Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 Pri meni pa ravno obratno. Danes je prišla na obisk prijateljica . jaz sem pa te prjateljice že kar sita. ne bi imela nič proti, če se za kakšno leto preseli drugam ker, punce, jaz imam en ogrooooomen problem: mojega dragega. Vsak mesec ga je težje prepričati, da bi midva . Ja, prav ste prebrale. Od tistega splava dalje, je to postalo že skoraj misija nemogoče. Poleg tega je treba loviti taprave dneve in ravno takrat njemu najmanj paše. Ko pa mu, imam pa teto na obisku. Če pa kaj omenim tretjega , je pa vedno pogosteje kreg na vrsti, vedno v tem stilu: kdo ga bo pa živel??? Mislim, da jaz tega res ne bom dolgo zdržala in se bom morala zadovoljiti z dvema hčerkama Pa prosim tippi, ne mi spet rečt, da sem pesimistična, samo ti mojega ne poznaš. Tvoj je očitno čisto drugačnega karakterja. Moj je pa pred dvema letoma puško vrgel v koruzo. Jaz sem šla h G potrditi splav, on je šel pa po psa v Žiri. oh. sočustvujem ne mislim, da si pesimist, pač pa, da so to resne težave, če si s partnerjem nista enotna glede še enega otroka mam bivšo sošolko, s katero sva bolj v stikih, sploh zadnje čase, ker sva obe za to, da bi imeli otroke, ampak tako kot tvoj, tudi njen ni za in nimam nobenega pametnega nasveta, razen pač, že dobro znanega, da se je treba vsest in vršt karte na mizo in si natočit čistega vina. In, ne vem zakaj sem bila vedno prepričana in sem mislila, da sta si s partnerjem enotna??? sem brala površno, ker sem imela vedno občutek, da je logično da si ga želita, če si pač med čakajočimi, tako pri nosečkah, kot pri majčicah, junijkah... Če preveč drezam v intimo...ne rabiš komentirat, bom zelo razumela masta kontracecijo kakšno?
|