|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zanositev?
10.5.2013 7:00:02   
morskazvezdica
Orhideja žal mi je da je prišla user posted image user posted image gremo skupaj v nov krog...čeprav jaz dvomim da mi bo kaj uspelo pridelat user posted image

Hvala za spodbudne besede user posted image user posted image res upam da ne bo kakšnih posledic... Te tablete naj bi jemala do srede,potem pa imam kontrolo pri zdravniku.vendar bom lih v času O.upam da ne vplivajo kaj na to...če ne pa spet v nov krog... user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.5.2013 9:01:24   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica

Orhideja žal mi je da je prišla user posted image user posted image gremo skupaj v nov krog...čeprav jaz dvomim da mi bo kaj uspelo pridelat user posted image

NE tako razmišljat, vem, da je po že nekaj krogih težko, ampak vseeno probaj razmišljat pozitivno, saj si menda že slišala, da z negativnimi mislimi privlačimo negativno, s pozitivnimi pa pozitivno user posted image . Držim pesti, da vama uspe čimprej user posted image user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 152
10.5.2013 9:20:36   
morskazvezdica
Maš prav metuljčica...hvala za spodbudo. Mogoče pa le ni vse tako črno kot zgleda...za dežjem pa zmeri posije sonček in tudi za nas vse bo user posted image

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 153
10.5.2013 14:27:05   
morskazvezdica
Meni se je pojavila rjavkasta sluz.kot na primer pred M user posted image pa ne veliko.vendar se mi je M končala že 1 teden nazaj...pa vmes je malo svetlo rdeča...rahla krvavitev.user posted image je imela kdaj katera podoben primer?

Neposredna povezava do sporočila: 154
10.5.2013 18:09:33   
lastovica
Zdravo punce!

Jaz sem imela pa danes UZ in mi je G rekel, da je vse BP. user posted image Mi je ta ciklus ovuliral levi jajčnik. Kok sem vesela. Sem ves čas mislila, da je tudi z mano kaj narobe, ker imam tako zelo šibke user posted image . Sedaj pa je potrebno počakat še do ponedeljka, ko ima moj posvet z andrologom, ki pa je isti kot moj G. Pri njemu pa žal rezultati niso čisto OK. user posted image Sedaj sem že bolj optimistična.

Morska zvezdica - meni se je ta ciklus zgodilo (to je bilo prvič kar pomnim), da sem imela na 12 dan malo rdeča sluz... beli tok z nekaj rdečimi nitkami vmes. Nimam pojma kaj je to. Ampak, če mi je danes G rekel, da je vse ok, potem se glede tega nič ne sekiram. Sicer pa, tako kot je rekla Metuljčica, potrebne so pozitivne misli. VEM, da je težko, ampak pri vseh nas, ki se med seboj spodbujamo, mislim, da se stvar olajša. user posted image

Držim pesti punce, da nam čim hitreje uspe zagledati user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 155
10.5.2013 20:58:39   
naty86
Punce se strinjam z vsem napisanim, ko vem da nas je vec z isto tezavo in enakimi mislimi je veliko lazje mesec za mescom se trudit in upat na boljsi mesec s user posted image ...vse bo tudi za nas bo enkrat prisel tisti cas ko bo samo nas in samo za nas najlepsi...user posted image potem pa se bomo morale vzpodbujat ob vseh obveznostih in casu ki nam ga bo primankovalo ob user posted image ...vse bo ok..user posted image

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 156
11.5.2013 9:05:30   
morskazvezdica
Olja.

Včeraj zvečer sva user posted image in po odnosu ni bilo nič krvavo...ponoč sem šla na WC in spet opazila svetlo rdečo kri na papirju user posted image zjutri pa spet nič... user posted image mogoče bom v ponedeljek poklicala G.

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 157
11.5.2013 10:41:07   
Metuljčica 2013
morska zvezdica, meni tvoje težave zgledajo kot težave s hormoni ... jaz sem imela večkrat podobne znake, ko sem jemala kt in je raven hormona padla - ko sem kako tabletko vmes pozabila, npr. user posted image Pokliči G.

ticker mi zamuja za dva dni :D ampak se mi ga ne da nastavljat na novo :P

Neposredna povezava do sporočila: 158
11.5.2013 11:54:02   
ribica87
Ojla punce. Vidim da še kar vse čakamo in čakamo na user posted image . Uglavnem mene še vedno vse špika po jajčnikih ko kašljam, se smejem..., bolijo prsi, bradevice... že od 2.5.user posted image Sej ne vem ali je to res že psiha al kaj je. No pa saj se zamotim čez dan..ne premišljujem več tok o tem... Me je pa danes zjutraj tako zaštihal v levem jajčniku da sem mislna da me bo kar iz pojstle vrglo..hehe... M dobim šele okrog 19.5., pa sem že zdaj vsa neučakana..bi najraje naredila test...pa ga še vedno samo od daleč opazujem..user posted image Verjetno mi ne bi še nič pokazal..pa nočem bit razočarana...Se mi zdi da se mi še nikoli ni tako zelo vlekel en mesec in še nikoli nisem tako zelo komaj čakala tistega dne ko moram dobiti M. user posted image

Držim pesti za vse da se čimprej pojavi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 159
12.5.2013 10:49:59   
morskazvezdica
Ojla bejbe

Še vedno imam rjavkasto-rahlo krvav izcedek user posted image jutri kličem G.

Kaj novega pri vas???

(odgovor članu ribica87)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   [Brisano sporočilo]
13.5.2013 8:12:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 161
13.5.2013 11:44:04   
morskazvezdica
Oj.

Lila25 dobrodošla. Jaz sem nehala s KT pred 5 meseci. Na srečo imam M na 30 dni. Edino ta mesec sem imela od petka do včeraj rjavkast izcedek,po spolnem odnosu pa rahlo krvav. Lahko je bila ovulacijska krvavitev ali pa okužba...samo me ne boli nič,izcedek pa je izginu že včeraj popoldne... Sva pa v 4.krogu. M naj bi dobila čez točno 14 dni... Pri meni veliko psiha dela,sploh pred M... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 162
13.5.2013 11:45:18   
morskazvezdica
Lili25* user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 163
13.5.2013 12:26:00   
lastovica
Zdravo punce!

Danes je bil moj na razgovoru glede svojega spermiograma in doživel "hladen tuš". Izvedel je namreč, da v njegovem izlivu ni plavalcev. user posted image user posted image user posted image Sedaj morava čakati do junija, ko imava skupaj razgovor z G (dr. Drobnič), kjer se bomo pogovorili kako in kaj. Mu je pa zdravnik predlagal neko terapijo, ki pa baje traja od pol pa do enega leta - glede uspešnosti pa... user posted image . Je pa imel v otroštvu operacijo, ker se mu moda niso spustila, kar je verjetno eden od razlogov. Imel pa je tudi pomanjkanje testosterona, zato se je moral mazati z nekim gelom - da pa to še ni vse, mu je pa danes zdravnik rekel, da to njegovo že tako slabo stanje le še slabša in da mora s tem takoj prenehati. Torej, kje je sedaj tukaj sploh kakšna logika??? A zdravnik, ki mu je to žavbo sploh predpisal, je pa rekel, da to nima vpliva na seme. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 164
13.5.2013 13:15:17   
morskazvezdica
Lastovica žal mi je za tvojega in njegov rezultat spermiograma user posted image kakšne rešitve so možne v najhujši situaciji?

Klicala sem mojo G glede izcedkov in krvavitev,verjetno je šlo za O user posted image tako da velik + za naju,ker sva veselo user posted image upam da zagledam user posted image čez dobrih 14 dni user posted image

Kako kaj ostale napredujete? Bo maj uspešen končno ? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 165
13.5.2013 13:51:14   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: lastovica

Zdravo punce!

Danes je bil moj na razgovoru glede svojega spermiograma in doživel "hladen tuš". Izvedel je namreč, da v njegovem izlivu ni plavalcev. user posted image user posted image user posted image Sedaj morava čakati do junija, ko imava skupaj razgovor z G (dr. Drobnič), kjer se bomo pogovorili kako in kaj. Mu je pa zdravnik predlagal neko terapijo, ki pa baje traja od pol pa do enega leta - glede uspešnosti pa... user posted image . Je pa imel v otroštvu operacijo, ker se mu moda niso spustila, kar je verjetno eden od razlogov. Imel pa je tudi pomanjkanje testosterona, zato se je moral mazati z nekim gelom - da pa to še ni vse, mu je pa danes zdravnik rekel, da to njegovo že tako slabo stanje le še slabša in da mora s tem takoj prenehati. Torej, kje je sedaj tukaj sploh kakšna logika??? A zdravnik, ki mu je to žavbo sploh predpisal, je pa rekel, da to nima vpliva na seme. user posted image

Sočustvujem user posted image user posted image Kaj je naslednji korak za moža? tisti najbolj 'skrajni'?

Neposredna povezava do sporočila: 166
13.5.2013 14:52:23   
Orhideja88
Zdravo punce in dobrodošle vse nove user posted image

evo moja user posted image se je končala...tako, da gremo v nov krog, upam, da tokrat uspešen in da zagledam/o user posted image

vsem želim veliko sreče user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 167
13.5.2013 16:28:58   
lastovica
Morska zvezdica in Tippi: 3.6. imava posvet pri dr. Drobniču. Mu je pa že sedaj rekel, da bomo poskušali s terapijo (mislim, da hormonsko). Traja pa kar dolgo časa - do enega leta se mi zdi. Sicer pa skrajni primer je pa preko darovanja sperme, kar pa v Sloveniji traja leta, da se najde darovalca. user posted image

Jaz sem zaenkrat še kar optimistka in upam, da bo terapija pomagala.

(odgovor članu Orhideja88)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   [Brisano sporočilo]
14.5.2013 12:22:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 169
14.5.2013 12:48:25   
morskazvezdica
Tole čakanje do datuma,ko mora pridt M bo res mučno... Še točno 14 dni...

Grem malo baterije napolnit pa spat za 1uro...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 170
14.5.2013 17:23:49   
Orhideja88
lili25 - hvala za vzpodbudne besede...čisto takšne občutke in vse sem imela v prejšnjem mesecu, prav res moteče in zoprno.
računanje, kakšna poza, kdaj bi se morala pojaviti vgnezditvena, a so prsi drugačne al ne....groza user posted image Ta mesec se bom poskusila čim bolj prepustiti toku in upam da uspe...

Za ostale držim pesti da zagledate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 171
16.5.2013 10:03:53   
morskazvezdica
Hojla.

Punce kje ste?malo pogrešam Naty...

Kaj novega pri vas? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 172
16.5.2013 17:53:06   
Orhideja88
Živjo,

evo pri nas nič novega, počivamo - vremenu primerno user posted image
Pri meni se počasi pripravlja ovulacija, saj so me mozolji napadli kot nori - vsak mesec isto...pred user posted image se mi pa koža počasi začne popravljat...rekla bi da, bi moralo biti ravno obratno user posted image

Ima še katera težave z pojavom mozoljev v času ovulacije user posted image

Res je, Naty pa že nekaj dni ni bilo nič naokoli user posted image , lili, ribica in morska zvezdica kakšno je stanje pri vas?

< Sporočilo je popravil Orhideja88 -- 16.5.2013 17:54:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 173
17.5.2013 8:02:18   
naty86
Tu sem punce tu.;-) nisem pobegnila, vas spremljam in socustvujem z vsemi ki jim ni lahko in ne uspe..pri meni ni nic novega vse po starem pocasi se pripravlja ovulacija, gremo v novi krog, edino kaj je "novega" izcedek imam ful vecji kot ponavadi prozoren..user posted image

Pa ve kako kaj? Midva sva se odlocila da se ne obremenjujeva s tem user posted image in se prepustiva bo ko bo..ce pa ne pa bo pac po zdravniski poti..komaj cakam naslednji mesec ker bom postala teta dvojckoma...seveda bo pol malo tezko zame ko si sama isto zelim ampak bo ze...

Neposredna povezava do sporočila: 174
17.5.2013 9:19:13   
luna85
Punce,seo pravičujem ker vam uletavam v temo.

Lastavica ne tako črno mislt. mogoče ti bo najina izkušnja kaj pomagala. moj mož ma genetsko napako, pri katerem v izlivu ni plavajočih spermijev, jih je pa nekej v usedlini (to pa najdejo samo če dajo spermiogram na centrifugo). temu se reče kriptozoospermija. in pri tej diagnozi je tut tko da se z leti še slabša-se prav da še tistih ki so v usedlini ne bo več. ko sva bla mi2 v postopku, je mogu dat seme za zamrznitev, ker je bla velika verjetnost da na dan punkcije ne bo primernega spermija za oploditev. in dejansko so pri 1. zamrzovanju najdl le 1ga plavajočga, pri drugem zamrzovanju pa niti tega ne. jih je pa blo ene par v usedlini. pri punkciji ponovi vajo-ponovno nobenega plavajočega, je blo pa 5 primernih v usedlini, tko da so potem oplodil 5 jajčec, čeprov sm jih mela več. najin rezultat je nosečnost, ki bo v torek polnih 7mesecev, 2 zamrzjenčka, 1 je bil prelen in ga niso zamrznl, 1 pa se je takoj nehal razvijat. ne obupat! pri tvojem možu lahko nardijo tut punkcijo mod (če res ni niti enega spermija v usedlini). tko da ni nujno da bosta čakala na darovano sp.celico. drgač je pa moj mož jemal tablete astasan, 3 na dan. zarad teh tablet ne bo boljši spermiogram, se pa okrepijo tisti ki mogoče so-pač tableti ne škodjo, pa seveda nobenga alkohola (tut kozarca piva al pa vina ne) vsaj 12tednov.
srečno!

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?