|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
20.5.2013 12:33:31   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Mi smo imeli včeraj izlet na Veliko planino. Samo, kaj ko sem bila jaz še vedno na hitrosti polža lazarja user posted image user posted image . Me je še najmlajša hči šišala v hitrostiuser posted image . Saj šlo bi verjetno malo hitreje, a so ceste tako luknjaste, da je moj ubogi trebuh čisto prerukalo do parkirišča in potem sem komaj hodila. A se je vseeno splačalo. Smo bili vsi skupaj in smo prav uživali. Pleg tega nam je šlo še vreme na roko: sonce in malo je pihalo, dež se je ulil šele, ko smo šli že domov.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
   [Brisano sporočilo]
20.5.2013 16:08:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
20.5.2013 18:50:55   
Dorotheia
Dober dan!

Jaz sem danes naredila test za nosečnost, ki menda pokaže le-to že pred izostankom nosečnosti - že 7 dni po spolnem odnosu. Pa ni nič pokazal. user posted image Je možno, da je še prezgodaj? Menstruacijo pričakujem tam okrog sobote.

Je pa tako, da me špika po jajčnikih, ampak to me je že večkrat, ko sem mislila, da imam znake, pa nič ni bilo.
No, saj če bi nama sedaj uspelo, bi bilo res takoj. Se bo očitno treba še malo pomatrati. Je kateri uspelo v prvo? Jaz sem vedno imela v glavi, da ko bova pa nehala s kontracepcijo, nama bo pa ja takoj uspelo. Očitno ni tako.

Je pa še zadeva, da imam ščitnično obolenje - hipotiroza oz. hashimoto in jemljem že vsaj 7 let Euthyrox. Imam pa zadnje pol leta ščitnične hormone (TSH) v normalni vrednosti, jih redno kontroliram. Ima katera tudi tovrstne izkušnje? Upam, da ne bom zaradi tega imela kakšnih težav. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
20.5.2013 19:25:11   
_pika_
Pozdravljene!
Nekaj časa vas že berem. Sedaj sem se odločila, da se vam pridružim. Upam, da me sprejmete.user posted image
Z mojim sva se odločila, da je čas, da začneva delat na dojenčku (proti koncu poletja).user posted image

Zanima me, kdaj ste začele s folno?

Uživajte!

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
20.5.2013 19:37:16   
Dorotheia
Jaz jemljem folno ene 3 mesece, pa sva sedaj meseca maja prvič pustila kontracepcijo ob strani in se odločila delati na otročku.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
20.5.2013 20:02:33   
SweetNovember
Pozdravljene,
da še tukaj sporočim, da sem srečka nosečka :) pred nekaj dnevi sem delala test in je bil na moje presenečenje +. imela nisem nobenih znakov, razen špikanja v jajčnikih, kar pa sem predvidevala, da bo menstruacija.

Slabosti k sreči (še) nimam :)

1. pregled pa me čaka 11. 6., takrat bom vedela kaj več o mojem fižolčku :)

Neposredna povezava do sporočila: 1756
20.5.2013 21:39:52   
_pika_
Dorothea: Jaz sem nameravala folno začet jemat z junijem. Konec avgusta naj bi začela delat na dojenčku. Bo to Ok?

SweetNovember: Čestitke!!user posted image

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
20.5.2013 23:54:26   
Dorotheia
_pika_ , seveda bo to vredu.

Sem se zdaj spomnila, da sem že lani poleti jemala folno par mesecev, ker sva že lansko leto nameravala delati na bejbiju, ampak so pri meni potem prišle še druge stvari vmes, pa še eno operacijo sem imela in sva vse skupaj prestavila.

Pa čestitam SweetNovember.
Me prav zanima, kako se občuti, ko na testu zagledaš user posted image . Pomoje je prav en tak poseben občutek.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.5.2013 7:37:57   
Tippi
Br'jutr!

SweetNovember iskrene čestitke!! user posted image Zdaj pa naj ti sledijo še vse ostale! user posted image

Jaz folno jemljem že dva meseca, ampak bolj neredno. včasih cel teden, vsak dan, potem pa kdaj pozabim, tud tri dni zapovrstjo sem že pozabila, pa potem spet kakšen dan vzamem, pa spet pozabim, uglavnem jem, ampak ne preveč redno. ko bo plusič, bom bolj redna user posted image

Drugače pa dnevi so natrpani do zadnje minute. Moj dan ima absolutno premalo ur za vse, kar bi želela postorit. Večkrat se mi zgodi, da moram prestavit kakšno druženje, ali pa odložit kakšno delo za nevemkateri dan. Uglavnem dnevi so polni, vseeno lepi!

Lep teden še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1759
   [Brisano sporočilo]
21.5.2013 7:53:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.5.2013 8:25:43   
Žabinčica
Dober dan. Vidim lepe novičke tukaj user posted image .

SweetNovember, user posted image čestitke user posted image . Želim ti mirno nosečnost in veliko lepih trenutkov s tvojimuser posted image .

Mamica deklicam, tebi pa z zamudo želim vse najlepše in najboljše.

Dobrodošle vse nove.

Drugače se podpišem pod Tippi, tudi naši dnevi so kar polni, ampak lepi. Aja, pa rezervirali smo dopust...odločitev je padla in čeprav sem zelo želela letet in je bilo kar nekaj ugodnih last min., smo se vseeno odločili za Italijo. Tako da Tippi, kakšni namigi in predlogi so dobrodošli user posted image .Si bi sigurno kaj tudi ogledali, čeprav bo vseeno težišče na kopanju in uživanju, predvsem zaradi malih dveh.

Lep sončen dan vsem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.5.2013 8:27:36   
Tippi

Nas je kar nekaj na tej temi, ki začnemo resno delati na otročku konec poletja. user posted image

Nisem čisto dobro sledila, se pardoniram. Me zanima zakaj šele konec poletja? kakšni posebni razlogi? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.5.2013 8:28:48   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Dober dan. Vidim lepe novičke tukaj user posted image .

SweetNovember, user posted image čestitke user posted image . Želim ti mirno nosečnost in veliko lepih trenutkov s tvojimuser posted image .

Mamica deklicam, tebi pa z zamudo želim vse najlepše in najboljše.

Dobrodošle vse nove.

Drugače se podpišem pod Tippi, tudi naši dnevi so kar polni, ampak lepi. Aja, pa rezervirali smo dopust...odločitev je padla in čeprav sem zelo želela letet in je bilo kar nekaj ugodnih last min., smo se vseeno odločili za Italijo. Tako da Tippi, kakšni namigi in predlogi so dobrodošli user posted image .Si bi sigurno kaj tudi ogledali, čeprav bo vseeno težišče na kopanju in uživanju, predvsem zaradi malih dveh.

Lep sončen dan vsem user posted image .

Z veseljem dam kakšen namig, samo povej kateri konec Italije. Italija je ogromna user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.5.2013 8:28:55   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: SweetNovember

Pozdravljene,
da še tukaj sporočim, da sem srečka nosečka :) pred nekaj dnevi sem delala test in je bil na moje presenečenje +. imela nisem nobenih znakov, razen špikanja v jajčnikih, kar pa sem predvidevala, da bo menstruacija.

Slabosti k sreči (še) nimam :)

1. pregled pa me čaka 11. 6., takrat bom vedela kaj več o mojem fižolčku :)

čestitke user posted image user posted image

take novice potrebujemo user posted image user posted image user posted image

Jaz sem trenutno začela z jemanjem Tifola. Kasneje bom preklopila na Elevit. Ga imam nekaj doma a ga trenutno bolj šparam, če me na testerju kakšen plus preseneti. Kupila si bom pa kar škatlo z 100 tabletami, ker je bolj ugodna kakor klasična. Pa mislim, če jemo raznoliko hrano in tudi domačo zelenjavo in sadje, potem ni takega problema glede folne in ostalih vitaminov. Največ bogatijo samo farmacevti, ko je vse tako drago

Danes izkoristite še vreme, ker baje bomo imeli spet dež in mraz user posted image
Jaz sploh ne vem več, kako naj oblečem tamali dve.

Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.5.2013 8:31:09   
Žabinčica
Tippi, saj veš, Toskana user posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
   [Brisano sporočilo]
21.5.2013 9:32:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.5.2013 9:44:25   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lili25

Zanima me: tiste, ki že imate otroke: ste pile kavo ali črni čaj? vem, da se ne priporoča, a meni je jutranja kava res že pravi obred user posted image

če spiješ samo zjutraj eno skodelico kave, tudi ne bo krize. Jaz sem jo v nosečnosti praktično opustila, ker mi sploh ni dišala. Bolj je prblem za kofetkarice, ki popijejo ogromno kave

Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.5.2013 10:49:14   
3Sonček3
Dobro jutro!
Lepo pozdravljene vse nove klepetalke :). Upam da boste uživale v naši družbi.
dorotheia nama je pri prvi v prvo uspelo. zdej tadrugič pa sva dala 3 kroge čez danes začnemo s četrtim pa bomo vidli kaj bo.
sweetNovember čestitke za +. Naj ti meseci nosečnosti minejo brez težav.
lili25 js sicer ne pijem črnega čaja in kave tut ne tok da tut med nosečnostjo nisem vnašala teh živil v svoje telo. Moj nasvet pa je takšen, če piješ kavo in brez nje res ne moreš si jo privošči a ne odstopaj od pravila max 2/dan. Tako bi delala js če bi pila kavo. Sm pa kadilka in tut med nosečnostjo se to ni spremenilo, sej je nekok isto ko s kavo če že morš se poskušej usaj mal nazaj vlečt da ni res glih preveč. No js sm še vedno po pol škatle na dan pokadila pa nismo imeli nobenih težav.

Glede folne je blo pr men tko ko sm zvedla da sm noseča sm si šla kupt eno škatlo elevita ko je tiste škatle zmankalo jih nism več jemala pa je blo glih tko use uredu, Čeprou ne morm rečt da se zdravo prehranjujem in tut rib ne jem več kot 2x na leto. Pa je blo tut kljub temu use uredu.
Tko ko pravm use uredu use uredu... odkar sm rodila je minilo že 3 leta pa mi še danes noben ne zna povedat zakaj sm rodila v 35. tednu? Al so ble to posledice cigaret, kidanja, bilo česa? Sej navsezadnje sploh ni pomembno ampak tko ko zanosš dobesedno brez težav, nosečnost poteka da bolš nebi mogla (nobenih slabosti, edino proti koncu mi je zgaga nagajala po enem soku za razredčit pa majonezi) tut pr G nikoli nobenga suma za prezgodnji porod. Zaposlena takrat še nism bla tok da se tut pri delu nism pretegnla, domača opravila pa itak čakajo nate cel dan tok da si lahko razporediš, pa še taščo sm mela doma in me je razvajala ko princeso.  
No naj povem da sm bla tri dni pred porodom v P ker sm mislna da mi voda uhaja pa sm se šla pokazat. Me je pregledala in me poslala domou ker je blo use uredu.
No čez tri dni pa se zvečer spravva spat, on zaspi js pa nikakor ne morm skos neko špikanje (Ker sem imela velik problemov že prej z M k sm mela take hude krče da ni blo za opisat se mi takratno špikanje ni zdelo nč posebnega pač spet...bo že minilo.) No pol sm se pa spomnla kok se meri popadke pa sm rekla ajde da probam da vidm če je to to, bol za hec kot za res, ker popadkov še nism prčakvala in res prvo špikanje traja minuto in se čez 11 minut ponovi, spet traja minuto pa še nekej sekund in se čez 9 minut ponovi spet minuto dolgo naslednji čez 7 minut... pol pa nism mogla več mert kr me je preteralo da zase nism vedla. Ko sm pršla nazaj se je mal umirilo ampak sm mogla nazaj na wc kr ni blo še čist dobr in ... presenečenje ... kri! Men nč jasno nrdim še kar je telo hotlo od mene, se stušeram preoblečem, na RR še napišem post da če danes ne grem rodit pol nebom šla do zadnjega, zbudim mojga in že letimo proti P. V P pridemo prvi na vrsto ker ob pol dveh zjutrej res ni za prčakvat gužve (ali pač - ko sm pršla vn so tri po stolih ležale:) ) Na sprejemu povem zakaj sm pršla prav slečte se, na stol bomo pogledali kaj se dogaja. Naslednji stavek me je pa vrgu na rit. Pravi gospa 6 cm ste odprti rodit gremo user posted image user posted image user posted image To je občutek ki se ga neda opisat. Bla sm vesela da bom vidla najino štučko a hkrati me je blo strah kam tko hitr sej mam še dobr mesec pred sabo. Najlepš je blo pa to novičko povedat mojmu. Ko sm pršla vn iz tiste sobe v halji pa mu dala vrečko s svojimi stvarmi si je vrjetno mislu da bom ostala gor zarat krvavljenja, ampak ko sm mu pa rekla rodit gremo, takrat se je zame porušu vs svet okol naju, sm midva sva bla nč druzga nism vidla, vedla razmišljala. Tut on je bil vidno zmeden in to mi je blo kr ušeč zato kr tut on je samo človk in kljub temu da je drgač trd ko skala se je tist trenutk zlil z mojimi občutki in to mi je največ pomenlo, ker sem imela občutek da me razume. No ko sva midva use to zrihtala sva šla v porodno, tam nam je babca dala navodila kako ravnat z masko. Mene je še enkrat prjelo na wc pol se je pa začelo.  te tri ure so ble tako smešne da bog se usmili js sm ubistvu rojevala 15-20 minut ostalo so ble pa smešnce, no razn čas med popadkom smo se mal zresnli. Tko sm 5.55 rodila zdravo punčko (k do svojga prihoda ni mela izbranga imena in smo se še v porodni odločali kako ji bo ime).
Sej nevem zakaj sm zdej sploh pisala o tem sej me noben ni nč uprašou :) ampak sm mela tak pisalni navdih zdejle . Kr tut drgač so moji posti zelo zelo dolgi ampak tukej pa enostavno nimam materiala za velik napisat (razn danes :) ) No upam da sm vam skrajšala kakšno dolgočasno urco. Naj povem še to da jutr dobim O teste in upam da nam bo čimprej ratalo. BT sm si merla 1. dan pa pol 5 sni nč zdej si pa dva dni redno merm in učerej je blo 36,32 danes 36,42 tistih 5 dni je bla itam M in tut če bi pisala nebi blo kej vidt zdej ta tedn je najbl pomembn bomo vidli kako bo to vidt use skupej na koncu.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.5.2013 11:14:45   
3Sonček3
aja pa še to k je prej  michelle1 pisala o čokoladnem mousse-ju. Js sm ga nrdila v nedeljo pa me zanima a je še dobr glede na to da je notri sveže jajce? Krema je sicer skos v hladilniku? Zravn sm pa nrdila panakoto je blo tko dobr. Sicr je to ena taka maščobna bomba ampak pa kaj kar je dobru ni slabu ane :)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.5.2013 13:52:19   
BVM1

user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
bincha, 28, 1 user posted image , Kranj
briljantina, 32, 1 user posted image ,Zasavje
čenča84, 1 user posted image
darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
Dorotheia
ela23, 23, 0 user posted image , Dolenjska
emibu, 20, 1 user posted image
evcy1411
lili25
mamica deklicam, 38, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 user posted image , Koper
michelle1, 34, 3 user posted image , 1 user posted image , Posavje
misssi
missy26, 28, 1 user posted image , Kranj
mladika, 24, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Perzefona*, 24, 0 user posted image , Ljubljana
_pika_
poli*, 1 user posted image
pupika29
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 user posted image , Domžale
TANJA.t
*tedy*, 4 user posted image
Tippi, 39, 1 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana
vrtnica44, 31, 0 user posted image , Posavje
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska
3Sonček3, 23, 1user posted image , Ribnica

user posted image

Nosečke v veselem pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

babysmile
bybyka1987, 26, 2 user posted image , Celje
CherryBlossom, 23, 1 user posted image , 2 user posted image , Goriška
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Metuljčica 2013, 1 user posted image
Night
pridna_janja, 37, 0 user posted image , 2 user posted image , Brestanica
SweetNovember, 26, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

< Sporočilo je popravil BVM1 -- 21.5.2013 13:57:46 >

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.5.2013 13:56:41   
Žabinčica
Lili, hvala za tvoj odgovor user posted image . Res dobri predlogi in napotki.
Sem ga zelo vesela user posted image . Torej greš ti tudi tja, super-če že v kratkem, potem se srečamo user posted image ...
San Gimignano sem se že odločila da bomo pogledali, verjetno kar na poti tja/torej do hotela. Kaj pa kakšne plaže, je katera posebej zanimiva, primerna za otroke? Nam je menda najbližja pri kraju Follonica. Sicer bomo bolj v notranjosti, tako da tudi do te plaže bo potrebna vožnja.Torej nekaj tam okrog...
Malo je problem, ker bomo šli samo za en teden, pa z dvema malima-veliko se verjetno ne bo dalo pogledat. Vozičkanje smo bolj tako tako; ta mala se malo še zamoti v vozičku, samo raje hodi in se igra okrog, sina zanimiraš, ampak tudi za določen/omejen čas, zato bi si rada naredila čim boljši "plan"potovanja. Da nekaj vidimo, ampak se tudi nakopamo in naigramo...

Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.5.2013 14:00:36   
BVM1
Seznamček urejen! user posted image

Če bo šlo tako naprej, bo izkupiček nosečk megalomanski. user posted image

BVM1 - michelle1

< Sporočilo je popravil BVM1 -- 21.5.2013 14:01:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1772
21.5.2013 14:05:47   
BVM1

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Nas je kar nekaj na tej temi, ki začnemo resno delati na otročku konec poletja. user posted image

Nisem čisto dobro sledila, se pardoniram. Me zanima zakaj šele konec poletja? kakšni posebni razlogi? user posted image

Pri nas noben poseben razlog. Omislila sem si spomladanskega dojenčka. Prijetnejše začetno vozičkanje, čeprav zame ni vreme ovira v nobenem primeru. user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
21.5.2013 14:10:03   
BVM1
Pa nekaj mi je sladkor padel... user posted image Nimam niti enega koščka čokolade. Ma tudi s kakšno jabolko bi se zadovoljila... Še raje pa banano... Njama!

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.5.2013 14:51:09   
Tippi
Pri nas noben poseben razlog. Omislila sem si spomladanskega dojenčka. Prijetnejše začetno vozičkanje, čeprav zame ni vreme ovira v nobenem primeru. user posted image

Aha, zdaj razumem user posted image Upam, da bo šlo gladko in vama uspe spomladanček!
Meni je pa u bistvu vseeno kaj bo, samo da bo in to zdravo.user posted image

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?