|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
21.5.2013 16:06:43   
_pika_
Zakaj jeseni? Zato, ker delam v šoli in se malo ravnam po šolskem letu, pa še stanovanjski problem bo do takrat rešen.

Aja, še podatki: 28, 0user posted image , Ljubljana

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.5.2013 19:14:29   
Dorotheia
BVM1 , ne vem, kam lahko vpišem svoje podatke, se še malo lovim. user posted image
Drugače moja starost je 28, otroka nimam še nobenega, kraj pa je Kranj.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.5.2013 20:01:30   
Dorotheia
Aja, pa kakšno je vaše mnenje o teh "zgodnjih" testih za nosečnost. Test, ki pokaže morebitno nosečnost že 7 dni po spolnem odnosu. So kaj zanesljivi?

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.5.2013 22:23:27   
SweetNovember
Hvala punce!

Vsem in vsaki posebej: pika, Dorotheia, Tippi, michelle – hvala za lepe želje, Žabinčica – še na tem mestu:), mamica deklicam, lili25, 3sonček3

nočka

Neposredna povezava do sporočila: 1779
   [Brisano sporočilo]
22.5.2013 7:58:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SweetNovember)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
22.5.2013 8:15:01   
*tedy*
SweetNovember čestitke zauser posted image in čim lepšo nosečnost do konca ti želimuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
22.5.2013 8:21:55   
Tippi
Danes bo spet en čudovit dan! Brez jamranja, smo zmenjene? user posted image

Br''jutr vsem skup in vsaki posebej! user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 22.5.2013 8:22:12 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
22.5.2013 8:37:04   
mamica deklicam
pri nas bomo ta sonček izkoristili HIHI

naš kuža že nepremične sedi in gleda v vrata na zadnji strani naše hiše. Sem mislila, da je samo čakal zajtrk a se to nadaljuje. Moram počakat poštarja, ker prinese en paket, nato pa pot pod noge in ga s hčerko peljeva na sprehoduser posted image user posted image

Upmam, da me do konca vasi ne bo preveč vlekel za povodec, ker potem ga spustim. je pa tako dobro zdresiran, da ne gre daleč in pride nazaj, če ga pokličeš. Zadnjič na Velki planini je bil skoz zraven nas, pa je bil tudi spuščen.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
22.5.2013 9:00:11   
darhaha84
Dobro jutro vsem user posted image
SweetNovember – želim ti lepo in zdravo nosečnost in seveda zdravega sončka user posted image
E.je bil prejšnji teden doma ker je imel neko virozico, danes ponoči pa je spet kašljal, nosek ima zamašen in vodene učke. Joj, sploh ne vem če bo zdržal do konca tedna. Ne vem kaj delajo v vrtcu, da je skos bolan. Odkar so se vzgojiteljice zamenjale je bolan in noče več hodit v vrtec user posted image user posted image tippi zdaj pa res konec jambranja, moram dat malo ven user posted image
Drugače pa izkoritite te sončne dneve (saj topli niso kaj preveč). V petek pa spet sneg. Ali bo potrebno spet centralno zalaufat? Kje je poletje? Letos sploh nimam feelinga za morje, ker je tok hladno. Komaj čakam, da se pregrejem ker me skoz zebe - jaz rabim 30°C+, to je zame užitek (takrat ko vsi okoli mene jambrajo da je vroče, mi je ravno prav)user posted image Zdaj pa veselo na delo user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
22.5.2013 9:05:11   
mamica deklicam
Punce jaz vedno govorim, da mora biti "uscana Zofka", drugače je baje potem 40 dni slabega vremena. Ja in letos se je izneverila svojemu slovesu. Zapomnim si pa še bolj zaradi tega, ker imam ravno nanjo rojstni dan.

Tako, da zgleda bo letos res takouser posted image user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
   [Brisano sporočilo]
22.5.2013 9:11:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1786
22.5.2013 9:13:27   
mamica deklicam
MLADIKA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

naj se ti uresniči najbolj skita želja ali pa rajši kar vseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1787
   [Brisano sporočilo]
22.5.2013 9:24:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1788
   [Brisano sporočilo]
22.5.2013 9:41:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1789
   [Brisano sporočilo]
22.5.2013 9:43:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1790
   [Brisano sporočilo]
22.5.2013 9:46:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu darhaha84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1791
22.5.2013 11:27:28   
mladika
Punce,hvala vam za čestitke in lepe želje!!user posted image Mislim,da imamo vse,ki smo tu gor isto željo, ki upam da se nam vsem slej ko prej uresniči!!!
In ja jaz tudi najbolj funkcioniram ko je 30+ in ostali vsi jamrajo da jim je prevroč meni pa je super!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1792
22.5.2013 12:08:18   
mamica deklicam
no punce, potem pa jaz ustanavljam klub, ki jim temperature nad +25 niso pri srcu. user posted image user posted image

tako, mi smo s sprehoda. še dobro, da sem vzela s seboj malo vrečk, ker v ene sva s hčerko nabrale smrekove vršičke, v drugo pa bezgove cvetove. Tako da moram najti kakšen velik kozarec za vlaganje in dati noter vršičke in sladkor. Jutri nareim pa že eno dozo letošnjega bezgovega sirupa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
22.5.2013 12:56:00   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

no punce, potem pa jaz ustanavljam klub, ki jim temperature nad +25 niso pri srcu. user posted image user posted image

tako, mi smo s sprehoda. še dobro, da sem vzela s seboj malo vrečk, ker v ene sva s hčerko nabrale smrekove vršičke, v drugo pa bezgove cvetove. Tako da moram najti kakšen velik kozarec za vlaganje in dati noter vršičke in sladkor. Jutri nareim pa že eno dozo letošnjega bezgovega sirupa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O sej res tut bezeg je že. Bomo tut mi mogli na sprehod pa mal nabrat. Smrekove vršičke smo pa v soboto nabirali tko da se že cedijo v lončkih :) upam da bo tut letos lepo ratalo. Bezgovga sirupa smo pa lani tolk pridelali da ga mam še zdej ene 3 litre doma. No sej ga ne pijemo skos. Je pa fino met mal na zalogi ko se naveličaš vseh tistih kupljenih sirupov. Pa še bl fajn je za odžejat vsaj men.
No danes sem nrdila 1. O test in je bil negativen. Glede na moje neredne M bom teste ponavljala do vključno nedelje, ker mi po canesten koledarčku kaže da mam do takrat plodne dni, tok da bomo vidli kaj se bo zgodilo ta krog. BT ostaja še nespremenjena oz. se je včeraj dvignila za 0,1 stopinjo danes pa spet padla nazaj. Tko da tut glede na to še ni O. Bomo vidli če nam bo uspelo zdej ta krog, čene pa je časa še vedno na pretek.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1794
22.5.2013 13:22:14   
mamica deklicam
jaz imam doma narejene že tri vrste domačega sirupa: bezeg, sirup iz regratovih cvetov in sirup iz melise. Če bo letos kaj več borovnic in jih bom imela veliko, naredim še sirup iz borovnic. Ta je šel dve leti doma za med user posted image user posted image , dobesedno.

vršičke in regratove cvetove bom verjetno imela še možnost nabrat, samo višje moram iti, kjer se to da še dobiti. Upam, da bo vsajvreme tako usmiljeno do mene user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1795
   [Brisano sporočilo]
22.5.2013 15:06:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1796
22.5.2013 15:23:57   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lili25

kako pa delaš ta melisin sirup??

user posted image

zrežeš liste in steblo, daš vse za najmanj 24 ur v vodo namakat. Jaz sem drugi dan vse skupaj (vodo in meliso) še segrela skoraj do vrenja, da je več spustila v vodo. Nato sem malo ohladila, precedila čez bombažno plenico.

1 liter te vode
1kg sladkorja
1 škalico citronke (ali natehtaš 25-30g)

zmešaš, da se vse raztopi. Imaš pa tu dve varianti. Lahko mešaš hladno ali malo segreješ, da se lažje raztopi. naliješ v steklene steklenice z kovinskimi zamaški in daš v shrambo.

Je enak recept kot za bezgov sirup. Samo da jaz pri bezgu nič ne kuham. Tu namočim cvetove za 24ur. Potem precedim in spet odmerim
1liter tekočine, 1kg sladkorja in ena citronka. Mešam hladno in nalijem v steklenice hladen sirup. In se mi ni nič pokvaril.

Sedaj pa veselo na delouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1797
22.5.2013 15:43:30   
lila25
jaz zavrem 3 l vode in 3 kg sladkorja, počakam par minut, da se mal ohladi in dam not velik šop narezane melise, lahko tudi mete (stebla+listki). pokrijem s pokrovko in pustim stat 1 dan. pol precedim in not vmešam še 10 dag citronske kisline in to je to. zelo okusno in osvežilno user posted image
jaz sem eno rundo letos že naredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1798
22.5.2013 17:35:38   
Dorotheia
Joj punce, jaz sem tako neučakana in sem danes spet naredila en "hitri" nosečniški test. Pa je bil negatoven. user posted image pa predvidoma dobim v soboto ali nedeljo (O sem imela 12.5.). Me pa ful špika v jajčnikih, pa leva dojka me že cel teden boli. Ampak to me tak vedno pred M. Izgleda da ta mesec ne bo nič, teli testi so pomoje kar zanesljivi bi rekla. Kaj ve menite?

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
22.5.2013 19:45:37   
_pika_
Jaz sem že nakupovala. user posted image Sem šla kupit folno kislino (Fidivit mami). Naslednji teden začnem jemat. Sm čist blažena že ko samo pomislim na to, da se bliža čas ... Tako močno si želim majhno štručko oziroma si želiva user posted image .

Gremo v bove boje user posted image .

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 22.5.2013 19:46:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!