|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
22.5.2013 19:48:06   
_pika_
Dorotheia: Ti jo vsaj pričakuješ user posted image , jaz imam še čist neredno. Sem si naročila čaj krvomočnice. Jutri ga začnem pit. Ali ima katera pozitivne izkušnje z učinki tega čaja?

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
   [Brisano sporočilo]
22.5.2013 20:18:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _pika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.5.2013 20:21:51   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lili25

Hvala za recepte! Bezgov sirup sem že delala, a mi je splesnel... Upam, da tale uspe user posted image

lepo se imejte user posted image

jaz v sirup ne dam nič limone, baje splesni zaradi nje. Če je imel na vrhu kaj plesni, sem ga jaz precedila in je bil še vedno dober. Se splača tudi to probat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.5.2013 21:25:45   
Dorotheia
Ja, pričakujem in tudi vem da bo, ker so znaki čisto taki kot ponavadi. Edino v jajčnikih me malo bolj špika, ampak to je od meseca do meseca odvisno. Imam pa drugače redno M ja. Tam na 27 dni. Edino če sem ful pod stresom (v službi, šola itd.) ponavadi dobim še par dni prej. Se pa mi je tudi lani zgodilo, da tisti mesec, ko sva bila na dopustu, da mi je zamujala 1 teden. Sem tudi že razmišljala svašta (pa ko zdaj gledam nazaj, ne bi bilo slabo, če bi se nala takrat "ponesrečilo"). Joj, jaz si tudi tako želim štručko, ampak bi bilo prelepo, da bi nama prvi krog uspelo. Tako, da bomo kmalu šli v drugega.

_pika_ menda teli čaji kar pomagajo.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
   [Brisano sporočilo]
23.5.2013 7:25:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.5.2013 8:37:07   
asyka
Pri nas se tudi cmari bezgov sirup. Bomo vidli, če bo užiten. Do sedaj mi v stanovanju samo tako smrdi, da me je včeraj tast vprašal, če sva si mačko umislila user posted image user posted image

Sem pa zadnje čase na solati, špinači in drugih zadevah bogatih s folno. Moj namreč ni največji ljubitelj ideje, da bi folno jaz dobivala s tabletami in sem sedaj na zeleni zelenjavi in še ugotavljam katero sadje je tudi polno tegale vragca. Čeprav mislim, da pol ko bomo greli pikico, ko bo uspelo pač :) bom vseeno kakšno tabletko popacala. Tako, čisto zaziher user posted image

Uživajte v danajšnjem lepem dnevu user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.5.2013 10:22:18   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Dobro jutro! user posted image

bezgov sirup - tega pa nisem pila že celo večnost. Tudi delala ga še nisem nikoli sama. Mogoče bo pa letos prvič. user posted image

ja, jaz ga sedaj delam že nekaj let. In pri nas doma ga obožujemo, še moj dragi ga pije, pa ga včasih ni maral user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.5.2013 11:14:08   
3Sonček3
Punce dejte mi prosim svoje mnenje povedat kr js sm zdej pa čist zmedena.
Moji cikli trajajo tko od 22 do 24,25 dni
1. dan M 14.5.2013 ( - 20.5.2013)  
21.5.2013 user posted image
22.5.2013 ovulacijski test negativen, zvečer opazim na hlačkah rahlo krvavitev ( ni bla rožnate barve ampak take bolj rjavkaste) bi šlo lahko za ugnezditveno krvavitev?
A bi blo mogoče da sva v torek ujela O in da sm mela učerej že krvavitev. A je sploh možno da se je prjelo? Dejte mi prosim povedat kaj bi ve mislne v taki situaciji.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.5.2013 12:14:46   
mamica deklicam
kakor jaz vem, je vgnezditvena krvavitev nekako 7 dni po ovulaciji.

Če bi gledale tvoj najkrajši cikel 22 dni:
potem imaš recimo 8 dan ovulacijo
da se ravno takrat oplodi, bi bil nekako 15 dan vgnezditvena

nisem pa neki strokovnjak, za kaj več bi si morala kakšen članek prebrati, kako potekajo vse te faze

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
   [Brisano sporočilo]
23.5.2013 13:44:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.5.2013 13:44:51   
3Sonček3
Ma sej to je k preberem miljon člankov pol pa kej slišš tko od drugih pa se ne ujema oz. je čist kontra pol sm pa zmedena ko hudič. No sej sicer kar je je ane. Hvala

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1811
   [Brisano sporočilo]
23.5.2013 14:36:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.5.2013 14:49:28   
BVM1

user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
bincha, 28, 1 user posted image , Kranj
briljantina, 32, 1 user posted image ,Zasavje
čenča84, 1 user posted image
darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
Dorotheia, 28, 0 user posted image , Kranj
ela23, 23, 0 user posted image , Dolenjska
emibu, 20, 1 user posted image
evcy1411
lili25, 25, 0 user posted image , Goriška
mamica deklicam, 39, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 user posted image , Koper
michelle1, 34, 3 user posted image , 1 user posted image , Posavje
misssi
missy26, 28, 1 user posted image , Kranj
mladika, 25, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Perzefona*, 24, 0 user posted image , Ljubljana
_pika_, 28, 0 user posted image , Ljubljana
poli*, 1 user posted image
pupika29
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 user posted image , Domžale
TANJA.t
*tedy*, 4 user posted image
Tippi, 39, 1 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana
vrtnica44, 31, 0 user posted image , Posavje
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska
3Sonček3, 23, 1user posted image , Ribnica

user posted image

Nosečke v veselem pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

babysmile
bybyka1987, 26, 2 user posted image , Celje
CherryBlossom, 23, 1 user posted image , 2 user posted image , Goriška
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Metuljčica 2013, 1 user posted image
Night
pridna_janja, 37, 0 user posted image , 2 user posted image , Brestanica
SweetNovember, 26, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.5.2013 14:52:55   
BVM1
Evo, punce, vnešeno. user posted image

Pa to sem jaz, michelle. Za tiste, ki še ne veste. Nek problem imam s citiranjem in urejanjem seznama na starem računu. Še na RR mi niso znali odgovoriti zakaj. user posted image

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.5.2013 23:32:26   
Dorotheia
Punce, ve mogoče katera, kako vpliva občasno pitje plahtnice? Vem da uravnava cikluse. Kaj pa če je to urejeno?
Jaz sem jo že nekaj časa nazaj kupila malo preveč, pa sedaj ne vem, ali je dobra tudi tako za občasno pitje ali ne. Kako kaj pripomore pri plodnosti oz. ima sploh kak ugoden učinek? Slišala sem edino, da za nosečnice ni priporočljivo pitje, saj naj bi "krčile" maternico.

Kako ste drugače?

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
24.5.2013 7:31:27   
Tippi
Br'jutr!

Sicer je džk, ki ga mam že dost, ampak je pa petek, to pa tud šteje, zato ni razlogov za slabo voljo, a neda? user posted image

Pa počasi bom morala v štrcuno po testiče, začetek junija se nezadržno bliža user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1816
24.5.2013 8:08:27   
Žabinčica
Dobro jutro še od mene.

Pri nas ni dežka-zaenkrat. Tako da to je treba izkoristi, je pa kar mrzlo (sploh za ta čas).

Mladika,še moje zapoznele čestitke za tvoj dan in veliko lepega user posted image .

Lili, pokrajina je Grosseto. Hvala za nasvete, bom prečesala vse vodiče in internet ja, pa "praktične" izkušnje itak vedno najbolj prav pridejo. Zdaj še morem ugotovit kako splanirat pot, da bo teh 9 ur v avtu dovolj zanimivih. V eno smer gremo sicer po noči, ampak v drugo čez dan.

Ste mi pa prav lušte naredile s temi sirupi; jaz jih zaenkrat še nisem pripravljala, ampak ko berem te vaše recepte me prav zamika. Mogoče pa letos poskusim in pripravim, bezga je kar nekaj tu pri nas okrog...

Lep dan.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
24.5.2013 8:29:19   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Ste mi pa prav lušte naredile s temi sirupi; jaz jih zaenkrat še nisem pripravljala, ampak ko berem te vaše recepte me prav zamika. Mogoče pa letos poskusim in pripravim, bezga je kar nekaj tu pri nas okrog...

jaz imam vprašanje za tisto, ki je že v preteklosti delala sirup iz melise. Jaz sem dobila informacijo od ene mamice, da je njen sirup po treh mesecih ostal brez okusa. Metin sirup ne, melisa je bila pa brez okusa.

Dela pa vedno po tej varianti: prekuha vodo in jo ohladi. V ohlajeno vodo da liste melise za 24ur, precedi in nato doda sladkor in citronko. Toliko časa meša, da se vse raztopi in nato nalije v steklenice. mešanice nič ne segreva.

Po tej varianti delam jaz bezgov sirup, meliso sem pa vodo in liste segrela na cca.80 stopinj.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
24.5.2013 8:38:23   
Tippi
Jaz pa nikoli nisem delala sirupov. Se izogibam cukra v velikem loku. že to, da vršičke naredim, je preveč. meni je te zadevice, meta, bezeg, melisa idealno za čajčke in te pa obožujeeeeeem! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1819
24.5.2013 9:33:46   
Tippi
Žabinčica ZS maš user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
   [Brisano sporočilo]
24.5.2013 9:43:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
24.5.2013 9:47:51   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Jaz pa nikoli nisem delala sirupov. Se izogibam cukra v velikem loku. že to, da vršičke naredim, je preveč. meni je te zadevice, meta, bezeg, melisa idealno za čajčke in te pa obožujeeeeeem! user posted image

saj mislim tudi posušiti za čaje. Moram pa kje še lipo najti.

glede teh sirupov jaz menim sledeče: rajši dam hčerkama domač sirup, ko vem da je notri samo sladkor in citronka, kakor kupljeega ali pa že narejene pijače (fruc, kokta....), ko je notri polno kemije.

Je notri sladkor, ampak še zmeraj ne tako ogromno, kot v kupljenem.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
24.5.2013 9:51:49   
Tippi
Mi nismo ne na domačih, ne na kupljenih sirupih. Smo pa pozimi na domačih čajih in vodi, poleti pa na templu, vodi in cedeviti. včasih tudi čaju. predvsem zelenem čaju.
tko da na sirupe pa res ni noben navajen in mene to kar veseli user posted image

ma itak, vsak po svoje. okusi in navade so različni user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 24.5.2013 9:52:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1823
24.5.2013 9:55:56   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Mi nismo ne na domačih, ne na kupljenih sirupih. Smo pa pozimi na domačih čajih in vodi, poleti pa na templu, vodi in cedeviti. včasih tudi čaju. predvsem zelenem čaju.
tko da na sirupe pa res ni noben navajen in mene to kar veseli user posted image

ma itak, vsak po svoje. okusi in navade so različni user posted image

tudi meni bi bilo bolj všeč, če bi samo nesladkane stvari pile. Čaje mi pijeta nesladkane, poleg tega pa opažam, da si rade direktno iz pipe nalijeta vodo v kozarec in jo pijeta. Se jima fajn zdi, ko si odpreta pipo in postrežetauser posted image user posted image , tako da ju kar pustim, pa čeprav moram včasih mlajšo potem tudi probleči in pobrisati kuhinjo in pultuser posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
24.5.2013 10:08:59   
Tippi
Moja je tud to rada počela, potem so prišli ven ti luštkani bidončki, pa flaške in se jo to še do danes drži. in obe imava te bidone, ampak samo za vodo. in je res super. skoz jo maš zraven sebe, kamorkoli greš. tud doma, ob postelji. skratka voda vedno z nami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?