 9h, bi šlo vun Jaz isto. Gremo čimprej. Ob 8.45 na parkirišču, onem pri Vzpenjači desno, mimo bejbike, mimo kempa, na makedam, tam kjer pol kar nadaljujemo pot??? tisto parkirišče je plačljivo in ima rampo. zastonj je menda pod Areno Jaz bom tam parkirala ker je zastonj.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 7:57:19
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Čevlje našla, palce pa nimam pojma ki so.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 10:45:28
|
|
|
|
tjaShiika
|
uživajte babe ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 12:07:44
|
|
|
|
majakla
|
Dan Kot ste vidle, ni plačljivo, jaz vedno tam parkiram. Super je blo, hvala za pavzice.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 12:08:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika uživajte babe ;) Smo te pogrešale.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 13:12:14
|
|
|
|
ly117
|
Majakla kaj ti greš jutri z mano? Nisva pol nič dorekle.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 13:24:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla kaj ti greš jutri z mano? Nisva pol nič dorekle. Ja. Bi šla ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 13:26:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla kaj ti greš jutri z mano? Nisva pol nič dorekle. Ja. Bi šla ja. Ok. Te bom pa jaz okoli 10 šla po paket pa ko končam te pokličem.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 13:28:55
|
|
|
|
oktober11
|
kak je fajn iti skozi dan, ko veš da si zjutraj celo nekaj sam za sebe naredil sedaj bo pa itak dež
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 13:50:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla kaj ti greš jutri z mano? Nisva pol nič dorekle. Ja. Bi šla ja. Ok. Te bom pa jaz okoli 10 šla po paket pa ko končam te pokličem. Super. Te pred deseto ne rabim bit perajt.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 13:52:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 kak je fajn iti skozi dan, ko veš da si zjutraj celo nekaj sam za sebe naredil sedaj bo pa itak dež Aha. Neee, pred 19.30. ga ne rabim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.5.2013 21:45:00
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Laufarija spet cel dan,jutri ponovno.Dajte mi rečt,če nosi katera oblekce?Pa če ima kaj za posodit?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 0:36:37
|
|
|
|
tjaShiika
|
tudi jaz vas, upam da se naslednjič pridružim... matcar kakšno pa bi potrebovala??? ša številko mi povej.. sicer pa mislim da bi ti lahko eno posodla... oblika skoraj do kolen, je pa zgornji del kot široke naramnice pa na v spodaj pa volančki... malo elegantna, podložena.. lahko ti jo kdaj na kavo prinesem al pa prideš kaj v moj konec pa ti jo pokažem.. pa čisto sem pozabla na čevlje ki sem jih obljubla oktober11 .. o kateri številki sma se pogovarjali?????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 8:30:46
|
|
|
|
majakla
|
Oj! Ly, hvala za slike. Lepo prosim, da jih ne objavljate, (edino brez mene lahko ) ker sem za oz. dobro, da se še tak vidim, saj imam za zajtrk kavo in jabolko. Kdaj gremo spet gor? Oktober, sem glasovala, držim pesti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 8:39:58
|
|
|
|
oktober11
|
jutro razmišljam o poteku dneva. nič extra, kot ponavadi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 8:40:54
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika tudi jaz vas, upam da se naslednjič pridružim... matcar kakšno pa bi potrebovala??? ša številko mi povej.. sicer pa mislim da bi ti lahko eno posodla... oblika skoraj do kolen, je pa zgornji del kot široke naramnice pa na v spodaj pa volančki... malo elegantna, podložena.. lahko ti jo kdaj na kavo prinesem al pa prideš kaj v moj konec pa ti jo pokažem.. pa čisto sem pozabla na čevlje ki sem jih obljubla oktober11 .. o kateri številki sma se pogovarjali????? jaaaaaaa, pridi poleg številka 21 al pa 22, kaj te vem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 8:42:01
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj! Ly, hvala za slike. Lepo prosim, da jih ne objavljate, (edino brez mene lahko ) ker sem za oz. dobro, da se še tak vidim, saj imam za zajtrk kavo in jabolko. Kdaj gremo spet gor? Oktober, sem glasovala, držim pesti. slike? kake slike? pošlji včerajšnjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 8:58:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 slike? kake slike? pošlji včerajšnjo Sem že.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 9:19:29
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Laufarija spet cel dan,jutri ponovno.Dajte mi rečt,če nosi katera oblekce?Pa če ima kaj za posodit? Kakšne oblekice in kakšno številko? Jaz imam tega polno...sicer nosim, ampak vse naenkrat pa tako ne, tak da komot posodim, če bi ti bilo kaj všeč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.5.2013 12:35:22
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 slike? kake slike? pošlji včerajšnjo Sem že. super, hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......