|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
27.5.2013 9:08:07   
morskazvezdica
Hvala za odgovor Michelle.

Jaz naj bi dobila danes ali najkasneje jutri tečko...Danes je 30.dan ciklusa,(ponavadi je dolg od 30-32dni).
Upam da je ne bo...čeprav me vse tišči spodaj user posted image sem v soboto za foro delala FS trakec test pa je bil ital negativen...tako da dokler ne bo tečke imam še vseeno nekaj upanja...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
27.5.2013 9:16:16   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Pri meni pa ravno obratno. user posted image  Danes je prišla na obisk  prijateljica user posted image .

jaz sem pa te prjateljice že kar sita. ne bi imela nič proti, če se za kakšno leto preseli drugam user posted image user posted image

ker, punce, jaz imam en ogrooooomen problem: mojega dragega. Vsak mesec ga je težje prepričati, da bi midva user posted image . Ja, prav ste prebrale. Od tistega splava dalje, je to postalo že skoraj misija nemogoče. Poleg tega je treba loviti taprave dneve in ravno takrat njemu najmanj paše. Ko pa mu, imam pa teto user posted image na obisku.

Če pa kaj omenim tretjegauser posted image , je pa vedno pogosteje kreg na vrsti, vedno v tem stilu: kdo ga bo pa živel??? Mislim, da jaz tega res ne bom dolgo zdržala in se bom morala zadovoljiti z dvema hčerkama

Pa prosim tippi, ne mi spet rečt, da sem pesimistična, samo ti mojega ne poznaš. Tvoj je očitno čisto drugačnega karakterja. Moj je pa pred dvema letoma puško vrgel v koruzo. Jaz sem šla h G potrditi splav, on je šel pa po psa v Žiri. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1852
27.5.2013 11:04:46   
3Sonček3
Dorotheia čestitke, naj ti bo nosečnost čim lepša in da bo hitro minila.

Punce mene pa zanima če mogoče kera pozna koga k bi kupu otroški avto http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160996 ?
Mi smo ga kupili tamali lani pa se ni trikrat use skupej vozila, zato bi ga rajši prodala pa ji kupila nekej s čimer se bo igrala. Na avtu so sicer nalepke hello kitty, ki jih lahko po želji odstranim. Zelo bi vam bila hvaležna za pomoč.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
27.5.2013 11:23:52   
SweetNovember
Dorotheia, čestitam! Želim ti lepo in mirno nosečnost.:)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
27.5.2013 11:32:23   
darhaha84
Mi smo tudi na vodi, pozimi pa tudi na kakšnemu nesladkanemu čajčku. E.je pa sedaj postal dober sveže iztisnjen pomarančni sok (tako da mu vsak dan zjutraj stisnem pomarančo – 1 na dan). Mi praktično ne uporabljamo sladkorja, razen za kakšna peciva, torte,…pa še to najraje sladkam z medom ali javorjevim sirupom. Mož si edino kdaj privošči kakšno Cocto – midva z E.pa ne marava mehurčkov, tako da še tega ne pijeva. Drugače pa imajo moji starši kar velik sadovnjak in vsako leto pridelajo cca. 100 l jabolčnega soka + 50 l grozdnega soka (stisnjena jabolka oz. grozdje (skozi prešo), pregreto do 80°C in nalito v sod – nič sladkano) in potem še mi dobimo kolikor pač vzamemo in imamo za obiske in kak kozarček tudi mi spijemo, tako da soka praktično ne kupujem. Jaz imam najraje vodo
Dorotheia – čestitke user posted image želim ti lepo in zdravo nosečnost…
michelle1 – kje si ti potegnila dol insanity p90x – malo sem gledala to vadbo in mi je ful vredu, vendar ne vem če bi bila tako disciplinirana da bi jo izvajala vsak dan. No, najprej moram nazaj v hišo priti, ker tukaj v bloku to ziher ne bo šlo – me bodo sosedje kam poslali, ker bom zvečer skakala user posted image Ali potrebuješ kake pripomočke (nekaj sem gledala da rabiš, elastiko z ročko in uteži)?
mamica deklicam - . Jaz sem mnenja da se morata za  user posted image strinjat oba, ker potem kaj hitro privede do raznih obtožb oz. ko pride do nosečnosti se lahko partner umakne od družine, ker se čuti prisiljenega oz. ne sodeluje pri nosečnosti in to lahko privede do resnejših problemov in prepirov. Lahko pa se čuti odgovornega da svoji družini nudi najboljše in ker pač finančno ne zmore kar si želi se lahko počuti nesposobnega. Jaz bi se na tvojem mestu pogovorila – vsak ima svoje razloge in želje (tako ti, kot on), zato jih je potrebno za skupno dobro uskladiti. Ne me narobe razumeti, nočem nič slabega in te čisto razumem. Jaz imam tudi neznansko željo po user posted image  vendar moj še vedno pravi, da v zadnji polovici začela delati na user posted image , ker še ni pravi čas (saj se strinjam z njegovimi argumenti, vendar želja prevladuje razumu). In vsakič med user posted image na koncu išče kondome me kar mine – vendar pozabi jih pa ne nikoli… user posted image Saj bo… user posted image Bom pa zečela telovaditi kot michelle1, da si pridobim mišice, da bom lepša in bolj fit nosečka user posted image
Lep ponedeljek vam želim

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
27.5.2013 13:06:28   
Žabinčica
Dober dan.

Dorotheia user posted image , čestitam in lepo nosečnost želim.

Mamica deklicam, se strinjam s tem kaj je pisala Darhaha. Mislim da je nujno, da se pogovorita. Da vidita, če se vajine želje in načrti ujemajo, če sta oba predelala splav in nasploh, v katero smer želita. Zelo razumem tvoja željo, samo se mi zdi boljše in lažje, da se za to odločita tako, da dasta oba karte na mizo in gresta v to, ko so zadeve dovolj razčiščene. Potem bo tudi nosečnost še lepša izkušnja (kot če potem privrejo kakšne zadeve na dan)...

Ste me pa čisto navdušile in sem čez vikend nabrala bezeg in prvič naredila bezgov sirup. Sine je pomagal in bil čisto vzhičen in neučakan, ker se je moral bezeg namakat user posted image . Je dober in sem zelo vesela, da sem ga sprobala naredit user posted image .

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
27.5.2013 13:08:55   
Žabinčica
Tippi sem ti odgovorila na ZS, ne vem če si videla.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
27.5.2013 13:11:48   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84

mamica deklicam - . Jaz sem mnenja da se morata za  user posted image strinjat oba, ker potem kaj hitro privede do raznih obtožb oz. ko pride do nosečnosti se lahko partner umakne od družine, ker se čuti prisiljenega oz. ne sodeluje pri nosečnosti in to lahko privede do resnejših problemov in prepirov. Lahko pa se čuti odgovornega da svoji družini nudi najboljše in ker pač finančno ne zmore kar si želi se lahko počuti nesposobnega. Jaz bi se na tvojem mestu pogovorila – vsak ima svoje razloge in želje (tako ti, kot on), zato jih je potrebno za skupno dobro uskladiti. Ne me narobe razumeti, nočem nič slabega in te čisto razumem. Jaz imam tudi neznansko željo po user posted image  vendar moj še vedno pravi, da v zadnji polovici začela delati na user posted image , ker še ni pravi čas (saj se strinjam z njegovimi argumenti, vendar želja prevladuje razumu). In vsakič med user posted image na koncu išče kondome me kar mine – vendar pozabi jih pa ne nikoli… user posted image Saj bo… user posted image Bom pa zečela telovaditi kot michelle1, da si pridobim mišice, da bom lepša in bolj fit nosečka user posted image
Lep ponedeljek vam želim

problem je v tem, da bi on tudi imel še enega otroka in misli, da je enkrat na mesec dovolj, da ga narediva. Ko je pa slabe volje, dobivam nazaj tisti odgovor, kako ga bova pa živela. Poleg tega bi jaz veliko raje videla, da bi dobila službo, kakor da visim doma, ker sem že sama sebi odveč. Se mi kar ne da nič delat in imam občutek, da je manj narejeno, ko ko sem še v službo hodila.

Padla sem v tisti začarani krog melahonije, ko si na zavoduuser posted image user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
27.5.2013 13:16:05   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Pri meni pa ravno obratno. user posted image  Danes je prišla na obisk  prijateljica user posted image .

jaz sem pa te prjateljice že kar sita. ne bi imela nič proti, če se za kakšno leto preseli drugam user posted image user posted image

ker, punce, jaz imam en ogrooooomen problem: mojega dragega. Vsak mesec ga je težje prepričati, da bi midva user posted image . Ja, prav ste prebrale. Od tistega splava dalje, je to postalo že skoraj misija nemogoče. Poleg tega je treba loviti taprave dneve in ravno takrat njemu najmanj paše. Ko pa mu, imam pa teto user posted image na obisku.

Če pa kaj omenim tretjegauser posted image , je pa vedno pogosteje kreg na vrsti, vedno v tem stilu: kdo ga bo pa živel??? Mislim, da jaz tega res ne bom dolgo zdržala in se bom morala zadovoljiti z dvema hčerkama

Pa prosim tippi, ne mi spet rečt, da sem pesimistična, samo ti mojega ne poznaš. Tvoj je očitno čisto drugačnega karakterja. Moj je pa pred dvema letoma puško vrgel v koruzo. Jaz sem šla h G potrditi splav, on je šel pa po psa v Žiri. user posted image user posted image

oh. sočustvujem user posted image ne mislim, da si pesimist, pač pa, da so to resne težave, če si s partnerjem nista enotna glede še enega otroka user posted image mam bivšo sošolko, s katero sva bolj v stikih, sploh zadnje čase, ker sva obe za to, da bi imeli otroke, ampak tako kot tvoj, tudi njen ni za user posted image in nimam nobenega pametnega nasveta, razen pač, že dobro znanega, da se je treba vsest in vršt karte na mizo in si natočit čistega vina.

In, ne vem zakaj sem bila vedno prepričana in sem mislila, da sta si s partnerjem enotna??? sem brala površno, ker sem imela vedno občutek, da je logično da si ga želita, če si pač med čakajočimi, tako pri nosečkah, kot pri majčicah, junijkah...
Če preveč drezam v intimo...ne rabiš komentirat, bom zelo razumela user posted image masta kontracecijo kakšno?

Neposredna povezava do sporočila: 1859
27.5.2013 13:16:31   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

šibam gledat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1860
27.5.2013 13:30:21   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Nisem odgovarjala na ZS, maš mejl user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1861
27.5.2013 14:04:50   
mamica deklicam
TIPPI

nisi brala površno, sva oba za tretjega otroka, drugače moj tudi ne bi šel v LJ oddat sperme. Verjetno je v tem trenutku ta problem, ko imava vse na kupu. Pri financah se malo pozna, ker sem jaz že eno leto brez službe. Sem potem še bolj občutljiva za vse, moj včasih reče kaj, kar sploh ne misli resno in se včasih sploh ne posluša, kaj reče.

Zaščite pa nimava user posted image , samo jaz ne poznam nobene, ki bi brezmadežno spočelauser posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
   [Brisano sporočilo]
27.5.2013 14:21:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
27.5.2013 14:25:49   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
problem je v tem, da bi on tudi imel še enega otroka in misli, da je enkrat na mesec dovolj, da ga narediva. Ko je pa slabe volje, dobivam nazaj tisti odgovor, kako ga bova pa živela. Poleg tega bi jaz veliko raje videla, da bi dobila službo, kakor da visim doma, ker sem že sama sebi odveč. Se mi kar ne da nič delat in imam občutek, da je manj narejeno, ko ko sem še v službo hodila.

Padla sem v tisti začarani krog melahonije, ko si na zavoduuser posted image user posted image

Mogoče ga pa res skrbijo finance (celo bolj kot je videti na prvi pogled)....pogovor marsikaj reši.

Glede melanholije in zavoda...en čisto dobronameren nasvet;sicer imaš mlajšo doma, tako da je to malo težje izvedljivo, ampak-zastavi si neke projekte na katerih boš delala, vsaj na tedenski osnovi. Vzemi si kak dopoldan ali popldan (daj hčeri v varstvo, naj gresta z očetom na izlet ali kaj takšnega) in takrat naredi nekaj za sebe. Razmisli kaj in v katero smer želiš, tudi poklicno. Poglej ali bi ti zavod sofinanciral kak tečaj, dodatno izobraževanje, skratka najdi in zadaj si neke naloge, ki bodo zadevale tebe, tvoj uspeh in razvoj in delaj na tem. Zadaj si cilje in jih uresničuj. Beri, ne vem, najdi nekaj kaj te pač veseli in se ti zdi zanimivo in potrebno in ne zahteva prevelikega fin. vložka. Izkoristi ta čas ko si doma tudi na tak način. Tudi to je vlaganje v sebe in svojo prihodnost, službo, itd. Nisi le mama in žena, še kaj drugega si in čeprav trenutno nimaš službe, lahko na tak način nekaj za sebe narediš. Tako boš aktivna še v nekih drugih smereh in se bo potem melanholija tudi počasi poslovila.

Neposredna povezava do sporočila: 1864
   [Brisano sporočilo]
27.5.2013 14:37:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1865
27.5.2013 16:47:05   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: lili25
žabinčica verjemi, ni tako enostavno. Ko padeš enkrat v to zavodno melanholijo, je groza! En dan bi premikal gore, potem ni dela si ves iz sebe, dobiš negativne odgovore, ti še tisti optimizem za nekaj časa shlapni, prideš na zavod za tečaje je ali vse zasedeno, ti sploh ne povejo, ker če ni v tvojem planu, potem ti sploh ne dajo priložnosti... Obstaja usposabljanje na delu, a kaj ko te noben delodajalec noče, ker redko kdo sploh normalno posluje, ker so vsi v finančnih težavah... Jaz delam na vrtu, a je letos toliko dežja in pride tako premočena zemlja, da se spet vso delo zavleče... Opcij je res ogromno, a najlepše je imeti službo, vsaj veš, da imaš za položnice, ti teče delovna doba, imaš plačo...

Vem da ni, ampak verjami, vem o čem govorim user posted image . Ne gre za optimizem; gre za odnos, gre za to ali se pustiš ali ne. Iščeš službo, pošiljaš prošnje, torej delaš vse kar je v tvoji moči. Kako pa preživiš čas dokler le-te ne dobiš, je pa spet odvisno od tebe in je v tvoji moči. Seveda nisi vedno dobre volje in oh in sploh in v bistvu ne gre za to - ampak da se pač trudiš... Za tečaje npr. lahko rečeš sama na zavodu, pogledaš kaj ponujajo, kaj tebe zanima in se zmeniš. Ponavadi se da. Se včlaniš v knjižnico, kak krožek, prostovoljno delo. Ne, ne plača položnic, da pa izkušnje, pomen dnevu, spoznavaš nove ljudi in reči in ni več toliko časa za melanholijo user posted image . V vsakem primeru razširi obzorje, mogoče celo odpre kakšna vrata.

Smo pa ljudje različni....lahko si čas dokler "čakaš" smiselno zapolniš in s tem zelo veliko narediš za sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 1866
27.5.2013 17:01:40   
mamica deklicam
dam obema prav, hvala za napisano. Očitno rabim včasih nekoga, da me dobesedno brcne v rituser posted image user posted image

kaj mi lahko ponudijo na zavodu, se moram iti res pozanimat in mojo svetovalko pobarat.

Neposredna povezava do sporočila: 1867
27.5.2013 17:54:54   
Dorotheia
Joooj, punce hvala vam za te lepe čestitke! Se bom očitno res mogla preseliti v druge teme. Nikoli si nisem mislila, da nama bo tako hitro uspelo (v 1.!), sem mislila, da bo trajalo zaradi moje ščitnice in stresa (zadnje čase je bilo povsod pestro). Ampak je očitno uspelo. Joj, bom jutri poklicala ginekologa, da me naročijo.

Pri tem digitalnem testu CB ne rabi biti jutranji urin, lahko ga delaš kadarkoli v dnevu. Se pa je tudi meni plusek takoj izrisal, tisti tedni so pa trajali še kako minuto ali dve. Verjetno je pri vseh tako. Kaj zdaj to pomeni, ko mi je izpisalo 2-3 tedne? Da sem že 2/3 teden noseča? Pa naj mi prosim ena razjasni, od kdaj naprej se nosečnost sploh šteje (v tednih)? Od vgnezditve? Od ovulacije? Ali od zaostanka menstruacije? Kako je s tem? Jaz pojma nimam. Joj, malo me skrbi, ker je pač to prva nosečnost, se pa oba s partnerjem res veseliva. Moj še kar ne vrjame, da je tako hitro uspelo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1868
27.5.2013 18:54:32   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Dorotheia

Joooj, punce hvala vam za te lepe čestitke! Se bom očitno res mogla preseliti v druge teme. Nikoli si nisem mislila, da nama bo tako hitro uspelo (v 1.!), sem mislila, da bo trajalo zaradi moje ščitnice in stresa (zadnje čase je bilo povsod pestro). Ampak je očitno uspelo. Joj, bom jutri poklicala ginekologa, da me naročijo.

Pri tem digitalnem testu CB ne rabi biti jutranji urin, lahko ga delaš kadarkoli v dnevu. Se pa je tudi meni plusek takoj izrisal, tisti tedni so pa trajali še kako minuto ali dve. Verjetno je pri vseh tako. Kaj zdaj to pomeni, ko mi je izpisalo 2-3 tedne? Da sem že 2/3 teden noseča? Pa naj mi prosim ena razjasni, od kdaj naprej se nosečnost sploh šteje (v tednih)? Od vgnezditve? Od ovulacije? Ali od zaostanka menstruacije? Kako je s tem? Jaz pojma nimam. Joj, malo me skrbi, ker je pač to prva nosečnost, se pa oba s partnerjem res veseliva. Moj še kar ne vrjame, da je tako hitro uspelo. user posted image

Pozdravljena.

Tvoja G ti bo gledala od zadnje menstruacije dalje. Takrat, ko bo delala UZ, bo vpisala v program 1.dan tvoje zadnje menstre in nato še na osnovi velikosti ploda izračunala, kdaj imaš PDP.

lp

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
27.5.2013 19:04:19   
_pika_
Dorotheia: Čestitam še enkrat!!!!user posted image
Sama še vedno čakamuser posted image . Danes je že 43 dan. Sem jezna, ker so tolk neredne. Prejšnjo sm čakala 75 dni. Groza. Pol pa vedi kdaj si najbolj ploden. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1870
   [Brisano sporočilo]
27.5.2013 19:06:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dorotheia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
27.5.2013 19:13:40   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

Dorotheia: Čestitam še enkrat!!!!user posted image
Sama še vedno čakamuser posted image . Danes je že 43 dan. Sem jezna, ker so tolk neredne. Prejšnjo sm čakala 75 dni. Groza. Pol pa vedi kdaj si najbolj ploden. user posted image

pa si že šla k svoji G? Ker tako dolgi cikli, pa to ni za nikamor. Pojdi in ji povej, da hočeš zanositi a zaradi dolgih ciklov to ni mogoče.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
   [Brisano sporočilo]
27.5.2013 19:17:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1873
27.5.2013 19:55:01   
_pika_
Krvomočnico pijem slab teden. Bom videla, če bo pomagalo.
Z user posted image imam že vse življenje težave. Če ne jem tabletk, je nimam po 3 mesece.
Zdej bom počakala, če bo ta čaj kej pomagal, drugače se v juniju naročim pri G.

Lili25: Upam, da bo pri meni enako kot pri tebi!!! Upam, da jo kmalu dobim.

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 27.5.2013 19:56:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 1874
27.5.2013 19:59:06   
_pika_
Aja. Lili25 kakšne barve je tvoj čaj krvomočnice (posušena rastlina), ker naj ne bi bile vse OK. Upam, da nimam ravno napačne.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?