|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
24.5.2013 16:51:35   
Žabinčica
Mi pijemo predvsem vodo, pa tudi čaje (nesladkane) in mala dva sokove (100%, brez dodanih sladkorjev). Jaz sicer tudi multiv. šumečke in oba z možem občasno coca-colo (to je edina takšna "junk" pijača, ki mi je všeč; sin jo je pred časom prvič probal ampak mu ni dobra). Ok, pa kavo (nesladkano). Bezgov in melisin sok pa sta mi zelo dobra. Mogoče letos malo poeksperimentiram in prvič kaj sama pripravim user posted image .
Kako pa za čaje sušite? A samo pustite na kakšnem pladnju, pa potem shranite, ali kako?

Tema folna, ki ste jo imele kakšno stran nazaj-jo ne jemljem; najbrž začnem tisti mesec, ko bomo začeli delati na naslednjem članu. S tifolom. Kdaj bo to pa tudi še ne vem točno. Kasneje ko bo že trebušček pa najbrž začnem še s kakšnim neovinom.
Sem pa kar neodločna glede tega kdaj štartati na novi user posted image . Mika me zelo, po drugi strani pa si zelo želim štartat in en čas posvetit mojim ostalim načrtom. No, bomo videli-trenutno sem si zadala takoj po poletju torej, sep.,okt.; ampak tudi ta čas. okvir je spremenljiv (navzdol in navzgor) user posted image . Včasih ne vem čemu naj dam prednost....

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
24.5.2013 17:31:17   
_pika_
Ali katera pije čaj krvomočnice? Sem malo brala o tem, pa ne vem, če imam ta pravo. Kakšne barve je posušena rastlina?
Sej vem , da kompliciram, ampak bi resnično rada uredila ciklus, ki je zdaj ena sama zmešnjava.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
24.5.2013 17:36:22   
Žabinčica
No, evo tudi pri nas jesensko vreme in dež ...

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
24.5.2013 18:27:47   
jona klara
betricija- vau, bravo za 5 celic, to je super, sedaj pa se naj vse oplodijo in srečno !ko sem jaz imela 10 celic sem zANOSILA.bodi sproščena in ne razmišljaj da se ne bodo oplodile, jer 5 je veliko,pa saj veš, dasem jaz imela 2 pa je vseeno bil 1 zarodek.bili smo na morju sem se kr odpočila od tega postopka in vsega....na morju dobila klic od profesorja, pa se nisva ujela v kliđcu in potem mesič, da se naj v sredo zglasim v njegovo amb, upam, samo, da ni fsh povišan, ki sem ga dala preveriti, pa mislim, da je to.Glede spontanga ne bo nič, ker v lj ni možno, če še imaš katerega na zzzzs, ker je folk izkoriščal, tu plačal postoprk pol pa so od zavarovalnice terjali denar in sedaj već tega ne dovolijo.IMAM NAPOTNOCO ZA KRATEK PODSTOPEK MENOPUR 4 AMPULE, ČE ŠE BOM ŠLA JESENI V LJ, ČE BOM ŠLA PA K REŠU BOM PA VIDLA KAJ BO IN ČE MI BO ON SPLOH VŠEČ, VSE KAR ČUJEM mi je daleč od tega kar sem imela z profesorjem v lj, ki je res človeški in čuten za vse te stvari, mene on ni nikoli nakuril ali ponižal, samo njega več ne bo in se bo treba odločiti ali k Požlep ali k Rešu......no v sredo pač grem v lj v njegovo ambulanto, da vidim kaj je , saj če je pa fsh zvišan, me bo pa reš tako poslal kr na češko, to pa ni v mojem interesu.NO PUSTIMO SE PRESENETITI, VERJETN NČ DOBREGA. TEBI PA SREČNO

OSTALE VAS ŠE PREBEREM

ZEUSO, DEKCA-DRŽIM PESTI

S*- KAJ JE S TABO KAJ

< Sporočilo je popravil jona klara -- 24.5.2013 18:28:21 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
24.5.2013 18:40:17   
jona klara
OPROSTITE SEM NA NAROBNO STRAN PISALA

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
25.5.2013 19:36:38   
Dorotheia
Punce, jaz pa sem zdaj zmendena.
Sem torej v pričakovanju M (naj bi jo dobila danes ali jutri), pa imam že krče (standardno), občutek, da mi bo vsak čas pricurljalo (že od jutra), pa kar nič še. Sem res za foro šla delat test nosečnosti (First Sign) in se mi je poleg kontrolne črte obarvala čisto rahlo rahlo še ena roza. Kaj zdaj to pomeni? user posted image Mi ni nič jasno. Ampak res komaj se vidi tista druga. Je pa. A ne bi moralo biti čisto prazno, če nisem noseča? A je možno, da je vsebnost kakih drugih hormonov večja in to kaj vpliva?

Sem poslikala, ampak se skoraj na sliki ne vidi, ker sem z mobitelom slikala in je ful slaba svetloba (luč):

http://shrani.si/f/2z/St/tG0acl2/fotografija0163.jpg

http://shrani.si/f/2r/Rt/3HQdBJJi/1/fotografija0162.jpg

Kaj menite?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
25.5.2013 22:38:10   
_pika_
Dorotheia: Slikci sta tako slabi, da se sploh nič ne vidi. Vidi se le obkrožen svetlo roza madež, kar je verjetno druga črtica. Jaz bi na tvojem mestu test čez nekaj dni ponovila.

Midva sva rekla, da začneva delat na dojenčku konec avgusta ... Včeraj nama je zmanjkalo kondomov, oba je držalouser posted image in se nisva mogla zadržat. Po tihem upam, da je kej uspelouser posted image . Tri mesece gor ali dol. Sam buši se ne sme videt do septembra, zarad službe (na žalost so taki časi).

Čaj krvomočnice pijem že nekaj dni. Moram rečt, da ima zelo velik vpliv name. Učinek je tak, kot da bi dvojno kavo spila. Pa cel čas me nekaj špika spodaj. Upam, da se moje user posted image sedaj uredijo.

Lep vikend, ki je primeren le za spanje in user posted image . user posted image

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
25.5.2013 23:35:02   
Dorotheia
_pika_ res je preslaba slika nastala. Se samo nek zmazek vidi. Samo bila je čisto rahlo roza črtica. Bom jutri verjetno ponovila. Se mi zdi rahlo neverjetno, da bi nama tako hitro uspelo. Poleg tega pa sem naredila dva tista testa, ki naj bi pokazala nosečnost že pred izostankom M, pa sta bila oba negativna.
No, ja. Bo treba počakat. Poročam.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
26.5.2013 8:15:17   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Dorotheia

Punce, jaz pa sem zdaj zmendena.
Sem torej v pričakovanju M (naj bi jo dobila danes ali jutri), pa imam že krče (standardno), občutek, da mi bo vsak čas pricurljalo (že od jutra), pa kar nič še. Sem res za foro šla delat test nosečnosti (First Sign) in se mi je poleg kontrolne črte obarvala čisto rahlo rahlo še ena roza. Kaj zdaj to pomeni? user posted image Mi ni nič jasno. Ampak res komaj se vidi tista druga. Je pa. A ne bi moralo biti čisto prazno, če nisem noseča? A je možno, da je vsebnost kakih drugih hormonov večja in to kaj vpliva?

Sem poslikala, ampak se skoraj na sliki ne vidi, ker sem z mobitelom slikala in je ful slaba svetloba (luč):

http://shrani.si/f/2z/St/tG0acl2/fotografija0163.jpg

http://shrani.si/f/2r/Rt/3HQdBJJi/1/fotografija0162.jpg

Kaj menite?

Jeeeeej! Ne glede na slabo slikico, ti bom jaz kar čestitala, ker ti verjamem, da je črtica, pa četudi čisto čisto slaba! ČESTITAM!!

Črtica je črtica in kle ni dileme! Jaz sem v drugo imela tako slabo črtico, da sem jo videla samo jaz user posted image Čez pet dni jo je videl tudi dragi!

Tako da, ni dvoma. NOsečka si! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1834
26.5.2013 10:01:48   
Dorotheia
AAAA. Danes sem zopet naredila test (First sing) in je bila črtica vidna malo bolj. Sem nesla mojemu pokazat in ga vprašala, koliko črtic vidi, pa je rekel, da dve. Tako, da nimam prividov. Sem si šla takoj kupit še CB test, tale digitalni, ki pa ga bom delala jutri zjutraj (če zdržim). Joj, jaz kar mislim, da to ne more biti to. Ker je prelepo. In hitro. Kar v prvo, da nama uspe, si pa nikoli nisem mislila. user posted image
No, jutri naredim še CB test in javim.

lep dan vsem!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
26.5.2013 10:15:30   
**Zvezdica**
Dorotheia čestitkeuser posted image Tudi če so slike tako meglene se lepo vidi druga črticauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1836
26.5.2013 10:49:30   
Dorotheia
Ne upam se prehitro veseliti. Imam še kar občutek, da mi bo vsak čas pritekla M (tudi tak čuden občutek v trebuhu). Sem brala, da testi lahko pokažejo pozitivno, tudi če imaš težave s ščitnico, kar imam jaz (oz. je bilo nazadnje ok, ker pač jemljem tablete) tudi v primeru, da nisi noseč. Tako, da se prehitro res nočem veseliti. Kako je s tem, če želiš iti na krvni pregled v laboratorij? To kar greš in poveš tam ali moraš kaj prej poklicati? In ali lahko greš v katerekoli laboratorij ali ti mora osebni zdravnik prej kaj napisati?

(odgovor članu **Zvezdica**)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
26.5.2013 11:40:30   
Dorotheia
Torej še današnje slikice opravljenega testa:

http://shrani.si/f/29/s/398cQton/1.jpg

http://shrani.si/f/2k/UN/2TGGDZkg/2.jpg

Kaj menite? Se sicer bolj razločno vidi druga črtica. Vendar sva oba z mojim prestrašena in se ne upava prehitro veseliti, ker imam kot rečeno, ščitnično obolenje in dnevno jemljem tablete. Menda testi ravno v takih primerih pokažejo lažno drugo črtico.

Neposredna povezava do sporočila: 1838
26.5.2013 15:38:47   
_pika_
Dorotheia: No danes je druga črtica lepo vidna. Jaz ti tudi kar čestitam za user posted image ! Sporoči, če greš na krvni test.

Neposredna povezava do sporočila: 1839
26.5.2013 15:56:20   
morskazvezdica
Dorotheia mislim da si srečka user posted image
Čestitam!!! user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
27.5.2013 7:39:19   
Dorotheia
Hvala punce za čestitke. Jaz še kar nisem dojela. Me je strah.

Danes sem naredila še CB test in je pokazal tole:

http://shrani.si/f/U/wb/3pIRm1Mg/****.jpg

Zdaj pa skoraj ni več dvoma. Bom še kak teden počakala, potem pa kličem ginekologa za pregled.

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
27.5.2013 7:40:05   
Dorotheia
Se opravičujem pri slikici nekaj ni šlo skozi. Upam, da zdaj bo:

http://shrani.si/f/U/wb/3pIRm1Mg/1/****.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 1842
27.5.2013 7:41:31   
Dorotheia
http://shrani.si/f/U/wb/3pIRm1Mg/12345.jpg

Evo, zdaj pa bo. Se opravičujem punce za toliko čudnih sporočil.

Ima katera kak nasvet zame? Kdaj se pokliče ginekologa?

Neposredna povezava do sporočila: 1843
   [Brisano sporočilo]
27.5.2013 7:48:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1844
27.5.2013 8:19:30   
Tippi
Sem vedela user posted image user posted image
Čestitam še enkrat!
Jaz sem pa še daleč do M, ampak že od ovulacije zaznavam celo paleto znakov user posted image O včerajšnjih nabuhlih joških pa sploh govorila ne bom user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
27.5.2013 8:21:23   
mamica deklicam

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1846
27.5.2013 8:27:19   
Tippi

Ti ga kar pokliči, povej mu okvirno kolk si noseča, pa te bo že naročil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1847
27.5.2013 8:45:26   
morskazvezdica
Jupiiiiiiii čestitam Dorotheia!!! user posted image

Eno vprašanje imam: ali naj bi clear blue test pokazal nosečnost tudi z dnevnim urinom?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
   [Brisano sporočilo]
27.5.2013 8:48:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
   [Brisano sporočilo]
27.5.2013 8:54:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu morskazvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Prva zanositev
agnes

Kako hitro ste zanosile?

Se je kar zgodilo brez načrtovanja (30%)

1 do 3 meseci poskušanja (36%)

4 do 12 mesecev poskušanja (14%)

1 do 2 leti poskušanja. (7%)

Več kot dve leti poskušanja. (7%)

Nikoli. (7%)

Število vseh glasov: 585

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!